627
  • levente68
    Ez valamikor is poén volt, úgy érzed?

Mert ha lett is volna, akkor is unalmas és csak a fantáziátlanságodat jelzi...
  • levente68
    Rosszul látod, semmiképpen nem tud egy diploma lenyűgözni, mint ezt már kifejtettem.

Amit meg te művelsz, ahhoz semmiféle diploma nem kell.

Csak egy torzult személyiség defektes aggyal.

Ennyit sikerült eddig bizonyítanod.

• Jakuza1
    Jaja es valaki azt allitotta hogy nem lehet ? Esetleg hallottal a nativ multitaskrol is ? Vagy te csak jailbreakelt applen lattad a neten egy videoban ? :P
    Kedvenceim egyike: http://www.techhelpfox.com/11110566/How-To-Get-Rid-Of-Iphone-Native-Multitask%3F

Vagy csak megint kitort beloled, hogy leirsz egy baromsagot es az tuti igy van ? A retorikai bizonyitekaiddal, hogy barki megemlitette, hogy nem lehet megnezni ? :P Ezt inkabb papolasnak hivnam vagy blabablanak amit eloadsz, de meg azt is gyengen vetitve adod elo.
    Mint a 28nm-es nem letezo kinai soc ? :P
    Latom kifaroltal gyorsan, amikor megjegyeztek a 8 altalanosodat. :P
  • Papichulo
    Ja, ja... es azota rajottel mar hogyan lehet iPhone-on beszelgetes kozben egy telefonszamot megnezni? :)
  • Jakuza1
    Itt senki se nyal ellenben te kemenyen szopsz, ahogy osztanak.
    Es azon meg az se segit, ha belogolsz az m2 accontoddal te bohoc homar.
  • Jakuza1
    Diplomaja ennek a szanalomnak ? Sose volt, kulonben legalabb rendesen tudna forditani az idegen nyelvu szoveget. :P
    De meg a retorikaval sem volt tisztaban a gyokerje. :PPPPP

Mint a 28nm-es ervrendszere. Mert egy idiota. Az EGOn kivul semmije nincsen. Na jo ez nem teljesen igaz, tudja mar linkelni a wiki-t. Igaz nem erti.

Ennek diplomaja ? Valami 2 eves kis gyoker es max akkor latna foiskolat/egyetemet belulrol, ha a takaritono anyja bevinne, hogy segitsen neki a felmosasban. :P
    De azt mar idetudta hazudni, hogy a Tibi-vel lehet rootolni es a kinai MT nem tud gyartani 28nm-es procit, mert az az apple kivaltsaga. :PPPP
    Mar ha tudna egyaltalan az apple gyartani.

Olyan volt amikor ez a degeneralt barom az Obama bejelentes elott mucsarocsogerol, nekem osztotta az eszt, hogy nem is lehet venni az USA-ban assault fegyvereket, mikor en a sajat szememmel lattam, mikor kint eltem. :PPPP
    A majomja aztan jott wikis linkelgetesekkel, hogy az nem ugy van.
    Aztan amikor obama betiltatta a gyerekgyilkossagok utan, meg azt is letagadta, ugy hazudozott, hogy jaj nem ott ,meg igy meg ugy... :P
  • Papichulo
    Nyaljal neki! Kulonben holnap a suliban elveszi a tizoraidat! :)
  • Jakuza1
    Hetit ? Az egesz evest. Ez egy kis szarrago bekepzelt pocs. :PPP
    Istenem, ugy sajnalom, hogy nnincs a kozelemben.
    Megtanitanam az ervrendszer helyes hasznalatara,ugy hogy tobbe meg a szamitogep kozelebe se menne. :P

Istenem annyira szanalmas ez a majomesszel megaldott idiota.
    Arra veri a nyalat, hogy sotet mint a fold de akkora egoista, hogy azert nem lep ki a szobabol, mert nem tud elhatralni a tukor elol. :PPPPP
    De a putribol a 8 altalanosaval, nem tud kitorni. :PPP
  • Papichulo
    Na, ennyit ér a diplomád, bakker.

