American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a háttér képed is ATS, kicsit sem vagy rajongó! <#smile>
Carlos
Sose értettem miért vették ki.
Most csak a zenéket tolhatod, semmi interakció, még ha csak "fake" akkor is.

Þór vígi þessi rúnar

ocskoszilard
18 Wheels of Steel játékokkal én is játszottam szinte minddel. Az egyikben, talán az american long haul-ban volt CB-rádió, az rengeteget dobna az ATS-on is, de gondolom ezt soha nem kapjuk meg.

Erre emlékszem én is. Ez volt szt hiszem az első 18 wheels of steel játék. Hogy ez mennyire bugos volt.
- az életemet eluntam mire odaértem a célállomásra. Los Angelesen belül eljutni a megfelelő helyre volt vagy fél óra.
- a Los Angeles - Phoenix autópályán egy helyen, és csak ebben az irányban, valahol messze a pusztában volt egy sebességkorlátozó tábla, amit nem láthattál. Így jó eséllyel gyorsan mentél, a rendőrök utánad jöttek és jól megbüntettek. (+ kezdhetted megint nulláról a gyorsítást) A 3. kamion viszont volt olyan gyors, hogy meglóghattál a zsaruk elől.
- ha jól emlékszem Vegasba egy emelkedőn keresztül kellett bemenni, de az első két kamionnal folyamatosan felült a rakomány és megállt a kamion. A félelmetes gyorsítás, pláne dombon felfelé itt is bejátszott.
- nem szabadott Phoenix - Las Vegas és Los Angelesbe időre menő szállítást elvállalni, mert még a legjobb kamionnal sem értél be időbe soha.

Bocs a többiektől az offért.
Elfelejtettem bekapcsolni a mikrofont így a kommentelés lemaradt :D
//www.youtube.com/embed/LPyPo3BuHS8

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Meg van az első vas....
Egyébként Én is mentem aludni.
Szép álmokat....;)
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 23:56:00
<#taps> hát ez komoly.. író lehetnél.. még most is vigyorgok.. tudom , tudom ez épp akkor elég dühítő, és nem is Rajtad hanem a szitun vigyorgok, de a kép alapján azért Neked is van humorérzéked, ha másként nem is így visszagondolva ... talán .. mosolyogsz <#confused ?>.. Minden elismerésem a tied...Én biztos nem vittem volna végig.. <#awink> Azért tudd én kikapcsoltam az "álomgenerátort" meló mellett nincs időm még itt is ásítozni.. <#buck>. Na minden jót és kellemes gurulásokat mindenkinek léptem mert az élő álomgenerátor <#sniffles> beindult... szasztok<#wave>
Aztán még elvonszoltam magam Vegasig a totálkáros kamionnal, közben párszor megbüntettek, mert a tíz méterenként ledöglő motorral kínlódtam, így nem figyeltem a lámpákra meg a többi autóra, a végére már a tank is porzott, és persze az emberkém is végig ásítozta az utat, mert mikor máskor törne rá a gyors lefolyású, heveny álomkór...

Pénzt és XP-t se nagyon kaptam, mert persze a szállítmány fagyasztott kutyatáp vagy mi az anyám is ripityára tört az ütközésnél, de sebaj... Lényeg, hogy odaértem.
ez szép de én arra gondoltam hogy- ha az ets2 ben is tudtál száguldani itt lazán fogsz... egyébként a rig n roll szerintem az amcsi utcai kamionos versengés kellemes verziója.. <#awink>
Nagyon tetszett a leírásod bár akkor téged biztosan nem dobott fel... <#vigyor3> de megválaszoltad magadnak a fel nem tett kérdésed is ... nem kétarcú az ai, csak tartsd be a kreszt. ha ezt nem teszed akkor készülj fel mindenre mint a pilóták: " ne menj oda ahol előtte fejben nem jártál " ha piroson akarsz átmenni azt ott tegyed ahol belátod jöhet-e valaki városban házaktól takart részen ne tedd.. <#ejnye1> az ets2 ben én már megtanultam a vasúti sorompó .... hát az nehéz eset.. <#zavart1> de nagyon tetszett az ahogyan elmondtad megnéztem volna lassított mátrix videóban..<#zavart1>
pl. Peterbilt 389 ?
Ilyenkor hívj... Megyek menteni....<#nevetes1>
Nekem is van rutinom. asszem.
A legelső truck-os játékom. Nagyon régen volt.
Már nem tudom a játék nevét. De arra emlékszem hogy...
- 0-ról 10-re vagy fél óra alatt gyorsult.
- asszem 3-4 városka volt benne
- és 2-3 féle kamion. Még nem is lehetett őket tuningolni, csak menni, javítani.
- 98 vagy xp-n toltam, nem emlékszem
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.03. 23:04:36

