American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
amúgy készülget Ausztrál térkép mód is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Azért még van lehetőség itt a földön is, ott van az északi meg déli sark 😄 Mondjuk az Australian Truck Simulator nem is nagy hülyeség szerintem 😊 Meg ha jól rémlik a brazilok sírtak, hogy legyen nekik is kamion szimulátoruk...

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Esőbe cabrio mustang. 😄
Szabi
igazából van a World Of Trucks ami az alap, és arra jön az ETS2 és az ATS dlc, amin belül jönnek a terület bővítő dlc-k és a festés dlc-k 😄

aztán majd később jöhet az Asian Truck Simulator, meg az Australian Truck Simulator, majd ha ezeket befejezték, akkor jön a Moon Truck Simulator.. 😄D

LeWyTy
Ez csak egy önjáró DLC az ETS2-höz. csalodás O.o <#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.26. 22:42:39

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
kezdődhetne az elővétel és az alfa teszt <#worship>

Alpha gameplay Jópofa hogy lerakodásnál van 1-2-3 csillagos hely 😊
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.01.26. 21:26:49

ocskoszilard
most nézem a 4. részt, az usa nyugati része lesz valóban benne kezdetben, megnézik a játékosok reakcióit, és ha lehet, bővítik a csapatot, és terjesztik a térképet, ingyenes és fizetős formában is
Inside SCS Software part 4
Utoljára szerkesztette: ocskoszilard, 2015.01.26. 17:39:37

LeWyTy
Én úgy tudtam egyenlőre csak California és Lasvegas környéke lesz benne. És majd tervezik a keleti partot is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ocskoszilard
amire emlékszem még:
-egyelőre csak az usa lesz benne, de tervezik kibővíteni kanadával, és akár még a délebbi részek is szóba jöhetnek (ausztrália is lehet akár egy játék helyszíne)
-a frissítések és új dolgok bekerülnek ETS2-be és ATS-be is, megosztják egymás között a jó dolgokat a fejlesztők
-hosszabbak lesznek a fuvarok, mint azt ETS2-ben
-nagyobbak lesznek a városok

Kár, hogy egy szót se értek belőle. 😄
ocskoszilard
pont jókor jött a téma, vagy a videó, sose tudjuk meg 😄

gumikacsa
300-400 embert olvastam valahol, de nem akartam túlozni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

"Lacika: Ezt a játékot 6-8 ember készíti. A GTA-t gyanítom ennek minimum a tízszerese."
Vagy inkább a százszorosa.
gumikacsa
Szerintem már az ETS2 is elég jó, rosszabb ez sem lesz. Megjelenési infót csak akkor hidjetek el, ha az scs blogon van kiírva.

Lacika: Ezt a játékot 6-8 ember készíti. A GTA-t gyanítom ennek minimum a tízszerese.

Biztos akkor lehetett valami Cseh sörfesztivál. <#nevetes1>
Egyébként most néztem Gamestaron a februári játékmegjelenéseket és ez van írva.
American Truck Simulator - február 20. - PC
Ezt most jókedvükből írták? 😄
Lassan tovább fognak egy kamionos játékot csinálni, mint egy GTA-t. 😄DD
Szerintem valamikor ősszel piacra fogják dobni legalábbis én úgy látom, hogy az reális de majd kiderül.

LeWyTy
Ez a szar hozzáállás mostanában. Bárcsak még vagy 2 évig intenzíven dolgoznának rajta és 2x olyan jó lenne. Vagy talán addigra csinálnának neki vetélytársat hogy a versengés miatt javítsanak rajta. <#banplz>
De azt sem mondom hogy nem lenne jó ha kész lenne már<#crazya>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.06. 18:30:33

Jó lenne ha már megjelenne.... majd frissítésekbe meg javítanák a kisebb hibákat.
gumikacsa
Tartalmi hibákkal. A mérőállomások nem pontosan ilyenek, illetve a félpótkocsik nem elég hosszúak. Ilyesmiket hoztak fel a blogon.

LeWyTy
Aha. Nem vicc volt. hihi De ez esetben gondolom olyanok készítik akik képeken látták csak Amerikát. <#banplz>
De ha meg ugyan azok készítik hogy van tele hibával? Nem full ETS2 az egész új modellekkel? Vagy az újítások vannak tele hibával?

gumikacsa
Ezt most csak viccből írtad gondolom....
Csehek készítik, akik az ETS2-t.

LeWyTy
Hogy ne lenne.. béna jenkik csinálják.

Szabi
azért állitólag van benne bőven hiba 😄

Ígéretes <#eljen>

Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.12.22. 17:41:13

Szabi

nagykispeter
Hát szerintem az a megjelenési dátum már nem fog stimmelni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Szabi
<#finom>

Másolják le a The Crew térképét <#idiota> Beletelne egy kis időbe 100-110-el Los Angeles-New York táv 😄

LeWyTy
Hehe... és mi lesz ezentúl a nagy monitorokkal?? <#szomoru1>

Szabi

LeWyTy
A hírben az ETS2 updateről van szó... és szó esik az ATS-ről és adtak képeket... ennyi.
Azt a motort használja amit az ETS2höz fejlesztettek. Arra épül a játék.

Engem most nagyon bekavart ez az iromány.
Most akkor ez az ETS2-re épülő mod lesz? vagy egy teljesen különálló játék?
Bocs a hülye kérdésért de az angol tudásom 0 kb. 😄
És mikor jön ki a játék? csak jövőre?
Misuka963
Huhu,az első kép odavág 😊 <#eljen>
Remélem VNL Volvot is hagynak a játékban.

kekeN7
Az utolsó képen az emberkék a vagon tetején beszélgetnek? 😊
Amúgy a hangulat nagyon rendben van...

LeWyTy

Nem kell aggódni, ebből nem maradt ki.

Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.10. 19:40:16

LeWyTy
Amúgy ja... ez miért marad ki mostanában? nem kell hogy üldözzön, de legalább a forgalomban ott lehetne...
(saját ötlet: azért hagyják ki mert pl: ETSben is minden országban máshogy kéne kinéznie... ahogy amcsiban is minden countryban meg városban. Vagy lusták textúrázni pár autót vagy lusták egy rendszert írni hogy hol milyen legyen a textúra... )

Lakóautó meg fagyisautó lesz benne de vajon rendőrautó? 😊

Jöjjön már ki <#eljen>
Ismét néhány új kép:

Új képek és új kamionként: Volvo VNL

Eddig 3-ról tudni, de nem félkamionok. Több kabinváltozattal is lesznek, ahogy az újabb és régebbi képekből is kiderült.

AudiQuattro
Most kajak 3 fél kamion lesz benne? :/

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Megint érdemes. Újabb ATS képek

<#eljen>