Ugy latom savanyu a szolo... :)
  • levente68
    Elmondok neked valamit:

Az, hogy te zöld színűnek látod a Nap-ot és ezt nyakatekert és hamis retorikai bizonyítással támasztod alá, nem változtatja a Nap-ot zölddé.

Ellenben meggyőzi a veled parolázót arról, hogy simán hülye vagy.

Na, ennyit ér a diplomád, bakker.
  • levente68
    Van benne valami, hiszen azok nagy részén a röhögés tör ki az emberből, TiBikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Papichulo
    Lehet, hogy en sem muvelem megfeleloen, de te akkor is keptelen voltal eddig barmilyen kijelentesemet szabalyosan cafolni...
  • levente68
    "Mivel en tanultam retorikat es megfelolen muvelem is"

Ez vitte a heti pálmát...

Szerencse, hogy megítélésed szerint megfelelően műveled. :o)

Megítélésed szerint persze te nem kerültél ellentmondásba magaddal, nem fordítottál teljesen rosszul egyetlen dolgot sem és a további sok közül még egy: szerinted a Titanium Backup használható root-olásnál és firmware frissítésnél...

Nos, tehát lényeges az, hogy a teljesítményeddel ezen blődségeid kimagyarázásában retorikai képességeid segítségének révén elégedett vagy.

Háááát, fura egy világban élsz...

• Papichulo
    Gyerek nehezsegbe utkozott a != jellel tuti

Igen, ezzel nagyon komolyan atvertel. Gondolom egyszer mar irtal egy nehany soros JavaScript programot, onnan vagy ilyen okos :)
  • Papichulo
    Retorikai bizonyitekok != retorikai bizonyitassal :PPPPP

A "retorikai bizonyitek" kifejezest, egyedul te hasznaltad itt... ;)

Mivel en tanultam retorikat es megfelolen muvelem is, ezert a linkedet legjobb lesz ha te olvasgatod. A lenyeg, hogy az alapoknal kezdjed!
  • Jakuza1
    Gyerek nehezsegbe utkozott a != jellel tuti. :P
    Most keresgel a wiki bejegyzesek kozott. :P
  • Jakuza1
    Te kreten retorika=szonoklattan, ekesszolastan, a szanoklat tudománya
    Szonoklattal bizonyitani = 0 Ugyanis meg azt se tudod elolvasni, amit leirnak. Retorikai bizonyitekok != retorikai bizonyitassal :PPPPP
    Remelem tudod mit jelent a muveletjel kocsog :P

Addig pedig, ertelmetlen, mivel szavakkal nem lehet semmit bizonyitani, amig nincs teteles, mas bizonyitek is (messzirol jott ember azt mond amit akar), addig csak retorikai ervek vannak, amit vagy elfogad a masik vagy nem.
    Amit te csinalsz azt nevezik felrebeszelesnek, koze nincs a retorikahoz es a meggyozeshez.
    Mindossze annyi, hogy te kijelented az ugy van, mert te ugy gondolod. :PPPP

Javaslom muvelodj kicsit te barom : http://nesze-nesze.blog.hu/2009/02/15/a_retorika_alapjai_az_erveles_az_erveles_beszedhelyzete_es_eszkozei
  • levente68
    Nem, azt támasztom alá, hogy sosem érted, miről van szó.

A te defektusaidat nem tudod mással takargatni, koma!

Rá kellene eszmélned, de majd az elektrosokk segít...

Na, jó, rajtad nem, csakis rajtunk...

• levente68
    Te mindig beszöksz az ápolói szobába?

Ne játszd az orvost, pszichológust, értelmes embert, nagyon nem megy.

Annyira, mint Bucinak...
  • Papichulo
    Varjal csak mit is mondtal "retorikai bizonyitekok" ???

