1572
-
Plata #1412 Nekem egy öreg win7-es gépen van.De nincs gond.
Igaz steames eredeti.
Franc tudja milyen verziö.
Gondolom legfrissebb mert steam automatikusan frissíti. -
tomekfarmer #1411 Sziasztok !
1.39 es patch van fent , és játék közbe folyamatosan kék halállal leáll a gép, vga problémát irva, 16 os szintnél vagyok.
Többi játéknál semmi gond a géppel, nem melegszik túl,illetve a gép is tudja a játék igényét. Asus G752VS noti.
Valakinek vmi ötlet ? Az 1.40 el csak az játszhat gondolom akinek megvan eredetibe ?! Mert egyenlőre sehova nem rakták fel.
Köszi előre is. -
SirDannyL #1410 1.40 előtt ilyen volt a fülkéből nézet? Nálad valami nem stimm akkor. Hacsak,nem használsz grafikai modot. -
Ez a 1.40 előtt is ilyen volt
-
SirDannyL #1408 Szerintem egyszerűen csak 1.40 sajátosság. Egy kalap kaki. Így lett megcsinálva,bent a fülkében ülve kint minden vakító,kiégett. A második kép nem fülkében készült,ezért nem olyan fehéres. Szerintem -
Szerintetek az miért van hogy belső nézetben minden túl fényes míg külső nézetben minden oké?
Ezt más kamionnál is megfigyeltem már és az ETS-ben is feltűnt. De a képeken szereplő helyzetben különösen zavaró.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért a fizetősökből is van az amit nem vennék..
Mondjuk Ruda 389-e erősen vásárlós, ellenben Pinga KW-ja pont nem...
Az elmúlt 8 év során volt szerencsém ezt az vásárolni, összerakatni...
A helyzet az, hogy a JÁTÉK már HALOTT lenne modderek nélkül...Ezt gyanítom Ők is tudják.
-
regelek5 #1405 Szia! A King of thr Road-os versenyt azért írtam, mert az hozna kihívást a játékba. Most az ATS/EST 2-vel az a baj, hogy egy idő után meg lehet unni, hiszen mindig ugyanaz van: cuccot leszállítrasz A-ból B.be. Megkapod a pénzt és csá. Nincs semmi küzdés, bizonytalanság, hogy vajon első leszel-e, tudsz-e fejlődni. Egyedül a pénzösszegen múlik minden, amit meg előre tudsz, hogy (ha nem töröd össze, nem alszol sokat) úgyis megkapod. Sajnálom, mert amúgy én is szeretem ezt a játékot, a kamionozást, nagy gépeket, de pár fuvar után mindig megunom.
-
Mellesleg nekem az egész játék új értelmet nyert premium modok beszerzése után.
Elképesztő mekkora az élménybeli ugrás egy jó minőségű mod és az alap játékbeli kamionok között.
(A minőségi "nem gyári" hang és a valósabbnak érződő kamionon egy másik dimenziót nyit)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2021.04.12. 22:08:07 -
Hát én nem értem a panaszt. Szerintem így nézek ki jól a fények ahogy vannak.
(Nem lehet hogy a grafikai beállítások miatt nem szép?)
Tény hogy lassan haladnak az államokkal, de egyre jobb a minőségük is.
(én azt várom hogy végre elfogyjanak a sivatagos államok.. ki nem állhatom azt a környezetet)
A King of the Road/Hard Truck nem egészen ez a kategória. Az inkább egy versenyzős játék mint szimulátor.
Míg az ATS és ETS nevében benne van hogy Szimulátor. Nem hiányzik bele verseny mert a kamionozás nem verseny. (ha az is akkor is az idővel kell versenyezni de az meg benne van) -
regelek5 #1402 Á, szerintem jó, ha a fél USÁ-t megcsinálják, aztán a játék maga elavult lesz. Én sem szeretném, de elég lassan haladnak, az átlag 2 állam/év sebességgel 2040 körül lenne teljes. Azt meg nem hiszem, hogy megéri a játék. Az ETS 2 már majdnem kész van, és ott 2-3 ország is jön 1-1 DLC-ben.
