Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most volt 2 Qm-em haverral mondom ha már a 3 support meccses napit megkaptam ideje felküzdeni Tassadart lvl 9-re, erre minden meccsben legalább 1 orosz akik naná h elmászkálnak a fenébe stb, meg mellé legalább 1 de inkább 2 noob akik pofázni azt tudnak de csinálni vmit azt már nem...
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Raynor
Muradin
Falstad
Uther
Nazeebo
Jaina
Kerrigan
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Murky
Lost Vikings
Abathur
Anub'arak
Nova
Rexxar
Tassadar
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én most a Cho'gall playereken vagyok kiakadva, akik tolják vele 10-ből 9-szer bénáznak, feedelik az ellent, teamfight-oknál elmásznak a pálya másik felére, stb, lassan ott leszek, hogy ha meglátok 1 Cho'gall-t inkább nyomok 1 leave-et...
Na de, hogy ne csak a morgolódáson legyen a hangsúly itt 1 enyhén borult kis video:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.11.21. 13:00:13
It\'s a trap!!! :)
Vegyél fel, és segitek megszerezni picit később leszek komolyabban gép előtt.
Nomad#21298
It\'s a trap!!! :)
4 tank+1 healer combo
Másik oldalon healer+tank+assa+specko combo. Esélytelen volt a győzelem.
Utoljára szerkesztette: Predaking666, 2015.11.20. 16:49:46
De, hogy a match makeing ilyen szar még soha nem volt a HOTS-ban az tuti. Imádom a hots-ot egyenesen függő vagyok, de ha nem TL-be megyek, eret tudnék vágni... QM vagy HL tök mind1, ha van egy világtalan a csapatban elúszik.
De ez folyamatosan tendál, HL-be, 2en vagyunk 1000 mecss fölöttiek, és berak mellénk 100-200 meccses noobokat persze , hogy a fel meccs arányuk is AI- ban nyilvánul meg..... Agyrém!
Sajnos nem vettük észre Nazeboot, lerakott egy zombifalat, és úgy szétkaptak hogy Johannának még maradt 40% hp-ja. QQ.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amúgy Cho'gall + Raynor kombó is elég kemény, bár arra a 4-5 mp-re jól bírja ellenük Leoric pl, hogy a többiek elfuthassanak. ha meg valaki Leoriccal, vagy Johanna-val, esetleg Diablo-val, stb beáll eléjük blokkolni, és mögé áll 1-2 assassin, akkor elhullik Cho'gall is simán. Cho Q-ja pl használhatatlan ha olyan helyre van beszorítva ahonnan nem tudja odébb lökni azt aki beszorította, mert nem hátra fele lök mint Diablo, hanem oldalra, és van még jópár gyengesége, pl, ha a 2 játkos figyelmét elterelik, 3 felé, és a cd-jeik rövidek az igaz, de általában úgy tolják az emberek velük, hogy végigzongorázzák a skillek-et, és ilyenkor van egy jó 5mp-es ablak amikor csak Cho basic attack-ja van sebzésnek. Nem 1 egyszemélyes hadsereget kell játszani, hanem csapatban dolgozni, assassinnal még szép hogy nem lehet lenyomni még engem is lenyomott Leoric-al 1v1-ben, de ha valaki mögém ált 1 Murky pl, vagy 1 Sylvanas, úgy kifeküdt mint a pingy.
a lvl 18-as novámmal elég jól tudom mikor merre helyezkedjek, ne gondold már rajtad kívül mindenki ma kezdte
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.11.18. 18:40:37
Mivel a két fejet külön külön 1-1 játékos irányítja, ezért gyakorlatilag amikor azt hiszed, hogy 1-2 ütésből leszed, akkor az olyan mintha 2 hero le-gankelne. Ezért igen nagy a sebzése, viszont a megosztottság a hátránya mert ha 2-3 ember váltóban csipkedi, 1-2 silence-el, v stunnal, akkor simán legyűrhető. Pl. nekiugrik 1 Zeratul beleüt 1-et, elugrik, majd mikor utánamenne lerohanja 1 Diablo pl. ezzel stunolva is 2mp-re rögtön, majd hátulról nekimegy 1 Jaina, v 1 Keal'thas, és közben visszajön Zeratul, rádob pl 1 void prisont közben, és még van pár hasonló kombó, a lényeg, hogy nem szabad hagyni, hogy 1 emberre koncentráljon / koncentráljanak, és akkor leszedhető, mert a self-healje elég gyenge.
