1572
-
DIESEL DOG #811 Végtelen rónák a'la ámerika! Úton-útfélen Nevadában. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összegezve, remek a játék hangulata. Minden forintját megérte. Néhány moddal meg abszolút fel lehet dobni. Jöhet az Arizona DLC és a tanúhegyekkel tűzdelt sivatag. :)
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.06. 23:54:56 -
Xelus #810 Mármint T800 ra gondoltam -
Xelus #809 Érdekelne kék csörös csak külső fénykép,vagy játékban megtalálható?
-
Gabhess #808 most értem el a térkép 99,48%.. a maradék 0,52 valószínűleg, kisebb beállók idővel meglesznek..
-
hárma szintű garázsban :D -
yossarianHUN #806 Én erre cseréltem be a T680-at:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DIESEL DOG #805 Első kamion. Nem egy mai leány, de nem is túl vén vas. És persze hogy hiteles... de csak a fele! :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.06. 13:20:26 -
Ezt hol fényképezted ?
Az enyim még csak ilyen kis aranyos :D
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2016.02.06. 12:07:04 -
Emlékezz vissza rá eleinte az ets2 is harmat gyenge volt. -
-
DEJÓ!
(veszek belőle gyorsan még egyet)
-
Meridius #800 Ez lényegében egy early access játék ahol a jövőbeli tartalom ígéretét veszed meg, burkoltan még a célkitűzések is megvannak, "ha többet fizettek, több államot modellezünk le." :D
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2016.02.06. 09:23:15 -
Szép ám! Te is a NASA-nál dolgozol? -
yossarianHUN #798 Na akkor egy Kenworth T800
-
yossarianHUN #797 Na majd összehasonlíthatjuk az "öffisöl"-lel
-
krisz1998 #796 Peterbilt 389. 
-
hangacsi #795 Én ma vettem meg a játékot. Előtte kipróbáltam a virágbolti verziót is. Igaz, hogy nagyon kevés a tartalom. Sok minden hiányzik, ami az ETS2-ben benne van. De ha azt vesszük alapul, hogy az ETS2 is honnan indult és hová jutott, én megszavaztam a bizalmat neki. Lehet sok pénzt kérnek kevés tartalomért, de láttunk ennél rosszabbat is már. A virágbolti elérhető, aki kíváncsi próbálja ki és mérlegelje, hogy megéri-e megvenni. Nekem megérte. Elszórakozok vele az ETS2 mellett. És hiszem, hogy ha bővül, akkor jó kis játék lesz ebből.
De azzal is egyet tudok érteni, hogy talán várni kellett volna még a kiadással, míg legalább 2x ekkora bejárható terület, meg vagy 3x ennyi kamion és megvásárolható kiegészítő lesz hozzá. -
HumiAriból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt a fórum "fejlécet" vagy mi a fenét meg légyszíves vakerjátok meg. Olyan mintha egy 5 éves gyerek írta volna. A warez nem igazán függ össze a tartalom mennyiségével. -
yossarianHUN #792 Lehet hogy így van, de ezzel bármilyen kritikát elegánsan félrelökhetsz. Szerintem kiváló a játék, de azon nem hiszem hogy lehetne vitatkozni, hogy már-már felháborítóan kevés tartalom van benne 6000 forintért. Ehhez valószínűleg jön majd ingyen az Arizona DLC, plusz a két új kamion, a többiért meg már majd fizetni kell. Sajnálom, hogy már a rétegjátékokat is megfertőzte ez a "félkész játékot teljes áron, a másik feléért meg majd fizetnek pluszban" mentalitás, az EÁ-t is azért kívánom pokolra többek között, mert behozta a köztudatba ezt a lehúzós üzletpolitikát. Lássuk be, akármilyen jó játék is az ATS, ezt a tartalmat 10 éve még ingyenesen játszható demóként adták volna. -
Rosszul tapasztalod. A fórum eddig ezt mutatja. A baj veletek van...... Ha kaptál volna egy várost és egy kamion alvázat,neked lehet az is elég lenne. Az ETS után ez édes kevés. Már bánom hogy pénzt adtam érte. Az év első felében nem hiszem hogy sokat kapunk majd...... Addig meg mit élvezel rajta? Ha nem lennének modderek érdemes modokkal,már most hagynám a fenébe. -
OMSI 2 is egy elég erős rétegjáték, ami 10ezer Ft, és még van hozzá 65ezer Ft-ért DLC.