Retorikai bizonyitas. Ez az a kifejezes amirol meg eletedben nem hallottal... muveletlenebb sem leszel mar, az biztos
  • Jakuza1
    Latod bohoc neked mindenki seggnyalo, ha veled ellenkezik. :P
    Sot a vilag fog ossze biztos ellened ez lehet a kisebbsegi erzesed alapeleme.
    :P
    Megjegyzem ha valakinek a seggebol rantananak ki teged, nem lepodnek meg rajta, hiszen a fekalia a rad megfelelo szo.: P Hogy az idegen szavaknal maradjunk, amive l nem vagy tisztaban 28nm TiBi bohoc :PPP
    Varjal csak mit is mondtal "retorikai bizonyitekok" ???
    Te akarsz papolni, akinek meg a retorika jelentesevel is nehezsegei tamadnak. :PPPPP
    Ez jellemez teged te anuszszokeveny, mert hogy te nem egy mehbol kerultel a napvilagra az "sicher".
  • Papichulo
    Te pedig a buta seggnyalo statuszodat...
  • Papichulo
    Ujra es ujra a #428-at tamasztod csak ala...
  • Jakuza1
    "az összes létező közül kell kiválasztanom az észérvek alapján lehető legmegfelelőbbet, addig neked csak vallási okból kell azt szemlélned és pl. ha van rajta Apple logo, már kész is a döntés..."

Telitalalat, sullyed!! :P
    De ezt a 28nm-es TiBi bohoc, hogyan is tudna epeszervekkel megcafolni.
    Hiszen neki csak egy magyarazata van, te hulyesegeket gondolsz es ezt mert o mondja, mar bizonyiteknak is veszi. :P
  • levente68
    Szerintem meg ismét szövegértelmezési nehézségbe ütköztél, öcsi...

De elmondom egyszerűbben:

A te életed sokkal egyszerűbb, mint az enyém.
    Ugyanis, míg nekem egy termék kiválasztásánál az összes létező közül kell kiválasztanom az észérvek alapján lehető legmegfelelőbbet, addig neked csak vallási okból kell azt szemlélned és pl. ha van rajta Apple logo, már kész is a döntés...

Nekem meg, a szerintetek Samsungbuzinak éppen hogy még a Samsung is egy lehetőség a sok közül.

Ha az jön ki jobban a tesztelésből, összképi mérlegelésből, csak akkor jöhet.

Így van sok nem-Samsung dolgom is, hiszen nem vagyok márka-hű, ha van jobb választás.

És van, akkor is, ha a Samsung nagyon sok területen óriásit fejlődött és ennek okán valóban nagyobb eséllyel teszem rá a voksom. De nem a logo miatt.

Bár az is igaz, a te zombiságod meg máskor válik ellenségeddé, pl. ha mondjuk addig turkálsz, míg ki nem raknak az áruházból és sajnos nem tudtál Apple logo-s zoknit venni... Brühühühü...

Szánalom...
  • levente68
    A guglibajnok című eposzunkat láthatták, kedves látogatóink!

;o)
  • Jakuza1
    Tudod:

"Jah, most jon az allitolagos onigazolas, hogy elmondod, neked mennyire igazad van sajat magad allitasa alapjan ?
    Nem ezt nevezik, baromi nagy egoizmusnak ?:P
    Dehogynem, sot odaig megyek, hogy ha leesnel az EGO-drol szornyethalnal az IQ-don. :P
    Emellett hogy egy masik nyelven vazoljam fel onerobol a hianyos szokincsedet a jellemzeseddel wiki nelkul: imbecile, pazzo, matto, cretino, stupido etc" :P
  • Jakuza1
    Te biztosan nem, hiszen azt se ertetted mit copyzol ide idegen nyelven.
    Az biztos mar hogy kepzelgodve akarod azt beallitani, hogy en azert irtam, hogy marha vagy, mert nem tudom a pardon my french jelenteset :P
    Gondolom ezt is a sajat kutfobol vetted, hiszen amit megmagyarazaol az ugy is van, sot az is veletlen lehetett utana, ugye, hogy franciaul irtam egy mondatot :P Itt latszik milyen marha vagy.