Szóval Cho elvileg melee warrior, és heal-re építve elég szívós tud lenni(helyzetfüggő), de azért nem az igazi, míg Gal assassin besorolást kapott, assassin létére Gal sebzése nem egyenlíti ki Cho gyengeségeit. Cho'Gal igazából veszett nehéz karakter, és a legnagyobb gyengesége az ami a legnagyobb ereje kéne, hogy legyen, vagyis a megosztottság, ha Cho és Gal nem 1 és ugyanazon célpontra koncentrál akkor vége van, ha bebénítják szintén össze csuklyák, mint nagymami a receptkönyvet, ugyanis a bénítás mind a két "fejre" hat, továbbá üldöző karakternek sem jó, mert lassú, menekülni szintén necces vele, szóval én nem bánom ha nem szerzem meg.
Szóval én is keresek embert, akinek megvan ChoGall 😊
Amúgy ezt a Cho'gall-t akkor most hogy is lehetne megszerezni? Mert reggel toltam 1-2 meccset láttam pár emberkét tolni vele, de nem világos nekem, hogy szerezhetném meg.
Leírás alapján nekem kéne Gall-t válaztanom olyan ismerős melett akinek megvan, és öneki Cho-t, és megnyerni így 2 meccset. A gondom az, hogy 1-iket se engedi választani mert kiírja, hogy nincs csapattársam...
Amúgy melette mentem Butcherrel, piszok erős Cho'gall, beáll a kapu alá, és bedönti egyedül, úgy , hogy közben meg se érzi kb., hogy lövik a tornyok. Összeszokott csapatnál piszok hasznos, menekülő ellenfél csapat ellen is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.18. 10:02:02
Amúgy Jaina már most 4000 😊
Unlock Cho’gall by Playing with Friends
Cho’gall cannot be purchased using Gold or real money.
Instead, players who don’t own the two-headed ogre can unlock him by completing a brand new Special Event Quest!
Special Event Quest: Cho’gall Buddy Brawl
Win 2 Games as Cho or Gall while partied with a player who owns Cho’gall to permanently unlock the Hero.
Win 4 games as Cho or Gall while partied with players who have not yet unlocked the hero to earn 2,200 Gold.
Those who own Cho’gall may only earn this gold reward once. However, they can still help as many other players unlock the hero as they wish.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.17. 21:11:12
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Kharazim ára akciós - Goldban mérve is - most csak 5000 Gold!
Jaina árát is csökkentették 4000 Goldra - US-ban, EU-ban csak holnaptól!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.17. 19:07:25
Amúgy ha már kigyógyultam az Old republicból, gondoltam visszanézek hots-ba, és mivel volt 10k goldom kis próbálgatás után úgy döntöttem, hogy megveszem Leoric-ot annak ellenére, hogy amikor kijött mennyire nem volt szmpatikus, mentem is vele 1 próba menetet ai ellen.
Ime az eredmmény:
Li Li
E.T.C.
Butcher
Zagara
Johanna
Rehgar (Available after player level 12)
Kael'thas (Available after player level 15)

nem tetszett neki a novám, elég jót játszottam vele. régebbi meccseimről van bővebb statisztika menü? olyan ami közvetlenül meccs után van?
Kharazim - 4.99 EUR
Jade Dragon Kharazim - 3.19 EUR
Ranger-General Sylvanas - 3.19 EUR
Sylvanas skin! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 17:21:33
A Felstalker pedig.... KELL 😄 csak azt remélem hogy goldos lesz.
Amúgy a beharangozott "raynormotorral" (bocs, nem jut eszembe a neve) mi a helyzet?? csak mert volt videó róla, de azóta meg sehol semmi hír....
Új külsők:
Space Leoric
Great-father Winter Stitches
Winter Plum Sylvanas
Corruptor Cho'Gall
Új hátas:
Felstalker
360 napos Stimpack - Kapható: 2015. november 27-től
Malfurion
Valla
Tyrael
Thrall
Chen
Sgt. Hammer (Available after player level 12)
Lt. Morales (Available after player level 15)