1572
  • Gabhess
    Köszi a épeket, ha lehet ..még még töltsetek, Én nagyon várom már..
  • Padlogáz2

• LeWyTy
    Western Star?
  • Szabi #488
    további vasakról infók
  • ocskoszilard
    És arról ne is beszéljünk, hogy ennél sokkal rosszabb játékokat képesek eladni indokolatlan árakon. Én biztos, hogy megyek 3-án boltba, és már veszem is meg, megy a polcra a Portal és a Farming Simulator 2015 mellé. :)
  • Meridius
    Igen? Akkor javítok, én kb 3500 forintot fizettem érte, itt is annyit tartanék reálisnak. Aki akarja vegye, én elleszek az isodemo-val a steam akcióig.
  • WinStar
    Skandináv DLC árával van indulva....
    5990 Ft volt a skandi DLC is dobozosan.. ez most 500 Ft-al olcsóbb,húúú :D
    De a lényeg: Ha szereted az SCS Soft. játékait,ne szarozz,szerezd be.
  • szabii98
    De, de a GTS-ben már volt MAN licensz
    Szinte biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindent megtudnak szerezni, amit akarnak
  • LeWyTy
    Voltaképpen az ETS2 is a Scania Simulatorral kezdődött mint promóció a többinek. Nem?
  • szabii98
    2 garantált kamion +2 még mindenképpen jön(+ tuti lesz még több), és kezdésnek 2 állam + később egy. Ez mind a játék áráért. Valamint a kamionok nem dlc-ként érkeznek, csakúgy ahogy az ETS2-nél.
  • Meridius
    Két kamion, 1 befejezett állam... ezért max. egy Skandinávia dlc-nyit lennék képes fizetni.
  • szabii98
    http://blog.scssoft.com/2016/01/truck-licensing-situation-update.html

Arról ír, hogy négy fajta géppel szerették volna kiadni eredetileg, de -nem úgy mint az autóknál-, a kamionoknál nem annyira elterjedt az efféle dolog, elvégre nincs igazán másik kamionos szim., ezért inkább kiadják így, és majd az eladásokkal valamint a kész játékkal szeretnék meggyőzni a többi gyártót, hogy adjanak licenszet.(ez a szó magyarul elég hülyén hangzik :D )

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.25. 14:01:37
  • ikarus44
    "(a menü meg hidegen hagy, vezetés közben nem látszik )"

Hát amúgy meg igen. Legalább nem kell majd semmit sem keresgélni, mert mindent egyből találunk
  • Gabhess
    Én nem is vártam többet. Végre nem kell sufni tuningolni a játékot, hogy Amerikában , amerikai kamionokkal hajthassak. (a menü meg hidegen hagy, vezetés közben nem látszik )
  • LeWyTy
    Amúgy meg ja... melyik előző Scs játékhoz volt ennyi javítás meg egyebeket?
    Gyakorlatilag nézhetnénk úgy is hogy amikortól megjelent onnantól minden a (következő játékukhoz) az ATS-hez fejlesztettek csak megkapta az ETS2 is mint javítás és alap. Régen is ezt csinálták nem? Csak akkor nem voltak kiadva az aktuális játékhoz mint javítás, hanem kiadtak új játékot új névvel teljesen átdolgozva.
  • Szabi #476
    amíg az ATS újdonságainak nagyrészét megkapjuk az ETS2-höz is, addig semmi gondom az ugyanolyan kinézetű menüvel :D
  • Lacika1992
    Engem se nagyon érdekel, hogy nem egy teljesen új játékot kapunk, nem is vártam mást.
    Jó lesz ez így ahogy van. :D
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2016.01.24. 20:28:30
  • ocskoszilard
    +
  • Czobi
    Engem speciel annyira nem zavar, hogy nincs benne sok újdonság. Az ETS2 menüjét már megszoktam, nem baj ha nem változott semmit (ami jó, azon minek változtatni?).
    Igazából ezt vártam: új kamionok, új térkép, és ezt meg is kapom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Meg azért a hivatalos tartalmak csak jobb minőségűek, mint a modok, és így az összeakadásokkal sincs semmi gond. És az a 6 ezer forint is korrektnek tűnik, amenyiért adják.
  • Fantasy18
    megkaptam az American truck simulator újságírói/tesztelői változatot. így megjelenés előtt másfél héttel. hát menü és kezelő felület ugyan az mint az ETS 2 ben. ami meglepet hogy egy licenselt Peterbilt 579 fogadott. amihez kaptam pár tuning cuccot. tuningolás is ugyan az... egy új dolog volt hogy az alváz hosszát is lehet állítani a kamionnak (mondjuk csak 2 féle hossz volt) valamint kabint még lehet rakni a fülke mögé és kb ennyi az újdonság. grafikában kicsit finomítottak de szinte semmit nem fejlődött látványosságban az ETS 2 höz talán picit szebb. ami rögtön feltűnt hogy élethű utak vannak pl nincsenek olyan autópályák ami egy sávra szűkül mert az egyik lehajtó lesz... valamint vannak 2-3-4 sávos autópályák is. ami még szembeötlő volt az a civil forgalom! sokkal több civil jármű közlekedik és még dugók is vannak. főleg a fő városokban. Viszont a szerelvény fizikája semmit nem változott gondoltam majd teljesen más lesz egy ilyen nagy dögöt vezetni... de nem... fizikája olyan mint az ETS 2 nek. valamint még amit rohadtúl hiányoltam az az hogy egy rohadt kamion se füstöl.... most tényleg olyan nehéz egy kis kormot csempészni a kémények végére? ÖSSZESSÉGÉBEN: a játék egy módolt ETS2 semmit nem változott kaptunk kicsivel jobb forgalmat másik pályát és más kamionokat. ezt módokkal is eltudtuk eddig is érni... készítők még arra sem vették a fáradságot hogy új menüt csináljanak... február 2.án este már élőben streamelem.
  • ocskoszilard
    Nekem is ez a véleményem, kétlem, hogy bármihez is ingyen odaadnák a licenszt. (mindegyik csak a pénzre megy..)
  • gumikacsa
    De, tudtommal elég masszívan rájártak a gyártókra. Talán két gyártóval nem volt gond, a többivel igen. Nem kevés erőfeszítésbe tellett a cégnek, mire kijárták, hogy az összes kamion licencelt legyen. A Mercivel volt a legtöbb gond.
  • Gerileveri
    A játék akkorát ütött (a gyártók nem számítottak rá), hogy már presztizskérdés, hogy szerepeljenek benne O-day. Eljutottunk odáig, hogy nem az SCSI megy kuncsorogni (mondjuk soha nem is tette) hanem fordítva.
    Még 10 nap :)
    Kool

Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.01.23. 12:01:31
  • szabii98
    A customization videót készítő srác azt írta a megjelenéskor csak 2 kamion lesz elérhető, viszont 3 még készülőben van, és január 29.-én rak fel egy másik videót a másik kamionról.
    Azért két kamion... remélem mire lesz elég pénze az embernek egy újra, kijön az a 3 másik :P
  • gumikacsa
    Azért nem tesznek bele kamu márkanévvel semmit, mert az ETS2-nél is gond volt, hogy mentek licencet kunyerálni, és a kamion meg már bent volt hamis márkanévvel. Nem mindenhol vették ezt jó néven ( az európai gyártókkal nagy szerencséjük volt, szerintem a játék nem várt népszerűsége is közre játszott, hogy végül az összes márka bekerült.

Az ETS2-ből, és ebből is a régi gépeket hiányolom nagyon. Bár ebben lesznek bőven, csak sajnos AI ként és személyautók (az előzetes képek, és videók alapján még kicsit túlzásba is vitték a gyakoriságukat.
  • Carlos
    Ha megrendelem a Collector's Edition-t, akkor megkapom hozzá a cyberpunk festéseket? Mert igencsak gondolkozom rajta, hogy azt szerezném be.
  • yossarianHUN
    Értem én, de ez sokat jelent a játék hátterét illetőleg. Azt jelenti, hogy kinőtte magát a játék, és már nem okoz gondot a fejlesztőknek a licencek megvásárlása. Mindenképp jó jel.
  • Carlos
    +1
  • Carlos
    Végre jönnek megint a jó kis amcsi csőrös cuccok. Várós...
  • szabii98
    Jó de na, az első mod mindig a licensz mod volt az SCS játékokhoz:)
  • yossarianHUN
    Mondjuk nem is baj, inkább örüljünk, hogy most már legalább licencelve kerülnek be a gépek a játékba. Apróság, de a kamu márkanevek sokat levonnak az illúzióból.
  • Skypack
    A Volvo VNL-re gondolt ami a svéd gyártó amerikában őshonos csőrős kamionja. Jönnek majd ezek is csak amíg nincs meg a liszenz, nem akarják kamu márkajellel belerakni. Steamdb alapján ezek vannak bejegyezve :
    SteamDB Unknown App 422310 (American Truck Simulator - Kenworth W900)
    SteamDB Unknown App 421081 (American Truck Simulator - Volvo VNL)
    SteamDB Unknown App 421080 (American Truck Simulator - Peterbilt 579)
    SteamDB Unknown App 421070 (American Truck Simulator - Kenworth T680)
    SteamDB Unknown App 421090 (American Truck Simulator - Nevada)
    American Truck Simulator - Steampunk Paint Jobs Pack
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2016.01.22. 17:13:17
  • yossarianHUN
    Minek neked Volvo, mikor ott a sok freedomiumból készült amerikai csodamasina? :D Szerintem az államokban egy kamionos se használ európai vasat, a nagyobb részük nem is tudja, hogy léteznek, a többiek meg félnek, hogy a kollegák már csak elvből megvernék őket érte
  • Szabi #458
    viszont nagyon hiányolom a Volvo-t... :-/
  • yossarianHUN
    Ez alapján gyakorlatilag ugyanaz lesz a tuningolás, mint az ETS2-ben. Mondjuk nagy poén lesz előtúrni a legrondábbat a sok elbűvölően ordenáré 'Murica paintjob közül :D Azzal a Mount Rushmore-os borzadállyal például már most szemezek :D
  • Szabi #456
  • szabii98
    Igaz, de aztán kitudja, minden játéknál gyorsul a tempójuk. Kétlem mondjuk, hogy ennyi mindent megcsinálnak azért
  • JohnBart
    Interjúkban el szokta mondani Pavel (a csapat ügyvezetője), hogy szeretnének Kanada és Mexikó felé is terjeszkedni, illetve hogy Dél-Amerikát is szívesen feldolgoznák (főleg Brazíliát, ahol nagyon nagy keletje van a játékaiknak). Őszinte leszek, én nem hiszem hogy ezekből a következő öt évben bármi is megvalósulna, igazából a tempójukat ismerve az is nagy eredmény lenne tőlük, ha az évtized végére elkészülnek az egész USA-val. :D
  • ikarus44
    Jövőbeni tervekről nem tudok, a 2 államot is csak azért tudom, mert itt mondtátok.
  • smog15
    Kanada meg Mexikó tervbe van véve de még nem 100%