American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó pap holtig tanul <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>-<#wow3>#wow3>
srácok melyik bemásolási verzió a jobb? talán az elakadásos?
másképp próbálom meg meglátjuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/306613034801895110/0CB643ED7C0B8895D6D9C2ED74CAEA01B80C7EA2/
Ezzel ki tudtam bontani a játék scs fájljait. Kicsomagolod, bemásolod az exe-t a játék telepítésének mappájába. Utána duplaklikk a kibontani kívánt scs fájlra, a felugró ablakban "kiválasztom a telepített programok listájából". Kitallózod az előbb bemásolt scs_extractor.exe-t majd ok. Kis dos ablak után kibontja. A fájlok ott lesznek a telepítés mappájában ahova az exe-t is másoltad.
Ha végeztél a szerkesztéssel akkor meg vissza is kell csomagolni. Na nem az egészet, csak a módosított fájlt mapparendszert megtartva. Totalcommanderrel becsomagolod egy zip-be, majd a zip-et totalcommanderrel átnevezed scs-re. A becsomagolásnál arra kell elméletileg figyelni, hogy a tömörítési arány 0 azaz nulla legyen.
Utána az új scs fájl meg mehet a szokott mod mappába.
Ha végeztél a szerkesztéssel akkor meg vissza is kell csomagolni. Na nem az egészet, csak a módosított fájlt mapparendszert megtartva. Totalcommanderrel becsomagolod egy zip-be, majd a zip-et totalcommanderrel átnevezed scs-re. A becsomagolásnál arra kell elméletileg figyelni, hogy a tömörítési arány 0 azaz nulla legyen.
Utána az új scs fájl meg mehet a szokott mod mappába.
Jól néz ki a kicsike..
Ahogy yossarianHUN megírta, egy plusz mod. az atsmods.lt honlapról.
Ráadásul már volt egy frissítése is...<#awink>#awink>
Elég kedvező áron mérik, így sikerült most már 3 db-ra sort tennem. Egyébként nem használok semmilyen pénz generáló módot. Hagyom, hogy szépen annak rendje és módja szerint gyarapodjon a dollárkám.
Viszont lenne egy kérdésem mindenkihez. Tud valaki segíteni, hogy hogy lehet új,saját skint csinálni a játékon kívül? Persze amikor elkészült akkor beraknám, megosztanám akinek tetszik, használja majd.
A Farming Simulatorban csináltam pár apróbb festegetést, miegymást. De itt egyenlőre még megnyitni sem tudom az SCS filet.
Letöltöttem egy "SCS extractor" progit. De nem akarja megnyitni a filet.
<#help>#help>
Ráadásul már volt egy frissítése is...<#awink>#awink>
Elég kedvező áron mérik, így sikerült most már 3 db-ra sort tennem. Egyébként nem használok semmilyen pénz generáló módot. Hagyom, hogy szépen annak rendje és módja szerint gyarapodjon a dollárkám.
Viszont lenne egy kérdésem mindenkihez. Tud valaki segíteni, hogy hogy lehet új,saját skint csinálni a játékon kívül? Persze amikor elkészült akkor beraknám, megosztanám akinek tetszik, használja majd.
A Farming Simulatorban csináltam pár apróbb festegetést, miegymást. De itt egyenlőre még megnyitni sem tudom az SCS filet.
