Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Azért kíváncsi leszek, hogyha beteszik a bolygókat, ahogy olvastam, akkor ezen viszont változtatniuk kell, hisz ha már van bolygó meg légköre és gravitációja, ami fokozatosan csökken a távolsággal, akkor tuti a meteor esőre is hatással kell lennie, ill. el kell hogy égjen a légkörbe érve, különben nincs értelme a felszíni növényzetnek.
Utoljára szerkesztette: franky79, 2015.04.23. 16:16:00
Na így fest a "kisméretű" Műhódom. 😊
Annyi a problémám vele hogy aktiválni aktiválja a rendszert a kavicszápor sőt az érzékelőkön belül eldobott kavicsokat is eltalálja a rendszer.Viszont nem tudom rávenni hogy a támadás után elmenjen alukálni és a következő záporig fel se ébredjen.
Az aktívállás úgy történik hogy az 50 m ers körben eldobom a kavicsom akkor a generátorok elvileg felébrednek majd a helyzetjelző világítás is, viszont miután eltalálja a golyó a kis aszteroidát vagy sodródó tárgyat nem tudom megmondani a gépnek hogy kapcsoljon le.
Beraktam két időzítő rendszert egyet aktíválláshoz amit a szenzorokhoz kötöttem, egyet a deaktiváláshoz amit időeltolással betettem az aktiváló időzítőbe. de az istennek nem akar kikapcsolni.
Megyek vissza berakom egy olyan terepre ahol mükszik az aszteroida hullás.
Nem tudom van e olyan mód amivel asteroidát lehetne esetleg foltozgatni ha mondjuk egy kicsit több anyagot kaparok le valahonnan azt vissza tudnám e építeni bele.
Csináltam egy eléggé hatalmas bolygó méretű asteroidát és annak a belsejében ügyködök valami labirintusos járatszerű cuccra gondoltam benne.
és a falak burkolása közben óhatatlanul többet kapartam ki néhány helyen.
illetve gondolkodok valami a meteor elhárító gravitációs háló megalkotásán.
Mondjuk arra gondoltam hogy megoldás lehet e rá az ha felfordított gravitációgenerátorokat telepítek a bolygó köré úgy hogy csak kifelé hasson a gravitációjuk a bolygó felé ne. Csak azon gondolkodom hogy a szenzoroknak elég lenne e a 150 méteres alap hatótáv vagy szedjek le valami messzebbre érzékelő szenzort. Mondjuk úgy gondoltam az érzékelőt hogy gravigenerátor időzítő blokk egy lámpa esetleg hogy dizájnos legyen napkollektorok szolgáltatnák az energiát.
Át akartam rakni a szervizhajómból az összes cuccomat az állomáson levő egyik konténerek, de pont egy olyanba, ami sorter-rel le van korlátozva, hogy csak alkatrészek mehetnek be/ki.
Az inventory panelen kiválasztottam név szerint ezt az egy konténert, és a szervizhajóból duplaklikkel dobáltam át az alkatrészeket. Viszont volt a hajóban némi érc is, azokat is átdobtam reflexből. És bevette a konténer. A sorter-ek hatása nem lett figyelembe véve.
Ha nem szűröm ki a panelen névre a konténert, akkor nem tudom átrakni az ércet, mert akkor már -helyesen- figyelembe veszi, hogy korlátoz a sorter.
A többiek meg nem is értem mit akarnak...
Oxigén, PVP van + néhány kisebb mod. Igyekszem 24 órában online tartani.
3-4 játékos már szokott lenni esténként, gyertek többen 😊
Szerver keresőben Makoslecso néven találjátok.
közben néztem róla egy videót is, ott sem történik semmi, szal úgy fest még nem csináltak a végére valami záró eseményt
az utolsó utasítás szerint odaértem a második kis napkollektoros hajóhoz, lenyomtam a 3 őrt és nem történt semmi, próbáltam elhagyni a rendszert, hogy írta, de akkor sem változott a kiírás
A fordítást önkéntesek csinálják, nyilván lesz előbb-utóbb.
És le lesz e fordítva magyarra?
Viszont azt nem tudom hogy lehet ennél a maszlagnál beazonosítani a blokkokat elvileg kellene látnom a lekreállt kész elemet hogy hogy fest a cucc mert így nehéz kibökni melyik kocka micsoda akar lenni.
A karakter importálásánál a calkuláció nem tudom mi akar lenni.
Nem kell valahogy a játékba telepíteni ezt a progit hogy megtalálja az alap elemeket?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.17. 21:14:32
a jobb oldalon az alkotó elemek látszanak elvileg fell kellene tudnia építeni a hajót a programban található alap elemekből de csak és kizárólag kockát meg háromszögeket használ.
