American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(1646 LE plusz mindenből full tunnig - Végsebesség - 209km/ó (Már ez is túlzás és messze jár a valóságtól, de ki kell próbálni)) <#hawaii>#hawaii>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Lattam rola videot, meg kepeket, nekem nagyon durva, nagyon tetszik!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Texas Oil
Utoljára szerkesztette: Trend Boy, 2016.03.23. 17:23:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Truckception😊
Autópályán megyek békésen és jobbról simán belém jön a barom!
Lenne egy kérdésem:
Hozzá tettem a játékhoz az 1.5-ös térkép mappát, így kicsit kibővült a térkép. Abban az esetben, ha keleten is "letelepedést" végeznék, azaz garázsokat építenék söförökkel, akkor az a késöbbi mentésekben megmarad majd, vagy a bővített részeken történő feljesztések, új verzió esetén kuka? <#worship>#worship>
Zszs
Jó lett volna a kamionflottát egyben látni....
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.09. 20:13:10
Tényleg van a modok közt jó is! (lásd a már alább beszúrt és általad is tettszett trélerek)
Természetesen butaságnak tartom, ha több 10 módot belegyömöszöl valaki a játékba. Először is összeütközés lehet (akár program fagyással fűszerezve), másodszor pedig nem látom értelmét több tucat kamion, vagy tréler típus berakásának. Foglalja és szerintem egy idő után lassítja a játékmenetet, ugyanakkor egy kamiont használsz mindig a játékra. A munkásaid kamionja nyugodtan lehet olyan mint amivel te mész (akár külön módos, mint pl. nálam), de lehet a standard gyári kamionokból is.
Én eddig még egy munkásommal se találkoztam a közutakon. Így úgy sem látnád, ha pl . a négy munkásodnak négyféle kamion típusa lenne. (esetleg aki találkozott már a saját munkásával menet közben, az jelentkezzen....)
Egyébként én ezt egy hiányosságnak is tartom a játékban. Már mint a kamion flottád játékban történő egyszerre szerepeltetése, megjelenítése. (ha tévedek, kérlek jelezze valaki)
<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.08. 19:04:41
Igazából az ETS 2 is 1 Volvóval toltam sokáig<#zavart2>#zavart2> míg játszottam vele, így különösebben nem izgat ha csak 2-3 kamion van alapból benne.
<#eljen>#eljen>
Például a minap vittem 85 000 fontnyi motel-reklámoszlopot😊

Egyébként kamionmodokkal is érdemes kísérletezni, nem érdemes ezt az "elvből nem modolom a játékot" mentalitást erőltetni. Én is ezt csináltam sokáig, aztán rájöttem, hogy butaság. Szerintem a jelenleg játékban lévő, kemény 3 darab hivatalos kamiont tekintve - persze kimondatlanul -, de a fejlesztők is szinte "elvárják", hogy modokkal használd a játékot. Ők lerakták a megfelelő alapot, a tartalmat már modokkal kell a játékba vinni. Helyes dolog, vagy sem, de így van, és egy idő után kifejezetten szórakoztató a különböző modokkal pepecselni, próbálgatni őket, vadászni a kedvenc modjaid legfrissebb verziójára, satöbbi. Rengeteget lehet találni, ami simán hozza a gyári kontent minőségét, sőt. Arról nem is beszélve, hogy a következő javításban jön a Steam Workshop support, ami nagyon nagy mértékben meg fogja könnyíteni az egész folyamatot, nem mintha most nem lenne egyszerű.
De beszéljen helyettem inkább pár kép:
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.07. 22:59:25
Szóval:
Igen ez egy mod. Itt mellékelem, ha be szeretnéd rakni: trailer mod
Ami + jó, hogy négy különböző trélert kapsz a csomagban! (Eddig csak a motorosat láttad...)
Letöltöd, kicsomagolod és az SCS filet beteszed a "mod" mappába. ezután játékba belépés, majd a nyitó menüben be kell lépned a "Modkezelőbe". Itt a kis szürke kört klikkeled és átszíneződik zöldé, közben a jobb oldali sávban megjelenik.
Ennyi.
Innentől kezdve benne van a játékban. Akár a "Gyors fuvarokban" akár a "Vállalkozói fuvarokban" szerepelnek.
De előtte ha kíváncsi vagy rájuk, megnézheted őket a trélerekben (A "Játékról" ikon majd a "Pótkosi böngésző"😉
Egyébként Én se sok modot használok. Csak pár szerepel a gyűjteményemben. Köztük a kamionom is... <#buck>#buck>
Ja a fotókon egy "gyors fuvart" látsz. Majd csak most fogok a sajátommal is szállítani ilyet.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 21:36:36
Ha ezeket be rakod nem esik még jobban az fps? és ugyan úgy berakja fuvarnak a mod pótokat is.
Vagy hogy vannak ezek?
Soha nem használtam modokat még az ETS2-nél sem.
Nem mellesleg nagyon szép a pót bárki is kreálta.<#eljen>#eljen>
motorszállítás1
motorszállítás 2
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 12:41:40
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.06. 06:24:03
akkor mos ki kéne állni?
azért ez necc'esz lessz
még sikerülhet is
.. "a végtelenbe..és tovább😊 "...
repcsíí
sok kerék, mellesleg a fuvaridő sem elhanyagolható.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
<#taps>#taps>
Elektronikai alkatrészek leszállítva.
Egy újabb reptér.
Na ettől az e-mailtől szakadtam....<#nyes>#nyes>
Azóta már kapott egyet.
Felmondási "fenyegetés"....
Ócenárium....
Ahol a villamos megáll......
Lemeszelve.....
Egyszerűen csodálatos...
Egy elefánt ,még ha nem is teljesen élő,mivel növényekből van...
Vicces mozgó objektumok...
Ez a sok apró részlet tud dobni a hangulatán a játéknak.
good bye
A vicces figura itt is befigyel....
Vannak azért amcsi buszok is....D.
Ja ja nem lassítják egymás munkáját ,de ettől még lassúak.....de a jó munkának idő kell,főleg náluk<#wink>#wink>
Hornbrook-nál jópofa az útlezárás 😊
vajon hány európai busz lehet Nevadában ? 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.03. 18:34:14
"Nulla tenaci invia est via"
Króm csavarokkal.
Más nem kell 😊
A színes csavarokat hagyják a homároknak 😄
Biztos hogy van akinek ettől lesz jobb a szim.
Én soha nem a kereket nézem,inkább az utat....
Jobban örülnék egy mielőbbi map bővítésnek.
De ahogy olvasom majd lesz....azaz akár még fél év is lehet,vagy ki tudja.
Igaz el vagyok így is ,de azért a beígért Arizona már most is későn lenne ha benne lenne ,nem hogy SOON SOON...<#fejvakaras>#fejvakaras>,hogy a többiről ne is beszéljek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.03. 16:56:47

Nemrég megvettem a játékot és szeretnék multiban játszani azonban ott feldobja hogy regisztráljam a játékot a TruckersMP oldalon viszont ott nem találok ilyen lehetőséget vagy csak kiszúrja a szemem 😊