Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Egyre jobban tetszik, annak ellenere, hogy ez a video remekul alatamasztja, ez nem egy olyan hos ami mellett elkavezgat az ember..
Edes istenem miket csinal ez az ember, mindenhol ott van, minden lane-t fog, vagy pushol, segit a csapatnak, gyujti az xpt es meg igy is az jon le, hogy ebbol meg tobbet ki lehet hozni 😄
Igazan belerakhatnak freebe, hogy ki lehessen probalni o.O
Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.24. 14:43:52
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az ijeszto, hogy 3 fele kell figyelned, hogy "jol" tudjal vele jatszani, ne oljek meg es a tobbi..
Bar gondolom halal eseten hasonloan murkyhoz, nem ad teljes xpt, meg teljes killt se.
En is meg akarom majd venni..
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.24. 08:53:06
Hany kezet kene noveszteni ahhoz, hogy mind a harom vikingget kulon iranyitva jatszal? 😄
Erdekes egy koncepcio, bennem felmerult egy csomo "jo" hasznalati lehetoseg, de nem vagyok kicsi kinai pszichopata, aki masodpercenkent 5000-t tud kattintani..
Viszont kaptam 4 kulcsot, abból 3at oda tudok adni, akit érdekel írjon PM-t.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
#1251 Mondjuk a Vikingek annyira nem hoznak lázba 😄 Csak valami változatosságra vágytam na.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.23. 20:50:33
Team League coming:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heti ingyenes hősök:
- Malfurion
- Valla
- Arthas
- Kerrigan <#szomoru1>#szomoru1>
- Anubarak
- Nazeebo (12. szinttől)
- Thrall (15. szinttől)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.23. 18:16:28
2,000 Gold at Account Levels 20, 25, 30, 35, 40
1,250 Gold at Hero Level 15
2,500 Gold at Hero Level 20
Gondolom nem kapja meg senki visszamenőlegesen ugye?
Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.03.23. 16:48:15
-például van egy sniper a dragon pályán fent lent elfoglalva és mikor ott van középen pingelsz neki és Ő az erdőbe farmol vagy franc se tudja mit mikor éppen sárkányt kéne tekerni. Fogalma nincs jó párnak merre mi van.
-nem is a team work hiánya hanem a logika jelenléte hiányzik vagy mondhatom úgy is,hogy pár másodpercre előregondolkodás képességének jelenléte sokszor nem lelhető fel bizonyos játékosoknál. ilyen ez a pug! 8)
Orosz tényleg egyre több van, ez a vagy nagyon nyersz vagy nagyon vesztesz szintén zenész.. pár meccs után idegesítő. Bár volt néhány játékom ahol tudtunk nyerni vesztett helyzetből 10-ből 8-ban meg lehet mondani az első 6-8 percben, hogy ki nyer, utána malmozás..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 12:54:38
Viszont egyre több oroszt látok, akik sem kommunikálni sem játszani nem tudnak........
Magamnál is tapasztaltam hogy random embereket dobál össze. Sőt még Rankeden is , ahogy láttam tegnap egy külföldi streamen. A srác rank 5 és többször kapott rank 40 körüliket. Ja meg volt neki egy szép 6- os lose streak- je.
Amúgy a meccsek egyoldalúságát ő is felhozta negaívumként. Szó szerint azt mondta vagy nagyon kipicsázzák őket vagy ők az ellenfelet. 100 meccsből 10 aránylag kiélezett.
Ez az ami zavaró számomra is.
Sokkal jobban kell támaszkodnod a csapatodra mint egy MOBÁ- ban itt alig vagy egyáltalán nem lehet lehozni egy teamfight- ot 4v5 ben.
Sok játékos akinek van MOBA tapasztalata úgy játszik mint azokban. Véleményem szerint idő kérdése csak amíg az emberek beletanúlnak.
