Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patch notes

Ez volt mar? 😊
Arthas nagyon jó lett igen
VIKING = Mepoo 2
Szerintem idővel kiveszik ezt, hogy szét tudd venni őket. Én azt tenném.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Lost Vikings videjoo

Egyre jobban tetszik, annak ellenere, hogy ez a video remekul alatamasztja, ez nem egy olyan hos ami mellett elkavezgat az ember..
Edes istenem miket csinal ez az ember, mindenhol ott van, minden lane-t fog, vagy pushol, segit a csapatnak, gyujti az xpt es meg igy is az jon le, hogy ebbol meg tobbet ki lehet hozni 😄

Igazan belerakhatnak freebe, hogy ki lehessen probalni o.O
Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.24. 14:43:52
Arthas elég kemény. Nekem nagyrészt csak win-em van vele.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Megvolt az első meccsem. Úgy mentem be arthassal, hogy semmit nem tudtam a karakterről. Csináltam egy szép kis 16 killes 2 halálos statot neki. Elég jól ment!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah, így értem már 😊

Ijeszto alatt a jatekba fektetett odafigyelesre gondoltam 😉
Az ijeszto, hogy 3 fele kell figyelned, hogy "jol" tudjal vele jatszani, ne oljek meg es a tobbi..
Bar gondolom halal eseten hasonloan murkyhoz, nem ad teljes xpt, meg teljes killt se.
Anthrax
Persze, simán szétcsapod, de nem is az a lényeg, hanem felszabadul egy lane ahova küldenél mást az xp miatt, és az ellenfélnek meg nem lesz annyi embere, hogy mindenhol ott legyen.

Számomra ez kicsit sem ijesztő. Egymagában egy törpöt, bocsánat vikinget (nekem annyira inkább törpék ezek) minden gond nélkül szét lehet kapni.

Na majd meseld el a tapasztalatokat... Nekem is pont azert tetszik, mert iszonyatos odafigyeles kell hozza, de gyakorlatilag mindenhol ott lehet vele lenni.. es ahogy irtad ez ijeszto is benne 😊
En is meg akarom majd venni..
Ez azért van, mert mindig raknak be két 2000 goldos hőst és mivel ezekből kevés van, ezért úgy tűnhet, hogy állandóan látod őket.

Jeffjohnson
Hogyan lehet őket a legjobban counterelni? Mert ha 3an együtt vannak akkor nem nagyon látom annak lehetőségét, hogy 1v1-ben bármivel is legyőzzem, vagy akár csapatban. Szerintem a jelenlegi legerősebb hős(ök), az ulti eszméletlen OP és Blizz elégedett vele és csak az ulti kap egy minimális dmg nerf-et. Még jó, hogy sokan félnek attól, hogy nehéz 3 karaktert irányítani mert ha annyi lenne belőle mint Valla-ból vagy Ilidianból, (akiket azért CC-vel szépen meg lehet állítani), akkor az elég durva lenne.

Anthrax
Meg vettem, pont most akarom majd komolyabban kipróbálni, előnye,hogy 1-1-1 minden lanere és többiek meg mehetnek 4en egy lanere és push ezerrel. Campet elég könnyen szedik szét és az ulti olyan mint régen Tychus Odin, megsemmisül a hajó akkor a vikingek hpja megmarad. Nehéz vele jól játszani, sok a failer és nem szeretik ha valaki pickeli a csapatodban. De ha jól játszol vele, akkor nagyon erős
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.24. 08:53:06

Ha mar igy szoba kerult.. A lost vikingset megvette valaki?
Hany kezet kene noveszteni ahhoz, hogy mind a harom vikingget kulon iranyitva jatszal? 😄
Erdekes egy koncepcio, bennem felmerult egy csomo "jo" hasznalati lehetoseg, de nem vagyok kicsi kinai pszichopata, aki masodpercenkent 5000-t tud kattintani..
Anthrax
Anub papír tank, nagyon le van nerfelve.

Viszont kaptam 4 kulcsot, abból 3at oda tudok adni, akit érdekel írjon PM-t.

Overburner
Bár most lesz Anub idáig nem láttam na* Javítom mert idiótán hangzott. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Malfurion-t elég sürün látni meg Muradin-t pl és igen Thrall-t is pedig "új" Zagarát még 1x sem láttam sem Anubot pedig kipróbálnám őket szivesen.

