Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Teammates. Much to improve. Reanimated tissue. Humanoid-beast hybrids. Inefficient. Unacceptable."
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kettot tudtam megvenni, valami gemekbol
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.27. 01:48:52
Ez megint csak egy olyan téma, amibe kár is bele menni, mert egymás mellett elbeszélnénk.
Csak tudnám, hogy mire fel ez a végtelen hurrá-optimizmusotok (példa), amikor mindenki dünnyög(ne) vmiért a játék miatt és hiába fordítanánk el, vagy dugnánk a homokba a fejünket, attól még uú léteznek a problémák. (Bár, ez a jelenség is egyre inkább társadalmi méreteket ölt, ahogy züllik le az emberiség...)
Terawatt #4341:
"Az meg hogy szerinted minden hős egy max két build az csak a meta mánia hülyesége ami vészesen ragadós."
Ha eleve, bármire is használhatatlannak tekintem az adott hőst, akkor igazad van.
De, amint kezdeni is szeretnék vele vmit, egyből előjön a választások hiánya és azok silánysága a bétához képest és marad az az 1-2 "meta-build"...
Értem én, hogy ha mindent lezülleszt egy szintre, akkor beáll az "erőegyensúly" a hősök között, de ezt nem így kéne megoldaniuk, szerintem!
Régen még volt karakterük a hősöknek - és vhogy a játékban is több lehetőség volt, nem volt ennyire "bekorlátozva" (a játékosok közti különbséget próbálják meg a hősök lenullázásával eltüntetni, hogy mindenki egyforma hülyének tűnjön - a másik szemében) - , amit valóban át lehetett szabni, kismértékben módosítani, de most csak az az egy van - ha van (ami nem biztos, hogy egyezik a meta-val!) - , ami a "legjobb" a sok rossz közül és kész.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az meg hogy szerinted minden hős egy max két build az csak a meta mánia hülyesége ami vészesen ragadós.
Korábbi hozzászolásokra meg csak ennyit:

Igaz, így nem biztos, hogy ennyi hero kellene - vagy jóval penetránsabb volna a rókabőrszaguk - , de nekem jobban tetszett a béta-környéki állapot, amikor akár féltucat, HASZNÁLHATÓ build-et is ki lehetett hozni 1-1 hősből és nem a "fejlesztők" "mondták meg", hogy melyik az az egy - vagy egy se - , mint most!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.04.26. 17:11:02
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amúgy érdemes a ládákat újranyitogatni, volt olyan hogy csak 1 legendary-t kaptam meg emojis szarokat mellé, újranyitás után 2 legendary + 1 epic cuccá változott
@endorphinz, tőled se láttam még a rák ellenszerét, bár kíváncsian várom miért egy ilyen szarokkal teli játéknak a fórumtopikjába írkálsz ahelyett hogy valami igazán okosat vinnél véghez.
Jaaa, hogy ez a játék a kikapcsolódás egy formája, és a graffitik meg ezek a "szarok" igenis jobb kedvre derítenek?
Urambocsá, mivé lett a világ?!
Nexus Challenge 2.0
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Összességében szerinten pozitív hatású lesz a patch. Csomó karaktert megint újra dolgoztak.
t
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Hanamura témájú skinek
+ Genji lesz a következő hős
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.17. 17:52:49
Utoljára szerkesztette: gakan, 2017.04.16. 00:19:11
amúgy minél több random kreténnel találkozok annál jobban elmegy a kedvem a játéktól. a kis szaros 0/5 aránnyal büszkélkedett 17 perc után cassiával és mikor a retardáltat hatodszorra is megerőszakolják akkor elkezd engem ekézni a semmiből, mikor raynorral 6/1 aránnyal, legjobb stattal tartottam a lelket a fos csapatban és a többi birka még mellé is állt. elképesztő a birkaszellem a játékban, de mikor az mvp-t találják meg és reportolják azért az már súlyos gyengeelméjűségre vall.
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.04.12. 22:29:10
t
Átalakul a játék - Progression System:
Fejlesztői videó:
Malfurion
Valla
Gazlowe
Johanna
Thrall
Dehaka
Auriel
Xul
Leoric
Lunara
Brightwing (Slot unlocked at Player Level 5)
Varian (Slot unlocked at Player Level 7)
Chromie (Slot unlocked at Player Level 12)
Alarak (Slot unlocked at Player Level 15)
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Gondolom, Zeratul ki...csinálásával is Valeera-nak csináltak helyet, nehogy azt mondhassa a jó nép, hogy a templar 10k-jához képest nem éri meg a csajszi 15k-ja...
Egyre szánalmasabbak a "játékfejlesztők" az utóbbi évtized(ek)ben!
...és sajnos mindenhol ez megy, még váltani sem tudsz, mert igazából nincs is mire!
amúgy ha már itt tartunk a fejlesztők figyelhetnének erre is, ha az emberek 95%-a egy ultit választ akkor a másikat érdemes lenne buffolni. ez vonatkozik samurora is, hát az illusion master mi a tökömre jó?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.02.25. 07:22:23
t
Azt a szerencsétlent már a kezdetektől csak csapolják, most, remélem nagyon boldogok a bizarrnál, mert végre "célba értek" -> lassan a minion-ok is felfalják...! <#falbav>#falbav>
t
btag: Apsaslee#2491
Csak tényleg kéne nekem valaki akivel cho1gallozhatnék végre :)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
t