494
10690197_765922263472624_902687898845065
  • mrzed001
    Mármint nem az első rész, hanem Amerika kapitány 2 ... jav
  • mrzed001
    Na pont ezt akartam kérdezni, hogy valakinek van-e hivatalos infója, hogy melyik rész az ami már az Avangers 2 utáni ?
    Az első résznél is totál poén volt elmenni a moziba, csak néztünk nagyokat ... aztán hazaérve első dolog a félretett Shield részeket betenni.
    Na ezt nevezem én szervezettségnek, és storyline vezetésnek. Zseniális.
  • Szolnokboy1
    igen, habár nem hiszem, hogy nagy spoiler lenne a következőben, hisz az Avengers 2 nem lesz akkora kihatással a sorozatra, mint mondjuk a Winter Soldier, amit ugyebár könnyen el tudtál spoilerezni, ha rossz sorrendben nézted. nagy kibaszás, hogy nem volt globális premier, mert már így is több spoilerbe belefutottam, és messze van még a jövő hét szombat :(
  • skinnyman
    Azt ugye jol erzekeltem, hogy a mostani resz kozvetlenul felvezette az Age Of Ultron-t, szoval a kovetkezoket gondolom az utan kene nezni? :)
  • ToCsEk
    2x17
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jó kis flashback rész volt, tiszta zombiapokalipszis érzés:D:D:D:D vége is adta

• Shiwo
    "A Fresh Off the Boat, az Agents of S.H.I.E.L.D. és az iZombie szénája is jól áll, mindhárom sorozat kimondottan esélyes a folytatásra."

by Sorozatjunkie
  • Shep
    Agent Carter szerintem is nagyon jó lett, én nem vártam tőle sokat de szerencsére csúnyán rám cáfolt. Daredevilt meg látom ,hogy mindenhol dicsérik, úgyhogy majd ha lesz hozzá felirat megnézem, mert kedvelem a hőst, úgyhogy érdekel mit hoztak ki belőle.
  • TheFlash4Ever
    Igazából ilyen szempontból az Agent Carter jobban tetszett, mindegyik főszereplőnek volt valamilyen titka vagy bűne vagy negatív jellemzője. Nem tom, sokszor itt már a 2. évadban többször drukkoltam a "rosszaknak" mint a "jóknak" mert irritáltak a jók egysíkúságai. Tudom, hogy képregény meg minden de akkor is... Agent Carter tetszett, Daredevil nagyon tetszik szóval lehet itt olyat csinálni ami Marvel és tetszik nekem.
  • Shep
    Hát ok de a család lemészárlása akkor sem éppen túl szimpatikus cselekedet.
  • TheFlash4Ever
    Nem, ez még emberibbé teszi. Vannak hibái, bűnei, ettől összetettebb karakter lesz ennyi "jó ember" között, de persze tud szeretni is mint ahogy azt láthattuk.
  • Shep
    Tehát ez felmenti a bűnei alól, értem.
  • TheFlash4Ever
    A családja miatt lett az aki.
  • Shep
    A családját meg véletlenül mészárolta le? :)
  • TheFlash4Ever
    Ez a szívükre hallgatnak olyan jolly joker mindig. Valljuk be, se korábban, se most nem felelnek a S.H.I.E.L.D. tagjai senkinek, tehát meg kell bízni bennük csak mert. Sajnos gyenge lábakon álló magyarázat ez, nem véletlen Ward a kedvenc szereplőm. Se nem gonosz se nem jó, egyszerűen csak emberi, esendő.
  • Sir Quno Jedi
    Coulson maga sem teljesen ember már, így jobban tudja kezelni az ilyen helyzeteket, nem véletlen bízta rá Fury a céget (persze ráállította May-t, hogy ellenőrizze a fejlődését ezirányban). Coulson saját bőrén tapasztalta meg a dolgot és ő az emberek személyes hűségében bízik és nem a shieldhez való hűségében. Az ugyanis néha kevés. Néha szabályok és parancsok közepette elvész az igazság. Azért az ő emberei a szívükre is hallgatnak és a személyes bizalom fontosabb számukra az életüknél is. Emlékszünk mikor Fury AmcsiKapcsinak adta az adatokat a nagyfilmben. Navajon miért. Volt kiscsillió ügynöke, de már tudta, hogy a Hidra mindenütt optt van, nem bízhatott senkiben. Coulson az új shieldet gyakorlatilag egy családdá gyúrja, persze sok-sok tiokkal még egymás előtt is, fő a titkolózás ugyebár (ezt Furytól tanulta)... :D Az utolsó védelmi vonal, ha beépülnek (mintahogy be is épültek hozzájuk is). Az infókat szét kell dobni, hogy senki se szerezhesse meg mindet 1xrre.
  • Shep
    Igen :)
  • TheFlash4Ever
    Csak engem idegesít, hogy itt Coulson a jófiú és csakis ő? Mr. Tévedhetetlen. Fury ezt elcseszte, világos utasításokat kellett volna hagynia.
  • cylonflatus
    Fury bízott Coulsonban, persze, viszont Fury bizalmat vesztett a túlélő Shield vezetők körében. Mondjuk Fury mennyire bízott Coulsonban (a fölélesztése utáni Coulsonban) azon most lehetne vitatkozni, mivel őt meg Mayjel figyeltette... De Fury most nincs a pályán, nem ő hozott létre egy másik Shieldet, hanem egymástól függetlenül egyszerre kezdte újjászervezni a Shieldet Coulson, és Adama admirális. Mondjuk nem értem, hogy miért nem kopogtattak be szimplán, Mack meg a csaj akik beépültek levághatták volna, hogy a Coulson féle csapat indítékai megkérdőjelezhetetlenek, a többi meg nem olyasmi, ami miatt fegyverrel kellett volna lerohanni őket.
  • Shep
    Egyre jobb a sorozat, remélem lesz 3. évad is!
  • ToCsEk
    már szidtam volna Jemmat hogy milyen egy keci kurva lett aztán a végén boldogság :D
  • Shiwo
    nem egészen.. Fury Culson-ra hagyta a SHIELD-et, csak a SHIELD további túlélő magas rangú tiszje(i), akik nem tudnak arról, hogy Fury él, és egy ideig még valszeg Culsonról sem tudtak, szintén igyekeztek visszaállítani a SHIELD-et.. egymástól párhuzamosan, egy ideig egymásról mit sem sejtve... csak ők a bukásért Fury-t, az ő kis titkait tették felelőssé, és miután Culson is Fury egyik titkos kísérlete miatt élhet, így benne sem bíznak..