Amúgy mostanában jutott eszembe a King of the Road (Hard Truck 2), ha ismeri valaki. Abban volt olyan, hogy versenyezni kellett, gépi ellenfelek is vittek árut ugyanoda, és aki első lett, az kapta meg a fuvardíjat+licenszt a sofőrfelvételhez. Szerintem izgalmas lenne itt is ez, mert csak a sima áruelvitel A-ból B-be egy idő után unalmas lehet. -
Zanetti #1401 Ez egy folyamatosan bővülő játék (ETS 2 dettó), így néha várni kell, amíg a különböző modokat vagy a multit frissítik az újabb verzióhoz. Egyébként mindegyik államot szeretnék megcsinálni? Mert ha igen, akkor még jó sok tartalomra várhatunk a következő 1-2 évtizedben. :) -
regelek5 #1400 Igen, remélem, javítani fogják ezt a fényszóró-dolgot. Amúgy a grafika is szebb lett, ennek azért örülök. :o) Az ETS 2-ben (ennek a testvére, de a jelenség az ATS-t is érinti) viszont elromlott a Hungary Map is, de már nem kompatibilis a játékkal. Kár érte. Na, ezt viszont nem szeretem, így nem érdemes leszedni a játékhoz semmit, mert egy idő után nem fog működni... -
Zanetti #1399 Igen, azt mindenképpen javítaniuk kéne, hogy naplementekor lehessen már érzékelni a fényszórókat. -
regelek5 #1398 Szia! Köszi a választ. Azt hittem, nálam van a hiba, de akkor már értem a dolgot. Biztos megszokom majd. Amúgy engem sem a nappali "út-fényesítés" hiánya zavar, hanem hogy késő délután, sötétedés előtt nem világít semmit, és eléggé kevés olyankor már a fény hiánya. De még megnézem, hogy az extra fényszórókkal változik-e valami, mert jelenleg csak a műszerfalon a kék led-ről látom, hogy be van-e kapcsolva a távolsági, azért ez nem túl reális szerintem... -
A legutóbbi frissítés pont ezt változtatta meg. Mostantól ilyen. "reálisabb"
Hogyhogy az zavar hogy nappal nem látod az úton a lámpa fényét? Dehát azt a valóságban sem látni.
Engem pont ez a marhaság idegesített a játékban... végre megcsinálták.
Mi a teendő? Megszokod vagy visszaállítod a játékot régebbi verzióra. Esetleg keresel valami modot ami visszaállítja a régire, bár nem hiszem hogy van. -
regelek5 #1396 Sziasztok! Pár hónapja nem játszottam ATS-sel, most újra elindítottam, és persze frissített. Azt vettem észre, hogy most nem látszanak a lámpák fényei, ha bekapcsolom, nappal és délután semmi, éjjel is csak pislákolnak, még a távolsági fényszórók is. Régen ezeknek erős fényeik voltak, bevilágították az utat. Másnak is van ilyen jelenség? Mi lehet az oka? A frissítés elállíthatott valamit? És mi a teendő? 
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2021.04.09. 20:44:12 -
Megvan hogy miért olyan pixeles a motorháztető nekem. SSAO ha ki kapcsolom megszűnik a hiba -
Ha jól tudom akkor a tükröződés effektel is variáltak meg a HDR-el is. Talán azok a beállítások is közrejátszhatnak.
Jobbat nem tudok mondani mint hogy engem 4K-ban szinte az se zavar ha nincs bekapcsolva az élsimítás. -
Nézegetem és valamilyen szinten javított hogy fentebb raktam 200%-ról 300%-ra vagy 400%-ra, de nem sokat, úgy tűnik hogy 1.39-ben is ilyen csak ott nem ennyire feltűnő nekem ez a hiba mint 1.40 alatt, lehet az új fény hatások végett jobban ki adja.
Meg az is igaz hogy nem nagyon használtam ezeket a gyári kamionokat főleg módolt W990 használok vagy ha nem és gyári akkor olyat aminek az orra le kerekített és nem tűnt fel eddig.
