Csalnak a teszteken a mobilgyártók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy nézem, elektrosokk is beficcent, nem jönnek...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Jakuza1
Arra kulon befizetek. 😛
Ha 3,5GB-t lat a rendszere egyszerre mar az is szep. 😛

Jakuza1
*x86

Jakuza1
x68-as rendszeren ? 😛PPPP

Bizony.

Nincs diplomája "Mikor jobb, ha kussolok?" témából. Még. De már nyomtatja... Ja, nem, elõbb szerkeszti asztali 32 bites oprendszeren, amelyik 32 GB RAM-mal üzemel és a programjának azt ki is tudja osztani... No, persze, sima asztali CPU-val... Ja, de multitask nélkül, mert az hülyeség és csak az erõforrásokat zabálja, így a testvére közben nem tud root-olni és firmware-t frissíteni TiBi/Bu-val Manhattan csodaszép városában... Ahol Steve Jobs már/még az iPhone 7 tervein is dolgozik...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Jakuza1
Hat aki masnak vermet as.... 😛PP
Sajat csapdajaba esett szerencsetlen ezzel, a bizonyits beszolassal. 😛

Jakuza1
En is megneznek. Papucigonak sikerult, mert o mar hasznalta is. 😛PPP
Allitolag!!!!
Marmint a Tibu-t 😛

Nagy a csend, gyógyszerosztás lehet náluk...

<#nevetes1>

Én ezt nem tudom, de ha kettõs személyiség, hát nekem mindegy, kettõ balfasznak kezelem.

Elképesztõ, hogy azóta sem tudják, mire jó és mire nem a TiBi...

Megnéznék egy firmware frissítést vele...

<#whatever>

Jakuza1
"ahol nincs net - is tud firmwaret cserelni vele. Erre tenyleg jo...""

Es ehhez levente mit szolsz ? papucigo milyen okos volt ? 😛
Arra azert jo a Tibi, akarja mondani Tibu 😛PPP, hogy net nelkul firmwaret lehet cserelni vele. 😛

Jakuza1
De nem a baratja, hanem egy ip-rol vannak. 😛

Ez az a mondat, te ostoba, amit pulikúró barátod szeretett volna meg nem történtnek tekinteni, mivel tiszta bizonyítéka annak, hogy nem ért hozzá.

Ezért kerestem ki neki anno és ezért kereste ki Jakuza is.

Te hülye, nem érted, hogy ez a mondat egyben immár a te hozzá nem értésedet is bizonyítja?

Mekkora segg vagy, koma...

Barátod menekülne tõle, te meg még újra idézed?

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

<#nyes>

Jakuza1

Meg van bohoc majom papucigo ?😛

Jakuza1
TE nem hogy elhasaltal papucigo, hanem a hzudozasoddal a kettos accountoddal mindennel beegtel. 😛
Meg van hogy a TiBiv-el nem lehet firmwaret frissiteni rootolni bohoc ? 😛

Na rövidül már, így talán menni fog a maradék:

"Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges , hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert."

Oda van írva, hogy a Titanium Backup programmal rootolni lehet?
Jakuza1
Okostojas papucigo a masik accountrol, ez is meg van ?😛

Amugy mar jeleztuk a GM-nek a kettos accountodat, hamarosan a kovetkezmenyeivel is szamolnod kell .😛

Nem, sajnos itt már a magyar nyelv ismeretérõl beszélünk, amibõl ti csúnyán elhasaltatok az általános iskolai elsõ osztályos szinten. Gáz!
Jakuza1
Hogyan is erthetne, hiszen azt se tudja, hogy nem Tibu, hanem Tibi. Ez is akkora ego, de azt mar fellengzosen nagykepuen, hogy "Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam."

Nem erted, mert o mar hasznalta is!!! Hogy egy viccet idezzek a batyja meg, mar evett is 😛 😛PP

Magyar óra bukottaknak. Magyar mondat értelmezése, elsõ osztály.

"Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges , hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert."

Oda van-e írva, hogy a Titanium Backup programmal rootolni lehet? Na gyerekek? :-))))
Jakuza1
De az hagyjan, hogy ket accountrol probal ilyenkor is okoskodni, az a nem semmi.
Az mar reg tul mutat azon, ha butasagokat ir le, akkor azt elismerje vagy se. Ezt hivjak orvosi esetnek. 😛

Ez meg el is arulja onmagat, hogy betonozasrol kezd egybol terelni 😛

Hát tekintve, hogy a ti értelmi szintetek egyenlõ a fagyasztott heringekével, sok értelmes nem várható.

Papichulo:
"A betonozáshoz kell a víz."

Idióták:
"Hehe, Papichulo azt mondta, hogy a vízzel lehet betonozni!"

Még mindig ezen röhögök! :-))))))
Errõl beszélek.

Semmit nem ért az egészbõl, nemrég még azt se tudta, mi a téma, de már osztja is az észt benne...

Jakuza1
Most gyorsan elo kell venni ujra a masodik accountot, vagolapra masolni a szoveget, ket bongeszovel belepni es nyomatni ezerrel a tovabbi majomsagait. 😛

Papucigo, A Tibi-vel nem lehet fw-t frissiteni se rootolni. Ez meg van ?
Sot a magyarok nem Tibunak hivjak a Titanium Backupot, hanem Tibi-nek. 😛PP

De azert vergodj meg egy kicsit bohoc a masik accal is. 😛

amugy varjunk csak, te M2 nem azt mondtad, hogy dolgozol ? 😛
Vagy igazolast kaptal, hogy amikor papucigo eg, akkor elo kell kerulj ? 😛
Hogy is van ez ?

Inkább fejtsd meg, hogy vízzel lehet-e betonozni! :-)))
Az a baj amúgy, hogy a mai napig nem érti, miért mondott butákat - persze, nem is akarja - , így nem fogja látni, mennyire messze jár a lényegtõl.

Ugyanez igaz a többi tévedésükre és persze a kis kollégájára.

Ez egy soha le nem zárható, homokozói perpatvarnál többet nem tud eredményezni.
A kis gyagyás poénjaikra meg nem igazán vagyok kíváncsi.

Így szünetelek, hátha valami értelmes is jön tõlük, amibõl akár egy kis építõ jellegû vonal elindulhat. Mert, mint már írtam, a leghülyébbtõl is lehet tanulni valamit. Bár erre ez a két ártány rácáfolni látszik.

Nem, de a diploma megszerzésének van egy nagyon alacsony alsó korlátja: érteni kell legalább egy nyelven az olvasott szöveget.
Ti pedig ezen a szinten vagytok:

Papichulo:
"A betonozáshoz kell a víz."

Idióták:
"Hehe, Papichulo azt mondta, hogy a vízzel lehet betonozni!"

Örülök, hogy tisztázódott ez az általatok állandóan emlegetett eset. Jól beégtetek - ismét! :-)
Jakuza1
Nem cask szerencsetlen, most annyira beegett, hogy ezt talalta ki a minuszos iq-javal, hogy ezzel elterelheti magarol a beegest. 😛
Jott gyorsan a masodik accounttal es ezzel a probalkozassal. 😛
De a szerencsetlent ugy elfoglalja ezzel az iras, hogy a masik accra alig jut ideje. 😛

Ez szerinted valami jó poén, hogy ennyiszer ismétled?

Be is pisilsz kicsit olyankor?

Jakuza1
Szegenykem hogy probal terelni a masodik accountol. 😛P
Papucigo, a Tibi-vel nem lehet am rootolni te bohoc. 😛
Hogy a temanal maradjunk. 😛

Ez a másik vicc, egy életképtelenségét sokadszor bizonyított majom azt gondolja, hogy csak diploma birtokában lehet valamihez érteni.

Nagyon eltévedtél te, koma.

Amit meg itt mûveltek, az messze kizárja, hogy megérdemelt diplomátok legyen, mert semmi értelmes nem jön tõletek.

Azt kellene tudni, hogy jóval magasabb tudás elérhetõ pecsétes papírka nélkül is, a kettõ közt nincs összefüggés. Sõt, sokszor egy diplomás képzeli azt, hogy õ bizonyítottan a maximumon van és ezért nem kell fejlõdnie, errõl papírja van.

Sokadik diplomás ég be alap dolgokon akár.

Jakuza1
Hat neked max az ecserirol papucigo a masodik accrol. 😛
De azt mar tudod, hogy Manhattan egy varos es nem egy new yorki varosresz. 😛

Inkább erre figyelj, iqnulla:

"Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!"
Ó, csúnya bácsi rosszakat írt az Istenedrõl? Neki is ütni kéne a fejét amíg azt nem gondolja, amit te? Amúgy sikerült értelmezned a több soros mondatokat? Magyar-magyar fordítás megvolt, te oktatás szégyene?
Jakuza1
Mi van papucigo, bort iszol es vizet predikalsz ? 😛
Keves vagy a ket accountoddal is te bohoc, ugy egsz mint reichstag, ha egyaltalan tudnad is mi az. 😛 Oder schwer zu verstehen ? 😛

Az én apukámnak meg CSÉB-je vaaaaaaaaaan!

Ez a szint, amit tudtok hozni.

Magyar nyelvbõl hányszor buktatok? Diploma!? Hát az nagyon messze van nektek. :-)
Igen, ezen az index-es cikken nevet az Android-osok zöme.

Talán annyit ért hozzá, mint ti...

De ha nehéz, nem kell erõltetni, ott a szifon, az nem terheli le az agyát a gyökérnek: kevés tudás, kevés funkció, egyszerû használat. Ami nem is igazán igaz, tekintve, hogy néha bonyolultabb sokkal, mint ua. Android-on.

