1572
  • SimaSuna #1452
    dx11
  • Plata
    Ha már az indítás szóba került én is kérdeznék.
    Indításnál melyik a legjobb opció?
  • SimaSuna #1450
    hibakeresésre érdemes használni.
  • regelek5
    Sziasztok! Az ATS csökkentett módja miben más, mintha "normálisan" indítanám el a játékot? A DLC-s államokat így is-úgy is betölti?
  • Stormbird
    Sziasztok!
    Másnál is előfordul újabban, hogy a tempomat egy idő után kikapcsol? Ez bug vagy feature?
    Rohadtul idegesítő :(
  • Plata
    Igen szokott,új DLC területeken néha igen.Oregont nem is igazán szeretem.
  • regelek5
    Szerk: Az ATS Csökkentett módjában jól megy (most tesztelem), de a normálban ez az FPS-ingadozás van. Nem lehet valahogy fixre beállítani?
  • regelek5
    Sziasztok! Az mitől van, hogy nem olyan folyamatos a játék mozgása, mint pl. ETS 2-ben (úgy tudom, ugyanaz a motor)? Eddig nem volt ilyen szembetűnő, de most pár másodpercenként váltogatja, hogy jól megy, majd pár FPS-sel lassabb, aztán megint jó, és így tovább. Elég zavaró, úgy érzem, hogy "húzza" a képet, nem jó érzés így vezetni. Másnál is jelentkezik ez a jelenség? Mit lehet kezdeni vele?
  • Plata
    Az idén újra van happy hellóvín. :D
  • Bohusek
    Annk örülök! Bocs a zavarásért!
  • Plata
    Ez már rég mególdódott,de kösz.
  • Bohusek
    Képekkel illusztrálva valahogy így (bocs, a képek feltöltésében nem vagyok jó, mint látható):
    Bejelentkezés:
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697123
    Fuvartípus kiválasztása:
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697136
    Fuvarszűrés keresővel:
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697151
    Listázott eseményfuvarok böngészése:
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697164
    Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:26:22
  • Bohusek
    Üdvöz, nem tudom, mi lehet a probléma, nekem rendben halad a dolog.
    Én rendesen a single player játékmódban játszom, de úgy, hogy a profilom be van jelentkezve automatikusan a WOT-ba.
    A játékon belül így elérhetőek a külső (external) megbízások, amelyeket egyébként azért is szeretek, mert nem a játékbeli, hanem a valós időn belül kell teljesíteni őket. így annyiszor alhatok, vagy szöszölhetek a szállítással (kerülő útvonal, csökkentett sebesség, stb), ahogy akarok. Ráadásul nem kell az indulási pontot külön beállítani, a külső megbízások ugyanis alapból a vontatóm aktuális helye körüli fuvarokat ajánlja fel.
    Nos, a külső megbízásokat kiválasztva, ha a felső kereső mezőbe elkezdem beírni a "halloween" szót, a "hal"-nál már csak az eseményhez kapcsolódó fuvarokat látom előre sorolva. A minimum távolságra ezeknél azért nem kell figyelni, mert alapból csak olyanokat ad ki, amelyek megfelelnek az elvárásoknak, azaz a távolság megugorja a minimum kívánalmat. A single player játék főoldalán, középen felül az eseménynek van egy lenyitható fejléce, ott számolja a teljesített fuvarokat (pl.: 5/13), ahhoz le se kell nyitni a fejlécet.
    Remélem, segítettem...
    Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:04:45
  • Plata
    Nálam kilómétere van állítva,de mindegyik volt annyi.
    Időközben meg lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.30. 13:14:37
  • komiki
    Üdv.Figyelj a távolságra is,ha jól emlékszem minimum 100 kilométeresnek kell lennie a fuvarnak.Kb 65 mérföld
  • Plata
    Nem.
    Majd megnézem.
  • Stormbird
    A WOT oldalán is nézted a profilodban? Az a lényeg, hogy ott látszik-e a fuvarok száma.
    Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2022.10.28. 14:16:46
  • Plata
    Láttam a játékban hogy van eventes kihívás és hogy 13 fuvart kell teljesíteni,csináltam is két fuvart bejeletkezve a world of trucks-be és olyan fuvart ami az eventhez kellene,de még mndig 0/13 a hauloween fuvarom száma felül,pedig ki is írta a játék hogy két world of truck fuvart teljesítettem.
    Mi a szösz kellene még hozzá?
  • Plata
    Hmm,az is lehet,azt hiszem elég régi mod-om van fent.
    Jó rég szedtem le a kamionhoz.
    Hát ha jólnéztem,2018-as mod van a kamionhoz,akkor le szedem és megpróbálom nélküle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 15:30:47
  • SimaSuna #1433
    Elsőnek igen, próbáld meg azzal.
    Illetve okozhatja olyan mod is amiben régi flare-k (világítás) van és FPS zabáló lesz tőle a játék.
  • Plata
    Sziasztok.
    Kellene egy kis segítség.
    Mostanában néha a játék akad egy kicsit.Nem vészes de észrevehető hogy be esik az FPS ritkán.
    Eredeti a játékom és steam-es.
    Általában dlc-s részen van gondja,mint például Oregon.
    Néztem a teljesítmény figyelőt is és az az érdekes ilyenkor sem nől meg,van hogy a Cpu 10% alatt van,a GPU meg 30% körül.De a gép sem melegedik,sőt a ventillátor alig dolgozik.
    Az lehet talán a baj hogy a profil amit használok kb hat éves?Új karaktert kellene kezdenem mert túl régi?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 12:04:29
  • zolcsika080104