igazából azt kellene eldönteni, hogy mitől SHIELD a SHIELD.... valójában mindkettő tekinthető igazinak..

• ToCsEk

like a boss
  • Shep
    Egyelőre nem tudni de én arra tippelek ,hogy másik Shieldből lesz majd a H.A.M.M.E.R..
  • Lacc 88
    Nem egészen értem mi is történik.
    Miért van két SHIELD? Fury bízott Coulson képességeiben nem? Erre most létre hozott egy másik csoportot is? Kissé lemaradtam.
  • Anthrax
    Kezd nagyon a civil war felé menni a sorozat, ami ugye a következő Amerika kapitány film lesz
  • Shep
    Hát ennyi, lazán veri az összes szuperhősös sorozatot, ráadásul most kezd csak igazán beindulni. Kíváncsi leszek ,hogyan kapcsolják majd össze a mozifilmmel, mert nyilván összefogják.
  • Szolnokboy1
    Skye! OMG!
  • Szolnokboy1
    Strucker Hydra fejes, es az Avengers 2-ben nyomjak majd le, nem hiszem, hogy a sorozatban benne lesz.
  • skinnyman
    Nekem Baron von Strucker ugrott be elsore, de igazabol fingom nincs, nem ismerem a kepregenyeket :)
  • papi08
    Elviekben Robert Gonzales (aka, Edward James Olmos) lesz annak a csapatnak a főnöke.. viszont igen várom már a mai részt, és persze a feliratot.. remélem kiderülnek még dolgok.. kezdi összekapni magát megint a sorozat :D
  • Szolnokboy1
    szerintem azok, akik majd a CA3-ban a regisztráció támogatói lesznek. nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy Maria Hill a főkolompos náluk, aki ugye a Civil War eseményeinek idején a SHIELD igazgatója (legalábbis a képregényben), így a film Stark-Kapitány ellentéte mellett a sorozatban a Coulson-Hill ellentétre mennek rá.
  • Shep
    Ahogy én néztem múlt héten, még külföldi fórumokon is csak a találgatás megy.
  • papi08
    Tudja valaki, hogy mi is az a "real SHIELD"? :D (s02e13)
  • Shep
    Kezd érdekesedni a dolog.
  • ToCsEk
    ejha 12es rész adta nagyon :D
  • cylonflatus
    Néha jobb volt mint a SHIELD.
  • Fabio Capello
    Talán Tigra és Reader, mindkettő Inhumans
  • Shep
    Raina most kivé változott a képregény univerzum szerint, valamint a szem nélküli fazon kicsoda?
  • Monoton
    Remélem lesz 2. évad.
  • Shep
    Számomra nagy meglepetés volt. Nem vártam tőle sokat de kellemesen csalódtam. Jók voltak a karakterek, a poénok, a színészi játék, a történet is illett a korhoz, szóval nagyon rendben volt az egész. Na de jövő héttől akkor újra jöhetnek a Shield ügynökei.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.27. 20:18:46