Nem tudom mikor lesz a megjelenés de addigra a beta playerek jó része belerázódik és gondlom a match making is fejlődik.
Persze a legtutibb ha 5 ismerős játszik akik tudnak is kommunikálni.
Addig vagy coop ozol vagy premade- ben nyomod a Soloq nem ajánlatos 😄
Ami talan negativuma (meg a talentek ellenere is), hogy
konnyu kijatszani.. porges utani cc-re gyakorlatilag csak a wrath ad "vedelmet". Ilyenkor kenytelen az ember eltolni a speart (ha epp nem cd-s) es meg akkor is nagy az eselye, hogy megszoknek eloled.
(persze ez szemelyes velemeny, de a lelemenyes ellenfel engem igy "szivatott" folyamatosan es nem mindig tudtam mit csinalni)
Mondjuk,ha a no escape talent stackel a brightwing pixie dustjaval abbol erdekes daralas szulethetne.. o.O
Mas:
Matchmaking rendszer van ebben, vagy csak szamomra erdekes a mukodese?
Multkor osszerakott 4 assassint + 1 warriort.
Tegnap csapatban mentunk (4-en), 1 ranged assasin, 1 melee assassin, 1 warrior + en vittem lilit healnek.. Gondoltuk lesz annyira jo a matchmaking, hogy qm-be bedob mellenk valami warriort, vagy assassint, netan valami supportot, de semmikepp se healert, hiszen visszuk lilit.
Erre berakott mellenk egy malfuriont...
Oke, hogy lilit es malfuriont is lehet talentelni dps supportra es ez is tortent nyilvan, de azert na 😄
Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.23. 10:09:21
https://hotshu.wordpress.com/
És kezdem azt hinni, hogy Sonya használható hős lett, nem tudom kinek milyen tapasztalata van vele.
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.23. 06:05:55
G2A-n 333 forint a Beta kulcs. Ha valaki szeretne játszani, az tud.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 00:07:34
https://hotshu.wordpress.com/
(ui.: és nem 10 évesek vagyunk ,hogy rinyálnánk ez csak véleményem,hogy)
ez a vicc illik ide! 😉
"Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza."
Amúgy Én köszönöm a sok jó tanácsot innen klassz közösség.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.03.22. 22:45:54
Utoljára szerkesztette: mukika, 2015.03.22. 22:37:12
- ez nem az ajánlgatós topik
- nem a kéregetős topik
- nem adok-veszek topik
- nem a hogyan szerezz bétakulcsot egy adott játékhoz topik
Minden nap olyan hozzászólásokat olvasni itt többségében, hogy hun van bétakulcs, valakiaggyonmákulcsotalyátékhoz és hasonlók. Az a durva, hogy javarészt csak ezen a fórumon. Járok még másik kettő magyar HotS fórumra is, de ott nincs ez - néha előfordul, de azt törlik azonnal. Nincs kéregetés, nincs ajánlgatás, nincs "hirdetés" és nincs rinya sem ezzel kapcsolatban. Aki kulcsot akar szerezni, szerezzen (Reddit, Stream-erek, G2A, hivatalos Facebook és Twitter csatornák, Battlenet shop, Battlenet account bétaprofil). Tegyen érte. Amúgy is ez az első olyan Blizzard játék aminek a bétájába pofon egyszerű bekerülni (még a Battlenet is lehetőséget ad erre). Eddig és ezután is törölni fogom az ilyesfajta hozzászólásokat. Ez a topik nem bétakulcsok adásvételére lett létrehozva. Sajnálom, de nem ebből a célból készült. Más fórumokon sem megengedett az ilyesmi és azt szeretném, ha itt sem lenne az. Akit ez zavar, annak csak annyit tudok tanácsolni, hogy menjen máshová! Viszont biztos vagyok benne, hogy bétakulcs kéregetéssel ott sem fogja "sokáig húzni".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.22. 22:00:29
Azmodan -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Azgul’dan Azmodan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP