Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem bölcs dolog hogy kicsit lassúak, a tempójuk tartható az engineerekkel is, pusztán azért király az ötlet, mert automatikus legalább így a dolog. És nem neked megy el így 10 perced az építésre, addig tudsz csinálni mást.
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.04.03. 13:12:50
Szerintem még a víz behozatala is hatalmasat dobna a játékélményen. Meg ha esne az eső. úúúú 😄 Ezt állítólag tervezik is, bár ki tudja mikor lesz kész 😄
Azért a fal sem rossz, frankó űrbörtön építhető rácsokból 😄
Ez a minecraftos cucc sem gyenge, sajnos augusztusban nem tudtam OR-rel kipróbálni az SE-t, mert valamiért nem akarta. Valsz az SDK-val volt valami, de csak később olvastam róla és már nem tudtam kipróbálni.
Tegnap még szenvedtem egy kicsit a 4 kerekűvel, de nem igazán tuti a dolog. A tóból nagyon nehezen kászálódik ki és csak egész enyhe emelkedőn megy neki. A fák fizikája igencsak durva, ha gyorsan megyek neki, akkor olyat pörög, hogy szétszedi a járművet. Ha rámegyek és nagy gázt adok, akkor volt kerekem lesz.
Tegnap feltöltöttem volna egy kis multis izgalmat, de előzetes számolgatás után 8 és 19 óra hosszat töltötte volna és a net is meghalt közben, így majd jó egy hét múlva lesz csak fenn.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.04.03. 00:15:44
Nem láttam rendesen a mod panelét lehet ezeket a nanitokat gyorsítani?
Elmebajos ötlet
Egy vonatot készíteni ami maga előtt építi a pályáját mindaddig amíg elfogy az anyag a raktárából😊
Végtelenségig szaladgálhatna😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
betolod a bluprintet elereszted a bogarakat kiküldöd a bányászhajót matit keresni te meg hátradőlsz 😊
<#eljen>#eljen>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
elkerülte a figyelmem
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Láttátok ezt a workshoppon?? Nekem még midig tátva van a szám mióta megnéztem az első videót!
Nanite Control Factory - Automated Construction
Ez mondjuk nem biztos hogy elférne a szerveren, bár ki tudja. De MI DURVA MÁR??? 😄
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2016.04.02. 19:11:14
Szerintem ez az első és egyetlen mod ami szóba jöhet földi bázis létesítése esetén.
Szerveren szerintem kötelező darab az első találkozásom óta kapott a mod egy jó pár frissítést Sektan jóvoltából
S - Interior Walls - DX11
De, jó lenne, ha tudna (valaki) magyarul.
Na mondtam frissítés egyenlő büdös bogár halommal😊
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2016.04.01. 18:56:24
(Amugy szerintem van magyar fejleszto is a fejlesztok kozott, illetve biztosan allithatom, hogy van "idegen nyelvu" forum resz is a hivatalos forumon is, csak aszem pont magyar nincs 😄)
Ez a buli minden fejlesztés után fennáll hogy nem úgy mükszik a dolog a pályádon ahogy eddig működött.
amugymeg lehet beszélni is a fejlesztőkkel http://forum.keenswh.com/threads/discord.7377888/ mindig van fent valaki
+Ds szerverhez valami extra ... (biztos jo 😄)
+Uj animacio (ami fejlesztve van mert mostmar elmeletileg nem lesz deszinkornizalt az animaciok...)(mondjuk en azt hittem hogy az uj animaciok alatt majd azt az uj karakter animacios mod jatekba torteno implementalasat ertik, de igy is jo,...)
Úgy játszom vele hogy ha egy kockát kell arrébb sétálnom olyan mintha kettőt kéne arrébb mennem.
Modokat már nem merek beemelni hozzá mert azzal is szétfagyizza magát. Rühellem ha ilyenek miatt kell félbehagynom egy projektet.
Feltöltöm holnap a műhelybe azt majd egycer nekilesek újra.
Kaptunk megint egy rakat felesleges külcsínt.
Érdemleges frissítést nem is mondtak.
Ha ilyen tempóba frissítenek gondba lesznek bár messze van a 2.0-a
Egyetlen rossz hír van az egészben Szarnak a dx9 fejére mostantól csak dx11 létezik a számukra😞
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.03.31. 21:28:46
Mi ez a korai hozzáférésű szöveg a space enginer vásárlási oldalán nem nóóómánils???
De úgy látom alapra hülyül a steam mert a mediaval se kóser.
JAAHH BASSZUSS csütörtök van globális frissítő nap.😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.03.31. 20:42:25
A forditas: (de am tenyleg jarmuvenkent valtozik)
-Power > Mekkora erovel forogjanak a kerekek > keves nem mozdul, sok kiporog a kerek.
