American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Dobják a DX9 támogatást, a renderert DX11.1-re cserélik. Ezzel egyidejűleg cserélik az élsimítási módszert is, MLAA-ról SMAA-ra.
- Kapunk három új pótot (egy gabonaürítőt, egy ömlesztett takarmányszállítót, és egy Frac Tank szállítót), közülük az első kettő megvásárolható.
- Kicsinosították Flagstaffet és Santa Cruzt, valamint javítottak a kaliforniai, oregoni és új-mexikói közlekedési és útburkolati jeleken.
- A beosztottak immár látszanak a térképen (de in-game még nem, erre gondolom akkor kerülhet majd sor a jövőben, ha az AI képes lesz leparkolni és elindulni a telephelyeken :P).
- Az egyedi waypointok mellett immár kerülőpontokat is definiálhatunk a térképen, azaz megjelölhetjük azokat a területeket, amiket a GPS ki kell hogy kerüljön útvonaltervezéskor.
Fontos, hogy a Pink Ribbon event nem kompatibilis az 1.36-os bétával, szóval aki rózsaszínben pompázik még mindig, az legyen óvatos vele. ;)
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Kanada hivatalos formában szerintem jó pár évig nem lesz várható, de a ProMods már dolgozik az ügyön. ;)
[/url][/img]
[/url][/img]
199-es út, California és Oregon határán.
Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.03.16. 17:21:36
A kérdésem az lenne, hogy az American Truck Simulator New Mexico -t és az Oregont össze lehet-e tenni egy játékba?
Mivel már egy ideje nem játszottam elfelejtettem, hogy milyen modok kellenek hozzá.
Azt tudom, hogy az Új mexikó az usa csak egy darabját járta be. Ahhoz valami mod kellett ami hozzáadta a többi államot is.
Akkor az új Oregont is hozzá lehet adni ? Vagy Kanadát?
Utoljára szerkesztette: F4T4L_3RR0R, 2018.11.11. 17:50:01
Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L
Játékbeli idöt,hol lehet beállitani? 12-röl 24 orára.Multiban csak 2x 12 time árulkodik,ami elég zavaros.Nem lehet beállitani 24 re?
Anno mikor az ETS-t regisztráltam nem volt semmi probléma. Mi lehet a gond vajon?

Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L
De a leírás alapján csak mexikó.. CD Galaxis
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.11.23. 17:46:49
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.11.15. 19:33:22
A valóságban is így meg? (ennyire hülyék az amerikaiak?!?)
Piros a lámpa nekik és fogják magukat és kifordulnak jobbra.
Éppen mennék egy kereszteződésbe, zöld nekem és jobbról egyszer csak elém fordul egy hülye kamion. (Mivel még nincs a kamionomba jó motor így eleve lassan tudok még indulni...) Teljesen meg kell állnom a kereszteződés közepén.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.11.15. 18:46:47
Elnézést a zavarásért.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Nem olyan rég jött ATS-hez egy MULTI-TRAILER LOGISTIC Event.
Eddig COMPLETED: 191,991/300,000 sikerült teljesíteni ezután megállt és nem számolja el tovább, legalább is a worldoftrucks.com-ra már nem számolja, hanem helyette az openbeta.worldoftrucks.com-ra de ott meg nincs Event ott csak a lészállítót fuvar leveleket tudom megnézni. Így az Eventet nem tudom megcsinálni hiába adtak rá december 3.-ig időt rá.
Valaki meg tudja mondani nekem hogyan lehet ki kapcsolni hogy ne open beta oldalra számolja?
Próbáltam vissza frissítést de csak 1.6 verzió van és ott nincs külső megbízás és nem is tudok fel csatlakozni külső fuvar levelekre mert azt írja túl régi a verzióm.
1.28 as verzióra pedig nem tudok frissíteni mert nincs ilyen opció steam-ben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ha beteszek a double vagy triple pótot a mod mappába, miért nem jelenik meg a játékban fuvarként?
Pályát is szeretnék bővíteni, azt hogy tudom Win8.1 és Win10 esetében?
Köszönöm a válaszokat.