American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bank ad hitelt, aztán majd szép lassan visszatörleszted. Vagy a keretet már lemerítetted?

TopGun
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni! Van egy Scania -T modellem, de lattam egy kepet egy Peterbilt-rol szeretnek egy olyat venni, elarulja valaki, hogy lehet penzt cheat-elni? Nem szeretnek honapokig fuvarozni, amig meglesz ra a penzem es ujra sem szeretnem kezdeni a jatekot.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Texas Oil
Utoljára szerkesztette: Trend Boy, 2016.03.23. 17:23:22

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

SimaSuna

Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2016.03.23. 10:09:49
<#worship> Köszönöm, közben rájöttem, hogy meg sem oldahtó a dolog, mert a garázst és a garázs fejlesztést még meg tudod tenni, de a térképen, se a kamiont nem tudod megjelölni hová szállitsák, se a söföröd helyét nem tudod kijelölni... (így van egy kukás garázsom felfejlesztve 280e-ért <#hawaii>)

Ugyan az az engine, ugyan az a játék, ugyan az az AI, itt is, mint az ETS2-ben! Mégis, mit vártál? Csak a helyszín és a modellek változtak, semmi más. :)
<#taps><#eljen>

Truckception:)
SimaSuna
DirtyPete megszólalt :)
//www.youtube.com/embed/bgMwipQEQIM
Sajna kuka lesz, az új hivatalos területek ugyanis felülírják majd a modokkal berakottakat.

Ugyan olyan hülyék az autósok, mint az EuroTruckSimulator2-ben.
Autópályán megyek békésen és jobbról simán belém jön a barom!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Már kint van steamen az 1.2-es (nyílt) béta, azzal érkezett.
Igen, a következő peccsel.
Itt is lesz workshop támogatás?
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Hozzá tettem a játékhoz az 1.5-ös térkép mappát, így kicsit kibővült a térkép. Abban az esetben, ha keleten is "letelepedést" végeznék, azaz garázsokat építenék söförökkel, akkor az a késöbbi mentésekben megmarad majd, vagy a bővített részeken történő feljesztések, új verzió esetén kuka? <#worship>

Zszs

Azért kár érte... <#szomoru1>
Jó lett volna a kamionflottát egyben látni....
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.09. 20:13:10
Nem hinném, hogy meg lenne csinálva, hogy összefuthatsz, a beosztottjaiddal, hiszen sem a GTS-ben, sem az ETS 2-ben nem volt ilyen.
Ez rendben is lenn (már mint a szeretett kamionnal való játék), csak hogy " yossarianHUN" bölcs hozzászólását nem megismételve, de itt ismét helyeselve, egy csomó kiegészítő módot lehet feltölteni, amit az alap játék készítői nem akartak/tudtak megcsinálni.
Tényleg van a modok közt jó is! (lásd a már alább beszúrt és általad is tettszett trélerek)
Természetesen butaságnak tartom, ha több 10 módot belegyömöszöl valaki a játékba. Először is összeütközés lehet (akár program fagyással fűszerezve), másodszor pedig nem látom értelmét több tucat kamion, vagy tréler típus berakásának. Foglalja és szerintem egy idő után lassítja a játékmenetet, ugyanakkor egy kamiont használsz mindig a játékra. A munkásaid kamionja nyugodtan lehet olyan mint amivel te mész (akár külön módos, mint pl. nálam), de lehet a standard gyári kamionokból is.
Én eddig még egy munkásommal se találkoztam a közutakon. Így úgy sem látnád, ha pl . a négy munkásodnak négyféle kamion típusa lenne. (esetleg aki találkozott már a saját munkásával menet közben, az jelentkezzen....)
Egyébként én ezt egy hiányosságnak is tartom a játékban. Már mint a kamion flottád játékban történő egyszerre szerepeltetése, megjelenítése. (ha tévedek, kérlek jelezze valaki)
<#awink>
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.08. 19:04:41
Köszi a választ.<#worship>
Igazából az ETS 2 is 1 Volvóval toltam sokáig<#zavart2> míg játszottam vele, így különösebben nem izgat ha csak 2-3 kamion van alapból benne.
Pontosan így látom Én is!!
<#eljen>
Érdemes matatni a trailer modokkal, főleg az oversize és overweight példányok tudnak új színt vinni a játékba.

Például a minap vittem 85 000 fontnyi motel-reklámoszlopot:)

Egyébként kamionmodokkal is érdemes kísérletezni, nem érdemes ezt az "elvből nem modolom a játékot" mentalitást erőltetni. Én is ezt csináltam sokáig, aztán rájöttem, hogy butaság. Szerintem a jelenleg játékban lévő, kemény 3 darab hivatalos kamiont tekintve - persze kimondatlanul -, de a fejlesztők is szinte "elvárják", hogy modokkal használd a játékot. Ők lerakták a megfelelő alapot, a tartalmat már modokkal kell a játékba vinni. Helyes dolog, vagy sem, de így van, és egy idő után kifejezetten szórakoztató a különböző modokkal pepecselni, próbálgatni őket, vadászni a kedvenc modjaid legfrissebb verziójára, satöbbi. Rengeteget lehet találni, ami simán hozza a gyári kontent minőségét, sőt. Arról nem is beszélve, hogy a következő javításban jön a Steam Workshop support, ami nagyon nagy mértékben meg fogja könnyíteni az egész folyamatot, nem mintha most nem lenne egyszerű.