-Firction > Tapadas > tul keves akkor csuszkal, tul sok akkor felborul kanyarokban
-Damping > Felfuggesztes > Alacsonyra rakod akkor versenyautos, Ha magasra akkor terepjaros (konnyebben borul)
-Strength > A felfuggesztesben levo rugok vissza allitjak a felfuggesztest a helyere, vagy nem. Ha magasra allitod, akkor gyorsan vissza all a felfuggesztes (stabilabb) Ha alacsonyra, akkor meg jobban mozoghatnak a kerekek kulon kulon (jobb terepjarao kepesseg)
-Height offset > A magassagot tudod allitani, de ha csutkara fel/le-veszed akkor a felfuggesztes nem tud mozogni abba az iranyba majd
-Suspension Travel> Mennyit tud a felfuggesztes fel/le mozogni egy nagyobb becsapodaskor peldaul.
Ennyi
Nálam az volt a vicces, mikor megcsináltam a frankó leszálló hajómat, jól is nézett ki, csak épp megállni nem tudott. Aztán kapott még néhány hajtóművet, így már nem néz ki olyan jól, de 1000m-en belül simán megáll. Az 5 nagy hidrogén hajtómű és egy tartály meg elég ahhoz, hogy átvigyen a köztes részen.
4000-ig jó a légköri hajtómű, 0.5g-nél meg már mennek az ion-ok, ha jól néztem.
RoboKutya: ezeket ismerem, de még nem mertem kipróbálni, a 2-es még talán jó is lehet, de a többi, ami a pakkban van, nekem fölösleges, meg a hozzászólások sem annyira elégedettek, ahogy néztem, úgyhogy maradnak a kerekes szörnyek, amikben dísznek van a kézifék. Arra is gondoltam, hogy összerakok rotorokból inkább egy saját felfüggesztést, a végére meg szintén rotorral a régi fajta kerekeket, az tuti strapabíróbb lesz.
Kéne pár ötlet mivel tudnám feldobni a csónakom külsejét😊
-- 1
-- 2 ShadowFlux Used Mining Equipment (DX11)
Bár egyik szörnyűbb mint a másik😊
De majd csak jó lesz a kerék is.
Nekem is van jó sok képem, egyszer lehet, hogy végignézem. De én még emlékszem arra az időre, mikor nem tudtam felszállni a kezdő hajókkal, aztán amikor megépítettem az első kicsi fúróm, ahogy a bázisom fejlődött egyre nagyobbra és még nem kellett az oxigén miatt aggódnom és nem volt mozgó nap sem.
Azok a régi szép idők 😊
Amúgy most csak poénból nézegettem a screenshot könyvtáramat, egész a kezdetektől, a mostani bázisomig, látszik hogy próbálkoztam eleinte, az első nagyobb hajóm (a fehér, még mindig a kedvencem), a folyamatok, elég poén végignézni a fejlődést 😊
Akkor tovább kísérletezek. A felfüggesztés ezek szerint nálam is fordítva van fenn, mert az egyenes rész van felül.
Ezen most csak 4 kerék van és ide kell az összkerék hajtás, különben nem jutok messze vele a dombon.
A hajtómű nagy hajóra kis hajtóműre gondoltam azon a részen szeretném beszuszakolni a dolgot ahol vannak oldalt a félkész gondolatestek és a hajótest kisebbik csőrendszerébe szeretnék betolni egy fékezősort meg gyorsítót bár akkor lehet az egyikről lemondok és csak fékező lesz belőle. Most viszont nem vágom miért nem aktiválódnak a meghajtók, van bent vagy 3 nagy generátor meg temérdek kicsi és csak világítás van meg gravitáció és antenna.
A belső rész eléggé érdekesen fog kifigyelni majd. Azon filózom lesz benne feldolgozó részleg csak még az nem tiszta hogy a gondolákból kapja e az anyagokat vagy a saját töltőt csináljak rá egy kis teherhajó végezze a töltést a hajó tetején. Ha a gondolákból venném az anyagot azt kockáztatnám azzal hogy ha leválasztom a tartályokat nem fog elválni a hajótó, ha meg összekötőt kreálok rá ahhoz meg szét kell barmolnom a gondolát és brutálisan zavaró félkész blokokk között szaladgálni😊
Bár cammogni fog a kicsike, de valószínű hogy ugróhajó lesz belőle mert másként egy tappotatt se fog megmozdulni.
Meg kéne néznem hány tonna lesz telepakolva a kicsike.
A rámpák helyett is keresek valami ovális blokkot rá meg pár vicik vacak dolgot amit félkész állapotban felpakolok dísznek rá
A hajó tetején a kis kúpnak is lesz funkciója de azt majd ha kész lesz a belső részleg lesz belőle még egy valahol hátul.😊
Két egymással szemben levő meghajtó között hány kocka kell hogy legyen hogy ne süssék meg egymást?
Amikor megszáll az alkotás ihhlete
Elszállnak a vadlovak jó messzire??Vagy meg se fog moccanni??Főleg ha tele lesz?😊
úgyis jumpos lesz a jómadár max órákat cammog majd előre😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.03.30. 22:23:33
Az elveszett kereket sem hajlandó pótolni kreatívban, de rárakni sem tudok másikat.