Azért kétarcú az AI, csak akkor figyel rád, ha betartod a KRESZ-t. Ha például piroson mész át, úgy száll beléd, hogy nem is lassít. De legtöbbször akkor se zavartatja magát, ha kikanyarodsz elé, inkább megpróbál faltörő kost játszani. Máskor viszont elég intelligens tud lenni, egyszer például kikanyarodtam egy zsúfolt kereszteződésben, de félúton meg kellett torpannom, mert rájöttem, hogy nem tudok elég nagy ívben fordulni, úgyhogy a trailer el fogja vinni a tőlem balra várakozó autó orrát. Már vakartam a fejem, visszatolatni nem tudtam, mert mögöttem is álltak, de ekkor az akadályt képező verda fogta magát, és visszatolatott vagy két métert, hogy el tudjak menni koccolás nélkül. Ez kifejezetten tetszett.

Egyébként apróság, de figyeljetek arra, hogy ne próbáljatok átmenni a vasúti átkelőn, ha pirosan villog a jelző, de még nincs leeresztve a sorompó. Én nagy lendülettel, vagy 80-nal akartam átrongyolni, gondolván majd kecsesen átsuhanok a sorompó alatt, de akkorát csattantam a játék által felhúzott láthatatlan falon, hogy még mindig vacog a fogam. Rommá is tört a Kenworth, persze a semmi közepén, ahol 200 mérföldes körzetben sehol egy szerviz. Nagy öröm volt.
<#vigyor2>
Azok se rosszak ám..... :)
bár én jobban szeretem a kockásabb verziókat de akkor is szép... <#awink>
Egy Freightliner Coronado....<#crazya>
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 22:54:32
ez is nagyon szép..<#worship>
Pontosan úgy van ahogy mondod!!!<#nevetes1>
ez ugyan benne volt az ets2 ben, is de az ai nagyot fejlődött, az ets2 ben rendszeresen kanyarodtak ki elém minden előzmény nélkül itt, előre indexel, tulajdonképpen csak akkor van karambol ha én szándékosan okozom. Ha jól használod az indexet akkor szinte parancsolsz a forgalomnak... <#zavart1>

Érkezés San Francisco-ba stílusosan a Golden Gate hídon....
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 22:50:51
Nekem az is tetszik, hogy amikor refivel megyek, szembe jön egy másik kollega és el kezd villogni, hogy ugyan már ne vakítsam el...<#taps>
<#taps>

...egy kis pihenő
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 22:41:50
még az Alcatraz -t is megcsinálták.. <#wow2>
Szép..<#worship><#wow1>
joceruza

Ez az American truck!<#nevetes1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Az üzeneted alapján te vagy a "szegény"......

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

tökéletesen igazad van akkor is megvettem volna, ha a talicskán amerikai rendszám van, és igen boldog vagyok vele.. Te meg akkor sem lennél boldog ha egész Amerika 1:1 ben itt lett volna fotókat megtévesztő részletességgel, az összes világon fellelhető kamionnal és az összes forgalomban lévő civil kocsival... Akkor is belekötöttél volna.. Melyikünk is a "szegény" ember? A többi méltatlankodónak is ezt üzenem... <#taps>
joceruza
Ha erre 5-ből 10-et adsz neki,akkor neked az sem számítana ha talicskával kellene tolni az árut.......

Ez legyen a legnagyobb örömöd az évben....bocsi!

oxnard és santa cruz közt a tengerparti utat nézzétek meg ha lehet nappal, elképesztően szép,
nem 1 huzamban toltam le, benne van a tört verzió is csak amint kijött átálltam eredetire. a rendőrök idegesítőek 1 féle képen lehet kijátszani őket... full gáz városon kívül... nézd meg van -e mögötted autó amikor lassú vagy és gyorsulnál, ha rendőr állj ki az út szélére hagyd elmenni, aztán ami belefér. visszapillanóban mindig nézd van-e mögötted valaki ha van ellenőrizd rendőr-e...egyébkén ha egyszer felgyorsultál nem ér utol a zsaru, mert betartja a korlátozást. Városban menj végig 30 mérfölddel mert az a legkisebb sebesség így nem tudnak büntetni. városon kívül meg úgyis full gázzal mész.. nekem ezzel a módszerrel sikerült nullára vagy 1 büntire levinni a hosszú utakat is... persze kell kis rutin is a száguldáshoz....<#vigyor2>
Szép. 15óra.
Én csak 5órát bírtam egy huzamba játszani vele.