De beszéljen helyettem inkább pár kép:

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.07. 22:59:25
Nem hülye kérdés, főleg, hogy nincs tapasztalatod benne... <#awink>
Szóval:
Igen ez egy mod. Itt mellékelem, ha be szeretnéd rakni: trailer mod
Ami + jó, hogy négy különböző trélert kapsz a csomagban! (Eddig csak a motorosat láttad...)
Letöltöd, kicsomagolod és az SCS filet beteszed a "mod" mappába. ezután játékba belépés, majd a nyitó menüben be kell lépned a "Modkezelőbe". Itt a kis szürke kört klikkeled és átszíneződik zöldé, közben a jobb oldali sávban megjelenik.
Ennyi.
Innentől kezdve benne van a játékban. Akár a "Gyors fuvarokban" akár a "Vállalkozói fuvarokban" szerepelnek.
De előtte ha kíváncsi vagy rájuk, megnézheted őket a trélerekben (A "Játékról" ikon majd a "Pótkosi böngésző")

Egyébként Én se sok modot használok. Csak pár szerepel a gyűjteményemben. Köztük a kamionom is... <#buck>

Ja a fotókon egy "gyors fuvart" látsz. Majd csak most fogok a sajátommal is szállítani ilyet.
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 21:36:36
Tudom hülye kérdés de ezek mod pótok ugye?
Ha ezeket be rakod nem esik még jobban az fps? és ugyan úgy berakja fuvarnak a mod pótokat is.
Vagy hogy vannak ezek?
Soha nem használtam modokat még az ETS2-nél sem.
Nem mellesleg nagyon szép a pót bárki is kreálta.<#eljen>

SimaSuna
Épül szépül #dirtypete..
Egy új vagány fuvar!!!!!
motorszállítás1
motorszállítás 2
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.07. 12:41:40
...akit buldózernek hívtak... <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.06. 06:24:03
És köszönöm a tapsot <#worship> <#vigyor2><#vigyor2>-<#wow3>
<#taps>
Ezek komoly fuvarok...<#vigyor2><#vigyor2>-<#wow3>
repcsíí
sok kerék, mellesleg a fuvaridő sem elhanyagolható.

A Bandita és Én..<#vigyor2><#vigyor2>-<#wow3>
Bandit1
Bandit2
bandit3
Bandit4
Nesuten

//www.youtube.com/embed/eRmxHAzuSNQ

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten

//www.youtube.com/embed/T3EhvP0Dn-A

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

<#awink>
<#taps>
Na ha arra járok talán sikerül meglesnem....
Szabi
északnyugaton Hornbrook-nál :D

Ez az útlezárás pontosan hol van én még nem találkoztam vele ,szívesen megnézném.
Vannak azért amcsi buszok is....D.
Ja ja nem lassítják egymás munkáját ,de ettől még lassúak.....de a jó munkának idő kell,főleg náluk<#wink>
Szabi
a tuningokat és a mapbővitést nem ugyanazok csinálják, a két csapat nem lassítja egymás munkáját :D

Hornbrook-nál jópofa az útlezárás :)

vajon hány európai busz lehet Nevadában ? :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.03. 18:34:14

<#taps>
SimaSuna
ALCOA felni és csókolom.
Króm csavarokkal.

Más nem kell :)

A színes csavarokat hagyják a homároknak :D
Főleg úgy hogy ki sem lehet szállni a kamionból,(valószínű soha nem lesz ilyen benne)ez nagyon fontos volt a készítőknek kerék tárcsa, kerék anya......<#levele><#zavart2>
Biztos hogy van akinek ettől lesz jobb a szim.
Én soha nem a kereket nézem,inkább az utat....
Jobban örülnék egy mielőbbi map bővítésnek.
De ahogy olvasom majd lesz....azaz akár még fél év is lehet,vagy ki tudja.
Igaz el vagyok így is ,de azért a beígért Arizona már most is későn lenne ha benne lenne ,nem hogy SOON SOON...<#fejvakaras>,hogy a többiről ne is beszéljek.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.03. 16:56:47
Szabi
//www.youtube.com/embed/Z0sg6MEuYj8

Ez 387? Neked rendesen működik a fedélzeti számítógépe? Nekem ha nincs feltéve a spéci műszerfalas mod, akkor nem mutat semmit, csak motorindításnál villan fel.
A vörös démon... <#zavart1>

Üdv!

Nemrég megvettem a játékot és szeretnék multiban játszani azonban ott feldobja hogy regisztráljam a játékot a TruckersMP oldalon viszont ott nem találok ilyen lehetőséget vagy csak kiszúrja a szemem :)

Szabi
hát ez zseniális beszélgetés :DDD

remélem felgyorsulnak a tárgyalások és engedik hogy a már kész kamionokat végre kiadhassák... :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.02. 14:59:39