Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár jó lenne ha lehetne a színét váltani a lámpáknak, nem tudom lehet e?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.03.05. 14:18:01
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Így a zöldes árnyalat ugrott be elsőre amit meg lehet bolondítani külső világítással is😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Komoly, szétrázódik az állomás 😄 Én ezek miatt a bugok miatt hagytam fel a játékkal.
De nem bírtam ki, eszembe jutott egy új design, úgyhogy egy semmi modos tök üres mapon építem a hajót. Csak a színezésére nincs semmi ötletem, segítetek? (Még valszeg fogok rá pakolni páncélt is, hogy tökéletes helyen legyen a súlypont, meg egyáltalán befejezni a külső burkot, még csak félkész)
Király lenne, ha össze tudnék hozni egy 3 tengelyű gravitációs meghajtást, aminek még csillapító funkciója is van. Ehhez csak annyi kéne, hogy a gravitációs mezők ereje bizonyos kiválasztott hajtóművek energiafelvételével legyen arányos, amit egy szkript könnyen el tudna intézni nem? És máris meglenne a WASD-kontrollálható tökéletes hajtóműrendszer. (A hajó súlyából adódóan úgysem megyek vele bolygó közelébe 😄) Sőt már van meg is csinálták, csak nem működik jelenleg, frissíteni kellene rajta:
a szkript
Elég bonyolultnak tűnik, de kiindulásnak szerintem jó.
Ha ezt nem sikerül működésre bírni, akkor még mindig ott van ez a megoldás, csak ennek annyi a bibije, hogy nem lehet fel-le mozogni vele, csak előre-hátra-jobbra-balra. A fel-le mozgást külön gombokkal kell megoldani (nem a Space és C-vel mint a normál hajtóművekkel), ahogy azt ennél a hajómnál is tettem.
Itt van a hajóm amire ha tudnátok javasolni színeket, nagyon örülnék neki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Ezért is idegesítő most ez.
Gondoltam GTA-zok egy kicsit, nem ment. Gondoltam SE-zek egy kicsit, bugzik. Korábban a Rebirth cseszett ki velem. Úgy látszik ezt a napot nem nekem találták ki játékra.
Az állomás még nincs kész. Elméletileg hátulról fog előrefele jönni a cucc. Vagyis először finomít (ezt a részt kezdtem el beépíteni), aztán összeszerel és ahol most minden van együtt és rajta dokkolt a kék hajó, annak a helyére kerül a raktár rész, vagyis csak konténerek.
Mivel a játék nem kezeli jól a túl sok inventory-t, így mindegyik egység külön állomás lesz, melyeket egyrészt összekötővel fogom egymáshoz kapcsolni. A másik ötletem a kidobó-begyűjtő páros, hogy egyáltalán ne legyenek kapcsolatba az állomások, még rövid időre sem, viszont attól félek, hogy ezt sem kezelné jól a játék és míg a kidobóból a begyűjtőbe ér a cucc, menet közben eltűnik a semmibe. De ilyen ütemű építés mellett az is lehet, hogy kilép a játék alpha verzióból (vagyis soha nem lesz kész).
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem nagyon régen egy napkollektor rendszert rázott halomra a gép és sose fejtettem meg hogy miért😊Azt hittem anno hogy a rotorok voltak érte a hibásak de ezek szerint spontán meglepiii.
Tessék elküldeni a videjót a nagyfőnöknek hogy meséljen erről😊
Kész rejtvény az állomásod működése😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.03.04. 21:56:09
Végre lett teljesítmény optimalizálás, alapból 1-es a szim.speed, mikor megnézek egy konténert, akkor leesik 0,3-0,5-re, de ez még nem akkora gond.
Viszont a mentett állás betöltése után meghülyülnek az állomásaim és elkezdenek összevissza mozogni. Arról nem is beszélve, hogy az egyik eleve nem ott van, ahol hagytam az utolsó mentésnél.
Ha jól értelmezem, akkor végre automatikusan te leszel a tulajdonosa a letett blokkoknak. Végre nem lövi szét a fegyverzet a friss cuccot.
Ja igen, közben megjött a frissítés 18-kor.
Mióta ilyen sötét az oldal, azóta valahogy elmaradnak a fejlemények.
És mintha a SE update is elmaradt volna tegnapról.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.03.04. 16:28:40
ui: (szerintem am a legtobb embernek nincs meg a kovetelmeny ahhoz hogy szervert csinaljon)
Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2016.03.03. 15:56:45
A lényeg, hogy a játék könyvtárában benne van az indító fájl. Utána csak be kell állítani, ami elég egyszerű. Megadhato már létező világ is vagy generalhatsz egy újat helyben.
Ismerősök azt mondták, hogy a szerver még mindig nem stabil. Valsz ezért sincs normális még.
Ezt most nem vágom ezek szerint akinek megvan a steam verzió azoknak elérhető egy szerver is?Ha igen azt hogy?
