1572
-
Gabhess #891 nekem win10 enterprise N van . lehet valami gyengített verzió és azért nem megy a rádióm. Egyébként az ets2 ugyan ezzel a gonddal küzd. Mindkettő az ats is hivatalos vásárolt játék. Majd nézek valami komolyabb win10 et , hátha eltűnik a gondom. 
-
-
Ha jól tudom, a nem eredeti játék produkál ilyen hibákat. -
Srep #889 Jártam abba a garázsba kicsit hosszabb alvázas vassal, és a túloldalról, a hangár belsejéből parkoltam. :D Vicces úgy :)
Utoljára szerkesztette: Srep, 2016.02.13. 23:58:40 -
favi24 #888 
Ebben a hangárban még nem jártam.... kíváncsian várom.
Egyébként nekem egy másik mumusom van.
Ha legközelebb oda szállítok, csinálok fotókat.
...és az csak természetes, hogy tükörből....
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.13. 21:22:25 -
Meridius #887 milyen graf modot pakoltál rá? -
favi24 #886 Szia Gabhess!
Én is Win10-en tolom, de nálam még nem jelentkeztek a te hibáid se és más hibákkal sem.
Tökéletesen műkszik a rádió és az Mp3 is.
-
endy papp #885 Mikor ilyen helyekre kell betolni a pótot van benne kihívás,természetesen csak is tükörből.
Jó nekem valamivel "könnyebb" mivel szélesebb a látótér,de így sem egyszerű , imádom ezeket a szitukat,már csak ezért is megérte (nekem) megvennem...
oda kell betolni???
Igen, ide sikerült betolni....
Kép alapján nem tűnik szűknek a hely de nem volt egyszerű.
-
Gabhess #884 milyen oprendszeretek van? Nekem win10 és az mp3 és a rádió nem megy, 8.1 alatt ez a játék jól ment, másik játék meg szét fagyott, az most jól megy, ez meg rádiótlan..:
-
Szia, igen én találkoztam ezzel a hibával tegnap is és ma is. De az Ets 2 is egy darabig ugyan ezt a hibát produkálta.
Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez. -
Sziasztok!
Nem tudom találkozott e már olyan hibával,ha hibának lehet hívni,hogy megvettem az első kamionomat,és mikor fuvart vállalok,megyek pár métert a pótkocsival,és egy idő után eltűnik a pótkocsi. Visszamentem a helyszínre ahol elhagytam a pótot,de semmi trailer a helyszinen.Ugyan úgy megcsináltam ugyan az helyen,felvettem a pótkocsit megint gurultam pár métert és megint eltűnt a pótkocsi. Ezek után megnéztem a fuvar vállalást,hát még az se volt meg,szőrén szálán eltűnt.
Találkozott már más is ilyen problémával? -
DIESEL DOG #881 Hogy reális-e? Határozottan nem. Ahogyan az előttem szóló írta itt az öreg kontinensen a Volvoé jelenleg a szériában gyártott és elérhető legerősebb erőforrással szerelt nehéz TGK a maga 750Le teljesítményével. Nyilván ezt a teljesítményt és a hozzátartozó forgatónyomatékot csak egy bizonyos fordulatszám tartományban tudja leadni. Utána következik a második helyen a Scania 730Le teljesítménnyel. A nagy átlag ami közúton megfordul az 400 és 500Le környékén van még az USA-ban is bár ott nem ritka a 600Le körüli átlag. Én amit eddig vezettem a legerősebb az egy 460-as DXi Renault Premium volt, sitt hordásra volt befogva. (nyerges+ billencs félpót) Persze vannak 1000Le feletti húzók is, nyilván utólagos ECU módosítással, stb. Ugye versenyre felkészített vontatók, vagy pl. Amerikában szokás húzó versenyt tartani. Hallottam már olyanról is hogy eltávolítják az SCR katalizátort mivel folytja a motort persze ezekután a teljesítmény csökkeni fog mivel az ECU azzal a bizonyos eszközzel került le a gyártósorról azzal lett az egész összehangolva, így utólag újrahangolják. Olyan ez kicsit mint pl. egy autó tuningja. Sokmindent lehet, ésszerű keretek között. /sokszor ezért nevetek azokon akik azt hiszik hogy ha hátra feldobnak egy sportdobot vagy egy sport rendszert ami hörög mint a veszedelem akkor máris nyert xyz lóerőt... hát általában leginkább nem, mivel az ECU-t hozzá kellene hangolni utólag./