-És tényleg nagyon jó a játék
Habár jó lenne a gps-be beépítettek volna hogy x távolságon belül változni fog a sebesség korlát.
Az egyik pillanatban 70mp/h-val lehet menni a következőben meg 35-el és egyből megbírságoltak.<#violent>
Ilyen gyorsan még élőben em tudok reagálni. <#wilting>
- a választható parkolási nehézség volt az eddigi legjobb ötletük!
- a többi autós, végre reagál mikor a közelükbe érek, és nem jönnek belém.

Ezeket beépíthették volna a ets2-be is.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.03. 21:12:12

Én imádom miden percét, még csak 15 óra vezetés van ebben a hátam mögött mégis élvezem, kevés játék jön ki úgy ,hogy azt kapod amit ígérnek, november óta tudni lehetett mit kapsz! Ezt überelték is.... ismerek olyan játékot ami 4 * ennyibe került és nem azt kaptad amit ígértek!!! nálam az 5ös skálán 10 est kap... <#vigyor>
joceruza
Azért van pár pozitívum is!
-nem kellett 50 patch,hogy az AI-k kereke forduljon a kanyarokban (juhhé)
-rendőrautó a forgalomban ami "működik" is (baromira bejön)
-választható parkolási nehézség (tuti király)
-nagyon bejön a táj

És ami nem igazán ragadott magával....
-igen hamar be lehet járni a területet (de nem kell aggódni,az első DLC kivételével szinte potom pénzért meg lehet venni Amerikát :))
-igen nagy gépparkkal rendelkezik a játék,aminek lehet örülni (eddig úgy néz ki hogy a gyártó MAJD idővel meg fog minket ajándékozni,de,nem biztos hogy ajándék lesz)
-a pótokat már nem volt idő kidolgozni (lehet csak nekem tűnik úgy)
-gumik..... jól sikerültek volna
-fizika....kicsit Need for Speed-esre sikeredett (szerintem)

DE! Nem fikázni szeretném,hiszen az ember potom 5500-ért kapott egy fatya kis játszható demófélét (ahogy már említették itt a fórumon) és persze a fanokat sem akarom megsérteni ezzel az irománnyal.

Igazából 3/5 <#vigyor2>

joceruza
Csak mod.....egyenlőre

most indítok egy 1183 mérföldes utat.. 31 óra utazás...van ebben lehetőség..:)
Akkor mindegy. :)
szabii98
Mód

I met God. She's black

Akkor ez benne van az eredetibe?
Vagy csak photoshop? :DD
Törthöz is lesznek ugyanúgy dlc-k csak mondom...

Tudom ezzel most sok ember vérszemet fog kapni, de egy még közel sem félkész ETS 2 MODért meg nem fogok amúgy sem fizetni, főleg nem teljes árat
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.02.03. 19:09:31
Én észrevettem
Egyfolytában Priusokat látok.

joceruza
Így már érthető miért nincs több kamion.... a lóvé az Ufó kutatásra ment....

Szabi
//www.youtube.com/embed/zwHYCTgUQCU <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

joceruza
Van itt tartalom! Csak ezért vettem meg.

Még egy évecske (1 ingyenes,8 fizetős DLC és a modder sereg) és pöpec lesz!

A hétvégi tört változathoz képest van szerintem változás a hivatalos játékban.
Elsőre az egyik észrevételem hogy a forgalomban új kocsik vannak.... (másnak is feltűnt ez?)

Mindenképpen ajánlom a jogtiszta játékot. Már csak a DLC-k miatt is.... :)
Az első szállítmány.....

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 16:55:34
Rakománytól is függ, de sztrádán azért a legtöbből ki lehet sajtolni 80 körüli sebességet, ha van hely nekifutni :) Én a Nevadát és Californiát összekötő eldugottabb, a pusztaságon átvágó kis utakon szoktam száguldozni. Elméletileg 55 a limit, de szinte könyörög az aszfalt, hogy lépj oda neki. Ki tudna ellenállni ennek? Kamerák nincsenek, és amíg nem jön szembe egy zsernyák, addig döngethetsz akármennyivel, csak ne hagyd, hogy nagyon megrészegítsen a száguldozás, mert ez lesz a vége :)
is kitartás és lehet sajátod, ha nincs türelmed, vedd fel a banki kölcsönt, és vehetsz magadnak egy erősebbet