1572
-
engedélyezni kell steam-en a béta frissitéseket -
bbalazs78 #1131 Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy az Arizona térkép automata bekerül a játékba, vagy valahonnan le kell külön tölteni?Valakinek benne van a játékban?Köszi. -
yossarianHUN #1130 Kenworth T800 2016
Ajánlom mindenkinek, ez tényleg gyári minőségű, mind bel-, mind külcsíny tekintetében. link -
1.3 béta
MAIN NEW FEATURES
- Arizona DLC
- Take World of Trucks Contracts directly from the game, now with ATS support.
- Physically simulated truck and trailer coupling.
CODE
- Blinker auto off can be disabled (option).
- Speeding highlight can be disabled (option).
- Torque converter simulation greatly improved.
- Automatic transmission behavior improved.
- XInput support added.
- Added UI support for 4th and 5th controller.
- Gear shift selectors (range, split) now have UI support for position-based switches.
DATA
- New accessories added to 579 a T680 (bullbars, deflectors, sideflares, etc).
- Default air horn added to all trucks (attribute air_horn in sound accessory).
- New engine sound of W900 (air intake).
- Interior sounds of all trucks rebalanced.
- US specific engine data.
MODDING
- Damage params moved out from game_data.sii and some more added (including wear and part damage factors).
- Data driven engines (torque curve, rpm limits).
- Force feedback data for XInput added (force_feedback.sii).
- Torque converter physics data added, separated manual clutch data (physics.sii). -
endy papp #1128 Ja látom. 
Nos alapvetően vissza mehetünk akár a gyökerekhez is.
A játék (még az ETS2 is) sincs normálisan optimalizálva,ez az fps mennyiség a készítők szégyene,az ATS meg ezen a téren egy katasztrófa.
Csak halkan súgom meg, i7 proci és egy Strix GTX 980Ti is kevés neki...
.
Ja tudom lehet médium grafon is tolni.....bekaphatják a készítők.
Nos igazából a FS 2015-ben van vagy 10GB modom,így annyira nem "test idegen" a mod tőlem.
De már az ETS2-nél sem és itt se fogok modokat bele tenni.
Nem elvi kérdés ,csak nincs kedvem küzdeni velük,mert azért valljuk be kevés a hibátlan.
Igazából az ATS-t azért hagytam abba már másfél hónapja nehogy megunjam,de nem a modok hiánya miatt,hanem a kevés terület miatt.
Ha kijön Arizona egy darabig megint előveszem ,mivel már lehet hosszabb fuvarokat menni és lesz pár újdonság már ami a látni valót illeti.
Ez a rátolatós-rákapcsolós akármi nekem is tetszik csak nem értem miért most,na de mind egy is. -
Én sem szeretem a modokat, ennek ellenére az ets2-ben is használom a Frank térképét. Illetve az Scs nem képes egy régebbi kamiont sem kiadni, így keresni fogok valami értelmesebbet (illetve már kerestem, de még nem találtam).
Az ATS kamionjaival 1-1 rövid fuvart mentem, majd leszedtem a FLB-t.
Illetve mivel a méretarányt is elrontották, és a térképpel sem haladnak, szerintem egy komolyabb térkép mód is kelleni fog majd a játékhoz. -
favi24 #1126 Itt a Cascadia... és endy, nézd az üvegeket... 

vagy egyik melósom Volvója...
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.19. 12:24:21 -
favi24 #1125 Úgy gondolom, hogy az a szánalmas, hogy egy ilyen látványos videót készítenek egy kis fejlesztésre...
Valószínűsítem, hogy azért csinálnak és adnak ki ilyen "kerékanyafestés" és "kurblizás" fejlesztéseket, mert 100-ával kapják a kérdező, vagy felháborodott "emileket" a felhasználóktól az igazi DLC elkészülési időpontjára vonatkozólag. Normál esetben kisebb ráncfelvarrásokat egyben illene kiadni mondjuk negyedévente, vagy félévente. E helyett darabolják ezt is. Azért tényleg kíváncsi lennék az SCS munkamoráljára...
Egyéb iránt meg a móderek már rég lepipálták a "gyári" fejlesztőket. Nézzétek a sorozatos térkép variánsokat (és azok folyamatos fejlesztését, javításait!) vagy az új kamionokat, festés variánsaikat. Nem beszélve az egyéb realisztikus képességek játékba történő beintegrálását.
endy papp! a móderek már ezt is megcsinálták!!! (már mint a színezhető üveget) lásd pl.: Freightliner Cascadia. Úgy hogy ezzel sem tudnak újat mutatni a gyáriak!!
Sajnos tény ami tény módolni kell. Ismerem a nézeted, de ha nem teszel be egy két módot, akkor tényleg unalmassá válik a játék!
Hidd el nem Istennek való bűn, ha elkezded nézegetni pl az "ATSmods.lt" oldalait. Hát még ha le is töltesz egy két jobb dolgot!
-
Én is meglehetősen pipa vagyok az Scs-re, immár 60+ ember bohóckodik 2db játékon.... Már eddigi négy év alatt is be kellett volna varázsolniuk az ETS2-be teljes EU-t, felújítani az eredeti részeket, egy kis Balkán, miegymás, illetve legalább negyedévente egy új kamion.... (ami kb. 16db lenne a megjelenés óta)
Arról nem is beszélve, hogy az ATS-re fordított 2 éves fejlesztési idő alatt a szánalmas kategória, amit térkép/kamion (darabszám, testre szabhatóság) ügyben produkáltak. Megjelenéskor már javában készült Arizona, és még most is készítik, akkor el lehet képzelni, meddig fog tartani a teljes USA....
