4549
-
ShaiHulud #2001 sajatodat? te tudod melyikkel tudsz jatszani, hiaba lehet mondjuk valami pro szerint kiljaden first tier, ha neked total nem megy vele a jatek :) -
Phara #2000 Hol vagy kinek a Tier listáját érdemes követni általában? -
Zozo0122 #1999 Lol, épp vele játszogattam legutóbb, sose mentem a pakolyra. :DD -
#1998 Szintén. -
#1997 ehhez azért mekkora mák kellett? Ez tipikus ezer évben egyszer megtörténő dolog :D -
#1996 Nekem megjött az email, holnap hozza a postás a dobozkát ;) -
BillerKee #1995 ööööö... Tyrande
Bár én sose a bagolyra talentelek, de majd egyszer kipróbálom :D -
#1994 Ilyen a dobozka és annak tartalma -
#1993 Sajnos az idehaza kapható változat doboza magyar nyelvű. Az eredeti angolnak jobban örültem volna (mint a WoW játékok esetében).
De legalább nem olyan gáz a doboz fordítása, mint a StarCraft 2 Wings of Liberty esetében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 11:49:58 -
Phara #1992 Erre én is kiváncsi lennék. -
antiqueA #1991 Rank points earned:
Match points: 102
Skill bonus: 298
Total rank points: 400
Mi ez a skill bonus? Mire fel kapom? -
#1990 -
#1989 Egyetértek. :( Néhány nagyszájú kicsit megembereli magát, ha csak annyit írok a chatba: "reported". Az esetek felében innentől jobban viselkedik az illető. Másik fele okoskodva káromkodik tovább ezután, majd csak emlékeztetni kell hogy reportnál első dolog amit megnéznek az a chatlog, ahol ő cifrán káromkodik, inzultál mindenkit... :S
Redditen találtam egy objektiv timer képet, ha valaki még nem tudná fejből :) :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1988 Legyünk őszinték. Ezt a játékot emberek játsszák, kétlem, hogy az emberi hülyeségre létezne gyógyszer. Persze legyen és gondolom lesz is még pár megoldás arra nézve, hogy a viselkedni/veszíteni nem tudókat valahogy kiszűrjék/eltávolítsák/büntessék, de tökéletes ez a dolog soha nem lesz. -
#1987 A ragequitereket úgy büntetik, hogy nem mehetnek HL-be vagy normális QM-be amíg le nem játszanak 1-2 kört egy olyan QM meccsben, ahol a csapattársai is ragequiterek... kezdetnek nem rossz, de a partin nem segít. -
#1986 Jó lenne amikor huszadjára is bedob egy vesztes csapatba ahonnan kilépett valaki és nem tudnék egy rohadt meccset lejátszani az elejéről. -
#1985 Nos én őt szoktam követni youtube-n: Khaldor.
Tudom nem teljesen ilyenre gondolsz, de nálam ő a kedvenc. -
93Geri #1984 Van olyan köreinkben aki figyelemmel kísér valamilyen Hots bajnokságot vagy közvetítést?? Nem olyanra gondolok mint egy sima streamelésre twitchen, hogy egy-egy meccset streamelnek, inkább olyanra mint a Heroes of the Dorn volt. Esetleg én hol találhatok ilyet?? Kössz előre is. -
#1983 -
#1982 Weekly Sale Items for June 2 – 9, 2015
Kerrigan -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Tyrael -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Countess Kerrigan Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Seraphim Tyrael Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Frost Wyrm Arthas Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Lunar Tiger Mount -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP -
#1981 Más mobában (IC) úgy van, ha az afk játékos 1-2 percig nem mozdul, akkor kicket kap a rendszertől és más játékos bejöhet helyette. Kellemes megoldás volna itt is. Ma például én kaptam durva dc-t (drága upc karbantartást végzett 10:30tól, amiről nem értesített) és szegény partim ott maradt egy bottal... mennyivel jobb lett volna ha be tud ugrani valaki más helyettem... :( -
antiqueA #1980 Az a balfasz bot a játékosok felénél jobban játszik :))
Egyébként semmi hasonló játékban nincs ilyen lehetőség. Bár nem volna rossz, de talán jó se. Példa: bekerülsz egy 4-es premade mellé, akik úgy találják, hogy balfasz vagy és csak akadályozod őket és önkényesen kirúgnak. -
MaRee #1979 Miért nem raknak ebbe a játékba egy rohadt votekick opciót? Annyira unalmas már, hogy afk-zó faszfejek miatt kell elbukni egy csomó játékot, mert a játék első egy percében úgy döntenek, hogy this game is lost, vagy csak úgy brahiból megy az afk. Kilépni persze nem fognak hogy legalább a balfasz bot játsszon helyettük, neeem.. Elég egy percenként kattintani egyet. -
#1978 Szerintem csak nyers, legalábbis nem írtak semmi súlyozásról. forrás -
#1977 Azt lehet erről tudni, hogy ez csak száraz statisztika az összes lejátszott meccsből vagy normálisan súlyozva van?
