American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért kell egy kamionos játékot 1 évig fejleszteni?
Úgy legyen a menü elmosott 1920x1080 felbontáson hogy törlöm is le a csába hiába csinálták akkor 1 évig...
Ez a bajom az ets2-vel is h egy elmosott kaka az egész menü meg minden ablakba kellene játszanom hogy éles legyen...
Köszönöm!
Szabi
legalább 😄

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Errõl aszem most beszélünk harmadjára<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
külön csoport foglalkozik az ETS2 és az ATS fejlesztésével

Elõbb legyen kibõvítve egész Európa és legyen kész a 4 új kamion.
Utána jöhet az ATS.

Szabi
Akkor hamarosan talán beindul a fizetõs béta is. <#vigyor3>

Megjelenni szerintem nem fog ez éven, de a bétások már nyúzzák úgy hallottam.
Magyar bétások (még) nincsenek köztük.

Sziasztok!
Lehet-e, már valamit tudni a lehetséges kiadásról, vagy teszt indulásról?
mert az idén gondolom nem jelenik meg.
Szerintem valószínû, hogy úgy lesz mint az ETS2-ben, de majd meglátjuk.

LeWyTy
De én azért remélem itt már több keresztezõdést is készítenek nem csak 4-5-6 sablon lesz mindenhol 100x <#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Elõször én is úgy gondoltam, hogy az 18 WoS ALH térképét fogják felturbózni, de mégsem. Lehet azért nem akarták, mert elég régi és kicsi a méretarány is.
Az ETS2 térképe nagyobb, mint az ALH-é, így jobb is, hogy nem újítják fel.
Ha felújítva adnák ki, mindenki reklamálna, hogy miért kisebb Európától az Amcsi térkép miközben mindenki tudja, hogy az USA jóval nagyobb Európától.
Most a semmibõl építik az egészet, így viszont nagyobb lesz a térkép fõleg, ha DLC-kel kibõvítik.

Az ETS2 esetében a fél mp már eleve készen volt hiszen a német(GTS), a britt(UKTS) már elee a renelkezésükre állt. Erre csak rá kellett csizolniuk. Itt most más a helyzet mert teljesen új hejszínen dolgoznak, és nem hinném hogy a haulin-ból csiszolnának fel részeket!

LeWyTy
Állat.. befejezhetnék már<#guluszem1>

Misuka963
Nagyon karaj elismerésem

Új ATS képek:

Kisebb méretarány? Már M1:1-ben kéne lennie nem hogy még kisebben.
De nem kell ennyire elõreszaladni.
Az ETS2-es méretarány elfogadható, de ettõl már csak nagyobbnak szabad lennie.
Elõre kell haladni nem vissza. Elvárások csak nõnek.
Kalifornia lesz elõször benne, aztán majd bõvítik ingyenesen és/vagy DLC-vel.
A fõ projekt most még az ETS2, de közben mással is haladni kell. Nem állhatnak le egy játéknál, hogy most csak ez és semmi más.
Pár évig még úgy is foglalkozni fognak az ETS2-vel, aztán egyre jobban áttérnek majd az ATS-re.
Ha elkezdik ezt is bõvíteni és ha idõvel bekerülne az összes állam, akkor hatalmas lenne (de inkább qva nagy).
Úgy illene, ha teljes lenne az USA és az EU is.
Jó lesz ez, ne aggódj!

LeWyTy
Csak California lesz benne. Nem az egész USA.

Dolgozhatnának kisebb méretaránnyal is. Egy seggel akarnak megülni két lovat, aztán majd jól lepottyannak a földre. Túl nagy a terület ahhoz, hogy belátható idõn belül végezzenek az egész USA-val. Viszont ahhoz meg túl elnagyolt, hogy akkora élvezetet adjon, és olyan élethûséggel operáljon, mint az ETS2-höz készülõ Hungary map. Bár egy újszülöttnek minden vicc új, a kezdetekben ezt a mapot is nagy élvezettel fedezem(fedezzük) majd fel, csak hát egy állam.. Régen, amikor nem volt mindenhol internet, nem adhattak ki félkész játékokat, mondván: majd felpacheljük pár hónap alatt és kész is. Na, mind egy, ne szóljam le (?), majd ha kijön meglátjuk.<#nevetes1>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