De azt latjuk, hogy vergodve probalsz menekulni a jellemzesed elol. :P

Meg kell jegyeznem kis szanalmas 28nm-es Tibi bohoc, hogy sajnos megint nem nyert, hiaba is probalgatod a "retorikai bizonyitekaidat" (itt megint rohogtem egyet rajtad) igy raeroltetni masra, hogy mert te azt mondod es utana allitod hogy te mit gondolsz az ugy is van :P

Szegenykem inkabb azt meseld el, mi lesz veled ha lekapcsolja valaki a wiki szervert ? :P Ehenhalsz ? :P
  • Papichulo
    Szerintem itt mar te sem ertetted, hogy mit zagyvaltal ossze... belezavarodtal a sok marhasagba :)
  • Jakuza1
    Meg is van a neve a gyereknek, ide a kepe melle:
    28nm-es Tibi Bohoc :P

• Jakuza1
    Jah es mielott beleakarnal te m*jom kotni az "Excuse me" kifejezesbe, az sem veletlenul van odairva, es nem mas szemelyes nevmassal. :P
  • Jakuza1
    Bizony facepalm te kocsog. Mert franciaul copyzol ki szoveget te bohoc, es utana meg a wikis masik copyzasoddal akarsz menozni angolul, es amikor visszavalaszolnak franciaul onerobol, akkor nem gyozol magyarazkodni. :P
    Ez vagy te egy sz@rhazi kis bohoc.
    Nem veletlenul jellemeztunk le helyesen. Azt hiszed neked igazad van mindenben, es amikor hulyeseget irsz, akkor mas iranybol kezdesz terelni.
    Te marharepa halkan megsugom neked, en veled ellentetben tudom mit jelent a pardon, sot meg a kriminalisztikai megjeloleset is az angol nyelvben, amit inkabb ott hasznalnak, a te esetedben az "Excuse me" kifejezest, de ez ne zavarjon teged kicsit se, te 28nm-es angol zseni. :P
    Sot hovatovabb veled ellentetben, biztos nem jonnek zavarban meg mas nyelveket beszelo orszagna sem, igaz ez rad is igaz lehet egy orszagra nezve, ami nalad India lehet. :P
  • Papichulo
    /*FACEPALM*/
  • Jakuza1
    Te kreten, hat latom meg ezt se erted te bohoc. Legalabb franciaul irtad volna, te baromallat, amire direkt idezoljelbe tettem a hulyeseged. :P
  • Jakuza1
    Jah, most jon az allitolagos onigazolas, hogy elmondod, neked mennyire igazad van sajat magad allitasa alapjan ?
    Nem ezt nevezik, baromi nagy egoizmusnak ?:P
    Dehogynem, sot odaig megyek, hogy ha leesnel az EGO-drol szornyethalnal az IQ-don. :P
    Emellett hogy egy masik nyelven vazoljam fel onerobol a hianyos szokincsedet a jellemzeseddel wiki nelkul: imbecile, pazzo, matto, cretino, stupido etc
  • Papichulo
    Te angol zseni!

""Pardon my French" or "Excuse my French" is a common English language phrase ostensibly disguising profanity as French. The phrase is uttered in an attempt to excuse the user of profanity or curses in the presence of those offended by it under the pretense of the words being part of a foreign language." - http://en.wikipedia.org/wiki/Pardon_my_French
  • Jakuza1
    "Pardon my french ?" :P Itt latszik milyen marha vagy. Excuse moi, mon ami! :P
    Ja te nem is vagy a baratocskam. :P Te csak egy oktalan, beteges hazudozo vagy, remisztoen alacsony tudassal, amit a wikibol probalsz potoloni, mert annyira nem vagy kepben a temaval, hogy onerobol nem megy, mint a nyelvtudas es a technologiai tudas ezekben a kerdesekben.
  • Papichulo
    Nem veszed eszre, hogy ujfent azt csinaltad amit az elozo hozzaszolasomban kifejtettem? Jobban nem is demonstralhattad volna, hogy mennyire igazam volt ott :)
  • levente68
    Na, elérkeztünk a másik, illetve sokadik marhaságodhoz, az orvost játszod...

