1572
-
yossarianHUN #1012 Ja, akkor keverem, azt hittem, valami modolt skin:) -
endy papp #1011 Köszi.
Most megfogtál......
Nincs itt se mod se skin,szűz ez a játék mint a ma született bárány.
Ez a festés is benne van alapból a játékba,a feloldható festések között,nem soká 19lv leszek akkor megint jön egy újabb....
Játékban levő festések
Igazából csak a színét változtattam meg kevertem másra.
Ezt is csak a teljesítmények miatt vettem meg,na persze azért is hogy jobban nézzen ki, mint az 1 színű...
-
yossarianHUN #1010 Dögös az a lángnyelves festés 
A skineket egyébként hogyan telepíted? A modokat tudom, de a skineket nem, azok nem .scs formátumban vannak. -
endy papp #1009 Na eljutottam odáig hogy meg van az összes elérhető teljesítmény.
Valahogy az ets2-ben nem érdekelt de itt jó volt az egész.
Persze megyek tovább, ettől függetlenül még sok fajta fuvart nem vittem és vannak helyek ahol nem jártam.
No meg pár garázs még vételre és feltöltésre vár, ehhez meg sok kilométer kell és nem kevés fuvar.
Persze lehet egyszerűbben könnyebben is,de ha ezt kerestem volna meg se veszem a játékot ,kamionozni jó volt az ets 2 is de ez valahogy más.....
De lehet csak nekem,na mind egy "Viva Las Vegas"....

Egy kép az új festésről.
az új festés
Szép munka volt ide betolni...
Egy "fincsi" lerakó -
Gabhess #1008 Carlile1
Carlile2 -
Gabhess #1007 A következő képeket azoknak ajánlom akik nézték az ICE ROAD TRUCKERS sorozatot. Akik megcsinálták az off road pályákat, most a térképen csatolták Alaszkában Fairbanks-ig az utat. Egyenlőre még csak sajnos odáig tart az út, ami egy földút. De már most látható 3 másik irány amerre haladnak majd, ebből egyik Prudhoe Bay. Remélem sikerül nekik, és izgalmas utakat csinálnak majd..
Üdv alaszkában
Itt is lesznek hosszú utak
No comment
Már havas utak
Ismerős logó
És ha esik a hó..
-
endy papp #1006 Ezekre a szőlő birtokokra érdemes ellátogatni,Ha másért nem a "teljesítmények" okán is.
De igazából nagyon szépek hangulatosak a környezettel együtt.
Fuvar a szőlő birtokra-ról
Torlódás a kúton,várni kellet míg sorra kerülök....
Majd a jól megérdemelt pihi következett.
Majd reggel irány tovább
Itt se jártam még
Még mindig vannak új helyek ahol nem jártam,szerencsére.
Megérkezett a dózer
Pihi a reptér mellett ,egy mókás fickó a portás.....
Egyszerűen gyönyörű...
Fuvar egy "új" lerakóból
Meghoztam az árut a boltba
A 2. garázs, ez még kicsi, ez is hitelből,de immár 5 alkalmazottal megy a bolt,kitermelik a kölcsönt.....
Garázs Nevadában is.
-
yossarianHUN #1005 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Apróság:) -
yossarianHUN #1004 Aki szereti cicomázni az életterét, annak megjelent a Kenworth K100 legújabb verziója :D
-
favi24 #1003 Többször jártam már én is ebben a gyárban..
Íme egy példa még péntekről..
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.21. 20:33:29 -
xFreex #1002 Az én vasam:
Még nincs teljesen kész, de az aktuális szintemmel ennyire futotta. -
yossarianHUN #1001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #1000 Szerintem engem szivat,de nem adom fel,az ámokfutás vicces véget ért,ráfutottam valami vacakra és akkorát repült a kamionom mintha nem is kamion lett volna hanem papír sárkány.Előtte mentettem szóval az ámokfutás előtti mentést betöltöttem.Azért durva padlógázzal száguldozni.
-
Gabhess #999
manapság Amerikában a repülőgépeken is át kellett írni a súlytáblázatot
a buszok miért lennének kivételek? Pár kép off road-ból, hosszú póttal is le lehet menni:
hosszú pót1
hosszú pót2
volt akinek nem sikerült..
szép kis fahíd
Amerikai Hollandia..:)
-
endy papp #998 Megint volt két "fincsi" fuvarom-lerakóm. 