Letöltöttem egy "SCS extractor" progit. De nem akarja megnyitni a filet.
<#help>#help>
Megpróbálom leírni, hogy hogy tegyél fel képet.
1. A játékból kifotózol valamit
2. Valamilyen kép szerkesztővel átkonvertálod jpg. -re
3. A "kepkezelo.com" programmal feltöltöd a netre a jpg. képet
4. Az SG.hu fórumban a "kép beszúrása" ikont megnyomod
5. ki jön egy kis ablak, ide bemásolod a képfeltöltőből a felső sorban lévő hivatkozási sort
6. Ok gomb
7. Írsz hozzá valamit, vagy nem írsz...<#nyes>#nyes>
8. "Küldés" gomb
9. gyönyörködsz, a feltett fotódon
<#smile>#smile>
1. A játékból kifotózol valamit
2. Valamilyen kép szerkesztővel átkonvertálod jpg. -re
3. A "kepkezelo.com" programmal feltöltöd a netre a jpg. képet
4. Az SG.hu fórumban a "kép beszúrása" ikont megnyomod
5. ki jön egy kis ablak, ide bemásolod a képfeltöltőből a felső sorban lévő hivatkozási sort
6. Ok gomb
7. Írsz hozzá valamit, vagy nem írsz...<#nyes>#nyes>
8. "Küldés" gomb
9. gyönyörködsz, a feltett fotódon
<#smile>#smile>
Ma kipróbáltam egy offroad nevezetű pályát. Ajánlom mindenkinek aki szereti a kicsit technikás pályákat.
Sajnos csak pár állomásból áll az egész, és új profilt kell nyitni a játékban az aktiválásához, de tud pár óra élvezetet nyújtani.
Az előttem bemutatott képen látható vassal nem ajánlatos nekivágni, mert nem tudja bevenni a kanyarokat.
L.A.-ből indulva, Prim "falucska" után kezdődik a kihívás..<#zavart1>#zavart1>
Ezért érdemes L.A ben elhelyezni a főhadiszállást.
Még 1 javallat: az első fuvart ne oda indítsátok,(érdemes valami zsozsó meg xp modot mellékelni mellé ) csak amikor fullos a moci meg a váltó...különben izzasztóóra vár rátok .. ( sűrű mentés enyhíthet a bánaton ) képekeet nem tudok linkelni mert nekem az ide nem megy ( öreg vagyok azt sem tudom mi az a pendrive ) steam en van fent kép a nevem kgabhesz
Sajnos csak pár állomásból áll az egész, és új profilt kell nyitni a játékban az aktiválásához, de tud pár óra élvezetet nyújtani.
Az előttem bemutatott képen látható vassal nem ajánlatos nekivágni, mert nem tudja bevenni a kanyarokat.
L.A.-ből indulva, Prim "falucska" után kezdődik a kihívás..<#zavart1>#zavart1>
Ezért érdemes L.A ben elhelyezni a főhadiszállást.
Még 1 javallat: az első fuvart ne oda indítsátok,(érdemes valami zsozsó meg xp modot mellékelni mellé ) csak amikor fullos a moci meg a váltó...különben izzasztóóra vár rátok .. ( sűrű mentés enyhíthet a bánaton ) képekeet nem tudok linkelni mert nekem az ide nem megy ( öreg vagyok azt sem tudom mi az a pendrive ) steam en van fent kép a nevem kgabhesz
Thx<#worship>#worship>
Freightliner Coronado, innen tudod letölteni. A letöltött fájlt csak másold be a dokumentumok/ATS/mod mappába, aztán engedélyezd játékon belül a modkezelőben.