#1251 Mondjuk a Vikingek annyira nem hoznak lázba 😄 Csak valami változatosságra vágytam na.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.23. 20:50:33

TBTPumpa
Kevés a hős. 34 hősből nem ad akkora "szabadságot" nekik sem. The Lost Vikings pedig szerintem csak 1-2 hét múlva lesz free először.

Team League coming:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SLICK
ez most még hagyján is... Kerrigan, Anubarak pl régen volt, Thrall még csak most 2. alkalommal free...

Overburner
Miért szinte mindig ugyan azok a free-k?

TBTPumpa
Szerdán nagyobb volumenű karbantartás lesz = várhatóan ekkor érkezik a Patch is.

Heti ingyenes hősök:
- Malfurion
- Valla
- Arthas
- Kerrigan <#szomoru1>
- Anubarak
- Nazeebo (12. szinttől)
- Thrall (15. szinttől)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.23. 18:16:28

megkapja

Anthrax
de megkapja, ha jól tudom. Én várom a +10k goldom 😄

Olvastam hogy több bónusz gold jár majd szintenként patch után:

2,000 Gold at Account Levels 20, 25, 30, 35, 40
1,250 Gold at Hero Level 15
2,500 Gold at Hero Level 20

Gondolom nem kapja meg senki visszamenőlegesen ugye?
Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.03.23. 16:48:15
Nem tudom bead mellém egy rendes warriort akkor nyerni szoktunk mert elég jól healelek ,de Én meg azt vettem észre ,hogy logikába van hiány...

-például van egy sniper a dragon pályán fent lent elfoglalva és mikor ott van középen pingelsz neki és Ő az erdőbe farmol vagy franc se tudja mit mikor éppen sárkányt kéne tekerni. Fogalma nincs jó párnak merre mi van.

-nem is a team work hiánya hanem a logika jelenléte hiányzik vagy mondhatom úgy is,hogy pár másodpercre előregondolkodás képességének jelenléte sokszor nem lelhető fel bizonyos játékosoknál. ilyen ez a pug! 8)
Anthrax
Nem tudom ismeritek el, de ha a draft csatin vagy és beírod, hogy /who, akkor kiírja az összes ott lévő embernek a nevét, köztük ellenfelét is, és jobb gombbal megnézheted a profiljukat.

jazzy
Én csak akkor játszottam vele amikor free volt, azt éreztem, hogy brutálisan durva, ha nincs az enemyben több hard CC és/vagy nem rám kell elnyomniuk. Ha volt már 2 hard CC-jük amit rám használtak azonnal meghaltam, amúgy kb 1v3ban annyit healelődsz, hogy nem tudnak megölni. Nekem tetszett, bár én csak Hero League 37 körül vagyok most.

Orosz tényleg egyre több van, ez a vagy nagyon nyersz vagy nagyon vesztesz szintén zenész.. pár meccs után idegesítő. Bár volt néhány játékom ahol tudtunk nyerni vesztett helyzetből 10-ből 8-ban meg lehet mondani az első 6-8 percben, hogy ki nyer, utána malmozás..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 12:54:38
Jeffjohnson
Én azt vettem észre, hogy QM-nél mindig próbál tükör hősöket berakni, persze ez nem mindig sikerül. Azt én is észrevettem, hogy néha bántóan gyenge az ellenfél máskor meg, pont ellenkezöleg minket gyaláznak porrá. Valahol olvastam, hogy a matchmaking a kevés ember miatt úgy van beállítva, hogy minél hamarabb találjon neked játékot. Héten remélhetőleg jön a patch is és akkor ezen is lesznek változások, ill. teszt jelleggel talán az amcsiknál? lesz hívd meg a barátaidat akció és ha rendben megy, akkor bevezetik mindenhol. Több játékossal jobban működne a matchmaking meg remélhetőleg jön majd több hős is.

Viszont egyre több oroszt látok, akik sem kommunikálni sem játszani nem tudnak........

A matchmaking nincs egyenlőre.
Magamnál is tapasztaltam hogy random embereket dobál össze. Sőt még Rankeden is , ahogy láttam tegnap egy külföldi streamen. A srác rank 5 és többször kapott rank 40 körüliket. Ja meg volt neki egy szép 6- os lose streak- je.

