1572
  • ocskoszilard
    Steam szerint van magyar nyelv benne.
  • Lacika1992
    Egyébként azt lehet tudni, hogy Magyarul jelenik meg?
  • DIESEL DOG #529
    SCS fórumon már az első mod is megjött az ATS-hez... :D
  • DIESEL DOG #528
    Azt nem nagy dolog megcsinálni. ETS2-höz én pl. iwr r6-os modot használok aminek a HDR beállításait egyedileg állítottam be. Csak tudni kell hogy mi mire jó, egyébként a bloom_multiplier sorral lehet állítani a ragyogást. Ha minden igaz ugyanaz lesz mint ETS2-ben tehát pár pillanat az egész művelet.
  • Lacika1992
    Úgy látom egy HDR mod erre is ráfér majd.
  • Gabhess
    tavaly novemberben rendeltem meg remélem 3.-án kézhez kapom...
  • DIESEL DOG #525
    Bízom benne hogy nem csalódunk. Modokkal meg pláne jó lesz. Alapjaiban megegyezik az ETS2-vel szóval a moddolása sem lesz attól bonyolultabb szerintem. Jöhetnek a traffic packok, weather modok, stb... no meg az ETS2-höz készített amcsi vasalók. szvsz rengeteg cuccot át lehet majd hozni ATS-be ETS2-ből, pláne azokat a kamionokat amelyek ETS2-höz már vannak mint pl. Freightliner FLB, Cascadia, stb.

#Skypack: Media Marktból bőven jó. ETS2-t is ott szereztem be dobozosan. Lehet hogy én vagyok maradi de én valamiért ragaszkodom a dobozos verzióhoz. :D
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.29. 17:22:11
  • Skypack
    Itt 15 euró ha valakit érdekel
  • Gabhess
    én a rig n roll ba is szerelmes voltam, teljesen hidegen hagy, ki mit adott és miért a lényeg hogy gurulhassak amerikai dögökkel, nem europában
  • szabii98
    Én is felültem a hype vagonra! :D
    Meglátjuk milyen lesz, már eszméletlenül várom
  • Szabi #521
    azért azt ne felejtsétek már el, hogy nem az ATS kapta meg az ETS2 grafikai fejlesztéseit stb.. hanem voltak olyan jó arcok, hogy az ATS újdonságait odaadták az ETS2-höz is..
  • DIESEL DOG #520
    Nézegetve a live streameket és a gameplay videókat most már nagyon játszhatnékom van vele. Így elsőre mások szeme által tetszik a végeredmény. Ha azt nézzük hogy a 18Wos ALH óta nem volt amerikai kamion szim. akkor tekinthetjük "ajándéknak" is. Ahogy az egyik előttem szóló említette gyakorlatilag egy erősen gyárilag "átmoddolt" ETS2 picivel szebb grafikával. Bár szerintem ahogyan elstartol Európa szerte úgy egyre több és több jó minőségű mod lesz hozzá mint ETS2-höz... legyemmá' harmadika... :D
  • Gabhess
    Nekem tetszik ..
  • kekeN7
    Jópofa timelapse:
  • Gabhess
    Jó nekik... xar lett volna a hétvégén nekünk is gurulni
  • szabii98
    Twitchen is van pár livestream
  • Szabi #515
    Steam-en jelenleg 756 játékosnak van meg az ATS, abból 24 játszik jelenleg is
  • szabii98
    Szokás náluk megjelenés előtt kiadni a játékokat. és mivel nincs rajta komolyabb védelem vagy tiltás, simán játszható
  • endru88
    Sok német játszik már vele, ott hamarabb jelent meg?

• yossarianHUN
    A grafika kicsit csalódás, ahogy a srác is megjegyzi, ez gyakorlatilag ugyanaz, mint az ETS2-ben, minimális tweakeléssel. A fényhatások talán egy picivel jobbak, és az autók is kevésbé krumplik, de kb. ennyi. Úgy látszik, mégis retusálgattak kicsit a korábbi képeken. A környezet viszont szerintem hatalmasat fejlődött, végre látni embereket (még ha csak elvétve is) a városban, és láthatóan baromi sok új tereptárgyat csináltak, sokkal kellemesebb a szemnek, mint az ETS-ek 3 különböző típusú építőkockából álló szellemvárosai. A hangok tetszenek, bár azért elbírt volna a motor még egy kis plusz hangerőt és basszust, de azért még így is sokkal kellemesebben morog, mint az ETS-ben, ami számomra kicsit gyengusz volt ezen a téren.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.29. 15:03:42
  • endru88
  • Carlos
    Tyu lehet hallani hogy a pot egy froccsontott muanyag gagyisag sajna. Pedig ha jo minosegu lenne akkor nekem is kellene...
  • pxxl
    jaa hogy úgy :D ejjejj már nem dolgozom a nyomdában :(
  • Szabi #508
    nem véletlenül írtam így.. :DD
  • pxxl
    a TDU-hoz anno én is a nyomdában nyomtattam ki nagy plotteren a térképet :D (ott dolgoztam...)
  • smog15
    Matricát tudok csináltatni nővéremékkel :D
  • Szabi #505
    régebben TDU-s időkben volt nyomdász aki nyomtatott térképet... hátha tud matricára is nyomtatni :D
  • pxxl
    ilyen kis kamionokat az ósönben is lehet venni :D max azon nincs rajta, hogy american truck simulator :P
  • Gabhess
    4 re..
  • smog15
    Na ja :D Nem tudom mért nem kapni itthon pedig igény lenne rá szerintem, legalábbis 3 darabra biztos
  • DIESEL DOG #501
    Na ilyen kellene idehaza is. Egy példányra igényt tartanék! :D
  • Szabi #500
    szólunk Péternek hogy vegyen, aztán a kulcsot elküldi, a tokot meg majd valamikor elhozza Marci tőle.. :DD
  • smog15
    Na ez az még nem találtam sehol Mo-n
  • Szabi #498
    najó, ez így nem rossz, ha ilyen lesz a magyar boltokban, akkor talán mégse kulcsot veszek :D
  • smog15
    Mo-n lehet valahol kapni Collector's Editiont?
  • AudiQuattro
  • Gerileveri
    Release trailer:
  • Gabhess
    Köszi nagyon szépek messze még a feb 3 már gurulnék én is
  • AudiQuattro

• DIESEL DOG #492
    Az AI autók megint olyan kicsit "bicskával faragottnak" tűnnek. De semmi gond lesz hozzá traffic mod biztosan mint ETS2-höz pl. Jazzycat féle pakkok. :D

Nem győzöm kivárni hogy megint újra amerikai utakon amerikai vasalókkal döngethessek. 18WoS ALH óta nem volt amerikai kamion szim.