De hogy témánál maradjak... hozok egy képet az öregvasról. :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.13. 15:44:38 -
ikarus44 #880 Európában a Volvo-é a legerősebb motor 750 pacival -
yossarianHUN #879 Egyébként aki kicsit ért a kamionokhoz, az beszélhetne róla pár szót. Azon szoktam tűnődni, hogy mennyire reális az, hogy a modderek által készített kamionoknál gyakoriak a 7-800, esetenként akár 1000 lóerő körüli motorok, és ezeknek általában valódi(nak tűnő) megjelölése is van. Viszont amennyire én tudom, az amerikai kamiongyártók nem nagyon csinálnak 600 lónál erősebb gépeket, de még az európaiak is megállnak általában 700-nál. Tudtommal nemrég harangozták be az új Volvo FH16-ot, mint a világ legerősebb kamionját, abban meg 720 lovas a legnagyobb motor. Akkor ezek a modos hajtóművek abszolút légből kapottak, vagy valami más áll a háttérben? -
hangacsi #878 Ma reggel bekerültek a játékba a beígért festések. Vannak köztük szépek..... -
favi24 #877 A Vidi kártyám: NVIDIA GeForce GTX 750Ti
Lehetett volna ennél jobb is de az már árban nagy ugrás lett volna...
Gondolni kellett arra, hogy a komplett gépet 200 -ból ki kellett hozni.
Nekem is fullon van a grafika.. elég szép a kép szerintem... (legalább is nekem tetszik)
Egyébként nekem is be jön a játék. Nagyon tetszik a parkolás. Igazi kihívás valamelyik....
+ Én feltöltöttem 100 country zenét és amikor vezetek megy a rádió. Frankó érzés.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.11. 20:10:03 -
endy papp #876 Nekem van mind kettő ,de a laptop az csak úgy.... ,nem játékra ,az asztali direkt arra lett össze rakva.
(csak a VGA volt anno160)
5760x1080 felbontáson elég jól fut ez is, sőt majd jobban mint az ets 2 , minden magas graf beállításon.
szerintem nem csúnya...
Első kamionom a cégnél
Így a demo alapján azt gondoltam nem veszem meg, de 2-3 óra játék után aztán mégis ,vétel lett belőle.
Egyik legjobban a parkolás tetszik na azzal jól elszórakozok,no meg úgy összességébe jó.
Persze lehetne jobb de majd idővel... -
favi24 #875 Huhh majdnem megszédültem a látványtól.... 
Nekem egy nagyon jó barátom (értsd: gyerekkori) nagy számítógép guru. Ő csinálta meg a gépemet. Anno a laptoppomat is rajta keresztül vettem. Az se rossz, de lassan eljár felette is az idő.
Ráadásul úgy konstruálják meg, hogy egy időben elkezd tönkremenni benne egy csomó dolog. (mostani laptopok élete kb. 3 év) Ő márpedig tudja mert a keze alatt naponta pár laptopp meg asztali gép szerelése, konfigurálása, miegymása megfordul.
Viszont!
Ő tanácsolta, hogy inkább asztali gépben gondolkodjam, mert azt bármikor tovább lehet fejleszteni.
A laptoppal az a baj még, hogy nagyon minimális a fejleszthetősége. Ráadásul az árakat összehasonlítva az a tudású laptop ami, most az asztali gépem, 300-nál alább nem jött volna ki. Pl. a memóriában így is csak 8 G van jelenleg. Majd turbózom, ha kell, de erre mondta azt is, hogy olyan sok változás nem lesz...
De persze ezek az Én barátom tanácsai.
Csak tájékoztattalak. A döntés persze a tied...