Keveset kaptunk, de ha fél USA benne lenne, akkor is lenne aki szidná valamiért, úgy se felel meg semmi senkinek, ez a tapasztalatom. -
Hát remélem tényleg nem lesz igazad! Ha viszont igen,ez volt az uccsó játék amit megvettem tőlük.... -
Úgy látszik akkor eléggé bejött neked ez a demó, ha már ennyire széttoltad a játékot:) -
yossarianHUN #787 Az a baj, hogy a DLC-k jelentős része fizetős lesz (nagy valószínűséggel). Ahogy a fejlesztők írják a honlapjukon, szeretnék egész Amerikát betenni a játékba, de hát ez még nem megy, és majd "you vote with your wallets". Hát aranyos. Nem akarok garasoskodó lenni, de szerintem ez a 6 ruppó körüli ár egy ilyen rétegjátékért abszolút rentábilis összeg. Na de azt még valahogy le is nyelném, hogy megjelenéskor egy demót kapunk ezért a pénzért, viszont akkor később már ne kelljen fizetni a játék többi darabjáért. Sajnos van egy olyan gyanúm, hogy aki a teljes tartalmat akarja, annak a végére ki kell majd perkálnia egy AAA játék árát, ami azért elég pofátlanság. De ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.05. 18:10:07 -
yossarianHUN #786 Igen, a DLC-k ugyanazok lesznek minden verzióhoz. -
Sajnos igen. Énis nagy fanja vagyok a szériának. Emlékszem amikor még magyar rendőrautót meg malév gépet csináltam a 18WoS-hez az itteni (sg-s) srácokkal. Mekkora jóság volt.
De ez ATS háááááát... demó. Sajna. Szerettem volna, hogy ne az legyen, de nekem ez nem ér meg 5500 Ft-ot. Ha majd kijön a "complete edition" vagy akármi, akkor talán. Sajna az ilyenek akkor szoktak kijönni, amikor beharangozzák az újat, akkor meg már minek.
Nem teljesen értem, hogy egy ennyire "félkész" játékot hogy adhattak ki.
Mert valljuk be. Az csak rizsa, hogy majd jönnek a DLC-k. Ok... igen jönnek. De addigra már a játékosok többsége (casual, nem a HC fan) lelép és leszarja, játszik mással. De ha azt olvassa, hogy 2 nap alatt bejárható a terület 2 kamion van (holott eddig xy db volt az előzőekben) akkor meg se veszi... mint ahogy én sem... és sokan mások sem... mert ez biz nem egy teljes játék, még akkor sem, ha később ingyen (még szép bakker hogy ingyen) jön hozzá x új terület meg y új kamion. -
28mark #784 Sziasztok, meg szeretném vásárolni a játékot. A beígért ingyenes map dlc-k mindegyik verzióhoz megjelennek? (pl: dobozos,steam-es,g2a-s)
-
Ezt nem akarják felfogni a nagy fanok! Szerintük ez bőven az ígért felett van.....PEDIG nem is......harmat gyenge. -
Desert #782 Demonak is gyenge a tartalom. -
Azért mondjuk meg őszintén! Nem kellett valami nagy területet bejárni....sajnos. -
Van egy kis hitelem,de ezek már megvannak. Lazulhatok.... -
2 nappal a megjelenes utan? Derek dolog!
-
Jöhetne valami DLC,mert térkép 98.7%...... 3 kamion,1 garázs... -
smog15 #777 -
-
Gabhess #775 Bocsi nem nyitotta meg a forum a videót. -
Gabhess #774 Milyen sorozatot? -
Fantasy18 #773 Indítottam egy ats sorozatot. Jó szórakozást srácok.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.02.05. 10:34:33 -
yossarianHUN #772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oakland.