4549
  • SLICK
    ööööö üdvözlő képernyőn már nem Johannának kellene lennie Khael'thas helyett? Ja és a hero-k között sincs még.
  • MaRee
    A tök kivan már a nő herokkal
  • TBTPumpa
    Megérkezett a csomag! A doboz nagy szép, dombornyomott, igényes. A poszter baromi nagy, szép és sallangmentes. Ugyanaz, mint a borító. Kaptunk egy DVD lemezt is. Az egyes karakterek, skinek és mountok külön-külön kártyán szerepelnek, külön kódokkal. Ez azért is jó, mert így a fölösleges karaktereket, skineket, mountokat el lehet ajándékozni. Gondolom az egyes eventeken a Blizzard ilyeneket fog osztogatni (más karakterekkel és skinekkel).
  • Anthrax
    Ebből a videóból megtanultam, hogy 1v5 ajánlja a blizzard is, szóval mikor csapattársaim flamelnek akkor tényleg ők a hülyék és nem én
  • TBTPumpa
  • BillerKee
    The game is launch ready :D
  • VladimirD
    Nálam másodszorra ment chrome-al is.
  • Overburner
    Király ez a pókos promóció. Rendes tőlük. :D Nekem Chrome-al egyböl sikerült. :)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.02. 11:46:06
  • karmacoma
    Chrome végtelenül töltött, Opera pöccre csinálta. Csak te kapsz kódot, és ha nem erőlteted a facebookod se okádja össze.
  • Morpheus_v2
    Nekem explorer-t kellett használnom, hogy végre megkapjam és az is töltött vagy 5 percig. :S
  • MaRee
    Valakinek sikerült már a mechanospidert megkapni? Nekem csak tölt és tölt végtelenül a végén.. Egyébként most mindenki megkapja a teamből a spidert vagy csak aki csinálta?
  • Mephike
    Stitches nekem a kedvenc tankom, nem véletlen, hogy koronát hord nálam :). Nagyon tartósra meg lehet csinálni. Kétségtelen, hogy nem ő fogja a legtöbb sebzést adni, de xp-ből simán lehet vele a legtöbbet hozni. Tökéletes arra, hogy a csapatot megvédje ha hátrálni kell, vagy egy 5v5 esetén amikor a két csapat felsorakozik az ütközethez, és elkezdik egymást kóstolgatni, akkor átrántson valakit az ellenféltől, és ezzel 5v4-es szituációt teremtsen. Arról ne is beszéljünk, hogy az első kill-t is gyakran hozom vele, az ágyúk imádják a kampón érkező áldozatokat :)
  • Morpheus_v2
    Bizony warival nem a dps a lényeg, hanem hogy megvédjék a papír assassineket. Talán Anubtól és Sonyától lehet némi dps-t várni. :)
  • VladimirD
    Ott valószínüleg - és tényleg nem bántásból mondom - a többiek voltak alulképzettek. Azért ne felejtsd el, Stitches tank-nak elég jó, még akkor is ha sokan azt mondják papír. Bőven nem igaz. Én tank-nak hsználom, persze így kevesebb DD-m, de Putrid pl. nagyon hasznos, ha a többieket kell megvédenem.
  • Morpheus_v2
    Én ezeket a buildeket azoknak ajánlom, akik még nem játszottak bizonyos hősökkel és már lvl25 fölött vannak. Például amikor stitches-t szinteztem, nagyon nem ismertem a hőst és elég jó buildet találtam hozzá HF-en, amivel én voltam a legjobb dd a csapatban. :) Persze az is benne van hogy a többiek nem voltak túlzottan tapasztaltak (én kb 500 meccs körül járok, szóval én se vagyok veterán)... de vallával hogy nem lehet top dd-nek lenni...

Fasza kis pók mount, de tényleg csak ennyi volt a nagy megjelenés?
  • VladimirD
    Amúgy Johanna csak nekem tűnt el a hero-k közül? OFF volt eddig is természetesen, de eddig ott volt a listában.
  • VladimirD
    Az milyen jó már, hogy az Ai meccből sem tudsz kilépni, mert visszarak ha ki is lépsz asztalra. Hmm hmm.
  • VladimirD
    Másodszorra sikerült, valamiért nem ment tovább, csak töltött.
  • Me0w
    Nem, csak ki kell assignolni hozzajuk traiteket. Lentrol behuzod oket a fenti boxba. Ennyi :)
  • BillerKee
    Tuti, hogy nem kell kattintaniuk (altomat is beválasztottam és nem léptem be vele).

Lehet, hogy másik böngészőben kellene próbálni (említettek internet explorert, én mondjuk firefox alól csináltam), ill. olvastam forumon, hogy esetleg cache ürítés segíthet.
  • SLICK
    Ezek kibaszottul jó hírek!!!!!!

Személy szerint a legjobban a Diablo-s pályának örülök, na meg hogy próbálnak minél több Diablo-s hőst is betenni (Remélem Malthael hamarosan bekerül, bár úgyis Butcher + Skeleton King fog jönni előbb).
    Na meg az is jó, hogy kb 6 hetente 2 új hős jön.

