4549
  • ShaiHulud
    sajatodat? te tudod melyikkel tudsz jatszani, hiaba lehet mondjuk valami pro szerint kiljaden first tier, ha neked total nem megy vele a jatek :)
  • Phara
    Hol vagy kinek a Tier listáját érdemes követni általában?
  • Zozo0122 #1999
    Lol, épp vele játszogattam legutóbb, sose mentem a pakolyra. :DD
  • TBTPumpa
    Szintén.
  • SLICK
    ehhez azért mekkora mák kellett? Ez tipikus ezer évben egyszer megtörténő dolog :D
  • Mephike
    Nekem megjött az email, holnap hozza a postás a dobozkát ;)
  • BillerKee
    ööööö... Tyrande
    Bár én sose a bagolyra talentelek, de majd egyszer kipróbálom :D
  • TBTPumpa
    Ilyen a dobozka és annak tartalma
  • TBTPumpa
    Sajnos az idehaza kapható változat doboza magyar nyelvű. Az eredeti angolnak jobban örültem volna (mint a WoW játékok esetében).

De legalább nem olyan gáz a doboz fordítása, mint a StarCraft 2 Wings of Liberty esetében.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 11:49:58
  • Phara
    Erre én is kiváncsi lennék.
  • antiqueA
    Rank points earned:
    Match points: 102
    Skill bonus: 298
    Total rank points: 400

Mi ez a skill bonus? Mire fel kapom?
  • TBTPumpa
  • Morpheus_v2
    Egyetértek. :( Néhány nagyszájú kicsit megembereli magát, ha csak annyit írok a chatba: "reported". Az esetek felében innentől jobban viselkedik az illető. Másik fele okoskodva káromkodik tovább ezután, majd csak emlékeztetni kell hogy reportnál első dolog amit megnéznek az a chatlog, ahol ő cifrán káromkodik, inzultál mindenkit... :S
    Redditen találtam egy objektiv timer képet, ha valaki még nem tudná fejből :) :
  • Mephike
    Legyünk őszinték. Ezt a játékot emberek játsszák, kétlem, hogy az emberi hülyeségre létezne gyógyszer. Persze legyen és gondolom lesz is még pár megoldás arra nézve, hogy a viselkedni/veszíteni nem tudókat valahogy kiszűrjék/eltávolítsák/büntessék, de tökéletes ez a dolog soha nem lesz.
  • Morpheus_v2
    A ragequitereket úgy büntetik, hogy nem mehetnek HL-be vagy normális QM-be amíg le nem játszanak 1-2 kört egy olyan QM meccsben, ahol a csapattársai is ragequiterek... kezdetnek nem rossz, de a partin nem segít.
  • jazzy
    Jó lenne amikor huszadjára is bedob egy vesztes csapatba ahonnan kilépett valaki és nem tudnék egy rohadt meccset lejátszani az elejéről.
  • Mephike
    Nos én őt szoktam követni youtube-n: Khaldor.
    Tudom nem teljesen ilyenre gondolsz, de nálam ő a kedvenc.
  • 93Geri
    Van olyan köreinkben aki figyelemmel kísér valamilyen Hots bajnokságot vagy közvetítést?? Nem olyanra gondolok mint egy sima streamelésre twitchen, hogy egy-egy meccset streamelnek, inkább olyanra mint a Heroes of the Dorn volt. Esetleg én hol találhatok ilyet?? Kössz előre is.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Weekly Sale Items for June 2 – 9, 2015

Kerrigan -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
    Tyrael -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
    Countess Kerrigan Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
    Seraphim Tyrael Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
    Frost Wyrm Arthas Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
    Lunar Tiger Mount -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
  • Morpheus_v2
    Más mobában (IC) úgy van, ha az afk játékos 1-2 percig nem mozdul, akkor kicket kap a rendszertől és más játékos bejöhet helyette. Kellemes megoldás volna itt is. Ma például én kaptam durva dc-t (drága upc karbantartást végzett 10:30tól, amiről nem értesített) és szegény partim ott maradt egy bottal... mennyivel jobb lett volna ha be tud ugrani valaki más helyettem... :(
  • antiqueA
    Az a balfasz bot a játékosok felénél jobban játszik :))