Oda kell betolni...
Helyén a rakomány.
Igazi kihívás volt ezzel a hosszú tartállyal,erre a szűk helyre berakni....
Tartály a helyén.
Szerencsére a kapuk nyitva voltak....pihi.
Gördeszka park és még ugráltak is a gyerkőcök....
Ezen a "sztrádán" még nem jártam...
Ugyan ott,még szerencse nem jött szembe semmi...
Meg van az első nagy garázs.
Ez is csak hitelből de most már 4 alkalmazott ki is termeli a díját a 300-as kölcsönnek.
Mellesleg nem cifrázták túl a készítők ,szinte ugyan az mint az ets2-ben .
De igazából nincs jelentősége ,sokat úgy sem látom.
Így aztán a hitelből egy új vasra is tellett eléggé fel is turbóztam ,most már Nevadában ki tudom használni a sebességét.
Igaz most megint van mit törleszteni,de így még jobb a kihívás.
A busz is kinn volt mérlegelni....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.21. 11:17:38 -
Gabhess #997 ja és az ámokfutással vigyáz mert csúnyán emelkedik a kamion biztosítása.
-
Gabhess #996 ebben a hozzászólásban láthatod is a zsét -
Gabhess #995 Ezt egyszer nekem is eljátszotta. Azóta úgy csinálom, hogy azelőtt bemész a módkezelőbe mielőtt kitöltöd a profilt. tehát, új profilgomb, rögtön modkezelő ( bal felül lesz az ikon), cheat átrak jobbra, mod megerősítés gomb, profil kitöltése, játék kezdés. Nekem így mindig megadta a 250 millát, 4-5 profilt csináltam már így. -
Plata #994 Letöltöttem,a modkezelőben fel ismerte,át helyeztem és zöld ikon van mellette,kezdtem új profilt,és ugyanúgy 1500 dolcsival kezd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah,xp az jött,egyből 84-es lettem.És nincs se rendőr se sérülés,mert ámokfutást rendeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.21. 00:42:53 -
Plata #993 Köszi kipróbálom,de akkor gondolom újra kell kezdenem. -
Gabhess #992 Én ezt használom, ez nem csak 250 millát ad, hanem amíg fent hagyod nincs büntetés és sérülés, sőt az első beállásodnál maximális xp, és ha megvárod, hogy a felvett sofőr bevigye az első fuvart annak is az xp je fullos lesz. Ha később megunod simán eltávolíthatod és minden megmarad amit adott, gondolok az xp re és a zsére. A kövi fuvarban meg már benne lesz a sérülés és bünttetés..jó starter pack.
starter pack -
Gabhess #991 balrólt akartam irni -
Gabhess #990 a modkezelőben nem csak át kell helyezni balra, hanem alul meg is kell erősíteni, ha ez is megvolt nézd meg zöld pötty van-e mellette mert csak akkor mükszik. még egy lehetőség van, rossz a mod -
Plata #989 Igen,de szerinte nincs modom. -
xFreex #988 Pedig a mod mappába megy. Játékon belül a Modkezelővel akiváltad? -
Plata #987 Találtam is egy pénz modod,scs file van benne,nem írta hova tegyem így betettem mod mappában,de nem ismeri fel. -
Plata #986 Köszönöm. -
endy papp #985 Akkor bocsi
ezt nem tudtam,leginkább nem értettem mire vélni.
De ilyen szempontból már érthető is.
Ez is egy újítás
Még egyszer köszi az infót
és bocs a zavarásért.
-
Gabhess #984 itt egy kis téli csomag
tél1
upsztél2tél3 -
Gabhess #983 de van az ats mod weboldalon mindenfélét találsz. , én is amikor új pálya modot próbálok akkor beteszem. egyre figyelj ha multizni szeretnél ott nem szabad modot használni. -
JohnBart #982 Az nem bug, hanem az együttbiztosítás. Kevesebbet kell fizetned, mint a tényleges javítási költségek, mert a játékbeli biztosítód fedezi a többit. A kapcsolódó Reddit-fórum szerint minél többször balesetezel, annál rosszabb a besorolásod, és így annál többet kell kicsengetned saját zsebből a szervizben. -
Plata #981 Bocsi,hülye mobil duplázta. -
Plata #980 Ma ha hazaèrek èn is bele vágok az amerikai kalandokba.Elvileg steam leszedte a játèkot.Ha haza ěrek remèlem csak indítani kell.De lenne egy kèrdèsem nincs valami pènz mod a játèkhoz?
Ets2-ben már hozzá szoktam hogy van sok pènzem.Vagy kèt ève ugyanazzal a profillal toltam. -
Plata #979 Ma ha hazaèrek èn is bele vágok az amerikai kalandokba.Elvileg steam leszedte a játèkot.Ha haza ěrek remèlem csak indítani kell.De lenne egy kèrdèsem nincs valami pènz mod a játèkhoz?
Ets2-ben már hozzá szoktam hogy van sok pènzem.Vagy kèt ève ugyanazzal a profillal toltam. -
endy papp #978 Látom anyagi gondok nincsenek.... 
Másnál is ilyen bugos a szerviz költség tábla.
Csak 150-et vont le de már nem először volt így .
Szerviz költség BUG
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.20. 16:07:25 -
Gabhess #977 Találtam egy partól partig térképet, sajnos kiderült nem éri el a partot mert elfogy az út. De legalább lehet tudni 500 mph lehet elérni zuhanással. sajnos csak 479 et tudtam lefotózni mert 0-500 közt pörög az óra
479mph
amúgy alap sivatag elég sokáig az út:
hosszú út a semmibe -
-
endy papp #975 Ja köszi.
Igazából nem szeretem a modokat az ets2-be se volt .
Én sem használok semmilyen segítséget,ha csak a beépített kölcsön nem annak számít,(napokig csak helyben járás volt ),de azért szép lassan gyarapodik a zseton meg a garázs is majd.
Jó ez a kölcsön mert így még nagyobb a kihívás,igaz ha nagyobb a cég, idővel több lesz a bevétel is.
Nem véletlen hogy még mindig az alap kamionnal nyomom.
Ha már meg lenn minden ,tényleg el veszne az a kevés plusz is amiért érdemes a karriert felépíteni,és pár nap után már ,tök felesleges lenne tovább játszani.
Persze én így közelítem meg a dolgokat és így állok hozzá ,mindenkinek más más fontos egy játékban,számomra ezektől a dolgoktól lesz viszonylagosan "hosszú távú" egy játék.
-
favi24 #974 

Nagy köszönet a segítségért! -
xFreex #973 Bár már írták, de nálam 64 bites OS-nél így néz ki:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\American Truck Simulator