Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
(Új skinek, mountok és csomagok, XP bónusz)
Aki az event ideje alatt (október 27. - november 17.) játszik legalább 25 mérkőzést, az az alábbi portréval lesz gazdagabb:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.22. 19:09:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Malfnak van siege+poke dmg-je és egy egész jó CC-je, Uthernek hard CC-je és op ultija, Rehgar aoe burst heal, Lili a blindal hard counter egy csomó új illetve ebben a metában felemelkedett herora, Kharazimnál meg ott a magas heal, a mobilitás és a realatíve jó sebzés/last hit.
Morales jelenleg abban jó, hogy halhatatlanná varázsol egy herot, és van egy jó backdoor ultija. Szerintem valami bónusz képesség kéne, hogy igazán erős healer legyen. A gránátnak kéne stunolnia, és nagyobb self sustain kéne. Esetleg egy Lilihez hasonló trait, hogy mikor sebződik gyorsabban fut, vagy lehetne egy D-vel aktiválható erős self heal+unstoppable cucc.
Jelenleg szerintem nem jó hero. Mikor az oldalán játszottam iszonyú frusztráló volt, hogy Johannával megállás nélkül kellett védenem, ő meg próbált a seggében maradni valamelyik DD-nek. Egy Uther, vagy Kharazim simán tudja ezt segítség nélkül.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.10.19. 20:25:57
Malfurion
Valla
Stitches
Arthas
Gazlowe
Brightwing (12. szinttől)
Kerrigan (15. szinttől)
Artanis szerdától lesz elérhető!
Én rendkívül jó healernek és supportnak tartom Moralest. Ami fontos, hogy nem feltétlenül! Tehát bizonyos feltételeknek meg kell lenniük, hogy nagyon jó és hasznos legyen. Induljunk ki egy olyan alaphelyzetből, hogy mind a 10 herot jó játékos és jól kezeli, jó a felállás, egyenlő a szint. Ha Moralesre vigyáz a csapata és Morales jól helyezkedik, akkor hatalmas segítség. A non-stop, cd nélküli healje elképesztő nagy segítség. A shieldjét is könnyű alábecsülni, pedig nagyon hasznos. Mivel %-os csökkentésről van szó, nem pedig fix healről/shieldről. Én nagyon szeretek Moralessel játszani. Ha a csapatom megvéd, az általában win. Olyan mentéseket csináltam vele, amit mással nem bírtam volna megcsinálni. Én elképesztően jó supportnak tartom. A dropship meg aztán.... megér egy külön misét, hogy mekkorákat lehet vele pwnolni, fordítani. Pl wipe után drop a core-hoz vagy akár menekülésre. Egy jó csapat, aki ismeri Moralest és ki tudja használni, az nagy előnyben van vele.
A másik dolog pedig, hogy senki mással nem tudok annyi healt csinálni, mint Kharával. Szóval összességében nagyon más véleményen vagyunk, nagyon másképp játszunk.
Liliről pedig annyit, hogy 1. egy op szarnak tartom, 2. egy 0 skilles hős, akivel olyan rohadtul unalmas játszani, hogy az elképesztő. Morales és Khara viszont rengeteg munkát igényel és én ezt nagyon szeretem bennük.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Nahh igen, qm-ben már csak nevetek h milyen agyhalott összeállítás szokott kisűlni, azon nem is idegesítem magam, de hl-ben amilyen embereket rak össze egy csapatba. Ha megnézzük a két csapat átlag rangját,és kijön egy 5-6 különbség, az azért sok...
http://www.gamestar.hu/heroes-of-the-storm-matchmaking-javitasok-blizzard-reddit-srey.html
Én béta óta sírok emiatt, egyszerűen agyfaszt kapok ettől a random rendszertől. 5 perce fejeztem be egy nagyszerű nova-murky-brightwing-gazlowe-rexxar VS aba-ilidan-butcher-jaina-kael mérkőzést, ami már a csapatösszeállításnál eldőlt, nyilván nem a mi javunkra. Jó, hogy így fél év után eszükbe jut javítani a fos rendszeren...