Azt, hogy te mennyire cserélnél velem, nem is kívánom megvitatni, aki ennyiből ezt el tudja dönteni, avval nehéz lenne vitázni.

" te probalod mindenaron bizonygatni, hogy mennyire jo donteseid voltak az eletben es mindent mennyire jol csinalsz"

Tipikus ferdítés. Amit én előadtam magamról, az arról szólt, hogy (legtöbbször) a készülékválasztásom szigorúan értelmi és nem pedig érzelmi alapon, hosszas mérlegelések után születik. Ez alól kivétel egyébként valóban volt, fegyvert (legális, mielőtt belekötsz) bár sokat olvastam utána és sokak véleményét hallgattam meg róla, valóban erősen érzelmi alapok mentén választottam

Így az, hogy nagyon jó döntés volt, csak később, a vele elért sportsikerek után lett egyértelmű, persze az is csak olyanok számára, akik hagyták magukat a tényekkel befolyásolni. A többiek, akik előítéletesek voltak egy számukra ismeretlen eszközzel szemben, buta marketingen okosodva, utána is hozzád hasonló kifogásokat kerestek. A különbség annyi, hogy az egy életben vívott vita volt, azonnali demonstrálási lehetőséggel, amit az én sikereimen túl az országos többszörös bajnok barátom mutatott be nekik, elmondva, hogy maga sem gondolta volna, hogy ezt fogja tapasztalni vele.

Maradjunk annyiban, hogy az apámtól örökölt tudásszomj és kíváncsiság eredményeképpen minden ilyesmi döntésem megfontolt módon történt és ezt az ismeretségi körömben sokan felismerve, tanácsot is kértek sokszor egyes technikai eszközük beszerzése előtt, amit legtöbbször meg is fogadtak és utólag is jónak ítéltek.

Elismerésre mindenki vágyik, bár ha valóban ismernél, tudnád, hogy azért én kevésbé vagyok erre áhítozó, mint a legtöbben.

Persze, ezt te, doktor úr, úgyis máshogy és hát természetesen jobban látod... ;o)

Egy biztos, hogy csodálatos a kitartásod ennyi rád bizonyított ökörség után, amivel még mindig próbálod a(jól megérdemelt) megbélyegzést levakarni magadról.

Fáradozásod semmilyen eredménnyel nem kecsegtet, de további sok erőt kívánok hozzá!

• Papichulo
    Nezdd, neked megvan a velemenyed rolam, nekem meg rolad... egyik sem hizelgo. De ha azt akarod hinni, hogy en a legkisebb mertekben is irigylem a te eletedet vagy cserelnek veled egyetlen masodpercig is, akkor megnyugtatlak, hogy semmi sem allhat messzebb a valosagtol. Az is remekul alatamasztja ezt, hogy te probalod mindenaron bizonygatni, hogy mennyire jo donteseid voltak az eletben es mindent mennyire jol csinalsz. Ez az onbizalomhianyos ember ismerve, aki sokmindent megbant mar az eletben es kenyszeresen - akar ismeretlen internetes commenteloktol - is elismeresre vagyik, mivel ezt mashol nem kapja meg... egy loser.

Persze most el fogod kezdeni, hogy bezzeg en igy, meg en ugy... de megiscsak te vagy aki rendszeresen a szemelyeskedesbe lovalja magat, mig en csak a tenyeket kozlom es az erzelmeket ki tudom hagyni a vitabol.

ps: Na aggodj, mert jakuza001 meg ennyit sem tud felmutatni, o csak - pardon my french - egy kis buta semmirekello nagyszaju seggnyalo... ;)