Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most voltam Malfurion-al egy észvesztően jó csatát,az új pályán 12 perces csata volt,21-0-ra nyertünk.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Amugy nálam most annyira rakoncátlan hogy azt hiszi kezdő játékos vagyok. Bedobta a trainiget plusz resetelődött a statistic.
Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.03.26. 13:47:14
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
En multkor siman megjatszottam.. igaz volt a csapatban egy malfurion is, aki miatt nem kellett healre talentelni ^^
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.26. 11:37:15
JY44P4-X6ME-N2YNDN-9T4D-F9MYM9
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Atolvastam a blizz forumait, ez erosen globalis problema, rengeteg embernel jelentkezik es teljesen gep es videokartya fuggetlenul.. jupije
Szuletett mar teoria, hogy Szilvi uj skillje okozza, valami assetet nem tolt be a jatek. (ezt tobben is irtak,de nincs alatamasztva)
Mas (possible Fact): tudtatok, hogy ha a ket core egyszerre eri el a 0%-t beragad a jatek? 😄 Talaltam egy bugjelentest, ahogy a ket csapatnak joideig ment a jatek, mert beragadt attol, hogy mind a ket core meghalt 😄
Ez valamilyen szinten megnyugtato.. hogy nem az en gepemben van a hiba. Vicc az, hogy az fps mero 60-at mutat a ping meg 100 ms sincs 😄
Koszi blizz, hogy megint csak coopozhatok 😄
HS-nél pedig tisztában kell lenni a meta-val, különben nagy szívás sorozattá válhatnak a napjaid. Nem mondom, hogy nem lehet ötletelni. De ha magasabbra akarsz jutni ladderen pontosan kell ismerni milyen pakli típusok várhatnak rád. Amennyiben nem játszol 7*(0-24h)-t.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Tudom, hogy klasszik mobások a játékmenetet butának tartják, mert a blizzard a lényeget dobta ki. A hosszú unalmas, de stratégiai jelentőségű lane -ket, boltokat.
Itt főleg a pörgésen van a hangsúly, ezért nagyon könnyen elbillen a mérleg nyelve, ha kiegyensúlyozatlan a szemben álló csapatok skillje.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.03.25. 19:55:54
Ráadásul egy valag üres hero slotot betettek.
És Jaina is már terpeszt a mountokon, eddig oldalasan ült. De amúgy ő is erőske lett, de ez a Sylvanas, ez eddig túl OP, félő, hogy ez is komolyabb volumenű nerfet fog kapni, mint anno Thrall.
Amúgy mindenki kapott 1 Stimpack-ot, ami 1 hétig érvényes (100% XP + 150% Gold), használjátok ki!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 19:42:52
Destiny. The design is clearly ancient.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 19:26:00
Amúgy erőske a kislány, Try modeban próbáltam. 13 euróért Bundleban megvehető (jár hozzá az Elf-es skin + a karakter).
Erősen gondolkozom a vételén, csak a Lunar Tiger is kéne, az meg +10 euró. WTF Blizzard
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 18:54:19
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.25. 18:48:57