Amúgy a meccsek egyoldalúságát ő is felhozta negaívumként. Szó szerint azt mondta vagy nagyon kipicsázzák őket vagy ők az ellenfelet. 100 meccsből 10 aránylag kiélezett.
Ez az ami zavaró számomra is.
Sokkal jobban kell támaszkodnod a csapatodra mint egy MOBÁ- ban itt alig vagy egyáltalán nem lehet lehozni egy teamfight- ot 4v5 ben.

Sok játékos akinek van MOBA tapasztalata úgy játszik mint azokban. Véleményem szerint idő kérdése csak amíg az emberek beletanúlnak.

Nem tudom mikor lesz a megjelenés de addigra a beta playerek jó része belerázódik és gondlom a match making is fejlődik.
Persze a legtutibb ha 5 ismerős játszik akik tudnak is kommunikálni.
Addig vagy coop ozol vagy premade- ben nyomod a Soloq nem ajánlatos 😄
Anthrax
MMR van, de nem nézi a pickeket

Pont tegnap szinteztem Sonyaval, nekem bejott. Massziv dps-t tud tolni, self-heal nek es a whirlwindnak koszonhetoen lehet vele szolozni, nem hal meg olyan konnyen 😊

Ami talan negativuma (meg a talentek ellenere is), hogy
konnyu kijatszani.. porges utani cc-re gyakorlatilag csak a wrath ad "vedelmet". Ilyenkor kenytelen az ember eltolni a speart (ha epp nem cd-s) es meg akkor is nagy az eselye, hogy megszoknek eloled.
(persze ez szemelyes velemeny, de a lelemenyes ellenfel engem igy "szivatott" folyamatosan es nem mindig tudtam mit csinalni)

Mondjuk,ha a no escape talent stackel a brightwing pixie dustjaval abbol erdekes daralas szulethetne.. o.O

Mas:
Matchmaking rendszer van ebben, vagy csak szamomra erdekes a mukodese?
Multkor osszerakott 4 assassint + 1 warriort.
Tegnap csapatban mentunk (4-en), 1 ranged assasin, 1 melee assassin, 1 warrior + en vittem lilit healnek.. Gondoltuk lesz annyira jo a matchmaking, hogy qm-be bedob mellenk valami warriort, vagy assassint, netan valami supportot, de semmikepp se healert, hiszen visszuk lilit.
Erre berakott mellenk egy malfuriont...
Oke, hogy lilit es malfuriont is lehet talentelni dps supportra es ez is tortent nyilvan, de azert na 😄
Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.23. 10:09:21
Overburner
Na ne kezdjünk már háborút pls eddig tök jól megvolt mindenki mindenki mellett. <#whatever>

avengir
Speciel te pont az a seggbenyalos fajta vagy, ha nem érdekel amit írok minek reagálsz rá? 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Köszi a segítséget.
Anthrax
Hero League MMR alapján hív be, elég ratyi megoldás. Hétvégén, végig Rank 41-34 között kaptam csapattársat, én meg Rank 8 vagyok jelenleg. És nem az én MMR-n fos, legalábbis hotslog szerint (ami persze nem hivatalos). És nem azzal van, hogy most ő 41es, hanem a tapasztalat hiánya, hogy bemegy 1v5 fightolni, használhatatlan ultira rak. Remélem ez változik jövőben és Rank alapján keres játékost.

És kezdem azt hinni, hogy Sonya használható hős lett, nem tudom kinek milyen tapasztalata van vele.
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.23. 06:05:55

jazzy
Te speciel pont az a fajta okostojás vagy akinek építő jellegű hozzászólása még nem volt és nem is lesz. Így nagy plusz bárkinek aki törli a hülyeségedet.

