627
-
#547 Hat neked max az ecserirol papucigo a masodik accrol. :P
De azt mar tudod, hogy Manhattan egy varos es nem egy new yorki varosresz. :P -
M2 #546 Inkább erre figyelj, iqnulla:
"Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!" -
M2 #545 Ó, csúnya bácsi rosszakat írt az Istenedről? Neki is ütni kéne a fejét amíg azt nem gondolja, amit te? Amúgy sikerült értelmezned a több soros mondatokat? Magyar-magyar fordítás megvolt, te oktatás szégyene? -
#544 Mi van papucigo, bort iszol es vizet predikalsz ? :P
Keves vagy a ket accountoddal is te bohoc, ugy egsz mint reichstag, ha egyaltalan tudnad is mi az. :P Oder schwer zu verstehen ? :P
-
levente68 #543 Az én apukámnak meg CSÉB-je vaaaaaaaaaan!
Ez a szint, amit tudtok hozni. -
M2 #542 Magyar nyelvből hányszor buktatok? Diploma!? Hát az nagyon messze van nektek. :-) -
levente68 #541 Igen, ezen az index-es cikken nevet az Android-osok zöme.
Talán annyit ért hozzá, mint ti...
De ha nehéz, nem kell erőltetni, ott a szifon, az nem terheli le az agyát a gyökérnek: kevés tudás, kevés funkció, egyszerű használat. Ami nem is igazán igaz, tekintve, hogy néha bonyolultabb sokkal, mint ua. Android-on.
Szóval, aki ilyet ír, az szintén a butaságát mutatja be, mert nem igaz, amiket firkál.
De ti csak tegyétek bele a bibliátokba... -
#540 A retoriai bizonyitekok!!!! :PPPPP -
M2 #539 Inkább erre figyelj, iqnulla:
"Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!" -
#538 Es varjal, hogy belogolt egybol a masik accounttal a bohoc, hogy elterelje a temat.
Hirtelen, pedig dolgozik, csak eppen papucigo bajba kerult, valahogy ki kellene menteni a kis atkat. :P -
#537 Ide figyelj inkabb bohocsipkas :
Keves ez ide a masodik accountrol te bohoc. :P" -
M2 #536 Te vagy a másik, aki szerint vízzel lehet betonozni? :-) -
#535 Ugy szeretem ezt a gyokeret egetni. :P
Leirja, hogy offline jo firmwaret frissiteni a Tibi, es utana vitatkozik, hogy az Tibu nem is Tibi, es amugy is DE A ROOTOLASHOZ ES A FIRMWAREHEZ kell a Tibi. :PPP
Egyre jobban egeti sajat magat. Azt hitte a gyokerje ha ideirja, hogy keressem meg a hozzaszolasat, mert nem igaz semmi amit allitasz, akkor en nem fogom megtenni .:PPP
Hat a baronja teved, mert vele ellentetben en tudom, hogy meg ha az ezernyi hozzaszolas is szuletett meg tema, ezutan es valaki mar nem talalja meg ezeket, en itt is kepben vagyok es megtalalom, ha a fene-fenet eszik is. :P -
levente68 #534 Ha értenél a témához, nem is mukkannál meg.
Persze, gondolom, segítenél a gyogyós barátodnak, hát, tőlem... -
M2 #533 Inkább erre figyelj, iqnulla:
levente68 #532 Szerintem, hagyd békén, ezt a szart ez élteti, hogy másokat kihozzon a béketűrésből.
Meg kell adni, ehhez a kétes értékű dologhoz jól ért.
A többi témában meg egyszerűen segg és nem is fogsz elérni nála se hozzáértést, se pedig beismerést.
Ez az emberszerű képződménynek is csak óriási jóindulattal nevezhető féreg nem érdemel figyelmet.
Ő nagyon jól összefoglalta:
""caius marius
2013. aug. 09. 13:57 | privát | válasz | #73
Tényleg nem tudod beismerni ha tévedsz. Ha valaki nem ugyan azt gondolja mint te, akkor neked azt semmivel nem lehet megmagyarázni. Hozhat az emberfia bármilyen forrást, téged az nem érdekel. Megmagyarázod, hogy jó a hóembernek a meleg. Mikor persze kiderül, hogy nem jó neki akkor azt próbálod eladni, hogy te nem is úgy mondtad, meg nem így gondoltad, meg nem értjük, hogy mit mondasz...
Olyan is volt már mikor téged idéztelek, erre te azt mondtad, hogy te olyat nem mondtál. Megkerestem, megmutattam, arra azt mondtad, hogy ott és akkor az mást jelentett. :)
Csuda egy figura vagy Papi... :)
Ha pl. dolgoznom kellene veled tutti, hogy 1 perc alatt agyfaszt kapnék tőled, így viszont csak mosolygok. :)"
Jó, hogy idézted, tartsuk ehhez magunkat, nem érhetünk el nála semmi emberileg értékelhető dolgot.
