Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik sem hozott lázba <#wilting>

Morpheus_v2
Kis kedvcsinálónak:
Lunara skillek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Graymane skillek

Cho'Gall skillek

Az új hősök az új pályán elite botok ellen:
most beharangozzák az új mappot, meg az arénát, ne várja senki hogy hamar bekerül. eddig is úgy csinálta a blizzard hogy felspanolta az embereket, hogy mindenki ráugorjon a játékra és nöjjön a játékosszám, aztán meg addig addig húzták halasztották míg az ember már megunta várni az új tartalmat. Undorító egy politikát folytat a Blizzard az utóbbi időkben.

Cho'Gall-t én azért várom mert jó kis kihívást látok benne, ezért kíváncsi vagyok rá, de Greymanere jobban 😊

Az meg hogy az Overwatch fizetős lesz mondjuk várható volt, mert a blizz mostanában bővíteni próbál, és amellett hogy egy lövöldével áll elő, még a konzolokra is ki akarja terjeszteni a befolyását, és a pc-s fizetős lövölde modellnek már leáldozott, viszont a konzolokon más a helyzet. és ezért ha konzolokon fizetős, pcn sem lehet ingyenes, mert akkor az megint egy ocsmány dolog lenne, szóval itt igazat adok a Blizznek a döntésében, bár sajnálom, mert így én nem fogok vele játszani. mert jelenleg nem eng.... na jó mondjuk ki csóró vagyok és ráadásul skót is 😄
SLICK
Na Artanisról nem is tudtam, nem logoltam már be másfél-2 hete.
Az a baj, amíg a MM-el nem csinálnak semmit, hogy ne nyomorékokat kapjak a csapatomba, addig a lélek nem visz rá hogy játszak a játékkal 😞

Tixys
Artanis elérhető. Cho'Gall jön 17.-én. Utána Graymane, Lunara (vagy fordítva). Tracer és Gul'dan is bekerül valamikor, de még nem tudni, hogy lesznek e új hősök előtte. Towers of Doom-ra nem tudok dátumot, Arénára sem.
SLICK
nekem már alapból az is zavaros hogy, hogyan fognak érkezni a hősök. Artanis elérhető már a shopban? Vagy akkor ő jön elsőnek, utána ez a 3 fos warcraftos, utánuk meg Tracer?
Egyáltalán ez az új Content mikor jön a HotS-hoz? Ismert a dátum?

Mégis mi a fene köze lenne a mozifilmnek ahhoz, hogy milyen hősöket tesznek be? 😄
Komolyan, valóban azt hiszitek, hogy a Blizzard azt hiszi, hogy lesz olyan ember a földön, aki azt mondja, hogy "humm, de jó ez a farkasember Greymane, annyira tetszik, emiatt tuti megnézem az Orcs and Humans filmfeldolgozását"? 😄
TBTPumpa
De ezek mostanság fognak érkezni, míg a film majd csak nyáron (a WoW Legion érkezésekor). Majd akkor kerülnek bele olyan karakterek a játékba.
Márciusi PAX-ig ezen 3 hős biztosan be fog kerülni, talán még Tracer is (illetve egy StarCraft-os és Diablo-s hős is érkezni fog addig). Aztán áprilisban Overwatch, akkor érkezik talán még egy OW témájú karakter és pálya, utána pedig ismét WarCraft felé veszik az irányt (mert jön a film és a WoW kiegészítő is). Aztán máris ott vagyunk, hogy GamesCom, ahol ismét annyi tartalmat fognak bejelenteni, hogy kihúzzák az időt a 2016-os BlizzCon-ig.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SLICK
de akkor filmhez kapcsolódó hősöket tegyneke bele, akiket láthatunk is a filmben.

Kell a hype a mozifilm miatt...
SLICK
nem értem mire fel jön megint 3(!!!!!!!!!!) új WarCraft hős... Oké Diablos hősök érthetően nem jönnek egy ideig ,mert most volt Diablos content, na de mi van az SC2-vel is? Moralessel és Artanissal el lett intézve a dolog? Nem mintha SC fan lennék, de ott is kell pótlás.
Akkor most Overwatch hype is van abból is 1 hós lesz bent ? 😄 Vicc
Nem értem a Blizzard logikáját, mondjuk ez az amit soha nem lehet megérteni.