Jó lesz ez a játék ha teljesen kiforrja magát, bár nem mintha gond lenne vele most is pár dolgot leszámítva.
  • VladimirD
    Én is beadtam 4 totál random embert, de az utolsó lépésnél megáll és csak tölt. Akiket beadtam azok kapnak értesítést, kattintaniuk kell vagy ilyesmi?:
  • BillerKee
    Elég random embereket beválogatni az FB "barátok" közül. Most reggel próbáltam és megkaptam a kódot a mounthoz.
    Nem gond, ha az FB-s e-mail cím nem egyezik a battle.net-essel, mert magát a kódot kapod meg, amelyet a bnet-re belépés után hozzárendelsz az account-odhoz.
  • Szeret6996
    Ki jön erre az FB-s eventre?? Gyűjtöm a csapatomba az embereket :P
    Nekem kell!! Az a mount!!
  • antiqueA
    Van időkorláthoz kötve?
  • Kotomicuki
    Éjdekesz!

A heroesnexus-on se Zeratulnak, se Gazlow-nak nem azokat a talent-eket adták, amivel én nyomulok QM-ben...
  • TBTPumpa

5-ös premade csapat esetén Mechanospider mount jár!
  • TBTPumpa
    Hamarosan keződik a Live show!
  • TBTPumpa
    Új hírek!
    • Diablo 3 thematic maps soon developed. Blizzard do not have a specific date, that will be released soon. This map is now basically in a state of completion, still make the final small adjustments, such as the small details, art design and sound. On a global conference to be held in London, they may disclose more information.
    • Blizzard will add more maps, it is likely these maps from Blizzard players are familiar with the scene.
    • Ladder system will be further optimized. Blizzard want to add like Hearthstone legend group, allowing the player to continue after a leveling.
    • Every 6 weeks to launch two heroes. The current plan is that after all will be made every 6 weeks may contain two new heroes of the big patch, one of the heroes of the patch while online, while the other is unlocked after a period of time the patch. (like Johanna)
    • Blizzard is not particularly worried about the proportion of heroes from different game, they will consider increasing the hero from Diablo and Starcraft.
    • Blizzard is aware that lack of supporter & warrior heroes, planning to add these heroes.
  • Morpheus_v2
    Pár hasznos oldal linkjét be lehetne rakni a topic fejlécébe. Én buildeket a heroesfire-n és heroesnexus-on nézegettem, az utóbbi szokott adatbányászással pár új dolgot bemutat mindig. Ezek biztosan hasznosak lennének a kezdőknek.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.01. 19:11:30
  • Mephike
    A heathstone boostereket én is hiányolom, egyet-kettőt adhattak volna azért. Bár ki tudja, lehet kapunk utólag. (Erre nagyon kevés az esély, de hátha.)
  • TBTPumpa
    Műanyag DVD tok. Benne egy kézikönyv/útmutató, DVD lemez, illetve minden egyes karakter külön kártyán szerepel a kódjával (értelemszerűen, ami jár hozzá).
    A DVD tokot pedig egy domboros papírtok védi kívülről, ahogy eddig is. Megadják a módját, bár sajnálom, hogy most nem dobnak hozzá Hearthstone boostereket, mint eddig.

Bár aztán lehet, hogy a hazai kiadás nem ilyen lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 18:30:44
  • Mephike
    Egy-két alkalommal néztem ezt is, de pl itt Stitches-hez nincs egy értelmes build. Illetve rengeteg helyen ott van még mindig a comming soon.
    Ha majd elkészül az oldal talán használható lesz, de most még messze van attól.
    Annyi kétségtelen, hogy egy kezdőnek viszont sok leírás van itt. Hősök erőssége/gyengesége, stb.
  • ricsa008
    Körités milyen ? gondolok itt pl a tokra...
  • TBTPumpa
    Nekem így is gáz ez a csomag, mert Lili, Zagara és Jaina már megvan. De most legalább meglesz a 10 karakter a Hereligához.
  • Mephike
    Nos nekem pont Muradin van meg és Kerrigan meg nincs, szóval én ezért rendeltem máshol :D
    Elvileg lehet még pólót is kaphatunk, ha kapok egy hónapig abba fogok járni
  • TBTPumpa
    Én a CD Galaxisnál vettem Muradin miatt. Olcsó karakter, de nincs meg. Kerrigan viszont megvan, így fölöslegesnek érzem "megvenni még egyszer".

CD Galaxis oldaláról:
    – ajándék poszter,
    – ajándék Muradin Hero + Magni Muradin Skin DLC kódot.
    A kezdőcsomag 7 darab kódot tartalmaz, a fenti tartalom eléréséhez szükséges 7 kódot. Magához a Heroes of the Storm játékhoz kódot nem tartalmaz, mivel a játék ingyenesen elérhető a Battle.net oldalon.

Blizzard pls!
  • Morpheus_v2
    Heti ingyé hősök:
    Li Li
    ETC
    Falstad
    Diablo
    Tychus
    Azmodan (level 12)
    Tassadar (level 15)
  • Morpheus_v2
    Szerintem próbáld ki őket, az a legbiztosabb. Én nem kedvelem c9-et, a listájuk régi, nem frissítik, a buildjeik egy része szintén nem a legjobb (falstad, thrall). Én inkább tentonhammer listáit és leírásait ajánlom. tenton
  • Mephike
    Továbbra is ezt szoktam nézni.