Ezt a Srácot találtam még https://sketchfab.com/angryfly3d
Utoljára szerkesztette: VanHohenheim, 2015.04.17. 20:35:35
nem tudom alkalmas e erre Hamár asteriodákat lehet vele kreálni úgy hogy megmondod hány százaléka miből épüljön fel.
Ezek a modelleid úgy néznek ki mintha már magából a játékból kerültek volna ki😊
Van pár érdekes közte😊 <#eljen>#eljen>
Én pár munkát ide tettem fel, de igen nehéz olyat találni ami nem fizetős.
Utoljára szerkesztette: VanHohenheim, 2015.04.17. 11:03:24
Amiket találtam többnyire fizetős modelleket tartanak.
Baromi egyszerű ez a tools progi csak értelmes méretű 3d-s modell kellene
Sajna belefutottam pár olyan modellbe amit állomásnak akartam lekreálni de baromira nem bírta lefordítani a pár millió szám feletti kockából álló alkotást😊 A vicces az amikor sikeresen megoldja a dolgot le is menti viszont a játék nem tudja betölteni a pályát mert nem bírja a gépem.
Nem akarom megint részletezni de ez nem új bug már ezer éves akit érdekel h mi nem jó az nézze meg a hivatalos oldalon. Azon kívül van még jópár amiről nem tudtok azoknak egy része már kivan postolva.
Ez meg lehet új bogarat találtál
Mert nekem kreatívban semmi gondom nem volt a talpakkal bár nem oxigéndús környezetben próbálkoztam.
igaz olyan hajót kreáltam aminek nem volt talpa csak a dokkoló egységen
Múltkor a vonattal találtam olyan hibát hogy ütközőt akartam kreálni és az ütköző és a vonatra szerelt talpak egyszerűen hol belokkoltak hol meg késszenlétbe váltottak sárga zöld villódzást kreáltak valszínű azé mert a vonat ugye fel volt fűzve és az állandóan mozgott bár a talpaknak akkor is be kellett volna akadniuk
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.08. 22:46:41
Ajtókat telepítettek oda ahol eddig a szét esett roncs volt meg betették az o palackokat is.
Jocking: kösd össze a két tárolót a normál méretű conveyor-ral.
Ha így még sem menne, akkor ne csövet hanem egy mind a hat oldalán ajtóval rendelkező blokkot használj (angolul conveyor).
üdv: zsolti
Lassan kezdem magam kiismerni az új cuccok között, mint pl. a cső, amivel elvileg lehet anyagot továbbítani (ahogy néztem). Csináltam egy olyan kis hajót, aminek az egyik felén egy hegesztő, a másikon meg egy vágókorong van. Mindkettő mögött van 1-1 medium cargo container, és a kettőt összekötöttem csővel azért, hogy amit lebontok, azt rögtön használhassa a hegesztő alapanyagként. Csak az a gond, hogy hiába van összekötve csővel a két tároló, a hegesztő mégsem használja azokat a cuccokat, amiket a vágó begyűjt. Mit rontottam el? Nem elég a cső, kell más is?
http://cloud-2.steamusercontent.com/ugc/45374978087775109/193DC2A0202DFD53CA212A1EE554716F8B5A2A82/
A két előrenyúló csáp heavy armorból van, hogy bírja a gyűrődést, minden más light. A csápok hátulján Decoy van, arra lőnek az automata fegyverek, abszolút prioritással. Ami még fontos az az 5-5 oldalra irányuló hajtómű, amivel folyamatos oldalazó mozgással kitérek a lövedékek elől. Merthát oké, hogy decoy, meg heavy armor mögé rejtve, de én igazából nem is akarom, hogy eltaláljanak 😊
És addig körözök az ellenséges hajó körül, amíg ki nem fogy a lőszere, utána rászállok, és kezdődhet a vezérlés átvétele.
Először kisméretű, kevés fegyverrel rendelkező hajón próbálkozz, pl Private Sail. Arra figyelj még, hogy a nagyméretű Military hajóknak brutálsok lőszerük van (olvastam, de tapasztalatból még nem tudom), illetve a benti folyosókon is lehetnek turretek.
Itt van ez az oldal a Tools progihoz kezdetnek innen is be lehet emelni pár hajómodellt.
Például az enyém így sikerült
Túlélő mód elkezdése előtt be lehet állítani néhány paraméterét a játéknak Pl ne legyen aszteroida támadás stb. Itt be tudod állítani hogy ne legyen fegyverhasználat ha kihagyod nem lő az npc viszont uncsi lesz a dolog ezáltal😊
Viszont ha jól tudom ha kikapcsolod eme fuknciót már bekapcsolni újra nem fogod tudni.