1572
  • komiki
    Szia.Válaszok:1 meg lehet öket szakítani,de ott is figyelni kell a fuvar lejárati idejére. 2 Megmaradnak a mentéseid,azonkívűl ha pl eventezel,ami speciális fuvarokat jelent és nagyon ritkán vannak a játékban ,akkor az azért kapott jutalmakat is itt tudod felvenni (world of trucks).
  • regelek5
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a funkciója a World of Trucks regisztrációnak? Most léptem be ide, társítottam a játékomat, csak pár dolgot nem értek:

1. A WoT-fuvarok valós idejű fuvarok, azaz nem lehet őket megszakítani, és bármikor folytatni?
    2. A WoT regisztrációval a játék fog menteni a felhőbe is? Mert a profilomnál megjelent egy felső ikon is, ezek szerint ha pl. újratelepítem a Windows-t, és belépek a játékkal, leszedi a mentésem, és nem kell újrakezdenem a játékot, onnan folytathatom, ahol volt a profilom?

Előre is köszi a válaszokat!
  • Diopapa
    Jónak tűnik az új patch

• komiki
    Köszönjük az infót :)
  • JohnBart
    Befutott az 1.36-os nyílt béta, ami bevallottan a Utah DLC-nek igyekszik megágyazni, ergo úgy tűnik, a csapat az ATS-nél idén már tartani fogja az évi két map DLC-s tempót. A changelog szerint a főbb változások:

- Dobják a DX9 támogatást, a renderert DX11.1-re cserélik. Ezzel egyidejűleg cserélik az élsimítási módszert is, MLAA-ról SMAA-ra.
    - Kapunk három új pótot (egy gabonaürítőt, egy ömlesztett takarmányszállítót, és egy Frac Tank szállítót), közülük az első kettő megvásárolható.
    - Kicsinosították Flagstaffet és Santa Cruzt, valamint javítottak a kaliforniai, oregoni és új-mexikói közlekedési és útburkolati jeleken.
    - A beosztottak immár látszanak a térképen (de in-game még nem, erre gondolom akkor kerülhet majd sor a jövőben, ha az AI képes lesz leparkolni és elindulni a telephelyeken :P).
    - Az egyedi waypointok mellett immár kerülőpontokat is definiálhatunk a térképen, azaz megjelölhetjük azokat a területeket, amiket a GPS ki kell hogy kerüljön útvonaltervezéskor.

Fontos, hogy a Pink Ribbon event nem kompatibilis az 1.36-os bétával, szóval aki rózsaszínben pompázik még mindig, az legyen óvatos vele. ;)
  • SimaSuna #1367
    Igen. Én ezért iratkozok fel, lementem, majd leiratkozok, hogy nehogy ez történjen :)
  • Voronyezs
    Jól megszívatott a Washingtonos dlc+frissítések... az ETS2 után másodjára szivatom meg magam a workshopos modokkal, pikk-pakk töröltek steam workshopról vagy 6 modot(gondolom mert nem kompatibilis a verzióval), játékon belül direkt linken nem adja be mert már megszűnt értelemszerűen, viszont a játék nem csinálja azt, hogy törli az aktuális fuvart, hanem kivág a rákba az asztalra... kezdhetem elölről? o.O
  • regelek5
    Így már világos, köszi szépen neked is, hogy rákerestél! :)
  • Diopapa
    Itt azt írja, hogy tudsz garázst venni ott és odateleportálni, viszont fuvart nem tudsz az államon kívül vállalni. Függőséget vizsgálni steamen elég macerás lehet egy idő után, amikor már sok map van.
  • regelek5
    Köszi, erre nem is gondoltam, tényleg lehet ez is.
  • angmar64
    Szerintem ebben az esetben nem engedi Washingtont megvenni. Azt írja ki vásárlás előtt, hogy ehhez a kiegészítőhöz szükséges az Oregon DLC megléte, vagy valami hasonlót. De nem biztos, csak gondolom.
  • regelek5
    Sziasztok! Az érdekelne, hogy mi van akkor, ha olyan DLC-t veszünk meg, ami nincs közvetlen kapcsolatban a már meglévő államokkal? Pl. ugye a Washington állam alatt ott van Oregon is. Ha valakinek ez nincs meg, és rögtön Washingtont veszi meg, akkor mit csinál a játék? Töltőképernyőt ad, amikor vége van az alap pályának, és úgy adja be Washingtont?
  • Aborg
    Koszi :) Azota a vas is kesz lett.