LeWyTy
Akkó kicsi köszcs <#vigyor3>

Én azt nem írtam, hogy megjelenéskor benne lesz az egész USA csak azt, hogy a méretarány (tudomásom szerint) megegyezik.
Ettõl kezdve semmi köze ahhoz, hogy Kalifornia mekkora Európához képest, mert a méretarány megegyezik.
Pl.: Ha Európa M1:1000 méretarányú, akkor az USA is.
Így érthetõ? <#vigyor3>

LeWyTy
Ez szerintem csak az amcsikon múlik... és rég volt már jó amcsi kamion szimulátor.

botto0604
Szerintem ha sok bevétel lesz belõle, az se kizárt, hogy államonként egész Amerikát megcsinálják DLC-ben.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

LeWyTy
Én úgy tudom hogy ebben csak a nyugati part lesz benne, meg a sziklás hegység egy része.
Na most ha nézel egy föld térképet akkor látod hogy az valamivel kisebb mint európa... ezáltal kisebb az arány különbség... szval nagyobbak a távok a játékban... elvileg. Én erre gondoltam.

Ha jól tudom, az ATS és ETS2 méretaránya megegyezik.
Korábban azt gondoltam, hogy a 18 WoS ALH térképét újítják majd fel, de nem.
Más méretarányban és a semmibõl építik újonnan.

LeWyTy
Az amcsi utak átlagban sem olyan kanyargósak.
Elvileg a térkép aránya is más amire másolnak... bár ki tudja.
Csak nem basszák el.

Tikal
ha már az ets2 ben elbaszták volt mibõl tanulni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
itt nem lesznek hajtû kanyarok az autopályán 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LeWyTy
Csak California lesz.... van még ott egy kicsi DLCzhetõ terület <#banplz>

pxxl
de akkor mit adnak majd el DLC néven? 😞

All hail the double x!

Ezzel igazábol csak arra gondoltam hogy remélem nem fogják elkapkodni.

Amit eddig újítottak az ETS2-ben, azok biztos hogy benne lesznek ebben is.
Nem volna értelme kihagyni, ha késõbb beleteszik. <#idiota>

Remélem az ETS2 után ezt már eleve úgy fogják kiadni, hogy mindazt amit az ETS2-be utólag patcheltek bele az ebben alapból benne lesz. Egyébként szerintem tartják magukat a saját nevükhöz.

gumikacsa
Így van, és reméljük, a játékból sem felejtik ki ezt, nem lesz 3 méterenként kanyar mint az eddig..

Renault magnum http://kamionszim.hu

botto0604
<#eljen><#eljen><#eljen> A GPS maradt a régi<#nyes> de amúgy jól néz ki.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Ez jobb? Kenworth T680 belsõ <#vigyor3>

pxxl
ez nem kedvcsináló, inkább halál unalmas útszakasz. nyíl egyenes a pusztában...hudejó 😄

All hail the double x!

Misuka963
<#eljen>

Azt nem tudom, de a másik 3 biztos 😄

Misuka963
A délibáb is benne lesz a játékban ? 😮 😄

gumikacsa
Kicsit el vagy Te varázsolva, szó nem volt még hivatalos megjelenési dátumról. 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

KamionosItaly
mikor jelenik meg ? mert hogy 3hó 4-én mondták hogy kileszadva
Kis kedvcsináló.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AudiQuattro
Sötétbe biztos fasza ilyesztõ lesz😄 Tuti lesz aki elkapja a kormányt mert nem tudja mi az,vagy megilyed😄DD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

LeWyTy
Csak ne legyen mindegyik ugyan olyan<#idiota> ahogy az lenni szokott.

Misuka963
A sztráda fel-lehajtói is szépek,ötletesen megoldották 😊 <#eljen>

botto0604
<#eljen> Látom lesz benne ördögszekér is.

LeWyTy
Új képek... ez egyre jobban néz ki.

2 in 1 <#idiota>

LeWyTy
Ez most fotó vagy modell? <#banplz>