1572
-
smog15 #931 Előbb lett írva, hogy png képeket légyszi ne
Amúgy szerintem legegyszerűbben úgy lehet megcsinálni jpg-re hogy megnyitod paint fájt beilleszted mentés másként ott kijelölöd hogy jpg-nek mentse és ennyi :)
-
Parkolás ide vagy oda mindenhova belehet állni csak idő kérdése. Persze nem mindegy, hogy amíg aktivan gyakorlod ezt a tevékenységet kit és mit tartasz fenn.:) Nem parkoló tábla volt az oviban a jelem szóval bő 10 perc után sikerült ide berakni közben aki jött a létező összes fény és hangjelzést leadta hátha gyorsabban sikerül. 
-
favi24 #929 jó, majd figyelek -
a png képeket nem kéne eröltetni -
favi24 #927 Gabhessnek igaza van! Csak kijelőlt helyen tudsz pihenni. Persze megállni meg tudsz bárhol, ha tájat akarsz nézni 
Na akkor azért mutatok egy fotót az én hálófülkémről...
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 09:18:06 -
Gabhess #926 én multizom de nem merek modot használni mert ha netán, nem engedélyezett kitiltás jár érte. Azt meg nem találtam még meg hol vannak az "engedélyezett" modok. -
Hamar kideritettem mert chrasel a játék multiban ha megnyitom bent a modkezelőt. De logikus is mert a multiplayer is egy mod ergo modban modot használni ?
-
favi24 #924 Mivel nem játszottam még multiban, így nem tudom, hogy a plusz modok megjelennek-e. De gyanítom, hogy mint a Farming Simulatorban, itt is mind a két embernél telepítve kell lennie egyazon módoknak.
Amennyiben nem így van, kérek valakit aki már multizott mondja el részleteiben is. -
Gabhess #923 itt nincs vadcamping, be kell menned egy arra kijelölt helyre ahol pihenhetsz, a térképen kék alapon fehér ágy és rajta egy kis fehér fickó jelzi 
-
-
bbalazs78 #922 Sziasztok,ha már van hálófülkés kamionom hogy lehet aludni a kanionban?Próbáltam hogy csak valahol félreállok de nem aktiválódik.Köszi. -
Ezek a mod-ok multiplayerben is látszódnak másoknak vagy csak magunk örömére szolgálnak? (nagyon szép kamion) -
favi24 #920 Na, én is leszállítottam egy fuvart a kikötőbe a konténerek közé... nem volt egyszerű a betolatás (természetesen tükörből)

-
yossarianHUN #919 International 9400i
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Freightliner Classic XL
Freightliner Coronado (nagy kedvenc)
Peterbilt 387
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
a mai fuvar Devastator volt.. :)
-
-
Ah, köszi erre nem gondoltam :)
Közben alakulgat az én vasam is , most épp magyar mágnes festésen van túl :)
Monsta -
Gabhess #915 ha a tabot megnyomod fel tudod jelenteni az illetőt, menet közben könnyebb egy számot megjegyezni mint a teljes nevet.. -
Sziasztok! a Multiplayer mod-ban a nevek után szereplő számok mit jelentenek ? nem jöttem rá
, bár nagyon utánna se néztem
-
endy papp #913 Imádom ezeket a lerakókat,no meg ahogy alig van hely némelyiknél...
A bányába dinamitot
Targoncákat a vasút állomásra
Aki még nem volt éjszaka Vegasba annak érdemes elmenni,gyönyörű lett.
Viva Las Vegas
"Verseny a vonattal"
-
Gabhess #912 A multiplayer meg szétfagyott ezzel a lendülettel a lerakók környékén 3-5 fps a max.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #910 Aki nem akarja feltétlenül haxolt, több millió kredites profilokkal szétcsalni a játékot, de azért nem bánná, ha gyorsabban gyűlne a pénz, annak itt az arany középút: növelt bevétel Beállítható, hogy 2x, vagy 4x pénz/XP járjon a munkákért, illetve az alkalmazottak munkájáért. -
ha van neted, akkor böngészős Steam-ed is.. megy a stream.. :DD -
smog15 #908 Fájdítsd csak a szívem :D
Hitel nélkül eddig vettem egy kamiont ami most középfülkés és meg van az első garázsfejlesztés is, hogy a W900 beférjen :D és most van 122.000 dollárom nem tudom mennyi egy alap w900.
Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.15. 18:25:41 -
endy papp #907 Nálam 350 000 hitel befigyel így még egy darabig marad az alap kamion....
Mire lesz elég pénzem,addig még 2-3 lehet kiadnak a készítők....
-
gondolom holnapig lesz kéklámpás mód.. :D
-
smog15 #905 Remélem van elég pénzem megvenni
Sajnos 8-ig dolgozom :(
-
endy papp #904 Nos ez is egy szuper lerakó,a maga környezetével együtt.
Itt is kellett ügyeskedni mire sikerült.
Oda be kellene tolni
Végre a helyén van...
Ha már itt voltam szusszantam is egyet és irány tovább az új szállítmánnyal,a targoncákkal.
Pihi a kikötőben.
Majd reggel irány tovább.
Irány tovább
Egy gyönyörű naplemente.
Naplemente
Még a végén elütöm valamelyiket
Ennyi szekeret....
Oda a jobb sarokba kellene betolni????
Nem egyszerű feladat
Minden a helyére került.
Repülőtér
-
Bővebben!