Szerintem meg tudod majd venni, olcsó, úgy rémlik 47 ezer az alapára😊
Szerintem meg tudod majd venni, olcsó, úgy rémlik 47 ezer az alapára😊
Ja Ja lehet,hogy akkor jöttem kifelé.....<#nyes>#nyes>
Mellesleg nagyon szép a vasad.
Lehet róla valami közelebbit tudni?
Ez mod vagy benne van a játékban ,mintha ilyet nem láttam volna.
Na nem mint ha mostanában ,lenne rá zseton....
Más, "gondolom az itt lakók kérdezték ,na ez a mókus mit keres itt ezzel a böhöm tartálykocsi rovarirtó szerrel,ember ez szűk út és lakó övezet"
Rovar irtó szerrel a pihi után
Pihi a dombtetőn
Ha tehetem mindig erre jövök....fantasztikus a panoráma!!!!!
Ide is érdemes ellátogatni ,ja és megkerülni a tavat,nagyon szép.<#eljen>#eljen>
Igaz sok mindent nem lehet innen vinni ,1 úthengeren kívül nem volt más fuvar de a környezet miatt megérte ide ellátogatni.
A tó körül
Mellesleg nagyon szép a vasad.
Lehet róla valami közelebbit tudni?
Ez mod vagy benne van a játékban ,mintha ilyet nem láttam volna.
Na nem mint ha mostanában ,lenne rá zseton....
Más, "gondolom az itt lakók kérdezték ,na ez a mókus mit keres itt ezzel a böhöm tartálykocsi rovarirtó szerrel,ember ez szűk út és lakó övezet"
Rovar irtó szerrel a pihi után
Pihi a dombtetőn
Ha tehetem mindig erre jövök....fantasztikus a panoráma!!!!!
Ide is érdemes ellátogatni ,ja és megkerülni a tavat,nagyon szép.<#eljen>#eljen>
Igaz sok mindent nem lehet innen vinni ,1 úthengeren kívül nem volt más fuvar de a környezet miatt megérte ide ellátogatni.
A tó körül
Írtam e-mailt.....<#awink>#awink>
Sziasztok!
Elnézést kérek a hirdetésért, de eladnám a használt, hibátlan műszaki állapotban lévő Logitech Driving Force GT kormányt és pedált ehhez a klassz játékhoz. Élvezetesebb ezzel vezetni, mint például a billentyűkkel! Kb. 30 ropi + posta költség! Email: [email protected] Üdv.<#integet2>#integet2>
Elnézést kérek a hirdetésért, de eladnám a használt, hibátlan műszaki állapotban lévő Logitech Driving Force GT kormányt és pedált ehhez a klassz játékhoz. Élvezetesebb ezzel vezetni, mint például a billentyűkkel! Kb. 30 ropi + posta költség! Email: [email protected] Üdv.<#integet2>#integet2>
Csak mérgelődj hangosan! Még a végén a sofőrjeid megkeresik a helyi szakszervezetet és sztrájkba kezdenek....<#hehe>#hehe>
ezért kell sok sofőr...<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>-<#wow3>#wow3>
Szóval, a sofőrök akiket felveszel mindig a garázs és egy hely között ingáznak? Legalábbis ezt vettem le. De ha elmegy 633 mérföldre a kibaszott garázstól, miért kell visszamennie San Diegoba, rakomány nélkül, ha pont San Diegoba nem talált melót? Vihetne közben valamerre akármit is, csak keressen pénzt, ne utazgasson az ÉN pénzemen üresen 😄 😄
I met God. She's black
Valszeg a frissítésnek köszönhetően megnyílt ez a pihenőhely is....<#awink>#awink>

