1572
  • smog15
  • Lacika1992
    https://www.youtube.com/watch?v=GnO-cmAIX_Y
    Elég unalmasnak néz ki, alig vannak civilek. :D
  • Lacika1992
    Hát akkor hülye lennék nem dobozosan venni. :)
  • smog15
    Szerintem a dobozban csak egy kód lesz amivel le tudod tölteni steam-ről. Lényeg, hogy megkapod a dobozos mellé a 2 dlc-t ami szerintem csak steam-n lesz elérhető.
  • Lacika1992
    És ha a dobozost aktiválod steam-en akkor se kapod ingyen a DLC-t? :D
    Nem értek a lovakhoz csak azért kérdem.
  • LeWyTy
    Nem tom mit sírtok az ár/értéken... probléma megoldva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler]American.Truck.Simulator(2-click run)
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • Skypack
    Nem lesz kötelező, de ott is lehet majd aktiválni szerintem, mint az ETS2-t.
  • smog15
    De itt az alap térkép jóval kisebb mint az ETS2 alap térképe :) Szerintem a 3 állammal lesz akkora a térkép mint ETS2 alap térképe nem? Cserébe sokkal kidolgozottabb terepet kapunk :)
  • Gerileveri
    Nem is kicsit, a Going East és a Scandinavia sem volt ingyen, ezek a kiegek meg legalább akkorák lesznek. Én inkább örülök, hogy 20EUR-ért kapok annyi tartalmat, mint az ET2+GE+Scan ami még mindig 50EUR a steamen. (Pedig egy több mint 3 éves játékról beszélünk)
  • Szabi #402
    én inkább úgy mondanám, hogy a dobozosok kapnak ajándékot a steam-esek úgy tűnik nem :-/
  • Lacika1992
    El lehet küldeni anyámba, de ez még mindig vicc kategória. :D
    Én a kiadó helyébe ki se találnék ilyet ennyi várakoztatás után, hogy fizetős mapok.... főleg csak steameseknek... :D
  • Gerileveri
    Honnan van az infó, hogy a dobozos is steam kódos lesz? Nem találok ilyet egyelőre.
  • Gerileveri
    Pedig hivatalos:
    "The codes you will get for retail have this advantage over what will be sold
    on Steam - as they will have 3 states guaranteed (California, Nevada and
    Arizona)"
    Az ok szerintem itt is az mint más kiadóknál, nem szeretik a steamet mivel brutális marginuk van. Megtehetik, mert igazából nincs konkurencia, ezért kénytelenek ott is árulni.
  • Skypack
    Érdekes mivel a dobozost is steamen kell aktiválni. SCS meg nem hiszem, hogy kicseszne a steames vásárlókkal.
  • Szabi #397
    pffúúú
  • Gerileveri
    sadgames.hu közleménye:

"Amit eddig csak sejtetni engedtem, most már biztossá vált. A nagy sikerű Euro Truck Simulator 2 után hamarosan megjelenik a vadonatúj American Truck Simulator. Ennek a hazai és a romániai disztribútorai mi vagyunk, a megjelenési időpont 2016 február 3 lesz.
    A fogy. ára: 5990,-Ft. Ezzel egy időben a Steamen is meg fog jelenni digitálisan, 19,99€ (tehát közel hasonló) áron. Az alap csomag Kalifornia államot fogja tartalmazni, azonban a dobozos verzió óriási előnye az a digitálissal szemben, hogy akik így vásárolják meg, a következő két nagy DLC-t (Arizona és Nevada) ingyen kapják meg a megjelenés időpontjában, míg a Steames verzióért külön kell majd fizetni."

Az oldalukon lehet majd megrendelni.
  • smog15
    Hehe :)
  • JohnBart
    Akkor ahogy sejtettem... :)
  • Szabi #393
    Tomáš Duda:

"I have a love/hate relationship with police cars in American Truck Simulator. It's a nightmare when they are close to you all the time."

"Dear police car, do you really need to be in my lane close to me all the time? I don't want another speeding ticket."

pfúúú, szóval a mozgó rendőrautók is trafizni fognak... ehhhhh :-/
  • smog15
  • Szabi #391
    még több mint egy hónapra van a megjelenés, de máris itt az első festés dlc :DD

a steam-es követők elméletileg majd ingyen megkapják
  • Szabi #390
    "teljes játék" lesz, csak majd egy darabig jönnek ingyenes frissítésekkel új területek, meg lesznek fizetős dlc-k is
  • smog15
    Ilyen early access szerű :)
  • Lacika1992
    És ez akkor most béta lesz vagy early access?
    Mert kicsit kevésnek érzem azt a 3 kamiont. :D
  • smog15
    És akkor az SCS blogján is a hír :)
  • garybirdie
    Hivatalos:
    2016 február 3.
    (forrás Bartosz Moskala IMGN Pro)
  • Lacika1992
    Jó lesz ez úgy látom. :D
  • LeWyTy
    És spanyolul megy a portán a foci pls
  • smog15
  • gumikacsa
    Szerintem az Ets2 méretarány pont jó. Nem is kicsi, nem is nagy. Már most is hatalmas a térkép, egy hosszabb fuvar akár több órás is lehet. És még nincs benne az egész EU. Az USA meg alapból bazi nagy (igaz most csak Kalifornia lesz benne), távlati tervekben pedig Mexikót és Kanadát is szeretnék bele tenni...
  • smog15
    Írták, hogy a méretarány ugyan az lesz, de amcsi nincs is úgy teli nagyvárosokkal mint eu. ettől függetlenül simán lehet amit mondasz :) Én inkább attól tartok, hogy egy hosszabb fuvart is elég gyorsan le lehet majd vinni mivel magasabbak a sebességhatárok van ahol 120km/h-val mehet a kamion.
  • LeWyTy
    Én már csak abban reménykedem hogy nagyobbak lesznek a térkép arányai mint az ets2-ben. Ahol 5kanyar 2egyenes és ott a következő város.
  • smog15
    SCS-nek van egy blogja oda rakja ki a híreket, képeket, újításokat hogy a nép figyelmét fent tartsák.
    Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.11.18. 18:44:34
  • ocskoszilard
    attól hogy nem jelent meg, a fejlesztők még mutathatnak képeket, de biztos tévedek...
  • steweee
    namost ez akkor honnan van ? nem értem, ha nem jelent meg ezek a képen nem a játékból vannak ?
  • smog15
    Panorámaképek:

• Szabi #375
    vagy elég lenne abbahagyni a nyavalygást.. attól nem haladnak gyorsabban..
  • Lacika1992
    ideje lenne törölniük, vagy kiadni végre...
  • Szabi #373
    majd talán tavasszal
  • steweee
    lesz ? még nem jelent meg ?