Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lunara skillek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Graymane skillek
Cho'Gall skillek
Az új hősök az új pályán elite botok ellen:
Cho'Gall-t én azért várom mert jó kis kihívást látok benne, ezért kíváncsi vagyok rá, de Greymanere jobban 😊
Az meg hogy az Overwatch fizetős lesz mondjuk várható volt, mert a blizz mostanában bővíteni próbál, és amellett hogy egy lövöldével áll elő, még a konzolokra is ki akarja terjeszteni a befolyását, és a pc-s fizetős lövölde modellnek már leáldozott, viszont a konzolokon más a helyzet. és ezért ha konzolokon fizetős, pcn sem lehet ingyenes, mert akkor az megint egy ocsmány dolog lenne, szóval itt igazat adok a Blizznek a döntésében, bár sajnálom, mert így én nem fogok vele játszani. mert jelenleg nem eng.... na jó mondjuk ki csóró vagyok és ráadásul skót is 😄
Az a baj, amíg a MM-el nem csinálnak semmit, hogy ne nyomorékokat kapjak a csapatomba, addig a lélek nem visz rá hogy játszak a játékkal 😞
Egyáltalán ez az új Content mikor jön a HotS-hoz? Ismert a dátum?
Komolyan, valóban azt hiszitek, hogy a Blizzard azt hiszi, hogy lesz olyan ember a földön, aki azt mondja, hogy "humm, de jó ez a farkasember Greymane, annyira tetszik, emiatt tuti megnézem az Orcs and Humans filmfeldolgozását"? 😄
Márciusi PAX-ig ezen 3 hős biztosan be fog kerülni, talán még Tracer is (illetve egy StarCraft-os és Diablo-s hős is érkezni fog addig). Aztán áprilisban Overwatch, akkor érkezik talán még egy OW témájú karakter és pálya, utána pedig ismét WarCraft felé veszik az irányt (mert jön a film és a WoW kiegészítő is). Aztán máris ott vagyunk, hogy GamesCom, ahol ismét annyi tartalmat fognak bejelenteni, hogy kihúzzák az időt a 2016-os BlizzCon-ig.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Akkor most Overwatch hype is van abból is 1 hós lesz bent ? 😄 Vicc
Nem értem a Blizzard logikáját, mondjuk ez az amit soha nem lehet megérteni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Adatlapja
Ami a lényeg:
To Get Cho'gall
Win 2 games as one of Cho’gall’s heads with someone who already owns this Hero to unlock Cho’gall for yourself.
To Give Cho'gall
Win 4 games as one of Cho’gall’s heads with someone who does not yet own this Hero to give them Cho’gall.
2200 Gold is jár érte.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 21:24:38
5v5 és lehet azonos hős egy csapatban!
3 hőst sorsol a gép, amiből tudsz választani egyet magadnak és azzal leszel.
3 új hőst jelentettek be és egy új pályát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:35:08
Várható újdonságok:
- Grandmaster rank
- Újradolgozott matchmaking
- 10 szabadon játszható hős a heti rotában
- Hős tiltási lehetőség Rankeden
- Death recap kezelőfelület átdolgozás
- Új hősök (pölö Tracer az Overwatchból) és pályák (lesz egy Overwatch stílusú pálya is majd)
Még a végén tényleg elkészül ez a játék! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 17:05:05
Overwatch - Origins Edition tartalma:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 09:12:09
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Raynor
Muradin
Diablo
Tyrande
Azmodan
Zeratul (12. szinttől)
Illidan (15. szinttől)
Még nem próbáltam ki,de megvan,kaptam egy Kerrigan+Succubus skint.
Inkább a távolsági hősöket szeretem.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 23:28:28
Jethor, Ennyi meccsnek legalább a 30%-át meg kellett volna nyerned. Nem lehet h veled lesz a hiba?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.31. 21:53:40
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de amúgy ha kiszámolod egy gamestar ára kb mint egy félárazott skin ára és még a karaktert is megkapod 😊
Esetleg ha valakinek fölösleges a kód, akkor írjon rám privátba.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.27. 20:13:23
LiLi
E.T.C.
Sonya
Tychus
Sylvanas
Leoric (12. szinttől)
Kharazim (15. szinttől)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.26. 17:21:00
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én még mindig csapatot/játékostársat keresek, de sehol senki. Ennyire nem játszik ezzel senki?
Mondjuk meg is értem, SoloQ-ban ez is élvezhetetlen, mint a többi MOBA szemét.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 10:59:52
Ez azért van mert a nehezebb bonyolultabb karaktereket próbálják ritkábban betenni, mert ha ingyenes akkor a tapasztalatlanabb játékosok is könnyem kiválaszthatják, és mivel nehéz is az adott karakter, és még a kezelője is tapasztalatlanabb így nagyobb az esély hogy nem fog vele jól játszani.
Talán a vikingek is még csak egyszer volt talán ingyenes.
És szerintem ez a rendszer így nem is rossz. Aki még az egyszerűbb karakterekkel sem tud játszani az ne Abature/TLV/Murky és hasonló karaktereken próbálgassa a szárnyait. Arra ott vannak a 2k-s karakterek.
ott van benne Murky.
@
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ennek mi lehet az oka?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: szlordzs, 2015.10.23. 00:39:07
Más:
Előző meccsemen lvl 23-on teamfight, csapdába csaltuk őket és minden ellen hőst lekaszaboltunk, örültünk, hogy mehetünk a core-hoz a győzelemért erre látom, hogy 4-en már ott védekeznek, az 5. herojuk (Arthas asszem, tök mindegy) van egyedül meghalva a jobb felső sarokban, de nála meg nincs számláló. Röviden: kaptak egy 0-seces respawnt, még jó, hogy így is hoztuk a meccset. Elég wtf volt.