American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Freightliner Classic XL

Freightliner Coronado (nagy kedvenc)

Peterbilt 387

Közben alakulgat az én vasam is , most épp magyar mágnes festésen van túl 😊
Monsta
██
██
A bányába dinamitot
Targoncákat a vasút állomásra
Aki még nem volt éjszaka Vegasba annak érdemes elmenni,gyönyörű lett.
Viva Las Vegas
"Verseny a vonattal"
Hitel nélkül eddig vettem egy kamiont ami most középfülkés és meg van az első garázsfejlesztés is, hogy a W900 beférjen 😄 és most van 122.000 dollárom nem tudom mennyi egy alap w900.
Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.15. 18:25:41
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Mire lesz elég pénzem,addig még 2-3 lehet kiadnak a készítők....<#zavart2>#zavart2>
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Itt is kellett ügyeskedni mire sikerült.
Oda be kellene tolni
Végre a helyén van...
Ha már itt voltam szusszantam is egyet és irány tovább az új szállítmánnyal,a targoncákkal.
Pihi a kikötőben.
Majd reggel irány tovább.
Irány tovább
Egy gyönyörű naplemente.
Naplemente
Még a végén elütöm valamelyiket<#nyes>#nyes>
Ennyi szekeret....
Oda a jobb sarokba kellene betolni????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem egyszerű feladat
Minden a helyére került.
Repülőtér
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
1.1.1.1
Fixed missing localization of traffic_offense option
1.1.1
Player has more time to react to changes in speed limit before it is enforced by the police.
Tweaked police offence probabilities for 'no lights' and 'speeding'
Added option for disabling traffic offense
Added reduction of fines based on player's level
1.0.0.4
Missing geometry fixed in the Mac version
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.15. 08:57:02
De lehet van több is ,még minden fele nem jártam.
Vasúti átkelő......
Azért a sivatag közepén is tud esni ha akar,pedig nagyon nincs is fel tolva a csúszka ,így pont jó ,néha befigyel egy egy zápor,hogy ne legyen uncsi....
Sivatagi eső
Erre felé eléggé nagy a légi forgalom,majd le vitte a kamion tetejét,mire észre vettem el is tűnt,de azért a két függőleges vezérsík,picit látszik.
Aki megmondja hol látható,az kap tőlem egy ....csokit<#worship>#worship>
Vadász repülő F...
Csípem ezeket a bányákat.
A minap alig tudtam feltolni a pótot ide ,(a nagyobb súlynál is erőlködik az emelkedőn)igaz a kamion is alap,
De igazából tetszik így is,egyenlőre erre futotta a kölcsönből ,no meg egy garázsra ,két alkalmazottal ,alap kamionnal,de azért szépen csorgatják a lét.
A fiúk a bányában dolgoznak....
Ez sem volt egy egyszerű parkolás ,pedig először annak tűnt,csak ugye itt a forgalommal és az AI tankoló kocsikkal is meg kellet küzdeni.
Üzemanyagot a kútra.
Emberek ezt oda?????
A műhely várja az üzemanyagot
Csak sikerült.<#taps>#taps>
Végre a helyén....
Na ilyen helyek dobják fel igazán ezt a játékot és teszik egyedivé......legalább is számomra.<#eljen>#eljen>
Irány a lerakó állomás
Jó kis helyek ezek is.
Meghoztam a trakit
Kénytelen voltam a főúton jobbra fordulva kimenni majdnem a városból. Ott van bal oldalon egy placc. Ott tudtam pihizni.
Másnap azért vissza mentem, de még mindig zárva volt mindkét kapu.
Még szerencse nem messze volt egy,"Viva Las Vegas"<#zavart2>#zavart2>
Pihenő hely 1-es kapu zárva
2. kapu zárva.
Utoljára szerkesztette: Srep, 2016.02.13. 23:58:40
Ebben a hangárban még nem jártam.... kíváncsian várom.
Egyébként nekem egy másik mumusom van.
Ha legközelebb oda szállítok, csinálok fotókat.
...és az csak természetes, hogy tükörből....<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.13. 21:22:25
Én is Win10-en tolom, de nálam még nem jelentkeztek a te hibáid se és más hibákkal sem.
Tökéletesen műkszik a rádió és az Mp3 is.
Jó nekem valamivel "könnyebb" mivel szélesebb a látótér,de így sem egyszerű , imádom ezeket a szitukat,már csak ezért is megérte (nekem) megvennem...<#eljen>#eljen>
oda kell betolni???
Igen, ide sikerült betolni....
Kép alapján nem tűnik szűknek a hely de nem volt egyszerű.<#shakehead>#shakehead>
Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Nem tudom találkozott e már olyan hibával,ha hibának lehet hívni,hogy megvettem az első kamionomat,és mikor fuvart vállalok,megyek pár métert a pótkocsival,és egy idő után eltűnik a pótkocsi. Visszamentem a helyszínre ahol elhagytam a pótot,de semmi trailer a helyszinen.Ugyan úgy megcsináltam ugyan az helyen,felvettem a pótkocsit megint gurultam pár métert és megint eltűnt a pótkocsi. Ezek után megnéztem a fuvar vállalást,hát még az se volt meg,szőrén szálán eltűnt.
Találkozott már más is ilyen problémával?
De hogy témánál maradjak... hozok egy képet az öregvasról. 😄

Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.13. 15:44:38
hangacsi.blog.hu
Lehetett volna ennél jobb is de az már árban nagy ugrás lett volna...<#vigyor0>#vigyor0> Gondolni kellett arra, hogy a komplett gépet 200 -ból ki kellett hozni.
Nekem is fullon van a grafika.. elég szép a kép szerintem... (legalább is nekem tetszik) <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nekem is be jön a játék. Nagyon tetszik a parkolás. Igazi kihívás valamelyik....
+ Én feltöltöttem 100 country zenét és amikor vezetek megy a rádió. Frankó érzés.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.11. 20:10:03
(csak a VGA volt anno160)
5760x1080 felbontáson elég jól fut ez is, sőt majd jobban mint az ets 2 , minden magas graf beállításon.
szerintem nem csúnya...
Első kamionom a cégnél
Így a demo alapján azt gondoltam nem veszem meg, de 2-3 óra játék után aztán mégis ,vétel lett belőle.
Egyik legjobban a parkolás tetszik na azzal jól elszórakozok,no meg úgy összességébe jó.
Persze lehetne jobb de majd idővel...
Nekem egy nagyon jó barátom (értsd: gyerekkori) nagy számítógép guru. Ő csinálta meg a gépemet. Anno a laptoppomat is rajta keresztül vettem. Az se rossz, de lassan eljár felette is az idő.
Ráadásul úgy konstruálják meg, hogy egy időben elkezd tönkremenni benne egy csomó dolog. (mostani laptopok élete kb. 3 év) Ő márpedig tudja mert a keze alatt naponta pár laptopp meg asztali gép szerelése, konfigurálása, miegymása megfordul.
Viszont!
Ő tanácsolta, hogy inkább asztali gépben gondolkodjam, mert azt bármikor tovább lehet fejleszteni.
A laptoppal az a baj még, hogy nagyon minimális a fejleszthetősége. Ráadásul az árakat összehasonlítva az a tudású laptop ami, most az asztali gépem, 300-nál alább nem jött volna ki. Pl. a memóriában így is csak 8 G van jelenleg. Majd turbózom, ha kell, de erre mondta azt is, hogy olyan sok változás nem lesz...
De persze ezek az Én barátom tanácsai.
Csak tájékoztattalak. A döntés persze a tied...<#awink>#awink>