627
-
Papichulo #507 Csak nem olvastad el azt a bevezest a retorikaba :)
Burden of Proof: Te allitasz valamit, neked kell bizonyitanod. Ennyire egyszeru, ugye? -
#506 Majd te ideidezed, hiszen megakarod cafolni, hogy nem igy volt -
Papichulo #505 Bizonyitsd be! Lassuk az idezetet! -
#504 Megint hazudsz. -
#503 kár lesz ezért az accountért, jó régi volt -
Papichulo #502 Erolkodtel, hogy lehet rootolni vele
Soha nem allitottam ilyet. Ez csak levente68 hazugsaga. -
#501 Eloszor talan az angol tudasodat kellett volna kepezni, hogy le tudd forditani a szoveget, amit belinkeltel. De ahhoz mar az agyi kapacitasod keves volt, es ugy ertelmeztel egy teljesen mas szoveget, amihez kozod nem volt.
Erolkodtel, hogy lehet rootolni vele, mikozben a szovegben az allt, hogy rootolas utan mit lehet csinalni vele. -
#500 "Szövegértés hiánya + Android-hoz való hozzáértés hiánya + logika hiánya + Android elvakult gyűlölete + alapvető korrektség hiánya = újabb ostoba hozzászólás."
Pont! -
#499 Na visszajott a manhettenes bohoc a masik accountjaval. Nem gaz kicsi m2 hogy eezt csinalod, hogy anyadba szakadt volna a fejed ?
A matekzseni,aki szamolni se tud es nem tudja mennyi egy 32bites regiszterrel maximalisan cimezheto tartomany. Meg mindig nincs meg kiskocsog, hogy 2 a 32-en az = 4,294,967,296 ? :PPPPPP
4,294,967,296 / (1,024x1,024)=4,096 ?
A magyarazat, hogy nem mindenkinek kell az autoguard, ez is visz mindent :P
Te kocsog, nalatok az sincs , tehat nincs meg ha valaki hasznalna is. :P
A multitask se zavarjon, hogy ezerszer komplexebb a droidon, mint a szar ioson, ahol meg egy videorogzites se mehet a hatterben.
De a magyarazat is kiveri a biztositekot, miszerint "Akiknél meg más szempontok fontosabbak azok vesznek például iPhone-t."
Te csiraimbo es ki beszelt arrol, hogy ki milyen szempont szerint vesz telefont ?
Te a majom agyaddal nem tudod felfogni, hogy a megjegyzes a mutitaskra vonatkozott, hogy melyik rendszer - milyen tudassal rendelkezik ?
De biztos a vasarlasi szempont a fontos, amikor megjegyzik, hogy a rendszer kepessegek kozotti kulonbseget, hogy melyik elmaradottabb ilyen szempontbol.
Ez is viszi a palmat.
""Ahogy a cikk elején is említettük, a Note 3 már nagyon összetett, kézikönyv átlapozása nélkül nem érdemes elkezdeni használni. Sok száz különféle okostelefont használtam eddig, elég jól kezelem a rajtuk futó rendszereket, de a Note 3 esetében egy hét után is kóválygok a menüben, és rengeteg olyan beállítás van, amiről fogalmam sincs, hogy hol kellene keresni. Azt vettem észre, hogy napról napra egyre több extra funkciót tiltok le.""
Te gyoker nalatok kek kepernyo van, nem pedig az hogy a felhsznalo nem ismeri ki magat a menukben, egy szamara uj telefonon.
Na bumm, majd megtanulja minnel tobbet hasznalja.
Hogy is szoktak mondani ? "Egy ujszulottnek minden vicc uj"
Ja hogy egy uj menurendszerben a gyerek nem talal meg valamit aaz egyenlo mondjuk egy bluescreennel ertem. :P
Felhasznalo error vs keszulek hiba -
Papichulo #498 A TiBi-s történet roppant egyszerű
Ahogy mindig, en ott es akkor forrasokkal tamasztottam ala, hogy igazam van. De te megint elkezdtel ossze-vissze magyarazkodni es karomkodni, hogy te akkor is, meg nem, meg amugy... Nem kivanok veled belemenni az "aki hangosabban es mocskosabban karomkodik annak van igaza" versenybe. Ez csak teged minosit. A kijelenteseim es forrasaim mellett kiallok. A te ferditett valtozatoddal nem kivanok vitatkozni. -
M2 #497 Na most már reget váltok, mert valakinek dolgozni is kell. :-) -
M2 #496 De itt egy gyakorló cikk. Még csak nem is angolul van, hogy ne okozzon nektek gondot:
A Samsung Galaxy Note 3 a világ legfejlettebb mobilja
Például:
"Ahogy a cikk elején is említettük, a Note 3 már nagyon összetett, kézikönyv átlapozása nélkül nem érdemes elkezdeni használni. Sok száz különféle okostelefont használtam eddig, elég jól kezelem a rajtuk futó rendszereket, de a Note 3 esetében egy hét után is kóválygok a menüben, és rengeteg olyan beállítás van, amiről fogalmam sincs, hogy hol kellene keresni. Azt vettem észre, hogy napról napra egyre több extra funkciót tiltok le."
