Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Immár hivatalos:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Minden hős ingyenes a hétvégén!

Úgy tűnik Valeera is megérkezik a Nexusba.

Hivatalos Teaser.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.14. 14:55:22

Sziasztok !
Cho'Gall-ozáshoz keresnék partnert, cho lvl 8 gall lvl 2, természetesen egyéb aktív játékra is felvehettek barátnak szívesen játszanék emberekkel akár ts akár skype vagy egyéb megoldások is elérhetőek 😊
EU:Apsaslee

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

TBTPumpa

TBTPumpa

Kipróbáltam és valóban érdekes az "új" Diablo, sokkal ésszel játszósabb lett, és taktikázni is kell vele, nem csak rárontok az ellenre és kettétépem....

Ugyanez vonatkozik Nazeebo-ra is rengetegen szidják, nekem viszont bejött, ma reggel toltam vele 1 brawl meccset (nem mellesleg az új karácsonyi brawl sztem frappáns lett), és annak ellenére, hogy a meccsben végig volt 3-14 fps-em és kikaptam 3 totál kezdő emberkét lvl 1 és 8 közötti acc szinttel, hála az égnek nyertünk, mondjuk ebben benne volt az is, hogy ugyan 3-4x elkapott az ellenfél Lunara-ja szépen le takarítottam mindenüket, pedig az ellenfélnek több rontást is sikerült összeszednie mint nekünk, bár csapattársaim hála az égnek szépen lekötötték az ellenfelet aztán végén 24 perc után bezúztuk a core-jukat is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.12.24. 13:05:49

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Miii? dehogy nerfelték Diablot, először kétségbeestem én is mert ugrott a kedvenc buildem, viszont kaptunk helyette egy OP Diablót amit utólag nerfeltek. 1-2 napja mikor néztem az általad "kiherélt Diablo" +8% winrate-t kapott, hát miféle nerf ez 😄

Fasza.... Congrats Blizz, well done... Nem elég, hogy 22.3-al kiherélték Diablo-t, most 22.4-el még tovább kellett nerfelni, kevesebb hp, stb... Artanis viszont kaphatott volna nagyobb buffot is.

Fura. Nekem meg pont, hogy bejött a rework. Amit viszont most 2.3-al Diabloval műveltek az kimeríti a kiherélés fogalmát...
Legalábbis így első olvasatra, majd csekkolom, de a tankosságát biztosító talenteket azt 1 az 1-ben fogták és kivágták a kukába ahogy elnézem....

TBTPumpa

Nazeboot ne felejtsd ki én őt nagyon csíptem rework előtt, azóta játszottam vele 2 meccset

akkor csak nekem van negatív játékélményem a sok trollnak köszönhetően? a másik meg, ha unrankedben játszom akkor képes a 3000 meccses tapasztalatom mellé 50-100 meccses társakat dobni rendszeresen? teljesen nonszensz ilyen tapasztalatlan játékossal nyerni, sokszor még 1000 meccses is elég fogalmatlan
továbbá az újragondolások se működnek sok esetben. nem látok több vallát/tychust/nova/anubarakot mint régebben és megtudom érteni mert nekem se tetszenek. medivh egyszerűen értelmetlen, semmire sem jó, nem gyenge buff kellene neki hónapok óta. de ez igaz abathurra is, talán a legötletesebb karakter és mégis nagyon gyenge én őt nagyon sajnálom

t

Jeffjohnson
Kb. egy év kihagyás után tértem vissza a játékhoz és általában pozitív a változás. Hangok, pályák, zenék tetszenek. Új hősök is egész jók, bár szinte majd minden új hős úgy néz ki mintha csak a puffin adott volna erőt nekik és mindent lebíró akaratot.

-Ami nem tetszik, hogy iszonyat lag spikeok vannak konkrétan a képernyő megfagy 1-2 másodpercre, ami azért elég furcsa tekintve, hogy nem annyira gyenge a gépem (AMD 8350, 8gb RAM,Nvidia 1060 6G😎. Erre esetleg valami ötlet?

-Megnövekedett a várakozási idő és mintha a matchmaking sem végezné olyan jól a dolgát mint a múltban, bár ez utóbbit lehet csak az eltelt idő szépítette meg és korábban is ilyen volt.

-A Brawl játékmód is tetszik

-A játék pörgősebbnek érződik már az elejétől is, mintha minden hős nagyobbat sebezne egy kicsit.

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.08. 07:43:00

TBTPumpa

Kedves blízárd invesztálhatna némi mánit a szerverparkjába mert nem hiszem el, hogy az a normális mióta óvervács megjelent, hogy minden második meccsemet vagy 3-5 fps-es diavetítéssel kell végigtolnom, vagy levág a szerver és utána fél meccsen keresztül azt nézzem hogy "server x second ahead"...