Szerintem a legszarabb, leghaszontalanabb karakter jelenleg. Az SD-je minimális, a HD-ja szintúgy nullával egyenértékű, a heal-je meg még egy Karaziménál is kevesebb, Malfurionról nem is beszélve. A teamfightnál van, hogy 2-3 sec alatt meghal egy hős, tehát hiába folyamatos a healje akkor is hasztalan. Magát asszem nem is tudja nagyon healelni, menekülni nem tud gyorsan, hp-ját leütik 2-3 ütéssel.
Egyszerűen nem értem, hogy gondolták ezt, én már sóhajtozok ha meglátok egy ilyet a csapatban, mert csak visszafogja a csapatot. Lili, Malf, Kara mind-mind oda-vissza veri a csajt.
Gyorsan hozzatok össze egy csapatot, aztán nyomás a pénznyereményekért!
Ki lenne benne egy kis csetepatéban?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.15. 18:17:05
Together we'll fly someday...
Sajnos Solo-ban ez a játék is közel rémálom. Nincs összedolgozás a játékosok között (sem objektívek, sem képességek tekintetében) és még egymás szidása is megy. Tisztára mint a LoL-ban/Dota 2-ben. De amíg a LoL-ban/Dotában kellett egy-két év, hogy előmásszanak a rinyagépek, itt erre elég volt pár hónap.
Akit érdekel a dolog írjon rám!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.11. 16:19:34
Battletagom: KValer #2930
A TS-en van még Raszpi vagy Velletto néven a másik két ember.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.10.10. 15:53:21
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.10. 15:41:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e itt olyan játékosok akik THL játszanak. Szeretnék végre kicsit fentebb lépni tudásban és akár a Blizzcon-t is megcélozni. 😊
Mert nagyon elegem van már az agyatlan, retard áradatból QM-ben és HL-ben egyaránt. Megölik a játékot. Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol lehet csapatokat keresni?
Anub’arak -- Sale Price: 3.19 EUR | 2.49 GBP
Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR | 3.69 GBP
Vampire Hunter Valla Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
+ kizárólag EU szerveren:
Iron Butcher Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
Succubus Kerrigan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
Storm Lord Falstad Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
Pajamathur Skin -- Sale Price: 4.99 EUR | 3.69 GBP
Judgement Uther Skin -- Sale Price: 7.49 EUR | 5.59 GBP
Az 1 hónap múlva esedékes BlizzConon temérdek újítás lesz bejelentve (karakterek, pályák, játékmódok?)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.09. 20:21:30
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.10.07. 15:11:53
Fuhh de fel tud idegesiteni ez a Blizzard 😄
de tényleg, figyelj, nem nehéz!
felülre beírod: google.com
ezután középre beírod: artanis pre-order; megkapsz egy ilyen találatot, hivatalos blizzard oldalon:
http://us.battle.net/heroes/en/blog/19915236/unlock-artanis-in-heroes-with-legacy-of-the-void-10-6-2015
ezen az oldalon ráadásul PIROS betűkkel van leírva, amit én is írtam, és még egy linket is dob a B.Net customer support oldalára, hogy Artanis - Early Access.
https://us.battle.net/support/en/blog/19915358/
Ugye, hogy nem volt olyan nehéz?
*facepalm
Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 14:26:47
Amúgy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw, Artanis már 20-tól elérhető lesz SC2: Legacy of the Void digital előrendelőknek, többieknek egy hetet kell még rá várni.
Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 10:14:34

Arra mondjuk kíváncsi leszek hogy ha valaki a HL rank-ját állítja be akkor azt fogja mutatni az account level helyett?? mert ha igen az lehet hogy pár ranked meccs elején már konfliktust fog szülni, ne adj isten még 0:00 előtti afk-okat is (szerintem nem kell részleteznem miért).

Gondolom akkor majd lehet resetnél, vagy a patchel fog bekerülni. Várunk és kiderül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.05. 18:08:08