Ezektől ugye van aki elsírja magát a gyönyörtől. Na de most jön az iq-gyakorlat: vajon minden embernek erre van-e szüksége? -
M2 #495 "Intelligencia szintekről nektek eléggé kár itt posztolni, koma."
Pedig a megértése egészen egyszerű - lenne. De persze nem neked. Egy halnak is mesélhet az ember az itáliai építészet remekeiről, az csak annyit mond rá hogy "". :-) -
M2 #494 Real multitask? Nem az. -> Hazudtál.
A többi már csak mentegetődző maszlag: bla-bla-bla. -
levente68 #493 Hogy azt a cikket hogyan értetted félre és lovagolsz egy kiragadott dolgon, azon nem segíthetek.
Csak úgy lehetne, hogy addig kapnád a tockost, amíg lassan, értelmesen elolvasnád és felfognád.
Nos, erre nem kínálsz lehetőséget...
Annyiban nem az, te szerencsétlen, hogy amikor kell a program által lefoglalt RAM, akkor a rendszer kilövi a megkérdezésed nélkül, de ez nem az éppen a közelmúltban használt, vagy éppen háttérben használni kívánt programra vonatkozik. Igen sok (felhasználói) programot tudsz párhuzamosan háttérben futtatni, öcsi, de a RAM fizikai mérete még az Android-nak is korlátot ad, talán érted...
A RAM ilyetén kezelésébe amúgy enged globálisan beavatkozni az Android, tehát lebutítható az iOS szintjére és szabadabbá is tehető a gyári beállításhoz képest. Ha meg akarsz valamit érteni, akkor ahhoz úgy kell hozzáállni ám!
Ha ostoba módon csak belekötni valót keresel és azt nem értve, vagy félreértve vitázol, akkor a butaságod lesz látható...
Szövegértés hiánya + Android-hoz való hozzáértés hiánya + logika hiánya + Android elvakult gyűlölete + alapvető korrektség hiánya = újabb ostoba hozzászólás.
Na, ülj le, egyes! -
levente68 #492 Igen, szépen mosdatod a szart, csak nem értem, minek?
Attól még az marad és egy ilyen hülye dumával csak lejáratod magad.
Az iOS eszközök butábbak és drágábbak.
Intelligencia szintekről nektek eléggé kár itt posztolni, koma.
Senki nem mondott olyat, hogy ki mit vegyen, ezt ti használjátok ostoba érvként félremagyarázva, amit mondunk.
Márpedig mi csak annyit mondunk, kérünk, ne magyarázzátok meg a szarról, hogy finom.
De ehhez kellene az intelligencia, koma... -
M2 #491 Azt állítottad, hogy az Android "real multitask". Később te magad linkeltél egy cikket, ott volt benne egyértelműen leírva, hogy NEM "real multitask".
De ez csak egy volt a sorozatos hazugságaidból. -
M2 #490 ÉS még mindig nem érted! Nem minden embernek kell az Autoguard. Nem mindenki olyan mint te. Ovit kihagytad, hogy ez nálad épült be? -
levente68 #489 Biztos lehetsz benne, hogy sosem hazudtam.
Az a ti sportotok.
Abban is és a multitask-ban is igazam, igazunk van, legjobb példa az imént tárgyalt progi.
A TiBi-s történet roppant egyszerű, éltető segged azt nyilatkozta anno egy topikban - ahol amúgy a te retardált és amnéziás lényed is megtette a maga szaros , szokásos lépteit - , hogy ő igenis ismeri azt és root-olásnál és firmware frissítésnél használható, ezzel bizonyítva, hogy fingja nincs ezekről a dolgokról. Aztán, mivel én az ilyen hülyéket megjegyzem, míg ők inkább felejtenék az ostobaságuk nyilvánossá válását - igen, neki is felejtésbe merült a fiaskó, nem véletlenül - , rákiabáltam később, majd, mivel kötötte az ebet a karóhoz, hogy ilyen nem volt, hát megkerestem neki és linkeltem, hogy újra kiröhöghessük, ezt még tetézte, hogy addig guglizott, amíg talált olyan cikket, ami szerinte igazolja a butaságát, csakhogy azzal a cikkel további bizonyítékot állított fel arra, hogy fngja nincs a témához...
