American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SuSu1992, 2022.02.15. 14:55:26
Gondolkodom h megvegyem-e, minden államot ugyanúgy megkapsz ha 1x megveszed a játékot, vagy mindig külön azokat is megkell vásárolni ?
Igaz steames eredeti.
Franc tudja milyen verziö.
Gondolom legfrissebb mert steam automatikusan frissíti.
1.39 es patch van fent , és játék közbe folyamatosan kék halállal leáll a gép, vga problémát irva, 16 os szintnél vagyok.
Többi játéknál semmi gond a géppel, nem melegszik túl,illetve a gép is tudja a játék igényét. Asus G752VS noti.
Valakinek vmi ötlet ? Az 1.40 el csak az játszhat gondolom akinek megvan eredetibe ?! Mert egyenlőre sehova nem rakták fel.
Köszi előre is.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt más kamionnál is megfigyeltem már és az ETS-ben is feltűnt. De a képeken szereplő helyzetben különösen zavaró.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mondjuk Ruda 389-e erősen vásárlós, ellenben Pinga KW-ja pont nem...
Az elmúlt 8 év során volt szerencsém ezt az vásárolni, összerakatni...
A helyzet az, hogy a JÁTÉK már HALOTT lenne modderek nélkül...Ezt gyanítom Ők is tudják.
Elképesztő mekkora az élménybeli ugrás egy jó minőségű mod és az alap játékbeli kamionok között.
(A minőségi "nem gyári" hang és a valósabbnak érződő kamionon egy másik dimenziót nyit)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2021.04.12. 22:08:07
(Nem lehet hogy a grafikai beállítások miatt nem szép?)
Tény hogy lassan haladnak az államokkal, de egyre jobb a minőségük is.
(én azt várom hogy végre elfogyjanak a sivatagos államok.. ki nem állhatom azt a környezetet)
A King of the Road/Hard Truck nem egészen ez a kategória. Az inkább egy versenyzős játék mint szimulátor.
Míg az ATS és ETS nevében benne van hogy Szimulátor. Nem hiányzik bele verseny mert a kamionozás nem verseny. (ha az is akkor is az idővel kell versenyezni de az meg benne van)
Amúgy mostanában jutott eszembe a King of the Road (Hard Truck 2), ha ismeri valaki. Abban volt olyan, hogy versenyezni kellett, gépi ellenfelek is vittek árut ugyanoda, és aki első lett, az kapta meg a fuvardíjat+licenszt a sofőrfelvételhez. Szerintem izgalmas lenne itt is ez, mert csak a sima áruelvitel A-ból B-be egy idő után unalmas lehet.
Steam név: Belchior10 (HUN)
Steam név: Belchior10 (HUN)
Hogyhogy az zavar hogy nappal nem látod az úton a lámpa fényét? Dehát azt a valóságban sem látni.
Engem pont ez a marhaság idegesített a játékban... végre megcsinálták.
Mi a teendő? Megszokod vagy visszaállítod a játékot régebbi verzióra. Esetleg keresel valami modot ami visszaállítja a régire, bár nem hiszem hogy van.
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2021.04.09. 20:44:12
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Jobbat nem tudok mondani mint hogy engem 4K-ban szinte az se zavar ha nincs bekapcsolva az élsimítás.
Meg az is igaz hogy nem nagyon használtam ezeket a gyári kamionokat főleg módolt W990 használok vagy ha nem és gyári akkor olyat aminek az orra le kerekített és nem tűnt fel eddig.
Főleg azért vittem le 200%-ra mert már kevés a kártyám 3 Monitoros setup-ra és így hogy levittem 200%-ra így bírja a stabil 60 Fps-t míg 300% -nál már csak 45-50 között alakult igaz valamit valamiért. Maj nézzem mivel tudnék ki préselni több FPS-t de maradjon a 300% vagy nem nézzek oda 😊
Minden esetre köszönöm szépen a válaszod.
Lenne egy kérdésem felétek 1.40 bétával kapcsolatban.
Kenworth W900 és Peterbilt 389 kamionnál az orr résznél Pixelesedést látok.
Csak nálam van vagy másnál is? Többi kamion jó.
Itt kép róla.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2021.01.24. 19:47:49

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2020.12.06. 16:41:45
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
a fékpedálra úgy reagál a játék, mintha a billentyűzeten a hátrafele nyilat nyomnám, azaz 0-ra fékezés után magától tolat. Ezt hol tudom kikapcsolni? 😄 Nagyon rossz, hogy tolatásnál felcserélődik a két pedál 😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Avval a problémával küzdök, hogy az alkalmazottaim nem dolgoznak. Meg van a kamionjuk, pótot is választhatnak, de lustálkodnak.
Kérek segítséget! Köszönöm
Friss vagyok az ATS vilagaban g29 kormannyal. Lenne nehany kerdesem a jatekkal kapcsolatban, ha lenne vki aki esetleg szivesen segitene felvennem ot kontaktba jatekban vagy steamen.
Koszonom szepen.
Probléma megoldódott!
Ha valaki ugyan ebbe a problémába szenved, keresse fel kezelőorvosát...... na jó, viccet félretéve; ki kell kapcsolni a "valósidejű védelmet".
Nekem problémám van!
Amikor telepítés után elindítom a játékot, visszadob a következő üzenettel:
"The game filesystem failed to initialize, aborting now."
Ezt csinálja régebbi verzióknál is!
Kérlek segítsetek! Köszönöm
hangacsi.blog.hu
Újabb kérdésem akadt: régebben volt egy Zoom funkció, amivel rá lehetett nagyítani a műszerfalra, de most nem találom a Beállítások menüben, hogy ráállítsak egy gombot. Hol találom? Vagy kivették? Sajnálnám, mert néha nem látom jól a műszerfal kiírásait. :o(
1. A WoT-fuvarok valós idejű fuvarok, azaz nem lehet őket megszakítani, és bármikor folytatni?
2. A WoT regisztrációval a játék fog menteni a felhőbe is? Mert a profilomnál megjelent egy felső ikon is, ezek szerint ha pl. újratelepítem a Windows-t, és belépek a játékkal, leszedi a mentésem, és nem kell újrakezdenem a játékot, onnan folytathatom, ahol volt a profilom?
Előre is köszi a válaszokat!