TBTPumpa

BEAST
Erre kivancsi leszek, a caster fej egesz szimpatikus 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TBTPumpa
BlizzCon-on bejelentett újdonságok:

TBTPumpa
Cho'gall úgy tűnik november 17-én jön.
Adatlapja

Ami a lényeg:
To Get Cho'gall
Win 2 games as one of Cho’gall’s heads with someone who already owns this Hero to unlock Cho’gall for yourself.

To Give Cho'gall
Win 4 games as one of Cho’gall’s heads with someone who does not yet own this Hero to give them Cho’gall.
2200 Gold is jár érte.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 21:24:38

TBTPumpa
Új játékmód: Aréna
5v5 és lehet azonos hős egy csapatban!
3 hőst sorsol a gép, amiből tudsz választani egyet magadnak és azzal leszel.

3 új hőst jelentettek be és egy új pályát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:35:08

SLICK
többre számítottam :|

TBTPumpa
Heroes of the Storm BlizzCon Panel

Várható újdonságok:
- Grandmaster rank
- Újradolgozott matchmaking
- 10 szabadon játszható hős a heti rotában
- Hős tiltási lehetőség Rankeden
- Death recap kezelőfelület átdolgozás
- Új hősök (pölö Tracer az Overwatchból) és pályák (lesz egy Overwatch stílusú pálya is majd)

Még a végén tényleg elkészül ez a játék! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 17:05:05

TBTPumpa
2016-ban érkezik Tracer is a játékba!

Overwatch - Origins Edition tartalma:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 09:12:09

TBTPumpa
Nem, miért lenne, amikor most volt?

Mit tudtok? Lessz-e valami dupla xp vagy valami event a blizzcon apropóján?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa
Ingyenesen játszható hősök a héten:

Raynor
Muradin
Diablo
Tyrande
Azmodan
Zeratul (12. szinttől)
Illidan (15. szinttől)

Nagyon erős early game és kifejezetten gyenge lategame jellemző rá. Főleg az a cél vele hogy 2-3 szint előnyben legyél lev 13 környékén, és ne is dobjátok el az előnyt. Nekem az egyik kedvenc hősöm. A két Q talent az elején nagyon megnyomja a buff óta. Másodpercek alatt tudsz lefarmolni egy wave-et és visszatölteni magad, a shieldek meg elég jók, érdemes figyelni, hogy ne járjanak le. Solo Q-hoz szerintem a legerősebb meelee assassin Zeratul mellett.
egy kombóval elintéz egy hőst annyira jó. 😊 elég OP
Mennyire jó Kerrigan?
Még nem próbáltam ki,de megvan,kaptam egy Kerrigan+Succubus skint.
Inkább a távolsági hősöket szeretem.

Mint előző free rotában a lengyel kerrigan játkos, aki állandóan egyedül kommandózott és meghalt majd írogattam hogy "TEAM!!!!!!" de rittig az ellenkező irányban volt ahol a csapat így rendre buktuk a 4v5 teamfightokat 😄 Persze mi voltunk a szarok. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 23:28:28
Tutyi, játsz botok ellen, h veled valódi játékosok vannak, úgyis adja az eventes questet.

Jethor, Ennyi meccsnek legalább a 30%-át meg kellett volna nyerned. Nem lehet h veled lesz a hiba?
JethroHUN
Ugyan akkora rakás gané ez a játék mint volt pár hónapja.... vicc mennyire nincs balansz az mm-ben. Tegnap töltöttem le megint, kb 15 csata azóta abból 15 vereség. Értelme nincs.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.31. 21:53:40

