1572
  • Gabhess
  • yossarianHUN

Ez az életérzés azért már hiányzott
  • Gabhess
    a forgalom intelligenciája is nagy mértékben nőtt
  • szabii98
    2 még biztosan jön, plusz valszeg a Volvora és még egy másik cég kamionjára is tudnak szerezni licenszet, csak idők kérdése.
  • Gabhess
    még igen de rövidesen jön a többi fent a hivatalos oldalon lehet látni őket..:)
  • Gabhess
    csalódni fogsz,ugyan ez lesz...ebből csak a netrádió hiányzik ha hiányzik, én nem próbálom mert ahhoz netelérést kellene ennek engednem azt meg csak az eredeti kap majd.
  • LeWyTy
    Most tényleg csak ez a 2 kamion van benne?
    #557 thepiratebay.se
  • Gabhess
    akinek nagyobb hangrendszere van az az equalizert állítsa tipikus v helyzetbe, tekerje fel a hangerőt,az internetrádión állítson a háttérbe egy country-t , majd tető kamera ( 4 es gomb ) és érezze a kamion hangját elképesztő, ha elengeded a gázt még a gumik hangját is hallani... iszonyat jó hátborzongató érzés ....
  • szabii98
    De, a megjelenési verzió is ez lesz/hasonló
  • Carlos
    Miért lenne alpha?
  • Gabhess
    amúgy meg szerintem minden komolyabb ember köztük én is megveszi 3 án... többek közt mert már novemberben megrendeltem..
  • Gabhess
    nem tudom milyen bugról beszélsz nálam minden flottul megy..
  • Gabhess
    HA a sztrádán kint hagyod a ballra indexet , szép kis torlódást lehet csinálni...
  • WinStar
    Na kipróbátlam én is.Jó,de ez csak az alpha verzió,ez nem a teljes :D Sok a bug, a hiányosság.Én megvárom a Febr.3.-át.
  • Gabhess
    FIGYELEM MEGINT FENT VAN AZ CORE ON
  • yossarianHUN
    A 80 mp/h-s autópálya limit meg úgy kellett, mint egy falat kenyér. Végre lehet haladni a sztrádán.
  • Gabhess
    visszajött a netem. nagyon ott van az egyik hátsó úton ördögszekereket fútt a szél át az úton elképesztően szép, a hosszú elnyújtott kanyarok vannak hosszabb egyenesek a hullámzó dimbes-dombos útról nem is beszélve. a rendőrökkel vigyázni kell..engem már 2x megcsapoltak..:)
  • yossarianHUN
    Tényleg sokat fejlődött a hangulat, sokkal életszagúbb az egész, mint az ETS2. Grafikailag is políroztak picit rajta, de persze nem kell csodát várni. A tolatós pótkocsis beállások meg trükkösek, szokni kell a csőrösség miatti baromi nagy tengelytávot, de ez egyben kiszámíthatóbb mozgással is jár. Bejövős, már csak plusz kamionok és államok kellenek.
  • Carlos
    Hol máshol lennének:
  • LeWyTy
    A kalózöbölben
  • szabii98
    Úristen mekkora feelingje van a játéknak.
    2-2ésfél óra alatt nem bírtam kiszállni és még mindig megyek :D
  • Gabhess
    Na elment az áram. Ma nem leszek többet ezt is mobilról írtam. Kitartás annak aki lemaradt.
  • Gerileveri
    Lesz Media Marktban és Tescoban is, de megjelenés napján a sadgames.hu, a CD Galaxis és az 576-nál lesz tuti.
  • AudiQuattro
    Egész jó a játék! Megveszem eredetibe,mint azt ets2 őt,de utánna a dlc k miatt marad a tört :/
  • Carlos
    Miért távolították el?
    Akkor azért állt meg a seed... LOL.
  • Gabhess
    küldtem megint privit olvasd el
  • DIESEL DOG #545
    Így van! +1

Most hogy kipróbáltam a wirágboltit szintén azt kaptam amit vártam. Hangulata nagyon jó a játéknak, ez már hiánycikk volt szerintem. Jövőhéten pedig irány a Media Markt vagy 576, nekem ez legalább annyira megéri mint anno az ETS2.
  • Gabhess
    Akik most csatlakoznak, szólok eltávolították a játékot a ncore ról...:(
  • WinStar
    küldtem pü-t.Olvasd el.
  • Gabhess
    én azt kaptam amit vártam és akartam, és jönnek még a dlcék, már 2 sofőröm is van..:) a kövi állam ingyenes lesz még .. a kamionok is jönnek majd csak nem akarják azt a hibát elkövetni amit a ets2 ben hogy a márkákat lecserélték nevenincsre.. itt majd amint megvan a licensz és a bevételük sorban jönnek majd... és ha sokan veszik eljutunk a másik partig is..:)
  • Carlos
    Számomra is elég érdekes és kevés. A terület se tűnik olyan nagynak...
  • ocskoszilard
    Működik, nekem tetszik, szerdán meg addig megyek amíg nem kapok valahol. Mondjuk azért ez a 2 kamion elég kevés.
  • Gabhess
    üzemanyagra figyeljetek, én épphogy beértem egy kútra
  • Gabhess
    jó drágák a kamionok ha nem veszel fel banki kölcsönt 20-30 fuvar 1 megvásárlása..
  • Carlos
    Najó akkor lerántom énis...
  • Gabhess
    nálam max felbontáson megy :) és imádom minden pillanatát. arra figyelj, hogy amit kirak ikont azzal nem indul. a bin könyvtárban kell külön indítani. sok sikert..:)
  • ocskoszilard
    Kicsit most azért örülök ennek, legalább megnézem, hogy megy-e annyira mint az ets2, nehogy potyára vegyem meg. :)
  • Gabhess
    Ja és magyar nyelvű!
  • Gabhess
    Srácok aki nem bírja ki 3 áig , annak javaslom egy nc..or oldalon fent van tört változatban , nekem gond nélkül megy win10-en.. a 3. fuvarnál tartok..:) ( természetesen 3 án jön a dobozos verzió is )
  • AudiQuattro