<#taps>#taps>
Coronado forever 😊 Nekem is a kedvenc vasam.

Na és akkor megosztom a cég jelenlegi 3 kamionját. Egyenlőre a Freightliner márkát részesítem előnyben. <#nyes>#nyes>
Igaz banki tartozásom van, de ledolgozzuk... <#awink>#awink>

Igaz banki tartozásom van, de ledolgozzuk... <#awink>#awink>

Szerintem épp akkor mentem a hídon át, amikor endy papp barátunk jött a városból kifelé......alattam <#awink>#awink>

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 23:42:36

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 23:42:36
Meg van a cég legújabb vasa. Természetesen én fogom vezetni. A régi lilát leadtam egy melósomnak...<#nevetes1>#nevetes1>

<#taps>#taps>
American Truck Simulator: hardcore edition

hidd el nem csak te érzel így..<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>-<#wow3>#wow3>
Nagy volt a sorba állás a mérlegelésnél<#eljen>#eljen>
Mérlegre várva..
Aki még nem járta végig a L.A. tenger parti utat annak csak ajánlani tudom,fantasztikusan megcsinálták.
Annyit szöszöltem míg végül több mint 4 óra késéssel értem célba,de megérte ,igaz így sem láttam mindent ,mivel közbe beesteledett.
Tenger parti kocsikázás.
Lehet én vagyok picit elfogult ,de minden percét élvezem az ATS-nek,az ETS 2-nél valahogy hiányzott ez az érzés,(pedig abba 10x annyi időm van mint most ebbe)valahogy a városok itt igazából azok.....stb,stb
Igaz azzal utoljára mikor kijött a Skandi DLC akkor toltam egy keveset.
Még dobnak bele 2-3 államot,nagyon oda fog verni az ets2-nek,igaz nálam már most is ez a n1,még ha ilyen pici is egyenlőre a térkép.
De persze ez csak egyéni vélemény,akinek jobb az ets2 az tolja azzal.....
Mikor tegnap átmentem a híd alatti úton......<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Híd alsó szint.
Na segítsünk,feltoljuk????
Mérlegre várva..
Aki még nem járta végig a L.A. tenger parti utat annak csak ajánlani tudom,fantasztikusan megcsinálták.
Annyit szöszöltem míg végül több mint 4 óra késéssel értem célba,de megérte ,igaz így sem láttam mindent ,mivel közbe beesteledett.
Tenger parti kocsikázás.
Lehet én vagyok picit elfogult ,de minden percét élvezem az ATS-nek,az ETS 2-nél valahogy hiányzott ez az érzés,(pedig abba 10x annyi időm van mint most ebbe)valahogy a városok itt igazából azok.....stb,stb
Igaz azzal utoljára mikor kijött a Skandi DLC akkor toltam egy keveset.
Még dobnak bele 2-3 államot,nagyon oda fog verni az ets2-nek,igaz nálam már most is ez a n1,még ha ilyen pici is egyenlőre a térkép.
De persze ez csak egyéni vélemény,akinek jobb az ets2 az tolja azzal.....
Mikor tegnap átmentem a híd alatti úton......<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Híd alsó szint.
Na segítsünk,feltoljuk????
akkor szerencséd volt, hogy csak fény és hangjelzést kaptál, és nem törte össze valami kedves sofőr a rakományod.
Előbb lett írva, hogy png képeket légyszi ne <#nyes>#nyes> Amúgy szerintem legegyszerűbben úgy lehet megcsinálni jpg-re hogy megnyitod paint fájt beilleszted mentés másként ott kijelölöd hogy jpg-nek mentse és ennyi 😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Parkolás ide vagy oda mindenhova belehet állni csak idő kérdése. Persze nem mindegy, hogy amíg aktivan gyakorlod ezt a tevékenységet kit és mit tartasz fenn.😊 Nem parkoló tábla volt az oviban a jelem szóval bő 10 perc után sikerült ide berakni közben aki jött a létező összes fény és hangjelzést leadta hátha gyorsabban sikerül.<#idiota>#idiota>

██
jó, majd figyelek
Gabhessnek igaza van! Csak kijelőlt helyen tudsz pihenni. Persze megállni meg tudsz bárhol, ha tájat akarsz nézni <#kacsint>#kacsint>
Na akkor azért mutatok egy fotót az én hálófülkémről...

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 09:18:06
Na akkor azért mutatok egy fotót az én hálófülkémről...

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 09:18:06
én multizom de nem merek modot használni mert ha netán, nem engedélyezett kitiltás jár érte. Azt meg nem találtam még meg hol vannak az "engedélyezett" modok.
Hamar kideritettem mert chrasel a játék multiban ha megnyitom bent a modkezelőt. De logikus is mert a multiplayer is egy mod ergo modban modot használni ?<#falbav>#falbav>
██
Mivel nem játszottam még multiban, így nem tudom, hogy a plusz modok megjelennek-e. De gyanítom, hogy mint a Farming Simulatorban, itt is mind a két embernél telepítve kell lennie egyazon módoknak.
Amennyiben nem így van, kérek valakit aki már multizott mondja el részleteiben is.
Amennyiben nem így van, kérek valakit aki már multizott mondja el részleteiben is.
itt nincs vadcamping, be kell menned egy arra kijelölt helyre ahol pihenhetsz, a térképen kék alapon fehér ágy és rajta egy kis fehér fickó jelzi <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>-<#wow3>#wow3>
Sziasztok,ha már van hálófülkés kamionom hogy lehet aludni a kanionban?Próbáltam hogy csak valahol félreállok de nem aktiválódik.Köszi.
Ezek a mod-ok multiplayerben is látszódnak másoknak vagy csak magunk örömére szolgálnak? (nagyon szép kamion)
██
Na, én is leszállítottam egy fuvart a kikötőbe a konténerek közé... nem volt egyszerű a betolatás (természetesen tükörből)
<#awink>#awink>

<#awink>#awink>