Ostoba, nagyképű és szánalmas. Nem tudunk segíteni rajta, ez a trollkodás meg az élete.
-
#531 Keves ez ide a masodik accountrol te bohoc. :P -
#530 Mi van most hogy szembesultel a hazudozasaiddal, mar csak erre futja ? :PPPP
Te Tibi zseni, Manhattan meg egy varos mi ?:PPPPP
Te barom menj vissza a 8 altalanosba kepezd magad, mert a gyogyos suli ahova jartal nem egy szinvonalas kepzest adott szamodra. :P
Capisce mio amigo ? :P Tu sei molto pazzo. :P
-
M2 #529 Komoly olvasási gondjaitok vannak.
Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!
Én nem is hiszem el, hogy léteznek ennyire sötét emberek, ti csak az iskolai számtech teremben szopatjátok szegény Papichulot! :-) -
levente68 #528 Látod, ebből látszik, mennyire nem vagy képben, mert bár valóban angol nyelven TiBu-nak becézik, de a magyar fórumozók ősideje TiBi-nek.
Ebből más nem is szűrhető le, hogy végre megint gugliztál valamit, de azzal is csak a hozzá nem értésedet demonstrálod.
Míg mi aktívan, évek óta használjuk és tudjuk, mit lehet vele tenni, addig te messziről láthatóan csak akartad játszani az okosat, mint mindig... -
#527 Oh my god... Tenyleg a Titanium Backup az TiBu ? :PPPPP
Ne zavarjon, hogy ez a magyar felhasznalok elnevezese a Titanium Backupra. :PPPPPP
Meg ehhez is fogalmatlan barom vagy. :P -
Papichulo #526 Ebben hol szerepel, hogy a Titanium Backuppal lehet rootolni? Nalad osszefolyik az egesz szoveg azert nem tudod ertelmezni?
Amugy meg adhatnal linket es nem csak kontextusbol kiragadott felmondatokat! Ugy lenne am korrekt! -
#525 "ahol nincs net - is tud firmwaret cserelni vele. Erre tenyleg jo..."
"Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges , hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert."
Megalol fogalmatlan marha!!! :P -
#524 Es a valasz ra, meg a rekontra!!!! :PPP
" levente68 2012. dec. 05. 12:03 | privát | válasz | #44
Itt van a baj, látod, megint beszéltek olyanról, amiről kicsit finoman szólva hézagos a tudásotok:
Válasz \'Papichulo\' üzenetére (#42)
es a rekontra :PPPPP
© Papichulo 2012. dec. 05. 12:41 | privát | válasz | #45
szin=red">Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges , hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert.
Te szanalmas hazudozo, nagyon gaz vagy. Foleg hogy latszik, hogy fingod nincs a Tibirol, es hazudoztal, utana meg a htc-s szoveget probaltad linlgetni a hianyos angol tudasoddal.
Mi van belinkeltek mit irtal te gyoker ? :PPPP -
Papichulo #523 Amugy TiBu, nem pedig TiBi a titanium backup roviditese... ti angol zsenik! -
Papichulo #522 Meg mindig nem latom, hogy hol allitottam, hogy lehet Titanium Backuppal rootolni... -
#521 Tessek Levente en megkerestem ennek a bohocnak a hozzaszolasat, mert emlekeztem arra, amikor ugy beegett es azota hazudozik errol. :P
Verciki. Es meg erolkodik itt ez a bohoc, hogy nem igy volt.
Mikor egyertelmuen megjegyzi, hogy arra jo, hogy ahol nincs net ott akkor is tud fw-t cserelni vele. :PPPPPPP
Erre tenyleg jo.... :PPPPPPP
-
#520 Es mit adj isten megjott m2 felmento bohoc is a masodik accountrol 2 perc mulva, hogy felmentse a kis papucigot, hogy de a tibivel jah azt lehet csinalni. :P -
#519 "Attól még vérprofi a TiBi, másrészt azon is vitáznék, mennyire lenne értelmetlen, ha egyszer korrekt lennél... offline is működik, nem csak a felhővel..."
Senki sem mondta, hogy nem verprofi, mivel az."
"ahol nincs net - is tud firmwaret cserelni vele. [b]Erre tenyleg jo..."
Anyam!!!
Tenyleg jo. :P Te barom hat itt a hozzaszolasod, nem gaz hogy szanaszetrohogi magad rajtad mindenki? -
Papichulo #518 Tenyleg rohejes... egy kritikus muvelet elott szuksegesnek erzem a backupot -
""Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges, hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert.""
rohogjunk meg rajtad idiota papucigo ?:P
akarsz meg a "retoriai bizonyitekaidrol" (itt megint rohogok rajtad egy oriasit) beszelni ?:P -
#516 "levente68
2012. dec. 20. 08:08 | privát | válasz | #344
Jaja!
