Szekeres Viktor

Ben Affleck lesz az új Batman

Christian Bale után Ben Affleck lesz a következő Denevérember. Az Oscar-díjas színész a mozis Batmanek legidősebbjeként fog debütálni 2015-ben.

Jó választás Ben Affleck?
  • IGEN!
  • Így is, úgy is elsülhet.
  • Nem, pocsék.
A legutóbbi pletykák még arról szóltak, hogy Christian Bale 60 millió dolláros ajánlatot kapott azért, hogy még egyszer, vélhetően utoljára visszatérjen Gotham Cityben és magára öltse Denevérember jelmezét. Azonban akár igaz volt ez az értesülés, akár nem, Bale tartotta magát korábbi szavához, nem bújik ismét Bruce Wayne bőrébe. És ezt azért merjük kijelenteni, mert a Warner stúdió pár órája bejelentette, hogy Ben Affleck örökli meg a szerepet.


Az Oscar-díjas színészt tehát egy másik Oscar-díjas váltja. A különbség mindössze az, hogy míg Christian a The Fighter - A harcosban nyújtott alakításáért kapott elismerést, addig Affleck egyszer íróként (Good Will Hunting), egyszer pedig producerként (Az Argo-akció) kapta meg az arany szobrot. Mindez pedig azért tűnhet furcsának első látásra, mert őt inkább színészként és mostanában egyre inkább rendezőként ismerjük: a tavalyi legjobb filmnek választott Az Argo-akció mellett még a Hideg nyomont és a Tolvajok városát készítette el (mindhárom kiugróan magas IMDb-pontszámmal bír) és a közvélemény szerint az Oscar-díjátadók egyik legnagyobb bakija volt, hogy az Akadémia a legjobb film rendezőjét még csak jelölésre sem méltatta kategóriájában.

A vásznon korábban a Fenegyerekben már szuperhősként is feltűnő Affleck színészként egyébként mostanában nagyon megválogatja a szerepeit, az elmúlt négy évben két saját filmjén kívül mindössze a Vállalati csalódásokban szerepelt, valamint Terrence Malick tavalyi romantikus drámájában, a To the Wonderben, Legújabb filmjét, a Vakszerencsét (Runner Runner) szeptember végétől tűzik műsorukra az amerikai multiplexek. A tervek szerint Affleck következő rendezése, a Live By Night 2014-ben kerülhet bemutatásra, melyet követően a 2015-re belőtt David Fincher-féle Gone Girlben láthatjuk őt.



Ben Affleck Batman-szerepét egyébként a Warner jelentette be, így hivatalosnak tekinthető, ellenben azzal a majd egy évvel ezelőtti értesüléssel, hogy a stúdió őt akarta megbízni az Igazság Ligája-film rendezésével. Főleg, mert egy hónapja kiderült, hogy Batman és Superman nem a Justice League kapcsán fog találkozni, hanem a Man of Steel folytatásában, amit Zack Snyder fog rendezni. (Érdemes megjegyezni, hogy a Warner a 2015. július 17-én bemutatásra kerülő filmre egyelőre "Zack Snyder cím nélküli szuperhősös filmjeként" hivatkozik, szóval papíron akár még az Igazság Ligájának első magvait is elhinthetik benne.)

Lényegtelennek tűnő érdekességként még említsük meg, hogy Ben Affleck jelenleg 41 éves, vagyis ő lesz a legidősebb mozis Denevérember. Michael Keaton 39 éves volt második Batman-filmje idején, Val Kilmer 34, George Clooney 35 évesen játszotta el a szerepet, míg Christian Bale, aki a legfiatalabb Batmanként kezdte, 37 volt A sötét lovag - Felemelkedés esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #56
    Komolyan arra célzol, hogy rajtad kívül még ketten értetlenek voltak? A többi ezer meg megértette. Mert tényleg nagyon egyszerű.

    Magyarázni csak azért magyarázom, mert neked még mindig nem sikerült, de írom lassabban, hátha most felfogod

    1. A srác azt írta hogy a Val Kilmer-féle 2 rész volt a legjobb.
    2. Én azt írtam neki, hogy igen, a második különösen jó volt.

    Szerinted hány Val Kilmeres rész volt? Jézusom.
  • cateran #55
    Jajj, ne magyarazd mar..ott vannak a kommentek feheren-feketen. Hagyjuk mar az ilyen bullshit dumakat, hogy "erre meg arra gondoltam" foleg, hogy azota rajtam kivul mar paran ramutattak, hogy baromsag.
  • Hoz_Hun #54
    Egyetértek Ender Wiggin kollégával, ami a szinkron hangokat illeti. Bár ezek "csak" hangok, a Batman Kevin Conroy és számomra Joker Mark Hamill. Ha szinészt kell mondanom... háááát... Bale. Még Michael Keaton csak-csak, de George Clooney pláne Val Kilmer a csapott vállával, blah. Valószínüleg az is közre játszik ebben a véleményemben, hogy az a két Batman rész csapnivaló volt.
    Sajnos Ben Affleck-ból én sem nézek ki túl sokat.
  • Hoz_Hun #53
    "Én személy szerint hányni tudnék Craigtől és az alakításaitól..."
    Csak idézni tudlak barátom, mert pont ezt érzem én is.
  • TéOeM #52
    Kamu volt a Bale+50 milliós ajánlat. Nehéz felfogni?
  • AZUL #51
    pedig jó színész... azon kevesek egyike a filmszínészek közül akik színházakbanis játszanak... és messze hitelesebben adja le, formálja meg Bond karakterét, mint pl, a gigolo-s Brosnan, a nyápic Dalton, vagy a humorharold, Moore... egyedül Connery volt az aki karakteresebben hozta a figurát. Bond olyan mint amiket ők játszanak el...
  • Okisz #50
    Mondod Te...
    Ízlések és pofonok. Én személy szerint hányni tudnék Craigtől és az alakításaitól...
  • AZUL #49
    Ben mint Batman tényleg nehéz elképzelni... jónak. ellenben Craig eddig Conerry után a legjobb Bond...
  • Laza #48
    "Ben Affleck"

    NEEEEEEE!!!! OMG

    Már a DareDevil-t sem lehetett komolyan venni a jóllakott óvodás fejével ... Ő mint BatMan? Oda lesz megint minden 'komolysága' a filmnek :(

    A 007-es után újabb csalódás :(
  • zetortraktor #47
    Akkor elmagyarázom, hogy te is megértsd. Figyelj.

    1. A srác azt írta hogy a Val Kilmer-féle 2 rész volt a legjobb.
    2. Én azt írtam neki, hogy igen, a második különösen jó volt.

    Ez egy kis gondolkodást kíván meg a fórumozóktól. Nem sokat, csak minimálisat. A többségnek azonnal leesik, hogy nincs 2 Val Kilmeres rész, csak egy. Én pedig erre reagáltam így. De aláírom, a szarkazmust nem mindenki ismerheti. És vannak, akik lassabbak az átlagosnál.

    Szívesen.

    ui: a "Senki nem beszélt semmilyen második részről."-t azért írtam, mert tényleg senki sem beszélt a Batman másik részéről. A kollega, aki reagált, azt hitte, hogy a "második rész", amit írta a Batman visszatérre való célzás, holott az 1. kommentben a Val Kilmer-féle 2 részre céloztam a "második résszel".

    ui2: Én érzem magam kényelmetlenül, hogy valaki ennyire értetlen.