1572
-
yossarianHUN #451 Egyébként lehet hogy hülye kérdés, de bent lesz (majd egyszer) Dél-Amerika, Kanada, stb. is, vagy csak az USA lesz műsoron? -
ikarus44 #450 Na jó, de azért kicsit nagyobb távlatokban gondolkozz. Most még 2 állam jön, de anno az ETS2 is csak egy Német, Angol, Osztrák, (és talán Olasz, meg Svájc) egész, és néhány Eu-s ország részletével jött ki. Most már meg teljes közép, kelet, és (és szinte) Skandináv+észak eu-val van. Amerika pedig jóval nagyobb mint Európa. Majd akkor lesz érdekesebb a távolság ha már 4-5 állam is benne lesz. (Most hagyjuk az idő kérdését, mert tök mindegy, hogy fél év múlva vagy másfél év múlva jön ki, a plusz állam(ok) akkor is elég nagy meló lenne átméretezni a térképet) -
smog15 #449 A négyzetkilométeres számításaim nem számítanak mert nem ugyan abban az arányban lesz elkészítve az ATS mint az ETS2. És sajnos nem a jó irányba billentették a méretarányokat. ETS2 azt hiszem 1:19-ben készült ATS meg 1:35-ben készült/készül, városok továbbra is 1:3. Persze azért majd ha meg lesz egész USA akkor elég szép fuvarokat lehet majd csinálni de így szerintem a 2 állam elég gyorsan felfedezhető lesz. -
Videó összefoglaló, angol tudás szükséges :)
(Ha valaki szeretné összefoglalom a lényegét.) -
itt a hosszúságról volt szó.
-
yossarianHUN #446 Jól néz ki. Remélhetőleg nincsenek szétretusálva a képek, és tényleg várható a grafikai tupír az ETS 2-höz képest. Nem mintha nagy grafikabuzi lennék (egy ilyen játéknál meg főleg nem), de azért néha kicsit bántja a szemet a rendes AA hiánya, meg a baltával faragott személyautók. Képek alapján egész ígéretes. -
smog15 #445 Jó de ez Ausztráliában van, ott ez mindennapos :D -
Pls
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
smog15 #443 Lol, tuti lesz aki csinál majd valami hasonlót bele :D -
ugyanmár.. 16méter a kamion... :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
smog15 #441 Majd fogod még bánni amikor a szűk kis utcácskákban kell manőverezni a 16 méteres póttal :D -
jé, itt már nem próbálják kimagyarázni, hogy miért nem mehetünk be a városba.. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.20. 11:59:15 -
smog15 #439
Még több kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
smog15 #438 Persze, csak jó ha tudják az emberek vásárlás előtt :) -
Azért szerintem pár éve már illene 64bites oprendszert használni, szóval ez nem meglepő. -
Lacika1992 #436 Az karrier. :D -
smog15 #435 ATS csak 64 biten fog futni! -
Ezt a régi képet találtam erről, szóval elvileg lesz.
-
Tomas töltött fel néhány képet steam-re :D
bár ETS2-ben se nagyon raktam rácsokat a kamionokra, de fura hogy még nem láttunk a tuningról semmit.. :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.18. 18:23:33 -
smog15 #432 Azzal már csak az unokáink fognak játszani :D
Amúgy nem jól számoltam a Skandi részt mert nem lehet egész Svédországot bejárni felénél valamivel kevesebb van csak benne a játékban szóval 800.000 helyett csak olyan 600.000 körül van a Skandi DLC. Így már nem is olyan rossz a 986.591 négyzetkilométer :D -
és vajon, az ATS megjelenése után jön ABS is ? :D (buszos dlc) -
smog15 #430 Utánanéztem, hogy vajon mekkora térképet kaphatunk alapból és a valóságban 692.337 négyzetkilométer Kalifornia és Nevada együtt, Németország meg 357.114 négyzetkilométer, tehát durván csak kétszer akkora lesz mint ETS2-ben Németország. Arizonával már 986.591 négyzetkilométer lesz. Viszonyítási alapul Skandináv terület 808.266 négyzetkilométer, de a játékban nincs benne Norvégia keskeny északi része tehát valahol 800.000 környékén van a játékbeli Skandináv terület. Méretarány persze ugyan az lesz mint ETS2-ben ezért szerintem ez nagyjából jó becslési alap :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]
-
Gerileveri #428 MÉG mindig annyi :P -
WinStar #427 MÉG! -
Gerileveri #426 Majd ha lesz lopott ukrán kulcs a G2A-n akkor ott olcsóbb lesz. (Én speciel nem akarok ilyenekkel szarakodni) -
6300 ott is -
WinStar #424 G2A-en meg még olcsóbb :) -
Gerileveri #423 Lényeg, hogy Nevada is lesz megjelenéskor és Arizona is rövid időn belül. Steames 20 EU lesz (kb 6300 HUF), dobozos 5490 HUF (nekem az kell, legyen szépen fent a polcon :D).
