1572
-
favi24 #1052 Ez rendben is lenn (már mint a szeretett kamionnal való játék), csak hogy " yossarianHUN" bölcs hozzászólását nem megismételve, de itt ismét helyeselve, egy csomó kiegészítő módot lehet feltölteni, amit az alap játék készítői nem akartak/tudtak megcsinálni.
Tényleg van a modok közt jó is! (lásd a már alább beszúrt és általad is tettszett trélerek)
Természetesen butaságnak tartom, ha több 10 módot belegyömöszöl valaki a játékba. Először is összeütközés lehet (akár program fagyással fűszerezve), másodszor pedig nem látom értelmét több tucat kamion, vagy tréler típus berakásának. Foglalja és szerintem egy idő után lassítja a játékmenetet, ugyanakkor egy kamiont használsz mindig a játékra. A munkásaid kamionja nyugodtan lehet olyan mint amivel te mész (akár külön módos, mint pl. nálam), de lehet a standard gyári kamionokból is.
Én eddig még egy munkásommal se találkoztam a közutakon. Így úgy sem látnád, ha pl . a négy munkásodnak négyféle kamion típusa lenne. (esetleg aki találkozott már a saját munkásával menet közben, az jelentkezzen....)
Egyébként én ezt egy hiányosságnak is tartom a játékban. Már mint a kamion flottád játékban történő egyszerre szerepeltetése, megjelenítése. (ha tévedek, kérlek jelezze valaki)

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.08. 19:04:41 -
endy papp #1051 Köszi a választ. 
Igazából az ETS 2 is 1 Volvóval toltam sokáig
míg játszottam vele, így különösebben nem izgat ha csak 2-3 kamion van alapból benne.
-
favi24 #1050 Pontosan így látom Én is!!
-
yossarianHUN #1049 Érdemes matatni a trailer modokkal, főleg az oversize és overweight példányok tudnak új színt vinni a játékba.
Például a minap vittem 85 000 fontnyi motel-reklámoszlopot:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként kamionmodokkal is érdemes kísérletezni, nem érdemes ezt az "elvből nem modolom a játékot" mentalitást erőltetni. Én is ezt csináltam sokáig, aztán rájöttem, hogy butaság. Szerintem a jelenleg játékban lévő, kemény 3 darab hivatalos kamiont tekintve - persze kimondatlanul -, de a fejlesztők is szinte "elvárják", hogy modokkal használd a játékot. Ők lerakták a megfelelő alapot, a tartalmat már modokkal kell a játékba vinni. Helyes dolog, vagy sem, de így van, és egy idő után kifejezetten szórakoztató a különböző modokkal pepecselni, próbálgatni őket, vadászni a kedvenc modjaid legfrissebb verziójára, satöbbi. Rengeteget lehet találni, ami simán hozza a gyári kontent minőségét, sőt. Arról nem is beszélve, hogy a következő javításban jön a Steam Workshop support, ami nagyon nagy mértékben meg fogja könnyíteni az egész folyamatot, nem mintha most nem lenne egyszerű.
De beszéljen helyettem inkább pár kép:
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.07. 22:59:25 -
favi24 #1048 Nem hülye kérdés, főleg, hogy nincs tapasztalatod benne... 
Szóval:
Igen ez egy mod. Itt mellékelem, ha be szeretnéd rakni: trailer mod
Ami + jó, hogy négy különböző trélert kapsz a csomagban! (Eddig csak a motorosat láttad...)
Letöltöd, kicsomagolod és az SCS filet beteszed a "mod" mappába. ezután játékba belépés, majd a nyitó menüben be kell lépned a "Modkezelőbe". Itt a kis szürke kört klikkeled és átszíneződik zöldé, közben a jobb oldali sávban megjelenik.
Ennyi.
Innentől kezdve benne van a játékban. Akár a "Gyors fuvarokban" akár a "Vállalkozói fuvarokban" szerepelnek.
De előtte ha kíváncsi vagy rájuk, megnézheted őket a trélerekben (A "Játékról" ikon majd a "Pótkosi böngésző")
Egyébként Én se sok modot használok. Csak pár szerepel a gyűjteményemben. Köztük a kamionom is...
Ja a fotókon egy "gyors fuvart" látsz. Majd csak most fogok a sajátommal is szállítani ilyet.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 21:36:36 -
endy papp #1047 Tudom hülye kérdés de ezek mod pótok ugye?
Ha ezeket be rakod nem esik még jobban az fps? és ugyan úgy berakja fuvarnak a mod pótokat is.
Vagy hogy vannak ezek?
Soha nem használtam modokat még az ETS2-nél sem.
Nem mellesleg nagyon szép a pót bárki is kreálta.
-
Épül szépül #dirtypete..
-
favi24 #1045 Egy új vagány fuvar!!!!!
motorszállítás1
motorszállítás 2
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 12:41:40 -
favi24 #1044 ...akit buldózernek hívtak... 
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.06. 06:24:03 -
Gabhess #1043 konkurencia..:)
mindenem az amcsi gép.. kár, hogy máshová megy...:) -
Gabhess #1042 És köszönöm a tapsot

