American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jöhetne már a Dodge.

Szabi
ATS Road Trip: FORD Car Pack - Crown Victoria

nagyon kiváncsi vagyok hogy sikerül a fizikát megoldani 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Na ma nekem is jöttek elő bugok.
Először mikor áthajtottam egy autópálya felett egy személyautó egyszerűen felrepült a felüljáróra alulról,át atextúrán és előttem keresztbe állt.
Mentem át az autópálya felett egyszercsak a felüljáró betonjában megjelent egy autó teteje majd az egész autó fel emelkedett át a betonon. 😮
Mivel túl közel jött elő így neki ütköztem,kaptam 900 bírságot azt hsizem ütközésért.
Ezután az autó lazán felrepült a levegőbe majd rá a felüljáró korlátjára onnan vissza a felüljáróra és elhajtott mntha mi sem történt volna.
Másik,befejeztem a fuvart és elmentem egy ismeretlen városba ahol még nem voltam,pont egy eladó garázs mellett adtam le az árut.
megvettem a garázst,de nem lehet fejleszteni,a fejlesztés menü szürke.
Na és újra előjött az hogy a kamion behúzza a padlóféket ha be akarok menni a garázsba.

Na, sikerült, megkérdeztem Geminit, mi lehet a gond, végül megoldottuk. Leírom, hátha másnál is előjön ez a hiba: beírtam a Dokumentumok mappa/ATS/profilom neve/config_local.cfg fájl végére az uset g_show_game_elements "1" sort, és így működik a zöld ikonok végleges láthatóvá tétele. Szuper. ?

Azt hiszem többet nem viszek fuvart a tökfaluba,ahogy át mentem a portálon egyből le volt zárva az út,rádőlt egy fa,menjek kerülőúton,át a mocsáron egy kacskaringós istenverte labirintuson keresztül.
Kétszer is vissza kellett fordulni,mert nincs GPS,nem tudod hova vezet az út,csak az előtted lévő kb 50 métert jeleníti meg a térkép a többi része homály.
Ráadásul bementem egy alagútba amiben egy spirálban kellett haladni körbe körbe felfelé valami csontvázon,nehezen haladt rajta a kamion.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.18. 22:51:58

RJoco
Nálam is minden rendben.
Átfutottam a beállításokat, de ott sem találtam semmit erre vonatkozóan.
Próbáltam a térképen kikapcsolni a jeleket, de a kamion orra előtt akkor is ott maradt.

Esetleg jelezd a fejlesztők felé a mentés mellékelésével, hátha meg tudják mondani, hogy mi a gond.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ha steames van akkor simán csinálj egy ellenőrést,ha hibát talál akkor kijavítja.
Nekem 2016-os profilom van,azzal játszottam most is,nem találtam gondot.

Értem. Passz, mi lehet a gond. Mindegy is, kezdek egy új profilt, legalább elleszek, míg újra összeszedek annyi pénzt. Köszi, hogy megnézted. :o)

Most megnéztem,de semmi.
Még egy tökös fuvart is csináltam ha már van tökös event.

Nekem steames van és kezdetek óta ugyanazzal a profillal tolom gond nélkül.
Néha egy új dlc után szokott egy két hülyeség előfordulni,de nem ilyen durva.

Nem, csak a gyári játékkal játszok. Nem értem, mi lelte. Olvastam, hogy másnak is volt ilyen, de nem írta az okát. Talán megsérülhetett a mentés, arra gondolok. Talán új profilt kellene kezdenem, csak sajnálom, mert már sok garázst megvettem, sokat vezettem benne.

SimaSuna
mod-ot nem használsz?
Nekem nem.

Másnak is elromlott az ATS-ben az ikonok (benzinkút, látnivalók, garázs) kijelzése, az a zöld ikon? Nálam eltűntek, így a kamerás helyekre nem is tudok odaállni, tankolni még csak-csak lehet, meg garázst venni, azokat érzékeli a játék, ha eltalálom. De nincsenek azok a jelek. Másnál is van ilyen? És mit lehet csinálni, hogy visszajöjjenek?

SimaSuna
ahogy elnézve a kamionok értékeit(súly, váltó, motor) 130-nál pikkpakk tetőre teszed...
Már csak egy DeLorean hiányzik.
Tudjon repülni és legyen rajta időgép hogy biztosan időre odaérjek a címre. XD

Szabi
kiváncsian várom továbbra is, hogy milyen lesz az autók mozgása 😄

Szeretem a kamionkat,de csak egy isten van és az a Dodge Viper. XD

Szabi
jön a Dodge csomag is 😄

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.08.20. 20:31:13

gumikacsa
Áááá, ezekből nincs bevétel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Passz.