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

keresnék játékos társat főleg a mostani 25 győzelemre, késöbbre is (eddig nulla van meg 😛) 22-es szinten volnék kedvelt hőseim: Tychus, Muradin, Abathur
"ingyen" 😄
de amúgy ha kiszámolod egy gamestar ára kb mint egy félárazott skin ára és még a karaktert is megkapod 😊
Ingyen? 😊
Gamestaros akció
Esetleg ha valakinek fölösleges a kód, akkor írjon rám privátba.
Nahh egy hatalmas hibára most jöttem rá. Új pacthnél a régi videókat nem lehet megnézni. Valakinek valami ötlet??
C9 épp draftolta a VB-n. Hamar meghalt az elején, de már sok társat megmentett. Mondjuk más szinten tolja mint az eddigi medic társaim. 😄
Értem, köszi szépen. A meccseket már ma is beleszámolja? Mert azért egy része már nálunk is jó, az 50% xp az már van.. Mellesleg most végre kipróbálhattam Leoric-et, hát elég lassú, de kemény harcos, tetszik 😊
TBTPumpa
Amerikában már megy, EU-ban valószínűleg csak a karbantartás után (holnap kora reggel), esetleg ma késő este.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.27. 20:13:23

Srácok, nem kéne mától lenni ennek az eventnek? Semmi jele a játékban, az xp bónusz megvan, mount sehol, meg a lejátszott meccseket sem számolja egyelőre. Valamit rosszul tudok?
TBTPumpa

TBTPumpa
Ingyenesen játszható hősök a héten:
LiLi
E.T.C.
Sonya
Tychus
Sylvanas
Leoric (12. szinttől)
Kharazim (15. szinttől)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.26. 17:21:00

Maak
Voltak felteteleid, es azoknak pl nem feleltem meg, igy nem jelentkeztem. Masreszrol en altalaban max 21-tol 23-ig vagyok es nem mindig hots-al jatszom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Én 90%ban úgy járok, hogy belépek, látom, hogy a friendek játékban vannak, mondom játszok egyet hátha végeznek, végzek és megint játékban vannak és így tovább. 😄 Így alakult, hogy eddig összesen kb 30 nem solo Q meccset játszottam az 1200-ból. 😄
TBTPumpa
Korai Artanis csak Battlenet-es vásárlás esetén él, viszont ha megvetted a Legacy of the Void-ot, akkor meg fogod kapni ingyen idővel (ezáltal 10-15 000 Gold-ot spóroltál).

Én még mindig csapatot/játékostársat keresek, de sehol senki. Ennyire nem játszik ezzel senki?
Mondjuk meg is értem, SoloQ-ban ez is élvezhetetlen, mint a többi MOBA szemét.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 10:59:52

Abatur is eddig tudtommal kétszer volt. egyszer 2014 decemberben, legutóbb pedig a nyáron valamikor.
Ez azért van mert a nehezebb bonyolultabb karaktereket próbálják ritkábban betenni, mert ha ingyenes akkor a tapasztalatlanabb játékosok is könnyem kiválaszthatják, és mivel nehéz is az adott karakter, és még a kezelője is tapasztalatlanabb így nagyobb az esély hogy nem fog vele jól játszani.
Talán a vikingek is még csak egyszer volt talán ingyenes.
És szerintem ez a rendszer így nem is rossz. Aki még az egyszerűbb karakterekkel sem tud játszani az ne Abature/TLV/Murky és hasonló karaktereken próbálgassa a szárnyait. Arra ott vannak a 2k-s karakterek.
armageddon666

@

Jóvan, megszívtam.... nem jár hozzá g2a-n.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Kis érdekesség: Murky összesen kétszer volt ingyenes karakter akkor is csak az alfában meg a bétában.

Ennek mi lehet az oka?

g2a-ról előrendeltem az sc2 kieget, preordereseknek ugye jár a korai Artanis, viszont key-t nem küldenek, csak release napján. Hogy lesz akkor most Artanisom? 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Engem csak a mount érdekel. Örültem volna neki ha az eventért járt volna a portré helyett. De remélem külön is megvehetö lesz, nem kell nekem az a bundle...
Utoljára szerkesztette: szlordzs, 2015.10.23. 00:39:07
Pontosan így látom én is.

Más:
Előző meccsemen lvl 23-on teamfight, csapdába csaltuk őket és minden ellen hőst lekaszaboltunk, örültünk, hogy mehetünk a core-hoz a győzelemért erre látom, hogy 4-en már ott védekeznek, az 5. herojuk (Arthas asszem, tök mindegy) van egyedül meghalva a jobb felső sarokban, de nála meg nincs számláló. Röviden: kaptak egy 0-seces respawnt, még jó, hogy így is hoztuk a meccset. Elég wtf volt.