• Bal0924
    Nagyon jó lett és az ETS2 fórumon lévő is.
  • Aborg
    Egy kis buhera-terkep foldrajzi nevekkel:

• angmar64
    Nem biztos hogy igazam van, de én úgy vettem észre, akkor tudok büntetlenül jobbra fordulni ha nekem egyébként piros van, ha az abban az irányban (tehát jobbra) lévő lámpa zöld. Akkor is vigyázni kell, mert ez a zöld eredetileg nem nekem szól, hanem a vele szemben lévő forgalomnak. Azért gondolom ezt, mert többször csináltam, de még soha nem büntetett meg. Ha viszont az is piros volt, akkor már igen.
  • Bal0924
    Miből lehet tudni hogy Melyik kereszteződésben lehet jobbra fordulni, akkor is ha piros a lámpa?
  • JohnBart
    Mind Új-Mexikó, mind Oregon hivatalos pályabővítmények, szóval igen, mindkettő bejárható egyszerre a játékban ha megvetted őket (és alapjáraton meg kell jelenniük ha ez megtörtént, nem kell külön aktiválni őket jogtiszta játék esetén).

Kanada hivatalos formában szerintem jó pár évig nem lesz várható, de a ProMods már dolgozik az ügyön. ;)
  • angmar64
    [/URL][/IMG]
    [/URL][/IMG]

199-es út, California és Oregon határán.
    Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.03.16. 17:21:36
  • Guppi2
    Sziasztok.
    A kérdésem az lenne, hogy az American Truck Simulator New Mexico -t és az Oregont össze lehet-e tenni egy játékba?
    Mivel már egy ideje nem játszottam elfelejtettem, hogy milyen modok kellenek hozzá.
    Azt tudom, hogy az Új mexikó az usa csak egy darabját járta be. Ahhoz valami mod kellett ami hozzáadta a többi államot is.
    Akkor az új Oregont is hozzá lehet adni ? Vagy Kanadát?
  • F4T4L_3RR0R #1352
    Hosszú kihagyás után újra a virtuális vasak volánja mögött...

Utoljára szerkesztette: F4T4L_3RR0R, 2018.11.11. 17:50:01
  • TomgoTom
    Hogy lehet multi modbol SP modban is játszani?
  • TomgoTom
    Üdv mindenkinek.

Játékbeli idöt,hol lehet beállitani? 12-röl 24 orára.Multiban csak 2x 12 time árulkodik,ami elég zavaros.Nem lehet beállitani 24 re?
  • holecsko10
    Hali!

Igen az új Volvo VNL már benne van az ATS-ben
  • jocking
    Szerintem már benne van. Még nem játszottam, így kereskedést nem találtam, de a járműnézegetőben már benne van.
  • Axtros
    Jön a Volvo VNL a programba.
  • Szabi #1346
  • WinT
    Szerintetek miért nem tudom az ATS példányomat hozzálinkelni a TruckersMP accountomhoz? Megmutatom a kliensnek, hogy hová van telepítve a játék, az oldalon rányomok a check games gombra de most még 24 óra eltelte után sem vette észre, hogy megvan a program. A szükséges két óra játékidőn már bőven túl vagyok.
    Anno mikor az ETS-t regisztráltam nem volt semmi probléma. Mi lehet a gond vajon?
  • Plata
    Oregon?
  • Szabi #1343
    Oregon
  • mumus70
  • mumus70
  • mumus70
  • mumus70
  • Haulin
    Remélhetőleg jóslatod nem jön be. :) Vagy fél USA-t megcsinálják és ats 2-nek meg kiadják a másik felét majd 2040-ben. :D Bár ha nagyon elengedem a fantáziám, akkor 3 részt is tudnának alkotni. :D Dél, közép és észak USA. :D Még ez talán élhetőbb volna, mint hogy évenként 1-1 állam, nem? :D
  • F4T4L_3RR0R #1337
    A többit majd az ismertebb mapperek megoldják, mint ahogyan eddig is történt...
  • Axtros
    Gondolom az SCS-nek az volt, vagy az a terve, hogy majd szép lassan a DLC-kkel az egész US-t szépen lassan felépítik. De szerintem ilyen tempó mellett ezt már ők sem gondolják komolyan. Talán még 2-3 állam kijön, aztán finitó.
  • Haulin
    Adott. Részletes kidolgozottság. Személy szerint NM jobban tetszik nekem, mint a többi állam. Maguk a pótkocsik jobbak, nehezebb trailer. Megérződik az 55 tonna, nehezebb megállni, elindulni és tartani a kamiont. Szerintem jó kis dlc lett. (sajnos a hangsúly a KIS-en van. :D ) Legalább +1 államot hozzá csaphattak volna, de legalább ez is kijött.
  • Bal0924
    Én 1-2héten belül megveszem.. (ha addig senki nem kapsz választ, megírom)
    De a leírás alapján csak mexikó.. CD Galaxis
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.11.23. 17:46:49
  • toocha
    Aki megvette a Nú Mehikó dlc-t attól kérdezném, hogy azon kívűl hogy nagyobb a map, adott hozzá valami egyebet is?