Működni fog a caribean Map-pel, ha mindkét modellfájlt és a C2C-csatlakozót betölti e mod fölé, és az alatta lévő def_map fájlt. Nyilvánvaló okokból nem működik a ProMods Canada-val, vagy nem fedezi fel Ontariót.Ezt fordítottam.Kicsomagoltam a mapot egy mappába van is benne modell mappa meg def mappa ,amit kiszedtem és betettem a modosítások mappába.Annyi történt hogy most csak akkor crashel ki amikor megnyitnám a térképet.Valami c2c csatlakozót említ lővésem nincs hol van olyat nem látok a kibontott map mappái közt.
  • SimaSuna #1430
    Ezért kell mindig mindent elolvasni ami a modhoz tartozik.
    Jól mondtad a lényeget, a sorrendről van szó.
    Mit mi után aktiválsz be :)
  • Redapple
    Azt nem tudom, hogy ennél a multis map-nél hogy van, mert nem ismerem, de a térkép modok általában több fájlból állnak. Lehet, hogy a Zoci ezek sorrendjére gondolt, csak ő ilyen kis szófukar, de azért segítőkész és ezért szeretjük:)
  • zolcsika080104
    az a helyzet hogy egyszál magában van benn
  • SimaSuna #1427
    Sorrend a lényeg.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Kis segítség kellene,steames a játékom,természetesen legfrisebb verzióval.Akármilyen mappal próbálkozom,egy sem működik .pl ez:multimap

Ezt szerettem volna legjobban,de a betöltés előtt kilép hibaüzenet semmi.A map kompatibilis elvileg az új frissítéssel.Valaki tud segíteni?
  • SuSu1992
    Jogos, bár én elvagyok vele így is:D
  • Redapple
    Köszönöm.
  • SimaSuna #1423
    Szabad kamerát leírta Susu.
    A séta mód meg CSAK szervizben lehetséges a beállított gombokkal...
  • Redapple
    Ha ezt ilyen pontosan tudod, akkor lennél olyan kedves ide leírni, hogy azt hogyan lehet bekapcsolni?
  • SimaSuna #1421
    a szabad kamera és a séta mód NEM ugyan az....
  • SuSu1992
    Szia, az american truck simulator mappában megnyitod a console.cfg-t jegyzettömbbel, és az uset g_console "0"-t 1 re írod, uset g_developer "0"-t "1"-re írod,és a uset g_flyspeed "100.0" mondjuk 50 re vagy akármennyire(mert 100on kikurtmód gyorsan megy), elmented, majd belépsz a játékba és mikor játszol nyomsz egy ö betűt, és már a szabadnézetes kameramódban vagy. Numerikus billentyűzettel lehet szambázni..

Utoljára szerkesztette: SuSu1992, 2022.02.15. 14:55:26
  • regelek5
    Az nem ugyanaz, te is tudod...
  • SimaSuna #1418
    Arra ott a GTA...
  • regelek5
    Csak a szervizben? Kár, azt hittem, hogy a "való világban" is...
  • SimaSuna #1416
    Szervízben tudsz a lábnyomra kattintva sétálni...
  • regelek5
    Sziasztok! Látom, hogy van "Séta-mód" is az ATS-ben, meg hogy mikkel lehet előre-oldalra menni stb., de hogyan lehet ezt bekapcsolni? Szeretném kipróbálni, "szétnézni Amerikában". :)
  • Plata
    Minden ållamot külön vagy veszel csomagot amiben van több.
  • tomekfarmer
    Nekem win 10 en fut, nem eredeti .
    Gondolkodom h megvegyem-e, minden államot ugyanúgy megkapsz ha 1x megveszed a játékot, vagy mindig külön azokat is megkell vásárolni ?