-
megjött a harmadik kamion 
-
Javitások
1.1.1.1
Fixed missing localization of traffic_offense option
1.1.1
Player has more time to react to changes in speed limit before it is enforced by the police.
Tweaked police offence probabilities for 'no lights' and 'speeding'
Added option for disabling traffic offense
Added reduction of fines based on player's level
1.0.0.4
Missing geometry fixed in the Mac version
-
-
favi24 #899 Súlymérés...
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.15. 08:57:02 -
Tano #898 A reptér Las Vegastól délre a Nellis? -
endy papp #897 

-
ikarus44 #896 Bal oldal a szikla fölött. A Milkát szeretem
-
endy papp #895 Minden amcsi film tele van vasúti átkelővel,itt meg csak a sivatag közepén találtam egyet.... 
De lehet van több is ,még minden fele nem jártam.
Vasúti átkelő......
Azért a sivatag közepén is tud esni ha akar,pedig nagyon nincs is fel tolva a csúszka ,így pont jó ,néha befigyel egy egy zápor,hogy ne legyen uncsi....
Sivatagi eső
Erre felé eléggé nagy a légi forgalom,majd le vitte a kamion tetejét,mire észre vettem el is tűnt,de azért a két függőleges vezérsík,picit látszik.
Aki megmondja hol látható,az kap tőlem egy ....csokit
Vadász repülő F...
Csípem ezeket a bányákat.
A minap alig tudtam feltolni a pótot ide ,(a nagyobb súlynál is erőlködik az emelkedőn)igaz a kamion is alap,
De igazából tetszik így is,egyenlőre erre futotta a kölcsönből ,no meg egy garázsra ,két alkalmazottal ,alap kamionnal,de azért szépen csorgatják a lét.
A fiúk a bányában dolgoznak....
Ez sem volt egy egyszerű parkolás ,pedig először annak tűnt,csak ugye itt a forgalommal és az AI tankoló kocsikkal is meg kellet küzdeni.
Üzemanyagot a kútra.
Emberek ezt oda?????
A műhely várja az üzemanyagot
Csak sikerült.
Végre a helyén....
Na ilyen helyek dobják fel igazán ezt a játékot és teszik egyedivé......legalább is számomra.
Irány a lerakó állomás
Jó kis helyek ezek is.
Meghoztam a trakit
-
favi24 #894 Pontosan így jártam Én is... 
Kénytelen voltam a főúton jobbra fordulva kimenni majdnem a városból. Ott van bal oldalon egy placc. Ott tudtam pihizni.
Másnap azért vissza mentem, de még mindig zárva volt mindkét kapu. -
yossarianHUN #893 Ne is mondd, múltkor majdnem idegbajt kaptam, mert már ötödször aludt el a sofőröm, de az istennek nem tudtam bemenni ebbe a pihenőbe. A végén mérgemben kikapcsoltam a fáradtságot a beállításokban, és a következő pihenőnél kapcsoltam vissza. -
endy papp #892 Itt szerettem volna pihenni ,mivel az lenne ami ,de "zárva" volt mind két kapu,vagy csak szabin vannak ..... 
Még szerencse nem messze volt egy,"Viva Las Vegas"
Pihenő hely 1-es kapu zárva
2. kapu zárva.