-
yossarianHUN #874 Ha érdekel valakit: ATS teszt -
mardal #873 Tegnap a steam leszedett egy kis frissítést,az mi lehetett szerintetek? -
Napokon belül jön a Kenworth W900 és majd így tovább. A méretarány azért ilyen, mert ha az ETS2 méretarányával készült volna a térkép, akkor később a 3-4ezer mérföldes távolságok valós időben több órás fuvarok lennének. Tény, hogy 3 év alatt ez a tartalom így kevés, legalábbis ennyi pénzért, én speciel bízom benne, hogy előbb vagy utóbb eljutunk egy teljes amerikáig és sok amcsi vasig, de ez még évek kérdése. -
ikarus44 #871 Hát valahogy nem vagyok meglepve, hogy akciózzák, mert ebben az állapotában hát igencsak meg tudom érteni aki nem akar érte 6000 Ft-ot (vagy többet is akár) fizetni. -
Egyetértek... Én úgy gondolom, hogyha várnak még egy fél évet akkor sokkal jobb lenne a játék megitélése, mert ez a mostani így elég siralmas. Az meg, hogy máris akciózzák lefelé, csakhogy vigyék elég "érdekes". :) -
Jé, egy régi arc :D
Há, én is megvettem, nem is vagyok vele megelégedve. A tartalom nem bántja a szemem, hisz tudni lehetett, hogy mi lesz benne, a méretarányt viszont nagyon elba....rontották. Szinte ki az egyik városból, be a másikba.
Az Scs is érezni fogja hogy ez kevés (bár az eladások nem feltétlen ezt mutatják), így biztos lesz ingyenes DLC is első körökben. A kamionok pedig minden esetben ingyen jönnek (csak mikor, ha 3 év alatt ekkora térképre, és 5 kamionra futotta (elvileg 1 Kenworth, 1 Peterbilt, és 1 Volvo készen van))
A warez pedig lopás, függetlenül attól, hogy egy ilyen tartalmú játékról van szó, vagy pl. egy GTA5-ről. -
smog15 #868
Aki látta a Psycho 2-t annak ismerős ez a hely :)
-
Gabhess #867 Pedig full grafikán nagyon szép.. 
--
-
Természetesen már tervben van a gép újítás, a nyáron meg is történik. Nem egy asztali erőmű, hanem egy erős multimédiás laptop.
Ugyanakkor kipróbáltam a Demo-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy még ezen is elég jól fut, átlag 24 fps van, néha persze lemegy akár 17-ig is. Cserébe viszont ocsmány a játék.
Ha lesz kedvem még elszórakozok vele, de a teljes verziót majd csak a nyáron veszem meg, ha már meglesz az új gép, mert ez fáj a szememnek, pedig nem vagyok az finnyás fajta.
Screenshotok csak NAGYON ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
endy papp #865 Köszi a hírt már töltöm is le.
-
favi24 #864 Hm. A gond, hogy a DEMO még csak el fog futni, de szerintem a nagyobb terjedelmű "modok" már nem biztosan.
Szerintem lassan itt az ideje egy kis gépfejlesztésnek
Igaz nem egyszerű a dolog. Nekem decemberben történt meg az a bizonyos felfejlesztés... a vége az lett, hogy a házon kívül végül minden új lett. Potom 200 ropit nyögtem ki rá.
De most legalább egy ideig hasítok....
-
Elérhető a Demo steam-en!
Nekem ez nagy hír, eddig azért nem vettem meg játékot, mert nagyon a minimális gépigény határán táncol a jelenlegi konfigom, de ha élvezhető lesz így, már veszem is meg.
-
Loki of a Down #862 Várom, mint hívők a megváltót.
-
Gabhess #861 Le is cserélem az egész flottát 
-
-
-
Pár nap múlva jön a Kenworth W900!
-
gyuri35 #858 Oks,köszi a gyors választ!
-
hangacsi #857 Még nincs. De amint kész lesz ingyenesen megkapjuk. -
gyuri35 #856 Sziasztok!Most akkor kész az Arizona map vagy nem?Tegnap reggel vettem meg a játékot de nálam nem jelenik meg,steam azt írja elérhető.Olvasom az SCS blogját,ott meg azt írják hogy még nincsen kész.Most akkor mi van?Illetve van vagy nincs?
-
aurél64 #855 -
DIESEL DOG #854 Let the good times roll... :)
-
smog15 #853
-
Néhány kép tőlem is!