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.01.16. 14:35:39 -
Ez jó hír hogy mindegy, hol veszi az ember megkapja az első három államot
-
Gabhess #421 Hú de messze van még feb 3
-
"It's time to respond to the avalanche of questions coming our way concerning our plans for the initial edition of American Truck Simulator and its post-release future.
The day one release will contain the state of California. That was always the plan.
We are happy to confirm that on February 3rd, we will also have the state of Nevada fully ready for release. We were still not sure about Nevada's finish-line when the game box packaging design was being finalized, so the boxes sitting on retail shelves will put the spotlight on California, but there is actually more coming your way right out of the gate. In short, DLC Nevada will be a free game update for everyone, no matter where or when you will have bought the game, available immediately on official release date.
It is also public knowledge by now that we are hard at work on the state of Arizona. On the packaging of the retail box, there is actually an explicit statement that DLC Arizona will unlock for owners of this game edition when it's eventually finished. We are delighted to confirm that Arizona DLC will also be a free game update for everybody. You will just have to wait for it a little bit longer, this part of the world is still under development.
You do not really have to worry about the particular channel where to purchase the game, whether it's on Steam, in any other digital store, or in a bricks-and-mortar shop, the playable content will be the same for everybody.
Actually, we should also mention that next to this base release, several retail publishers have decided to also offer a richer (and more expensive) edition of the game on release, calling it Collector's Edition. These bigger cardboard boxes are surely nicer, they contain a cool selection of additional merchandise items, so it would be for example a very cool birthday gift with extra value. But when it comes to the game itself, the installation media is the same, and the same set of DLCs will be unlocked for those buying this special edition of the game as will for people with the regular edition of the game.
Recommended price of the game is going to be $20/€20, though it is to be expected that for alternate currencies, some local market specifics and the need to display a nice round figure may cause slight variations.
We surely do not plan to stop working on American Truck Simulator world with Arizona. However, please be aware that the road ahead of us is long, and it will take us years to cover the continent. We will continue to add features to the game with regular free updates, but most further map expansion DLCs, if not all, will be paid. We have had to pick a business model allowing us to build more than ten times the amount of content compared to what we are launching with. If you are looking forward to drive coast to coast, you will not be able to do that now, and it will cost you more eventually than the price of the initial purchase.
It would be great to get the chance to reach the East Coast, it would be fabulous to be able to push north towards at least 60 degs latitude and south towards the Equatorial. But ultimately, it is up to you, our fans, if this happen - you will vote with your wallets. We expect to get the right guidance from you on future growth of our team to handle the new opportunities and challenges.
Thank you for your patience and support!"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.15. 15:48:12 -
smog15 #419 Mert folyton GTA-zol
ETS2-ben lassan 800 órám van :)
-
pcguru.. :D
basszus, még az ETS2 térképét se jártam be 400+óra alatt :DD -
smog15 #417 Azt hogy?
-
JohnBart #416 Úgy tűnik valakinek már bejött az élet... :) -
ikarus44 #415 Ej, Jamie Davis kicsit drága lenne
-
Nyami Kanada na ott aztán jó lesz fent a havas hegyekben.
Vajon lesz Kamion mentő is? :) ha ki csúszunk fent a jeges utakon ki húznak majd
-
smog15 #413 Terveznek több államot is és nem feltétlenül csak USA államokat akarnak csinálni, hanem Kanada meg Mexikó is tervbe van véve. Akik csinálják az ETS2 multit csinálnak majd ATS-hez is de gondolom nem első naptól lesz. -
Szerintem elég jó lett pont azt kapjuk amit mondtak ugyan az a motor mindenbe ugyan az mint az ets2, de ez engem nem is zavar végre amerikai csoda masinákat is vezethetek 
Azért remélem nem csak Kalifornia, Nevada, Arizonát kapunk és ezzel ki fújva remélem szépen lassan az összes államot le modellezik és előbb utóbb lesz ATS MP is
Az nagyon jó lesz amikor barátainkkal együtt rójuk a mérföldeket Kaliforniából egészen Floridáig
Várom már a Február 3.-át