G2A-n 333 forint a Beta kulcs. Ha valaki szeretne játszani, az tud.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 00:07:34
avengir
Üdv a klubban, a kövi lépése az lesz hogy az építő jellegű hozzászólásaidat törli majd utána beírja sajátjaként, ha szólsz miatta neki áll feljebb és figyelmeztetés....

https://hotshu.wordpress.com/

TBt azért valamiben nem értek egyet... Mert például ugyan annyi idő óta van acc-om nekem meg a jó barátomnak és Én kaptam a Blizz-től kulcsot és Ő nem ... és már vagy 3 hete próbálunk szerezni és nem ment. Szóval például nekünk pont jó lett volna és az ,hogy ezen játék fórumán ezen játékhoz valaki felajánlja a kulcsát és ezzel pont pl.: mi játszhatnánk együtt már elég kedves gesztus lett volna. ellenben most megint írogathatunk pedig már sok sok helyen próbáltuk. --- Azért köszönöm annak aki felajánlotta volna. nem sokon múlt,hogy játszhassak a barátommal 8)

(ui.: és nem 10 évesek vagyunk ,hogy rinyálnánk ez csak véleményem,hogy)

ez a vicc illik ide! 😉

"Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza."

Amúgy Én köszönöm a sok jó tanácsot innen klassz közösség.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.03.22. 22:45:54
mukika
Minden nyomát eltünteti annak, hogy bemásoltam ide 2db kulcsot... Eddig 3-ból 3 hozászolásom tűnt el, pedig elvileg semmi fórum szabályzatot nem szegtem meg. Elsőben beírtam 2db kulcsot, másodikban rákérdeztem, hogy az első hozzászólásom mégis hova lett, a harmadikban pedig gratuláltam a házigazdának a remek vezetésért. Ezek után úgy vélem, ez a hozzászólásom sem lesz hosszú életű... <#wink>
Utoljára szerkesztette: mukika, 2015.03.22. 22:37:12

Rendben ez esetben elnézést a feltételezésért. Viszont egy pár gondolatot hozzáfűznék ehhez. Az rendben van, hogy töröljük a kéregetéseket, mert valóban unalmas mindig arra visszatérni ide, hogy az új kommentek kimerülnek a kéregetésből. Ellenben, ha valaki szívesen adja a kulcsát és bemásolja ide, azt szerintem nem kéne törölni. Bár lehet hogy olaj a tűzre, de talán mégsem törölném.

TBTPumpa
Nem nyúltam le, mert nem érdekel. Azért törlöm az ilyen hozzászólásokat mert:
- ez nem az ajánlgatós topik
- nem a kéregetős topik
- nem adok-veszek topik
- nem a hogyan szerezz bétakulcsot egy adott játékhoz topik

Minden nap olyan hozzászólásokat olvasni itt többségében, hogy hun van bétakulcs, valakiaggyonmákulcsotalyátékhoz és hasonlók. Az a durva, hogy javarészt csak ezen a fórumon. Járok még másik kettő magyar HotS fórumra is, de ott nincs ez - néha előfordul, de azt törlik azonnal. Nincs kéregetés, nincs ajánlgatás, nincs "hirdetés" és nincs rinya sem ezzel kapcsolatban. Aki kulcsot akar szerezni, szerezzen (Reddit, Stream-erek, G2A, hivatalos Facebook és Twitter csatornák, Battlenet shop, Battlenet account bétaprofil). Tegyen érte. Amúgy is ez az első olyan Blizzard játék aminek a bétájába pofon egyszerű bekerülni (még a Battlenet is lehetőséget ad erre). Eddig és ezután is törölni fogom az ilyesfajta hozzászólásokat. Ez a topik nem bétakulcsok adásvételére lett létrehozva. Sajnálom, de nem ebből a célból készült. Más fórumokon sem megengedett az ilyesmi és azt szeretném, ha itt sem lenne az. Akit ez zavar, annak csak annyit tudok tanácsolni, hogy menjen máshová! Viszont biztos vagyok benne, hogy bétakulcs kéregetéssel ott sem fogja "sokáig húzni".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.22. 22:00:29

jazzy
Szerinted eladja 250 forintért amennyit most ér? Biztos 😄
Mert a házigazda lenyúlta.

Azt értem,de amivel szeretek es tudok is az mar megvan...
Weekly Sale Items for March 23 – 30, 2015
Azmodan -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Azgul’dan Azmodan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP

starter+nexus bundle aztan jovan

Bár véleményem szerint ajánlatosabb 10 olyan hős amivel szeretsz, és tudsz is játszani, mert nem biztos hogy mindig azt a hőst/kasztot kell választanod amivel te szeretnél menni hanem azt ami a csapatnak jó.
Teljesen mindegy melyik 10 hős van meg. A hangsúly a 10-en van.