American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetett volna ennél jobb is de az már árban nagy ugrás lett volna...<#vigyor0>#vigyor0> Gondolni kellett arra, hogy a komplett gépet 200 -ból ki kellett hozni.
Nekem is fullon van a grafika.. elég szép a kép szerintem... (legalább is nekem tetszik) <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nekem is be jön a játék. Nagyon tetszik a parkolás. Igazi kihívás valamelyik....
+ Én feltöltöttem 100 country zenét és amikor vezetek megy a rádió. Frankó érzés.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.11. 20:10:03
(csak a VGA volt anno160)
5760x1080 felbontáson elég jól fut ez is, sőt majd jobban mint az ets 2 , minden magas graf beállításon.
szerintem nem csúnya...
Első kamionom a cégnél
Így a demo alapján azt gondoltam nem veszem meg, de 2-3 óra játék után aztán mégis ,vétel lett belőle.
Egyik legjobban a parkolás tetszik na azzal jól elszórakozok,no meg úgy összességébe jó.
Persze lehetne jobb de majd idővel...
Nekem egy nagyon jó barátom (értsd: gyerekkori) nagy számítógép guru. Ő csinálta meg a gépemet. Anno a laptoppomat is rajta keresztül vettem. Az se rossz, de lassan eljár felette is az idő.
Ráadásul úgy konstruálják meg, hogy egy időben elkezd tönkremenni benne egy csomó dolog. (mostani laptopok élete kb. 3 év) Ő márpedig tudja mert a keze alatt naponta pár laptopp meg asztali gép szerelése, konfigurálása, miegymása megfordul.
Viszont!
Ő tanácsolta, hogy inkább asztali gépben gondolkodjam, mert azt bármikor tovább lehet fejleszteni.
A laptoppal az a baj még, hogy nagyon minimális a fejleszthetősége. Ráadásul az árakat összehasonlítva az a tudású laptop ami, most az asztali gépem, 300-nál alább nem jött volna ki. Pl. a memóriában így is csak 8 G van jelenleg. Majd turbózom, ha kell, de erre mondta azt is, hogy olyan sok változás nem lesz...
De persze ezek az Én barátom tanácsai.
Csak tájékoztattalak. A döntés persze a tied...<#awink>#awink>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Þór vígi þessi rúnar
Há, én is megvettem, nem is vagyok vele megelégedve. A tartalom nem bántja a szemem, hisz tudni lehetett, hogy mi lesz benne, a méretarányt viszont nagyon elba....rontották. Szinte ki az egyik városból, be a másikba.
Az Scs is érezni fogja hogy ez kevés (bár az eladások nem feltétlen ezt mutatják), így biztos lesz ingyenes DLC is első körökben. A kamionok pedig minden esetben ingyen jönnek (csak mikor, ha 3 év alatt ekkora térképre, és 5 kamionra futotta (elvileg 1 Kenworth, 1 Peterbilt, és 1 Volvo készen van))
A warez pedig lopás, függetlenül attól, hogy egy ilyen tartalmú játékról van szó, vagy pl. egy GTA5-ről.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Aki látta a Psycho 2-t annak ismerős ez a hely 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Ugyanakkor kipróbáltam a Demo-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy még ezen is elég jól fut, átlag 24 fps van, néha persze lemegy akár 17-ig is. Cserébe viszont ocsmány a játék.<#eplus2>#eplus2>
Ha lesz kedvem még elszórakozok vele, de a teljes verziót majd csak a nyáron veszem meg, ha már meglesz az új gép, mert ez fáj a szememnek, pedig nem vagyok az finnyás fajta.
Screenshotok csak NAGYON ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Szerintem lassan itt az ideje egy kis gépfejlesztésnek <#awink>#awink>
Igaz nem egyszerű a dolog. Nekem decemberben történt meg az a bizonyos felfejlesztés... a vége az lett, hogy a házon kívül végül minden új lett. Potom 200 ropit nyögtem ki rá. <#szomoru1>#szomoru1> De most legalább egy ideig hasítok....
Nekem ez nagy hír, eddig azért nem vettem meg játékot, mert nagyon a minimális gépigény határán táncol a jelenlegi konfigom, de ha élvezhető lesz így, már veszem is meg.<#vigyor>#vigyor>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
hangacsi.blog.hu

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Ha nem látod a Sign in Through Steam ikont az ATS dobozán a WoTr-on, akkor használj másik böngészőt az összekapcsoláshoz. Nekem pl. valamiért sem Firefoxon sem Chrome-on nem volt ott, csak Explorer-rel jelent meg.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.07. 15:09:50
#838: nem a multi ikonjával indítod 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Viszonylag egyszerű alapra hosszú távon építeni. Az évek során kiadni fizetős és nem fizetős DLC-ket és deklaráltan támogatni és számítani a modder közösségre is.
Nem a "jó játék" kezdetű kritikákra gondoltam, hanem azokra akiknek lövésük nincs a sorozatról és a feljebb említett üzletpolitikát sem ismerik, de szívesen trollkodnak egy kicsit.
Léteznek persze olyanok akik más árazást és tartalmat preferálnak. Az itthon legnagyobb példányszámban eladott sorozat a FIFA és az Assasins Creed (vicc az hogy a Farming után 😄). Hiába jelenik meg minden évben egy új darab 15k körüli áron, gyakorlatilag ugyanaz az összes.
Köszi én inkább maradok az ET2 és AT-nál.
de amúgy ugyanazt a telepítőt használja az ETS2 és az ATS multy is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.07. 12:17:12
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 12:11:13