Kééééérleeeek, taníts meg root-olni Titanium Backup-pal, naaaagy mester!
A hülyeségeitek és a nyakatekert megoldásaitok a szerecsenmosdatásra szerinted nem vicces?
Segítek: nagyon az!"
Válasz \'Papichulo\' üzenetére (#343)
Mar kozeledunk a megoldashoz!!! :PPPP
Papucigo, nem erzed egyre kinosabbnak a helyzetet ?:P -
Papichulo #515 Egy bolond szazat csinal. Persze idezni nem tudod, hogy en hol allitottam, hogy lehet a titanium backuppal rootolni... vajon miert?! :) -
#514 "levente68
2013. jan. 17. 14:45 | privát | válasz | #11
Látod, erről beszélek!
Nem leszel több, ha nem magyarul írsz, ellenkezőleg, kevesebb leszel.
Sőt, egyszerűen csak kevés vagy.
Megy még a root-olás TiBi-vel, gurukám?"
Januarbol is egy osztas, de veled ellentetben mindenki hazudik ugye ? :P -
Papichulo #513 Hogy valami normalis tema is legyen a buta vadaskodasok kozepette: Tallinn with the 120fps iPhone 5s -
#512 ES a tibivel kapcsolatban egy masik hozzaszolas :P
"caius marius
2013. aug. 09. 13:57 | privát | válasz | #73
Tényleg nem tudod beismerni ha tévedsz. Ha valaki nem ugyan azt gondolja mint te, akkor neked azt semmivel nem lehet megmagyarázni. Hozhat az emberfia bármilyen forrást, téged az nem érdekel. Megmagyarázod, hogy jó a hóembernek a meleg. Mikor persze kiderül, hogy nem jó neki akkor azt próbálod eladni, hogy te nem is úgy mondtad, meg nem így gondoltad, meg nem értjük, hogy mit mondasz...
Olyan is volt már mikor téged idéztelek, erre te azt mondtad, hogy te olyat nem mondtál. Megkerestem, megmutattam, arra azt mondtad, hogy ott és akkor az mást jelentett. :)
Csuda egy figura vagy Papi... :)
Ha pl. dolgoznom kellene veled tutti, hogy 1 perc alatt agyfaszt kapnék tőled, így viszont csak mosolygok. :)
Ja, a fentiekhez a forrás:
www.sg.hu
Válasz \'Papichulo\' üzenetére (#72) "
-
Papichulo #511 Hol allitottam en, hogy lehet vele rootolni! Ne a ti hazugsagaitokat linkeld, hanem az en allitasomat! -
Jakuza1
2013. aug. 14. 12:26
"Te igazi kreten, en nem szo szerint forditottam, hanem leirtam osszefoglalva amit tartalmaz a szoveg, de ha akarod en veled ellentetben "szorol-szora" is letudom forditani a szoveget, mint ahogy tettem a hivatkozasod masodik reszevel, hogy lassa mindenki milyen egy retard vagy es mit linkeltel, mint bizonyitek, hogy rootolni lehet a szoftverrel mikozben a bizonyitekod
"This is especially helpful on HTC devices that perform a factory reset when unlocking the bootloader."
Hat vicces gyerek vagy anak a fenyeben, hogy ez azt jelenti, ahogy leirtam "ez kulonoskeppen a HTC eszkozok szamara nagy segitseg, ami gyari resetet hajt vegre a bootloader felodasanal"
Te maki, ez azt jelenti, hogy a keszuleket amikor rootoljak leresetel a HTC keszulek, tehat elveszited a beallitasaidat, koze nincs ahhoz, hogy a TB-vel rootolhatod a keszuleket.
Ja es vicces latni vergodesed, hogy amikor leirjak mit tartalmaz a mondat, akkor az angol szakkal probalkozol terelni, mikozben az a f@szsag, amit allitasz a rootolasrol az egyszeruen hazugsag, mint ahogy a magyarazataid is.
--------------------------------------------------------------
Megegyszer te agyilag fejletlen tulok, a TB-vel nem lehet rootolni, tehat befejezheted a hazudozasaidat rola, hogy te tudod, hogy lehet, es linkelgeted az altalad ismeretlen angol mondatokat. -
#509 levente68
2013. júl. 31. 08:58
"Rólad meg megmaradt az a kép, amit te magad alakítottál ki a sok baromsággal, amiket behánytál bizonyítva a hozzá nem értésedet.
Így megkérdezem újra:
Na, megy még a TiBi-vel való root-olás és firmware frissítés?
Nem kellene ott okosat próbálnod játszani, ahol nem égtél még le ennyiszer?
Nem lenne rossz. Nem látok rá reményt, hiszen erre már sokan tettünk kísérletet, de azért hátha eltakarodsz..." -
#508 Jaj te maki, ne terelj, hazudtal a Tibinel is, ezzel nem fogod elterelni a temat.