Röviden ennyi.
-
M2 #488 Látom még mindig nem érted. Akinél szempont, hogy a háttérben menjen a videórögzítés, az távol marad az iOS-től, vesz Androidot. Akiknél meg más szempontok fontosabbak azok vesznek például iPhone-t. Egy bizonyos intelligencia felett illene megérteni, hogy nem mindenki úgy és azt gondolja, mint te. Kábé ez a szint hiányozhatott neked a diplomához. :-) -
levente68 #487 Nem, az rád jellemző, hogy megalapozatlanul, meg ostoba emberek véleménye alapján ugatsz eget verő baromságokat...
Érdemben meg ismét nem sikerült hozzászólnod.
De nem is vártuk.
Hogy őszinte legyek, igazán az Android-ra elérhetők közt szerintem az Autoguard az igazán jó, de azért van választék és a legócskább sem ilyen szar, mint amit a mentorod linkelt, bár lehet, hogy ha tovább guglizott volna, talált volna jobbat, nem tudhatom...
Egy biztos, ez egy szar, ha egyáltalán működik, akkor is egyfunkcióssá változtatja a készüléket, míg Autoguard widget-ről indítható eleve háttérben vételre akár, ha nem azt néznéd, mit vesz fel és használnád másra a telefonodat...
Szóval, megint jobb lett volna, ha kussolsz... -
M2 #486 Nem ismerem a "Titanium Backup" esetet, de erős a gyanúm, hogy ott is te hazudsz, mint ahogy az Android "real multitask". -
levente68 #485 Háháháháááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
Mekkora blama isméééééééééééét:
"CarCamApp is only compatible with the iPhone 4, 4S, 5 and iPod touch (4th generation)
CarCamApp requires iOS 5 or higher
Background video capture is not permitted by Apple - keep CarCamApp active to record"
Van miért szeretni iOS-t... -
M2 #484 Szerintem mostantól akkor hangoztasd mindenhol, hogy iOS-en egyáltalán nincs "dash cam" program. Eddig is ez volt a hazug, "szakértői" módszered. -
levente68 #483 Neked még az se megy, hazudós!
Szerintem, Titanium Backup-pal készült a diplomád is...
Ugye?
-
Papichulo #482 http://carcamapp.com/ -
#481 Meselj Manhattenes, ecseri piacon mennyi volt a diploma ? :P -
Papichulo #480 A masik ket bohocnak (Jakuza1&levente68) meg jo szorakozast... ugy latom a sajat szinteteken, az ordenare szemelyeskedesben, mar otthonosan mozogtok :) -
Papichulo #479 Mit mondtam en? Hol? Azert hazduni nem kell! -
#478 Ez akkor se fogna fel milyen okor, ha baltaval vernek a fejebe.
Egyszeruen nem is ertem. Mar annyira sulyos eset lehet, hogy gyogyithatatlan cimkevel lattak el a fekvohelyet is a harshegyen :P -
#477 Szegeny para mar be se mer logolni a masik accrol. :P -
#476 LOL erre predesztinalja a diplomaja amit az ecserin vett.
Azt ilyen gyoker akar itt okoskodni. :PPPPP -
levente68 #475 Play dash cam
Apple-nél meg semmi? -
levente68 #474 Nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Komoly? Nagyon jó!
Hát, inkább csak alázzuk szegény párát, de még azt sem fogja fel... -
levente68 #473 Hát, a te logikád szerint biztos.
Csak hát azzal a logikával sokra nem megy egyetlen élőlény sem, itt is csak tonnaszám pofon ígéret lett az eredménye.
;o) -
levente68 #472 Viszont egy kérdés, véletlenül eljutottam Apple oldalra, mondom, megnézem, van-e az Autoguard ott is, de nincs, sőt a dash cam keresésre semmi olyasmit nem adott.
Létezik, hogy nincs iOS-re hasonló alkalmazás? -
hagyimiklos1 #471 Öszintén, ti leálltok egy olyan kényszeres ökörrel vitatkozni, aki egy másik topikban megjegyezte, hogy Manhattan egy külön város ? -
Papichulo #470 Szerintem ismerkedj tovabb a retorikaval! -
Papichulo #469 Ezek szerint tenyleg savanyu a szolo... :) -
levente68 #468 Bizony, ő, illetve pontosabban ez a szar ilyen...