Szóval pipa vagyok az Scs-re. Ők meg pont leszarják, hogy én pipa vagyok rájuk....
Viszont ez a kis apróság kellett a játékba, mert kb. óvodás szint, ahogy jelenleg fel lehet venni a pótkocsit, így meg pontosan kell ráállni. És bár tényleg apróság, azért szerintem nem lehet egy szinten említeni a kerékcsavarokkal, ami tényleg értelmetlen volt (az sem lett volna az, ha mellette van haladás más témában) -
azért szerencsére a térképet és ezt a csodát nem ugyanaz az emberke csinálja, szóval egymás munkályát nem lassítják :D -
endy papp #1122 Mégis ki tekeri a krublit????
Ki nem lehet szállni ,akkor meg minek ilyen f.ságokra időt pazarolni.
Inkább csinálnák a következő államot-kat, nem ilyen idiótaságokkal töltik az idejüket.
Remélem azért még a színezhető ablaküveget is megcsinálják......
-
yossarianHUN #1121 Jeeeee. Már megijedtem, hogy valami olyan, lényegtelen hülyeséget akarnak betenni, mint a megjelenés utáni 2. hétre ígért Arizona DLC, pár új kamion a meglévő 3 mellé, vagy esetleg a többpótkocsis rakományok. De azért még mindig tudják, mi kell a népnek, színezhető kerékcsavarok mellé immár kapunk élethű, tekerős pótkocsi-felcsatolást.
Hihetetlen, mennyire leszarják a játékosokat. Ha tartalmat akarsz, mennyé modozni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.18. 22:14:52 -
Először azt hittem, hogy egy fanmade cucc / paródia. :(( -
Igen! Ez valóban nagyon kellett a jó népnek! -
végre tudom, hogy mi hiányzott a játékból. :D
-
Kipróbáltam a warez verzát és talán ha másfél órát nyomtam vele. Rettenetesen kevés a produktum. Egy dolog tetszett benne,a rendőrautó. -
Basszus, tényleg, el is felejtettem. :) Akkor azt remélem, hogy utána is "kárpótolnak" valahogy. -
Plata #1115 Nekem rà van ìrva a dobozàra hogy tartalmazza arizónàt. -
Azért jó pár órát elvan vele az ember. :) Bízok benne, hogy így még legalább Arizona ingyen lesz. De tény, hogy nagyon nem erről volt szó... -
Nagyon örülök hogy nem vettem meg....... -
endy papp #1112
SOON hónapok óta
Szerintem még a készítők sem tudják,ennél fogva be is ....hatják
Szerintem észre fogjuk venni...... -
Dlc mikor jön?
-
Az "egyik sem" az azt jelenti, hogy a legfrissebb nem béta update lesz telepítve (1.2 jelenleg), ha a mod 1.1-en működött, akkor az alulról a másodikat kell kiválasztani, és 1.1es verziót fogja letölteni. -
Gabhess #1109 nekem is ezek itt vannak, de ha az "egyik sem .." van bejelölve az nem azt jelenti, hogy nem tölti be a listán szereplőket? -
Ami a képen ki van jelölve, az nem az?
-
Gabhess #1107 nem lehet visszafelé frissíteni. a bétákban meg alapban nem veszek részt -
Gabhess #1106 köszi este ránézek. -
jobb klikk a játékra, beállítások, béták menü -
Gabhess #1104 sajna nem tudom hogyan kell, néztem a steamet de sehol nem láttam ilyen lehetőséget -
DIESEL DOG #1103 Tedd vissza steamen az előző verzióra és menni fog.
-
Letöltöttem, kipróbáltam, de ez a 3 kamion, meg 2 állam.. nem valami vadra való.. egyhangú nagyon California és Nevada.. -
Gabhess #1101 Lejött valami patch és azóta egyik módolt térkép sem mükszik sem megy nálatok mi újság? -
smog15 #1100 Kipróbáltam egy engines and sounds modot. Nekem annyira nem tetszik.
-
paccar fotózgatás és hangrögzítés.. :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.06. 20:07:31 -
Plata #1098
-
yossarianHUN #1097 Oszt mé' ne tudnád?:) -
Plata #1096 Én is épp játszogatom,hallgatom a rádiót,ez a 181.FM Classic Hits 181 eszméletlenül jó rádió,az idő úgy el röppen miközben be van kapcsolva hogy az ember észre sem veszi már oda is ért ahova mennie kell.
Megveszek ezekért a 70-es 80-as évekbeli zenékért.
Kár hogy nem tudom ezt a rádiót hallgatni játék nélkül. -
endy papp #1095 Na tegnap megint beröffentettem a vasat.
Hoztam is egy érdekes képet,még ebben az utcában nem jártam....
Nem csodálom hogy lassan készül ha ennyire aprólékosan megcsinálják még a lámpa oszlopok díszítését is,.
Nagyon komoly az az indián fej.
Csak a lámpát figyeld.... -
Crampus007 #1094 Ilyen gyors segítséget nem is vártam, köszönöm mindenkinek:) Már csak egy fejmozgás érzékelő kell, hogy teljes legyen az élmény:) De lehet várok vele, hátha lejjebb megy az ára. Vagy valaki megy ki amcsiba. -
kamion.scs / def / truck dealer mappában van benne, hogy melyik kereskedőnél lesz megtalálható..