Mielött valaki nekiesne átharapdálni a torkomat mediumon elszaladgál a game simán 40-60 fps-el, és van egy elég stabil 120 megás netem, szóval dö práblem is nát on máj end...

Jegeltem diablo-t S9-ig elővettem, HotS-ot, szóval addoltalak én is.

Jeffjohnson
Szia! Felvettelek.

Maak
Sziasztok, szeretnem megszerezni a genji skint, es a herokat, lenne valaki aki napi 1-2 meccs erejeig csatlakozna? Netan ugyanebbol a celbol akar. Este kilenc utan vagyok hetkoznap, kabe 1-1.5 orat, de szombat es vasarnap este barmeddig jo.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TBTPumpa
Új Brawl mától!

Ghost Protocol

3 lejátszott meccsért jár a puszi és az 1000 arany:

TBTPumpa

TBTPumpa
Free-to-Play Hero Rotation: November 22 - 29, 2016
Malfurion
Valla
Xul
Tassadar
Tyrael
Kael'thas
Leoric (Slot unlocked at Player Level 5)
Brightwing (Slot unlocked at Player Level 7)
Sgt. Hammer (Slot unlocked at Player Level 12)
Samuro (Slot unlocked at Player Level 15)

TBTPumpa
Végre! <#hawaii>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.20. 18:47:50

Hát figyu akkor is végig csinálhatod mert a 30 menetért ugye kapsz még egy hátast is meg 30 nap stimpack-et.
XenHai
És akinek már mind meg van??
ez engem is erdekelne 😛 vagyetek fel lenn van a battletagom. vagy adjatok battletag-okat 😛

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa

én szívesen mennék veled bár a barátmeghívósdiban már nem tudok résztvenni 😄
TBTPumpa
Aki jönne a Heroes of the Storm-ba a Genji skinért és a többi cuccért (Overwatch), az kérem, ezen a linken keresztül tegye

Ezáltal engem is támogattok, illetve a ti HotS profilotok is gyorsabban fejlődik, több játékbeli goldot kaptok, illetve ingyen hősöket is, és talán a MOBA műfajt is megszeretitek.

Köszönöm! <#worship>

TBTPumpa

TBTPumpa
Lehet, hogy inaktív voltál és emiatt megváltak tőled a többiek. <#idiota>
Vagy csak átnevezték a Battletag-jüket (volt ilyen ingyenes lehetőség pár hónapja) és emiatt nem éred el őket.

Miért törlődött minden ember a barátlistámról?
TBTPumpa
Elméletileg több baráttal is lehet, a lényeg, hogy szerepeljen a másik fél a barátlistán.

1 darab baráttal kell 30 meccset lejátszani avagy ha több baráttal van meg a 30 meccs az is jó?
TBTPumpa
Érkezik a Nexus Challenge!

Játssz le 15 meccset egy barátoddal
Overwatch jutalmak
- Oni Genji kinézet
- Oni Genji portré
- Oni Genji spray

Heroes of the Storm jutalmak
- Zarya hős
- Oni Genji portré

Játssz le 30 meccset egy barátoddal
Heroes of the Storm jutalmak
- Auriel hős
- Greymane hős
- Kerrigan hős
- Li-Ming hős
- Orochi Hovercycle hátas
- 30 napos Stimpack (Arany + XP bónusz)

November 15-től indulhat a közös móka!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.06. 10:11:46

SLICK
Varian Wrynn és Ragnaros lesznek a következő hősök.

TBTPumpa
Varian + Ragnaros érkezik a Nexus-ba

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.04. 20:02:43

vicces, hogy megkapta a megszokott nerfet de még mindig iszonyat op, pláne ha ügyes is vele az ember akkor insta win

t

TBTPumpa

üdv a mobák világában. kezdő vagy?
"Jó" látni, hogy a retardált blizzardék visszatértek a régi módszerhez és brutális opként szállították a legújabb hőst, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem tudják eltalálni a nyomorékok a balanszt

lvl 13 vagy 16 szinten van talent (fejből nem tudom) hogy akkor is húzza magát ha nem ér ellenfelet, fel fogod ismerni 😊

Xul skin meg az Eye pad elég jó.
TBTPumpa
Új tartalmak:

samuro

TBTPumpa

Blizzard logika: élesítenek egy gyenge, használhatatlan hőst (tesztelőket elzavarni a picsába) amit utána úgy buffolnak, hogy messze a legerősebb lesz.. igen, Zaryaról beszélek

Unikornison lovagló Arthas állat. 😄
TBTPumpa
Érkezik a tavaly bejelentett Arena mód, persze más néven (Brawl):

Minden héten más-más játékok és jutalmak!

meh, pedig itt mindenki pro-nak tartja magát

t

TBTPumpa
Szerdán érkezik Zarya!