1572
  • yossarianHUN
    720 pacis Mackmester :)

• JohnBart
    A World of Trucks oldalán előbb hozzá kell kapcsolnod a profilodhoz az ATS-t. Ehhez lépj be a WoTr-ra, kattints a My Page fülre, utána pedig menj az Account Options oldalra. Ott az ATS dobozán kell lennie egy Sign in Through Steam gombnak, kattints rá arra, és jelentkezz be Steamen, hogy összekapcsold az oldalt a játékoddal. Utána a játékon belül is össze tudod kapcsolni a WoTr fiókodat a programmal.

Ha nem látod a Sign in Through Steam ikont az ATS dobozán a WoTr-on, akkor használj másik böngészőt az összekapcsoláshoz. Nekem pl. valamiért sem Firefoxon sem Chrome-on nem volt ott, csak Explorer-rel jelent meg.
  • smog15
  • daf xf
    Sziasztok! Segítsetek már, hogy tudok neten játszani? Probálom csatlakoztatni a játékot a truck world-hoz, de azt írja hogy nincs csatlakoztatva. Mit kell csinálni?
  • Joci891
    Csak ennyit ír mikor a sárga gombra katintok We are checking now, please come back in a couple of minutes
  • Joci891
    Srácok mikor rányomok a nagy sárga gombra ott mennyit kell várni? Mert eddig semmit nem csinál
  • Gabhess
    csak nálam álltak le a szerverek?
  • Gabhess
    most megyek az alapjátékba "gyorsan visszafizetni a bankot mert így nagyon minuszos a dolog"
  • Gabhess
    de hozzá kell tennem, senki ne menjen be banki tartozással, embereid nincsenek de a bank vonja szépen a zsét...
  • Gabhess
    oksa sikerült köszi...meg is volt az első multis fuvar nem semmi emberek vannak olyan 3 as karambolt néztem végig..:)
  • ikarus44
    A fagyiskocsi, mint a flotta legfontosabb része
  • smog15

Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.07. 15:09:50
  • Szabi #839
    #837: a truckermp-n bejelentkezve katt a my account, settings aztán nagy narancssárga gomb :D

#838: nem a multi ikonjával indítod :)

• Gabhess
    ez vicc először engedett belépni most meg nem bármit csinálok nem a multi indul hanem az alapjáték...mitől lehet ötlet?
  • Joci891
    Valaki tudna segiteni abba hogyan kell regisztrálni a jatékot mulitnál ? Mert akár hogy probálom nem megy
  • Gerileveri
    Nem igazán irreleváns mivel az ATS-nek (ugyanúgy mint az ETS-nek, a Farming sorozatnak és az OMSI-nak is) ugyanaz az üzletpolitikája:
    Viszonylag egyszerű alapra hosszú távon építeni. Az évek során kiadni fizetős és nem fizetős DLC-ket és deklaráltan támogatni és számítani a modder közösségre is.
    Nem a "jó játék" kezdetű kritikákra gondoltam, hanem azokra akiknek lövésük nincs a sorozatról és a feljebb említett üzletpolitikát sem ismerik, de szívesen trollkodnak egy kicsit.
    Léteznek persze olyanok akik más árazást és tartalmat preferálnak. Az itthon legnagyobb példányszámban eladott sorozat a FIFA és az Assasins Creed (vicc az hogy a Farming után :D). Hiába jelenik meg minden évben egy új darab 15k körüli áron, gyakorlatilag ugyanaz az összes.
    Köszi én inkább maradok az ET2 és AT-nál.
  • Gabhess
    oké köszi.
  • Szabi #834
    az egyjátékos módolatlan profillal mehetsz online, de nincs forgalom és munkásaid se, szóval max arra jó, hogyha valakivel konvojozni akarsz :D
  • Joci891
    Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell regisztrálni a multit hogy mennyen? Mert valami regisztrálást kér a jatékkal kapcsolatban
  • Gabhess
    A multiban lesz lehetőség embereket felvenni? Csak azért kérdezem mert ets2 nem multiztam így nem tudom mit lehet és mit nem.
  • yossarianHUN
    A képembe tolt utasítást valamiért mérvadóbbnak találtam, mint a képeket :P Na mindegy. Ha moddolt kamionnal játszom, akkor azt gondolom nem nagyon tudja kezelni a rendszer multiban.
  • Gabhess
    Megnéztem tetszik a dolog, hó sokan vannak fent.. Bár az első menettel elkéstem a bill állítgatása miatt...de aranyos a dolog..:) Kérdés menyi őrült lesz majd fent akik összetörik a gépedet..
  • Szabi #829
    azért ez így túlzás.. a címlapon egyből ATS cikkeket és képeket láthatsz :D

de amúgy ugyanazt a telepítőt használja az ETS2 és az ATS multy is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.07. 12:17:12
  • yossarianHUN
    Csak azért nem egyértelmű, mert egy szóval nem említik az ATS-t az oldalon. Ezt viszont igen: Register an account with us and link your steam account that has Euro Truck Simulator 2.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 12:11:13
  • Szabi #827
    bármi meglepő, az ATS multyhoz ATS kell :D
  • yossarianHUN
    Ez csak ETS2-s Steam fiókkal megy?
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 12:07:22
  • yossarianHUN
    1. A tények szempontjából totál irreleváns, hogy indult az ETS2. A Battlefront meg fél játékként is 14 ezer volt megjelenéskor, ez még nem jelenti, hogy rá hivatkozva mostantól minden kiadónak így kéne kiadni a játékait. 2. A modok szintén irrelevánsak, ugyanis nem a fejlesztőktől jönnek, a játék árát viszont a fejlesztőknek pengeted ki.

Egyébként ha képtelen vagy kezelni a legkisebb, "jó a játék, de..." kezdetű kritikákat butázás nélkül, az nem a "fanyalgók" intelligenciáját minősíti.
  • Gabhess
    oké köszi megtekintem
  • Szabi #823
  • Gabhess
    A multit ets2 ben nyomjátok?
  • Szabi #821
  • gomze

• smog15
    Oksa
  • Szabi #818
    akár, majd írj rám steam-en :D
  • smog15
    Délután egy kis multi? :)
  • smog15
    Nekem ugyan ilyen csak metál bordóban :D Hitel nélkül :)
  • Gerileveri
    1. ETS detto ugyanígy indult. 2. Már most annyi mod van, hogy +1 év "tartalom" van a játékban.
    Én megértem a fanyalgókat is, hiszen tudom hogy a butaság sajnos gyakran szorgalommal párosul, de lássuk már be hogy simán megér 15€-t már jelen állapotában is.
  • Szabi #814
    én nem moddolgatok, mert a multira vártam, viszont ma már ki is jött :D

link
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.07. 08:57:00
  • yossarianHUN
    Mod. Először nem akartam modolni a játékot, de aztán próbaképp feltettem egyet, és azóta sincs megállás :D Per pillanat ezek vannak fent:

T800

T600

Peter 379

Peter 351
  • Gabhess
    sajnos még nem... az modozat