Egyébként semmi hasonló játékban nincs ilyen lehetőség. Bár nem volna rossz, de talán jó se. Példa: bekerülsz egy 4-es premade mellé, akik úgy találják, hogy balfasz vagy és csak akadályozod őket és önkényesen kirúgnak.
  • MaRee
    Miért nem raknak ebbe a játékba egy rohadt votekick opciót? Annyira unalmas már, hogy afk-zó faszfejek miatt kell elbukni egy csomó játékot, mert a játék első egy percében úgy döntenek, hogy this game is lost, vagy csak úgy brahiból megy az afk. Kilépni persze nem fognak hogy legalább a balfasz bot játsszon helyettük, neeem.. Elég egy percenként kattintani egyet.
  • Morpheus_v2
    Szerintem csak nyers, legalábbis nem írtak semmi súlyozásról. forrás
  • Jeffjohnson
    Azt lehet erről tudni, hogy ez csak száraz statisztika az összes lejátszott meccsből vagy normálisan súlyozva van?
    Mert ha ez a nyers statisztika minden eddig lejátszott meccsből, akkor kb. semmi értelmezhető adatot nem ad.
  • Morpheus_v2
    A MM blogról statisztika.

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.05.28. 10:11:40
  • BillerKee
    EU fórumon az van kinn, hogy május 18. óta live US és EU szervereken... link

"The following rule will now apply to matchmaking:
    - Under most circumstances, a team with no Supports will now match versus an opposing team with no Supports
    - This rule will not affect a premade party of five members"

5-ös premade-re nem vonatkozik, illetve "többnyire" amennyiben nincs support, akkor az ellenfélnél sem lesz.

De egyébként ha nincs elegendő qm-re váró ember, akkor valszeg olyan csapatot dob össze, amilyen játékosok épp vannak.

Úgy rémlik kicsit bövebbet olvastam múlt héten US forumon, de most nincs időm megkeresni.
  • Phara
    Mikor jön az MM hotfix miszerint nem lehet support vs no support QM-ben?Csak mert valaki itt azt említette,hogy a héten?
  • 93Geri
    Én kb egy órája vettem meg Kael'Thas-t :)
  • BillerKee
    Dejó, hogy mégis megvettem :D Akkor holnap újra-tanulgatom majd...
  • antiqueA
    Semmiféle pyrolabda nem jöhet szóba, csak a Tyúk!!!
    Utoljára szerkesztette: antiqueA, 2015.05.27. 23:44:03
  • antiqueA
    Érdekes, Kael egyből kapja a nerfet, míg Sylvanas opszar traitje az örökkévalóságig megmarad.
  • MaRee
    Kael épp ma kapott egy durva nerfet, holnap jön talán eu-ba a patch.
  • Me0w
    Annyi meg, hogy a baratom Rank 1-es es szinte kizarolag Kael-el jatszik, szoval szerintem erdemes megvenni. En peldaul egyaltalan nem tudok jatszani Jainaval, de Kael meg nagyon megy.
  • 93Geri
    Éértem, köszönöm a válaszod.
  • Mephike
    Most nézem Keltáska ára is lement 10k aranyra. :)
  • Me0w
    Kael-el az elso 6 szint a nehez, konzervalni kell a manat, D+W, neha Q, de felesleges kitarazni az elejen. Mivel Mana Addictot veszel elso skillnek, kotelezo a normalis lanezes. Az E-t tartalekold, ha gank jon, kelleni fog, kulonben meghalsz, semmi escape spelled nincs.

10-tol jon a fun, vagy Pyroblast vagy Al'ar, az enemytol fuggoen. Ahogy megvan a Spread Living bomb es Apply Living bomb a Q-ra, akkor vege az ellenfel csapatanak. Szerintem jelenleg a legerosebb hos, 1v1-ben azert sok ellensege van, de csapatban megallithatatlan. Jelenleg 900 takedownom van es 250 halalom, szoval azert nem annyira uveg.
  • 93Geri
    Sokatjátszott játékosok tapasztalatából szeretném megtudni azt hogy szerintetek Kael'Thas survivabilityje milyen?? Esetleg egy Falstad vagy Jaina-hoz képest.
    Előre is köszi. Jó játékot.
  • BillerKee
    Akkor él, ha megvette valaki a Starter Bundle-t ^^
  • Mephike
    Ez a legjobb küldi. Elvileg él a 7 napos pack is, szóval most ömlik majd az XP :)