Főleg azért vittem le 200%-ra mert már kevés a kártyám 3 Monitoros setup-ra és így hogy levittem 200%-ra így bírja a stabil 60 Fps-t míg 300% -nál már csak 45-50 között alakult igaz valamit valamiért. Maj nézzem mivel tudnék ki préselni több FPS-t de maradjon a 300% vagy nem nézzek oda :)
Minden esetre köszönöm szépen a válaszod. -
Én a képen mindenhol látom. Kapcsolt fentebb a renderelési százalékot vagy az élsimítást. -
Üdv!
Lenne egy kérdésem felétek 1.40 bétával kapcsolatban.
Kenworth W900 és Peterbilt 389 kamionnál az orr résznél Pixelesedést látok.
Csak nálam van vagy másnál is? Többi kamion jó.
Itt kép róla.
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
Esetleg ismer valaki valami jó minőségű sok rakománnyal használható Flatbed vagy Lowbed mod trailert?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2021.01.24. 19:47:49 -
Miért ne osztanám meg itt ezt a képet? Nekem nagyon adja most a játék. Logging it's on!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2020.12.06. 16:41:45 -
-
Carl Davies #1387 Át kell állítani fél autómatára a váltást azt hiszem. Ilyenkor egy plusz gombbal teszed hátramenetbe. -
Voronyezs #1386 Gyerekek, vettem egy Thrustmaster 150-et kormányostól-pedálostól. Zseniálisan fasza, csak egy dolgot nem tudok beállítani:
a fékpedálra úgy reagál a játék, mintha a billentyűzeten a hátrafele nyilat nyomnám, azaz 0-ra fékezés után magától tolat. Ezt hol tudom kikapcsolni? :D Nagyon rossz, hogy tolatásnál felcserélődik a két pedál :D -
Türelem, majd fognak dolgozni.
-
Kenworth #1384 Sziasztok
Avval a problémával küzdök, hogy az alkalmazottaim nem dolgoznak. Meg van a kamionjuk, pótot is választhatnak, de lustálkodnak.
Kérek segítséget! Köszönöm
-
komiki #1383 Üdv. Szivesen sgítek ha tudok.Kérdezz.Vagy barátnak vegyél fel komiki1 néven vagyok a steamon.Nekem is ilyen kormányom van.
-
kymono #1382 Sziasztok!
Friss vagyok az ATS vilagaban g29 kormannyal. Lenne nehany kerdesem a jatekkal kapcsolatban, ha lenne vki aki esetleg szivesen segitene felvennem ot kontaktba jatekban vagy steamen.
Koszonom szepen. -
Kenworth #1381 Hello
Probléma megoldódott!
Ha valaki ugyan ebbe a problémába szenved, keresse fel kezelőorvosát...... na jó, viccet félretéve; ki kell kapcsolni a "valósidejű védelmet". -
Akkor meg kell vásárolni. 2-3000ft nem pénz érte.. -
Kenworth #1379 És azt hogyan kell? Nem Steam-ről van a játék, hanem más "server"-ről ;)
-
Steam - fájlok ellenőrzése -
Kenworth #1377 Sziasztok
Nekem problémám van!
Amikor telepítés után elindítom a játékot, visszadob a következő üzenettel:
"The game filesystem failed to initialize, aborting now."
Ezt csinálja régebbi verzióknál is!
Kérlek segítsetek! Köszönöm -
regelek5 #1376 Hú, köszi, megvan! Én Nagyítás vagy hasonló néven kerestem... :o) -
hangacsi #1375 Beállítások->Billentyűk és gombok utána a kamerakezelés gombok között lesz egy olyan, hogy beltéri kamera közelítése. -
komiki #1374 Üdv.Hát sajna nem tudok segíteni ebben. -
regelek5 #1373 Köszi a választ! :o)
Újabb kérdésem akadt: régebben volt egy Zoom funkció, amivel rá lehetett nagyítani a műszerfalra, de most nem találom a Beállítások menüben, hogy ráállítsak egy gombot. Hol találom? Vagy kivették? Sajnálnám, mert néha nem látom jól a műszerfal kiírásait. :o(