SimaSuna
Lerakóhoz elsőnek elmész kocsival, hogy le tudod-e majd rakni? 😄
Megint valami olyan aminek semmi keresnivalója nincs a játékban.

optimalizálhatták volna az AI viselkedését, bár ez az 1.0-tól nem igazán sikerült.
optimalizálhatták volna fizetőkapukat
Cooperálhattak volna SlavJerry vagy Zeemods-al egy jó hangcsomagért, mert ez a porszívó hang hányadék...
Hát mert az rajongói volt. 😄
Dodge-ot akarok. XD

Szabi
kivaáncsi vagyok hogy oldják meg, mert az eddigi rajongói autók elég bénák voltak 😄

De ez a dlc jó dolog,végre bejárhatod a térképet kocsival.

SimaSuna
bőven lenne mit javítani a játékon, bőven lenne mit javítani a játék motorján, bőven lenne mit frissíteni, új dolgokat a valóságból átrakni...nem, ez a sz.r DLC feltétlen fontos...
Jönnek a Ford személyautók.
Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni a dlc.
Remélem egyszer Dodge is lesz.

SimaSuna
1.55
Kicsit zizi a játék,elindítottam egy percre a játékot és mostmár a steam öcsik duplán vannak meg. XD

Ma valami nagy frissítés jön,ahogy elindítottam steamet egyből frissíteni kezdett,de most a szokásosnál nagyobb patch jön,9.6gb.
Plusz kaptam öcsiket is.
Úgy hogy a játékot el sem indítottam csak a frissítést. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.07.01. 10:49:46

Volt egy hír pár hónapja,az ATS-ben azon dolgoznak hogy személyautókkal és kisteherautókkal is bejárhassuk a térképeket.
Külön küldik lesznek hozzájuk,már dolgoznak rajta,sőt a steamen volt is valami felhívás,hogy akinek ilyen vagy olyan tipusú autója van segítsen a fejlesztőknek azza hogy a kocsi motorhangját felveszik.
Engem érdekelne és szivesen be is járnám egy Dodge Viper-el.
Úgy rémlik ilyen járműhöz is kerestek hangot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.30. 19:50:00

SimaSuna
milyen személyautókat?
Nem tudjátok mikor jön az a frissítés ami beakja a személy autókat?

Mersant
Bezel Free Kit

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

gumikacsa
Sziasztok!
Van esetleg, aki több monitorral játszik? Videókban láttam, hogy két monitor összetételénél van valami hardver, ami kitakarja a monitorok peremét, és szinte észrevehetetlen az összetétel. Ez a cucc mi lehet?

Renault magnum http://kamionszim.hu

SimaSuna
Ha megvan az összes, akkor..

- Promods Kanada
- Alaska
- Reforma Map
- ATS Expansion

Ha igaz új játékmód jön, ki lehet majd szállni a kamionból és személyautóval vagy kisteherautóval bejárni a térképet.
Vagy azzal szállítani.

RJoco
Nem lett volna rossz egy all in map extra kedvezményes bundle. De így is találtam olyat, amivel azért 10€-t megspóroltam. És most megvan az összes map. Már csak szállítani kell.

Szabi

SimaSuna
Ez valami mod map?

SimaSuna
A map kombóval azért egész nagy térkép bejárható.

+ elég kevés ember járja be 100%-ban a térképet...
De az még mindig nem Minnesota. XD
Lehet hogy ha végre ki jön kezdek egy új játékot.
A mostani karakterem már vagy 10 éves. XD

SimaSuna
Nebraska már megvan, most jön Missouri..Iowa is jön lassan...

Ha megvan minden eddigi térkép DLC, szépen lehet építeni...

Nekem az alap gyári térképek + Kanada (promods) + Reforma (Mexicó) + Alaska azért eléggé adja...
Szerintetek mennyi idő míg eljutunk minnesota-ba?
Egy ideje nem játszottam vele,mert még mindig olyan messze van az hogy végig mehessek az egész országon.
Már vagy 6-7 dlc van kívánságlistán,de nem vettem meg mert nincs sok értelme még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.29. 10:27:01

F4T4L_3RR0R
Nálam ezért vannak a büntetések kikapcsolva. Na meg az olyan idegesítő bugok végett mint pl. az AI neked megy és te vagy megbüntetve érte.

Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L

RJoco
Ekkora egy hibát.
Mezőgazdasági ellenőrzés. Beállok a zölden forgó jelre és nem fogadja el, úgyhogy nem tudok mit tenni, tovább kell menni.
Erre megbüntet a rohadék, hogy nem álltam meg. DE! Én megálltam.

Visszatért a havas event,akinek hiányzik a hó most tolja. XD
Hamar megunja. 😄