Ben Affleck lesz az új Batman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarázni csak azért magyarázom, mert neked még mindig nem sikerült, de írom lassabban, hátha most felfogod
1. A srác azt írta hogy a Val Kilmer-féle 2 rész volt a legjobb.
2. Én azt írtam neki, hogy igen, a második különösen jó volt.
Szerinted hány Val Kilmeres rész volt? Jézusom.
Sajnos Ben Affleck-ból én sem nézek ki túl sokat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak idézni tudlak barátom, mert pont ezt érzem én is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ízlések és pofonok. Én személy szerint hányni tudnék Craigtõl és az alakításaitól...
..ki ez a szörny a tükörben..
NEEEEEEE!!!! OMG
Már a DareDevil-t sem lehetett komolyan venni a jóllakott óvodás fejével ... Õ mint BatMan? Oda lesz megint minden 'komolysága' a filmnek 😞
A 007-es után újabb csalódás 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
1. A srác azt írta hogy a Val Kilmer-féle 2 rész volt a legjobb.
2. Én azt írtam neki, hogy igen, a második különösen jó volt.
Ez egy kis gondolkodást kíván meg a fórumozóktól. Nem sokat, csak minimálisat. A többségnek azonnal leesik, hogy nincs 2 Val Kilmeres rész, csak egy. Én pedig erre reagáltam így. De aláírom, a szarkazmust nem mindenki ismerheti. És vannak, akik lassabbak az átlagosnál.
Szívesen.
ui: a "Senki nem beszélt semmilyen második részrõl."-t azért írtam, mert tényleg senki sem beszélt a Batman másik részérõl. A kollega, aki reagált, azt hitte, hogy a "második rész", amit írta a Batman visszatérre való célzás, holott az 1. kommentben a Val Kilmer-féle 2 részre céloztam a "második résszel".
ui2: Én érzem magam kényelmetlenül, hogy valaki ennyire értetlen.

""A legjobb Batman a Val Kilmer féle 2 rész volt "
A második állat volt."
illetve
"A Val Kilmer-féle 2. részben Keaton volt? Jó tudni."
vs.
"Senki nem beszélt semmilyen második részrõl. "
Ingyen Film Letöltés - http://ingyenfilmletoltes.info
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha te olyan okos lennél mint azt szeretnéd akkor nem egy tapló modon mondanád a másikra hogy tapló.
Zetortraktor
A szánalmas nem az ha valaki kifogásolja a sértegetést, hanem az, hogy ugy szólsz be, hogy fingod sincs a masikról.
A hozzátok hasonlók akik a vakokon meg mozgássérülteken röhögnek.
Ha nem tetszik jelents föl, bunkókám, mivel 13 éve max a forumokon használom a Magyart sajnos eléggé megkopott, de persze a buta tuskók mint te mindíg kiszúrják amikor valki nyelvtanilag helytelen, és rögtön nyeregben érzik magukat, végre van valami amihez hozzászólhat hamár amugy sekélyes kis életük nem hoz semmit amivel elfoglalják magukat.
A hozzád hasonló kis fikamatyik akik az iskolában sem tudtak érvényesülni abban lelik örömüker, hogy másokat basztatnak.
Csak, hogy a kedvedre tegyek kisfiam, hagytam pár helyesírási hibát ebben a szövegben is, hogy legyen mire matyiznod.
Legyszives tegyél meg egy szivességet, csak akkor válaszolj ha a kapanyél ami a szádból kilóg nem szúrja ki a vitapartnered szemé, jelen esetben az enyémet.
A hideg kiráz amikor elkezd hörögve beszélni plusz a szályával nagyon affektálva csücsörítve beszélni a hatás kedviért.
Ilyenkor olyan érzésem van mint amikor a szemem elõtt valami szerencsétlen szénné alázza magát és rendesen én érzem magam rosszul pedig nem is velem törtenik csak a látvány elborzaszt.
Amúgy az új batman film "elmegy" kategóriások mint a többi, a Dark Knight volt jobb, de az is a Joker-es jelenetek miatt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Kilmer ezutan jott a Batman Forever-ben."
Ennyi, rem egyszeru, szimpla eliras.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Nem a Val Kilmer fele epizod a masodik resz!
A batman Returns-t szoktak masodik reszkent emlegetni, abban Keaton jatszott.
Kilmer ezutan jott a Batman Returns-ben."
Ez meg epic volt! Három mondatból kettõ mond csak ellent egymásnak... de amúgy minden oké!
Az megvan, amikor egy társaságban mindenki érti a poént, de van valaki, akinek lassan beszélve el kell magyarázni? Ennyire ne legyél már gügye.
te köcsög még írni sem tudsz bazdmeg

""A legjobb Batman a Val Kilmer féle 2 rész volt "
A második állat volt."

A batman Returns-t szoktak masodik reszkent emlegetni, abban Keaton jatszott.
Kilmer ezutan jott a Batman Returns-ben.
Kíváncsi vagyok, mikor fognak felsírni azok, akik nehezményezik, hogy valaki eljátszik egy másik szuperhõst is. Anno az Amerika kapitánynál is volt, aki szóvá tette, hogy Chris Evans korábban Fákyla volt a Fantasztikus Négyesben. Egyrészt egy színésznél ez miért gond, másrészt, bár én láttam mindkét F4-et, de nem emlékeztem rá, és szerintem sokan voltunk még így. Ahogyan az Amerika kapitányból sem fogok rá emlékezni soha, maga a film jó, de úgyis végig maszkban volt, és amúgy is totál jellegtelen figura.
S nem, nem osztom a "de akár még jó is lehet" véleményt - már a gondolattól is kiráz a hideg, hogy Ben nyomja a bõregeret...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.