Jöhet a star gate server😊
Ha valaki gyorsan meg akar szabadulni a fúrás során keletkezett fölösleges kavicstól, akkor nem a kidobó a legjobb megoldás.
Gravitációs térben el kell helyezni egy konténert és oda át kell pakolni a kavicsot. A konténert lebontva egy darab sziklát kapunk (a térfogatától függően lehet nagy vagy kicsi is), mely a gravitációs erő irányába elkezd mozogni. Éppen ezért nem célszerű a konténert egy platformra helyezni, mert akkor ott egy szép nagy lyuk lesz. A platform alatt, ahol szabadon eshet bármi a messzeségbe, viszont tökéletesen megfelel.
A teljesítmény javulását viszont nem tapasztaltam.
De az LCD script viszont nem működik.
"- improved performance of refineries and assemblers
- improved performance of oxygen system"
<#eljen>#eljen>
Itt lehet nyomonkövetni.
Ennél a vasnál meg nem igazán van jobb jelenleg a piacon, hacsak nem a 4+ magos cpu-kat nézzük az 5. generációs intelekből. Szóval nem tudom, szerver alaplap kellene bele 8 procival vagy mi?
Erre az lenne a válaszuk... vegyél jobb vasat 😊
Rákapcsoltam a finomító részt a többire és a szim. sebesség a felére esett. Vagyis most 0.3. És még nem is megy az összes finomító. Viszont így nem igazán játszható a játék.
A célkereszt, meg a kutyák-pókok helyett ezt kellene nekik orvosolni és nem hülyeségekkel foglalkozni egy alfa verzióban.
Az építést szeretném felgyorsítani, mert elég lassan megy a blokkok egyenkénti lerakása. Főleg, ha egy kicsit gyorsabban ütközöm a hátsó falnak és elpatkolok.
De az is lehet, hogy marad a kivetítős megoldás. Végülis az is jó, ha nincs mod.
A felszereltséghez képest az a 700 € szerintem nem olyan vészes, csak a vám+posta... (Legalábbis a megjelenéskor még adtak hozzá ezt+azt.)
Anno meg en is probaltam vele elinditani a space engineers... de mindenfele hokusz pokusz es seged program ellenere sem sikerult.
Rákerestem az oculus rift-re ebay-en. A végleges verziót adja a rohadék 1500 €-ért és csak áprilisi szállítást ígér. Vagyis a megjelenés pillanatában vásárolt belőle 700 €+vám+postaköltség (USA-ból).
DK1-es változat van 170-ért, DK2-es 400 fölött. A licitesek kérdésesek, de szerintem azok is 300 fölött fognak elmenni. Szóval nem lett olcsóbb a cucc a végleges megjelenését követően sem. Remélem hamarosan lesz konkurencia (google, steam).
Ha megtartották a sima kijelzőt HD felbontással, akkor nem lesz olyan szép, mint várná az ember. A lencséknek köszönhetően látszott a pixelek közötti fekete rács.
Sajnos akkoriban mikor megvolt a szemcsi, kicsi volt a grafkártya és hamar hányingert kaptam, de volt egy-két játék, ami nagyon állat volt vele és elbírta a kártya is.
Mivel az arcodnál szivacs van, ezért nyáron a nagy melegben még melegebb lesz. A végleges verzión van füles is. Szóval izzadni fog a fejed rendesen.
A nyaknak is szoknia kell, mert azért nem 2gramm az eszköz.
Ettől függetlenül nekem bejött, de van még mit fejlődnie az alkatrészeknek, hogy kisebb legyen.
Egy google szemüveg jobban érdekelne, de azt meg már nem gyártják.
Viszont 9 monitor, megfelelő dőléssel... Ez mondjuk drágább, mint egy vr szemcsi és nagyobb is, de határozottan kényelmesebb lenne.
Jah, a SpaceEngineers-t meg valamiért nem sikerült rábírnom, hogy menjen a szemüveggel, pedig elvileg az támogatta.
És 3D-s filmekre sem volt alkalmas...
Mondjuk egy jó monitor nem olcsó. 2K-s olyan 500 körül, 4K-s 1000 körül. Mikor utoljára néztem.
http://threeonezero.com/
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.02.21. 11:54:21
Attól félek, ebből a játékból soha nem lesz kész verzió.
Bár nem vágom tényleg rakhatnának be újabb moderek által készített elemeket volna már egy szép listám mit látnék a játékban szívesen.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.02.20. 18:53:05
Legalább akkor karceltávolítót, meg slagot tettek volna a játékba.
Az X Rebirth szörnyű állapotban jött ki, kb. mint egy alfa verzió. De elkértek érte 40-60 pénzt és rányomták a kész bélyeget.
Viszont a workshop-nak hála ezt is lehet moddolni. És egypár mod bele is került a játékba valamilyen formában, így a mod fölöslegessé vált. Úgy egy év kellett a kész játéknak, hogy tényleg játszható legyen és a hónapban kell kijönnie a 2. kiegnek, amivel 4-es verzióra lép a játék.