4549
-
MaRee #1921 A miénk annyira táp volt most, hogy a játék első 5 percében elment AFK-ba :D Éljenek a "nem noob, skilles játékosok" a hero leagueben -
#1920 Akkor megint useless karakter lett. -
#1919 Na ez nekem meg kimaradt, és Lilivel nem játszottam a héten. Pedig tesztelni akartam ezt a bugot... -
#1918 Ha az Jug of 1,000 Cups skilljét nem lehetne megszakítani, akkor szerintem a legjobb healer lenne. De ügyes kézben szerintem az is, pláne ha 2 targetet gyógyít. :) -
#1917 Kedden már jött is a hotfix ehhez a serpent buildhez és vissza is süllyesztették a gyengébb healerek közé. :( -
#1916 Gondolom tudjátok, hogy a legutóbbi patch óta Lili a legtápabb healer, itt egy videó, amiben ezt bemutatják. -
MaRee #1915 Közben már kaptam rá választ, akit esetleg érdekelne, nem lesznek. Csak a szám a portré alatt, ennyiért inkább nem kockáztatom az idegösszeomlást (tegnap óta 8 HL lose zsinorban ) :D -
#1914 5. lecke: mountok -
MaRee #1913 Az első szezonnal kezdve a HL-ben lesznek valamiféle rewardok? Úgyértem mount, gold, hero, skin vagy akármilyen nyeremények? Vagy az egész arról szól majd csak, hogy megy a grind rank 1-ig? Valamint achievementek vannak tervezbe a játékba? -
#1912 BW-nek van a legjobb hangja, en imadom, foleg azert, amiket mond :) -
BillerKee #1911 Ha cloak-ban foglal, akkor máris felfedte magát (értsd, tudod, hogy ott van). Kevés olyan hős van, akinek ne lenne aoe sebzése, rá tartogatni kell.
Ha Nova/Zera van az ellenfélnél, akkor tény, hogy sokkal körültekintőbben kell játszani, törékeny hőssel meg nem szólóban tolni. Ha hp-d alacsony (fele körül/alatti), akkor mindenképp vissza kell menni kezdőre gyógyulni. (Ez amúgy Novára is igaz, ha 80-75% alatt van már hp-ja, jobban teszi ha nem jön ki cloak-ból.)
1-hit skillje meg nincs... hacsak nem 25% hp-val rohangál az áldozat. Ha jól el tudja sütni a kombóját (vagyis kb minden skillshot+heroic), akkor ki tud nyírni egy nem warrior hőst max hp-ról, egyébként nem (Azmot nem biztos..).
TrippleTap-nél csapattárs hero-val lehet bodyblock-olni, vagy bemenni a saját tornyaid/kapud mögé, az felfogja.
A Precision Strike-ból ki lehet sétálni - feltéve, ha nem kapsz előtte mástól CC-t.
Ügyes Nova nem fog melléd lopózni, hogy észrevedd, és valószínűbb, hogy a susnyásból fog meglőni - ha! egyedül van.
Zeratul nála sokkal durvább ellenfél :o)
5k HP?! -
VladimirD #1910 Esküszöm Brightwing kedvencem lenne, ha nem lenne ez a kurv@ra idegesítő hangja. :D -
#1909 Vallával nagyon könnyen le lehet aprítani az aoe skillekkel... főleg a kezdő novák még meglepődnek azon, hogy észrevettem a sunnyogásukat . :D -
antiqueA #1908 -
#1907 Perma cloak, amit látni lehet. Terület sebzéssel könnyedén kiszeded cloakból onnantól halott semmilyen menekülő skill-je sincs.
Mivel eléggé népszerű karakter, ezért aztán kb. mindenki tudja, hogy ha focust kap, akkor pillanatok alatt halott. Early game-ben semmit sem tud csinálni és teljesen a csapatra van utalva. Nem tud lane-t pussolni. Tassadar pokollá tudja tenni az életét. Az egyik legkevésbé flexibilis hős Nova. Nehéz igazán jól játszani vele. Jah szerintem is nulla a balance..... -
Luciferkee #1906 Ezt a Novát valahogy meg lehet ölni?
Perma cloak, pont foglalást is cloak-ban végzi, 5000+ hpja van, és one shotol majdnem mindent. Balance itt is 0. -
#1905 4. lecke: hero típusok
Sok újdonság nem fogja érni azt, aki játszott már pár órát a játékkal. -
#1904 Minden kozossegben van ilyen. Egyebkent HL-ben a lenti rangokban sokkal jobb volt a hangulat, en most 20 es 25 kozott ingazom, itt borzalmas emberek vannak. -
VladimirD #1903 Nah azt azért nem gondoltam, hogy rászabadul a magyar játékosok aljadéka a HotS-ra ma, csak azért, hogy trollkodjanak. Mindig is tudtam, hogy (sajnos) a magyar közösségnek van egy olyan rétege, ami nem bír, nem tud emberileg viselkedni. Nah de hát ...