-
-
Gabhess #1041 és amikor rajtam van a repcsíí 
-
akkor mos ki kéne állni?
azért ez necc'esz lessz
még sikerülhet is
.. "a végtelenbe..és tovább:) "... -
favi24 #1040
-
Gabhess #1039 Ezek komoly fuvarok... 
-
repcsíí
sok kerék, mellesleg a fuvaridő sem elhanyagolható.
-
Gabhess #1038 A Bandita és Én.. 
-
Bandit1
Bandit2
bandit3
Bandit4 -
-
-
favi24 #1035 
-
endy papp #1034 Na ha arra járok talán sikerül meglesnem.... -
endy papp #1033 Na ebbe a lerakóban sem jártam még.
Elektronikai alkatrészek leszállítva.
Egy újabb reptér.
Na ettől az e-mailtől szakadtam....
Azóta már kapott egyet.
Felmondási "fenyegetés"....
Ócenárium....
Ahol a villamos megáll......
Lemeszelve.....
Egyszerűen csodálatos...
Egy elefánt ,még ha nem is teljesen élő,mivel növényekből van...
Vicces mozgó objektumok...
Ez a sok apró részlet tud dobni a hangulatán a játéknak.
good bye
A vicces figura itt is befigyel.... -
északnyugaton Hornbrook-nál :D -
endy papp #1031 Ez az útlezárás pontosan hol van én még nem találkoztam vele ,szívesen megnézném.
Vannak azért amcsi buszok is....D.
Ja ja nem lassítják egymás munkáját ,de ettől még lassúak.....de a jó munkának idő kell,főleg náluk
-
a tuningokat és a mapbővitést nem ugyanazok csinálják, a két csapat nem lassítja egymás munkáját :D
Hornbrook-nál jópofa az útlezárás :)
vajon hány európai busz lehet Nevadában ? :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.03. 18:34:14 -
endy papp #1029
-
ALCOA felni és csókolom.
Króm csavarokkal.
Más nem kell :)
A színes csavarokat hagyják a homároknak :D -
endy papp #1027 Főleg úgy hogy ki sem lehet szállni a kamionból,(valószínű soha nem lesz ilyen benne)ez nagyon fontos volt a készítőknek kerék tárcsa, kerék anya...... 

Biztos hogy van akinek ettől lesz jobb a szim.
Én soha nem a kereket nézem,inkább az utat....
Jobban örülnék egy mielőbbi map bővítésnek.
De ahogy olvasom majd lesz....azaz akár még fél év is lehet,vagy ki tudja.
Igaz el vagyok így is ,de azért a beígért Arizona már most is későn lenne ha benne lenne ,nem hogy SOON SOON...
,hogy a többiről ne is beszéljek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.03. 16:56:47 -
-
yossarianHUN #1025 Ez 387? Neked rendesen működik a fedélzeti számítógépe? Nekem ha nincs feltéve a spéci műszerfalas mod, akkor nem mutat semmit, csak motorindításnál villan fel. -
DIESEL DOG #1024 A vörös démon... 
-
Dominic901 #1023 Üdv!
Nemrég megvettem a játékot és szeretnék multiban játszani azonban ott feldobja hogy regisztráljam a játékot a TruckersMP oldalon viszont ott nem találok ilyen lehetőséget vagy csak kiszúrja a szemem :) -
yossarianHUN #1022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hát ez zseniális beszélgetés :DDD
remélem felgyorsulnak a tárgyalások és engedik hogy a már kész kamionokat végre kiadhassák... :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.02. 14:59:39 -
köszi -
yossarianHUN #1019 A legfrissebb verzió -
Ezt az Alaszkai utat hol lehet letőlteni? -
#dirtyPete a fekvőrendőrök réme...
-
endy papp #1016 
-
Gabhess #1015 Határozottan haladunk Prudhoe bay felé. 2 ujjab falucska elérhető a Jégkamionosok térképén.. 
egyre több hó
fox városa
először hajtoka jégtóra
Sebességi rekord max 28-30 mph...erősen kipörög.. -
favi24 #1014 Energiaital szállítás
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.28. 09:14:33 -
Steam Workshop support coming!