Szóval, aki ilyet ír, az szintén a butaságát mutatja be, mert nem igaz, amiket firkál.

De ti csak tegyétek bele a bibliátokba...

Jakuza1
A retoriai bizonyitekok!!!! 😛PPPP

"Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!"
Jakuza1
Es varjal, hogy belogolt egybol a masik accounttal a bohoc, hogy elterelje a temat.
Hirtelen, pedig dolgozik, csak eppen papucigo bajba kerult, valahogy ki kellene menteni a kis atkat. 😛

Jakuza1
Ide figyelj inkabb bohocsipkas :

Keves ez ide a masodik accountrol te bohoc. 😛"

Te vagy a másik, aki szerint vízzel lehet betonozni? :-)
Jakuza1
Ugy szeretem ezt a gyokeret egetni. 😛
Leirja, hogy offline jo firmwaret frissiteni a Tibi, es utana vitatkozik, hogy az Tibu nem is Tibi, es amugy is DE A ROOTOLASHOZ ES A FIRMWAREHEZ kell a Tibi. 😛PP
Egyre jobban egeti sajat magat. Azt hitte a gyokerje ha ideirja, hogy keressem meg a hozzaszolasat, mert nem igaz semmi amit allitasz, akkor en nem fogom megtenni .😛PP
Hat a baronja teved, mert vele ellentetben en tudom, hogy meg ha az ezernyi hozzaszolas is szuletett meg tema, ezutan es valaki mar nem talalja meg ezeket, en itt is kepben vagyok es megtalalom, ha a fene-fenet eszik is. 😛

Ha értenél a témához, nem is mukkannál meg.

Persze, gondolom, segítenél a gyogyós barátodnak, hát, tõlem...

Szerintem, hagyd békén, ezt a szart ez élteti, hogy másokat kihozzon a béketûrésbõl.

Meg kell adni, ehhez a kétes értékû dologhoz jól ért.

A többi témában meg egyszerûen segg és nem is fogsz elérni nála se hozzáértést, se pedig beismerést.

Ez az emberszerû képzõdménynek is csak óriási jóindulattal nevezhetõ féreg nem érdemel figyelmet.

Õ nagyon jól összefoglalta:

""caius marius
2013. aug. 09. 13:57 | privát | válasz | #73
Tényleg nem tudod beismerni ha tévedsz. Ha valaki nem ugyan azt gondolja mint te, akkor neked azt semmivel nem lehet megmagyarázni. Hozhat az emberfia bármilyen forrást, téged az nem érdekel. Megmagyarázod, hogy jó a hóembernek a meleg. Mikor persze kiderül, hogy nem jó neki akkor azt próbálod eladni, hogy te nem is úgy mondtad, meg nem így gondoltad, meg nem értjük, hogy mit mondasz...
Olyan is volt már mikor téged idéztelek, erre te azt mondtad, hogy te olyat nem mondtál. Megkerestem, megmutattam, arra azt mondtad, hogy ott és akkor az mást jelentett. 😊
Csuda egy figura vagy Papi... 😊
Ha pl. dolgoznom kellene veled tutti, hogy 1 perc alatt agyfaszt kapnék tõled, így viszont csak mosolygok. 😊"

Jó, hogy idézted, tartsuk ehhez magunkat, nem érhetünk el nála semmi emberileg értékelhetõ dolgot.

Ostoba, nagyképû és szánalmas. Nem tudunk segíteni rajta, ez a trollkodás meg az élete.

Jakuza1
Keves ez ide a masodik accountrol te bohoc. 😛

Jakuza1
Mi van most hogy szembesultel a hazudozasaiddal, mar csak erre futja ? 😛PPP

Te Tibi zseni, Manhattan meg egy varos mi ?😛PPPP
Te barom menj vissza a 8 altalanosba kepezd magad, mert a gyogyos suli ahova jartal nem egy szinvonalas kepzest adott szamodra. 😛

Capisce mio amigo ? 😛 Tu sei molto pazzo. 😛

Komoly olvasási gondjaitok vannak.

Ha valaki azt állítja, hogy betonozáshoz szükséges a víz, az nem azt jelenti, hogy arra gondolt, hogy vízzel lehet betonozni!

Én nem is hiszem el, hogy léteznek ennyire sötét emberek, ti csak az iskolai számtech teremben szopatjátok szegény Papichulot! :-)
Látod, ebbõl látszik, mennyire nem vagy képben, mert bár valóban angol nyelven TiBu-nak becézik, de a magyar fórumozók õsideje TiBi-nek.

Ebbõl más nem is szûrhetõ le, hogy végre megint gugliztál valamit, de azzal is csak a hozzá nem értésedet demonstrálod.

Míg mi aktívan, évek óta használjuk és tudjuk, mit lehet vele tenni, addig te messzirõl láthatóan csak akartad játszani az okosat, mint mindig...