Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Jutalmak:
- World of Warcraft: Primal Flamesaber Mount
- Heroes of the Storm: 10-day Stimpack
- Heroes of the Storm: Flames of Judgement Charger Mount
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ai meccsem kb lvl 5ig volt azóta nem próbáltam, nem mondom , hogy profi vagyok , de béta óta játszom heti 7-8 meccset.
én simán neki merek menni abathurral egy braxis meccsnek mert ismerem annyira, hogy ki tudjam belőle hozni a jót, nem mondom, hogy mindig sikerül....
tény és való, hogy figyelni kell és mindenkinek a képességeihez, ellenfélhez és pályához való legjobb hőst célszerű vinni... tény, hogy vannak olyanok akik oda is a napi questnek megfelelő hőst viszik.... de ezzel nem lehet mit kezdeni.... csak gyakorolni :)
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, hogy nincs életképtelen felállás, hogyne lenne. tudod a felállás nem csak a saját csapattól függ, hanem figyelni kell az ellenfél pickjeit és a pályát is, egy braxisnek nem lehet nekimenni nova/aba-val. meg úgy kettejük kombója alapból nem működik
t
Hanzo, Winston, Mercy és akkor már kapásból 3 role le is van fedve.<#awink>#awink>
DE ha már ésszel játszósabb Gazlove féle karit akar valaki ott van Symmetra pl..
Diablo höst is 1000+ éve kaptunk már, Malthael csak 1 példa a sok közül akik jöhetnének, SC hőst meg se merem említeni (Stukov pl...), jöhetne valami új map is már mert az eddigiek már csuklóból mennek kb. a többségnek....
Másik a Brawl-nak nem ártana 1 rework, imádom az ilyen rózsaszín lelkű csillámpóni űrhercegnő kisasszonyokat akik miután elbuktuk az első TF-et beállnak core-hoz és kezdik a "retards" püffögést v csak simán afkolnak, stb, értem én, hogy 3 meccs és ugyanúgy megvan az 1000 gold ha nem csinál semmit se de ezzel másnak baxa el a játékát, át kéne rakni, hogy igenis kellejen 3 win egymás után soroztatban az 1000 goldoz akkor talán az ilyenek is ésszel tolnák és kicsit megerőltetnék magukat...
Ezen a Lucío-n nem tudok napirendre térni. Biztos lenne az Overwatchból más jobb karakter is, mint ez.
Na és, hogy Ontopic is legyen, csak nekem fura, hogy az újabb hősőket alíg látom? Zul'jin, Zarya, stb alíg-alíg látom őket régebbieket bezzeg tömkelegével, az új hősőket 4-5 napíg tolja mindenki kb aztán valahogy elfelejtődnek.
Köszönöm! <#worship>#worship>
Kettő , ha afkolsz ne csodálkozz a reporton, nem megsértődni kell hanem próbálkozni, nincs visszafordíthatatlan meccs
Zarya nekem is bejött, Tracer-t még emésztgetem, de ezt a csóri nigger gyereket meg nem bírom megemészteni egyelőre, lenne rengeteg más sokkal hasznosabb / jobban várt hős (Malthael pl. na ki várja még rajtam kívűl? kezeket a magasba)....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.04. 06:50:23
nomad: ha csak belegondolok nekem a vga-m volt 120 két éve... :D
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.02.04. 01:49:21
t
Am jah, igen retardáltakból sok van sajna. Nekem az szokta kiakasztani a geiger számlálót amikor teamfight helyett ügyesjancsika elmegy xp-t farmolni és üti a minion wave-eket, és még ő van besértődve ha szólsz neki hogy nem ezt kéne TF helyett, de bezzeg ha belengetem a report zászlót egyből előveszi a fiókból a jobbik eszét...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.03. 22:28:35
nomad: mennyi pénz a max amit rászánnál?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.02.03. 17:57:32
t
Kicsit off:
Gépet szeretnék váltani, mostani core2duo e5300 3,3 ghz / ati 4830 512 mb / 4 gb 333mhz ram összeállításról.
Az új gépben lenne egy 3,3 ghz-es i3 2120-as 4 gb memóval (833 mhz-es asszem), emellé kéne egy vga-t bedobni egyelőre r7 250 2gb felé kacsingatok ami 20e ft lenne (gyárilag vmi 1 gigás vacak alaplapi hulladék van benne). Sztetek megérné, vagy tudtok 4-5e ft-al drágábban valami jobb kártyát amit elbír még a gép?
/off
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.02. 13:38:03
t
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jók a képességei, dmg és dara is van rendesen. Csak ugye mindenki rászabadult, így nehéz olyan meccset találni, amelyben nem szerepel. :)
Hangja ugyanolyan szexi, mint a Hearthstone-ban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.27. 11:52:59
Más: Új hösről mik a vélemények? Kivülről jó kis heronak tűník bár én Zul'jin-t vettem meg 10k goldért 2 napja és eléggé elkapott vele az a bizonyos gépszíj. A Taz'dingo heroic-ja nem lennék meglepődve ha kapna majd 1 csinos kis nerfet, most ha olyanod van 2-4 embert simán lekapcsolsz vele heroic alatt.
"We've heard your feedback! We're planning to release an update tomorrow, Jan 27, with bug fixes, balance tweaks, & Rooster Race changes."
Bezár a HeroesNexus
(2017. március 1. után már nem lesz elérhető az oldal sem)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.22. 15:24:57
Daily Quest: Complete the Rooster Race once.
- Reward: 200 Gold.
Event Quest: Complete the Rooster Race 25 times during the 2017 Lunar Festival event.
- Rewards: Lunar Rooster Portrait and the Lunar Rooster Mount.
Kakas portré és mount az event során a jutalmunk (mivel az idei év a Kakas éve lesz a Kínai horoszkópban).
Befutott a PTR Patch Notes is!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.17. 19:38:43
Because boobs. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.17. 19:34:22
Értem én, hogy a warcraft világa nagyobb mint a SC vagy Diablo, de pl msot a 20. Diablós évforduló alkalmával vagy 3-4 hőst onnan betehettek volna, akik szvsz nagyobb húzónevek lennének. Pl.: Malthael, Baal, Mephisto, Duriel ,Andariel, akkor a Druida, Deckard Cain, Siegebreaker, Cydea, Adria, Zoltun Kulle... csak hogy néhányat említsek.
Istennő! Kell!!!
"Valeera arrives on the Public Test Realm TOMORROW!"
Végre! Lássuk-lássuk! <#taps>#taps>
Dat komment:
"Finally a Warcraft assassin!" <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.16. 18:13:10
http://heroesofthestorm.gamepedia.com/Valeera
google 2 mp
nem azé de assassinból már k.rva sok van