Mert ha ez a nyers statisztika minden eddig lejátszott meccsből, akkor kb. semmi értelmezhető adatot nem ad. -
#1976 A MM blogról statisztika.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.05.28. 10:11:40 -
BillerKee #1975 EU fórumon az van kinn, hogy május 18. óta live US és EU szervereken... link
"The following rule will now apply to matchmaking:
- Under most circumstances, a team with no Supports will now match versus an opposing team with no Supports
- This rule will not affect a premade party of five members"
5-ös premade-re nem vonatkozik, illetve "többnyire" amennyiben nincs support, akkor az ellenfélnél sem lesz.
De egyébként ha nincs elegendő qm-re váró ember, akkor valszeg olyan csapatot dob össze, amilyen játékosok épp vannak.
Úgy rémlik kicsit bövebbet olvastam múlt héten US forumon, de most nincs időm megkeresni. -
Phara #1974 Mikor jön az MM hotfix miszerint nem lehet support vs no support QM-ben?Csak mert valaki itt azt említette,hogy a héten? -
93Geri #1973 Én kb egy órája vettem meg Kael'Thas-t :) -
BillerKee #1972 Dejó, hogy mégis megvettem :D Akkor holnap újra-tanulgatom majd... -
antiqueA #1971 Semmiféle pyrolabda nem jöhet szóba, csak a Tyúk!!!
Utoljára szerkesztette: antiqueA, 2015.05.27. 23:44:03 -
antiqueA #1970 Érdekes, Kael egyből kapja a nerfet, míg Sylvanas opszar traitje az örökkévalóságig megmarad. -
MaRee #1969 Kael épp ma kapott egy durva nerfet, holnap jön talán eu-ba a patch. -
#1968 Annyi meg, hogy a baratom Rank 1-es es szinte kizarolag Kael-el jatszik, szoval szerintem erdemes megvenni. En peldaul egyaltalan nem tudok jatszani Jainaval, de Kael meg nagyon megy. -
93Geri #1967 Éértem, köszönöm a válaszod. -
#1966 Most nézem Keltáska ára is lement 10k aranyra. :) -
#1965 Kael-el az elso 6 szint a nehez, konzervalni kell a manat, D+W, neha Q, de felesleges kitarazni az elejen. Mivel Mana Addictot veszel elso skillnek, kotelezo a normalis lanezes. Az E-t tartalekold, ha gank jon, kelleni fog, kulonben meghalsz, semmi escape spelled nincs.
10-tol jon a fun, vagy Pyroblast vagy Al'ar, az enemytol fuggoen. Ahogy megvan a Spread Living bomb es Apply Living bomb a Q-ra, akkor vege az ellenfel csapatanak. Szerintem jelenleg a legerosebb hos, 1v1-ben azert sok ellensege van, de csapatban megallithatatlan. Jelenleg 900 takedownom van es 250 halalom, szoval azert nem annyira uveg. -
93Geri #1964 Sokatjátszott játékosok tapasztalatából szeretném megtudni azt hogy szerintetek Kael'Thas survivabilityje milyen?? Esetleg egy Falstad vagy Jaina-hoz képest.
Előre is köszi. Jó játékot. -
BillerKee #1963 Akkor él, ha megvette valaki a Starter Bundle-t ^^ -
#1962 Ez a legjobb küldi. Elvileg él a 7 napos pack is, szóval most ömlik majd az XP :)