(u.i.: nem értettem anno a "GamersGate" dolgot sem, hát... iszonyat) -
VladimirD #1902 Ahhhh..... -
antiqueA #1901 Vikingekkel kell menni és akkor nincs ilyen gond :) Persze csak ha tudjátok is használni :)
Egyébként kezdőknek javaslom, hogy ne kezdjék szétválasztani a vikingeket kb 5-ös szintig. Az után már lehet gyakorolni a ketté választást és ha már jól megy, akkor mehetnek 3 felé. Persze csak earlyben ajánlatos 3 felé vinni őket. Midgameben már illik egyben tartani őket. Esetleg, ha alkalmas, Ericet el lehet küldeni egy kis bónusz xp-ért. Ha midgame-ben is makacsul tartjuk magunkat a szétválasztáshoz, a teamfightokban olyan hátrányba kerülünk, hogy az ellenfél gyorsan behozza az xp lemaradását és kárba vész a Viking előny. -
#1900 The Lost Vikings -
MaRee #1899 Az én tapasztalatom most inkább az, hogy legalább gyorsan ki lehet kapni, mióta TLV meg Brightwing ingyenes -
VladimirD #1898 TLV? -
BillerKee #1897 Még a reggeli "laza" AI elleni játék is egy kihívás lett... amire azt hittem, hogy gyorsan, 10 perc alatt lezavarok egy-egy játékot a daily-ért, elhúzódott majd 20 percig - természetesen volt kezdő TLV játékos, aki kilép 2 perc után, mert nem megy neki(k). -
#1896 Nem tudom ,hogy ma csak szar nap volt, vagy mi, de 4 rankot estem vissza retardok miatt. Minesra olyan csapatot valogattak, hogy Gazlowe, Murky, Abathur es Tyrande. En hoztam Diablot. 9 perc alatt lose. Meh. -
BillerKee #1895 Jövő hét elején várható a többi régióban, NA-n már élesben van.
link -
MaRee #1894 Tény hogy csapatban jobban lehet menni összeszokott társasággal, de el lehet vele lenni nyugodtan egyedül is. Bár a legutóbbi patch óta tényleg a stab-nek a spammelésére szoritkozik vele a játék, úgyhogy ennek a fényében vedd meg , ha meg akarod. Én a master skint ebből kifolyólag nem is veszem meg most hozzá, mert nem nagyon fogok már vele játszani. -
93Geri #1893 Nem valóban nem akarom megvenni anélkül hogy nem próbáltam volna ki tüzetesebben. 10k gold azért 10k gold és nem szeretnék kozkáztatni már volt hogy befürödtem vele.
És én úgy látom hogy nekem Abature csak akkor lenne jó ha csapatban játszok. Nektek amúgy hogy jött be ramdom emberek mellett?? -
MaRee #1892 Én sem bántam meg, bár a legutóbbi patch-csel kb a stab builden kívül a többi értelmetlen. -
Phara #1891 Arról nem volt szó,hogy nem lehet olyan a felállásokban,hogy support vs no support QM-nél?Mert hogy ahol nincs support 44% esély van csak a győzelemre és 50%ra akarják felhozni kb.Vagy ezt mikora tervezték? -
antiqueA #1890 Van aki nem meri megvenni free próba nélkül. Én mondjuk megvettem és nem bántam meg. Nagyon szeretem.
Lost Vikings problémára a megoldás: egész héten Lost Vikingezni kell, így mások nem basszák el a kedved, legfeljebb te másokét :) Az egy fokkal mégis csak jobb :) -
MaRee #1889 Január óta már megvehetetted volna ötször. Vedd meg, nagyon fun hero, nekem ma lesz lvl 10-es. Következő áldozat Zagara :) -
#1888 Pont nemrég csináltam meg én is az 1000 goldért. -
#1887 Na ez új volt nekem kösz :D -
#1886 Account lvl 25 fölött minden hős talentja kinyílik, legutolsó patchben hozták be. Ahogy azt is, hogy a tutorial újbóli megcsinálása ad 1000 goldot, ha valaki nem vette esetleg észre. -
VladimirD #1885 A patch után, lvl 15 felett azt hiszem, megkapsz minden talentet egyből. -
#1884 Hm. Csak mert ugye Hero lvl up-nál meg irja hogy feloldottam a talentokat meg stb mondom okés kösz :D -
Phara #1883 Tudtommal már bizonyos szint felett nem kell lvl4-ig kihúzni őket.Legalábbis mintha ilyesmit olvastam volna valamikor. -
#1882 Én a bögyös maca dologról beszélek ha amiatt nem játszik a HotS-al akkor facepalm. Én sem szeretem az igénytelen dolgokat de pl LoL-nál 100x szebbek ezek a modellek bármelyik oldalról nézem őket :D Macák meg azért itt is vannak.
Az egyébként csak nálam van hogy lvl 1 es hősnek minden talentja elérhető?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.18. 19:06:36