7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
egy ilyen wodo malac elég nagy kárt tud okozni a vetésben 😊 Nekem is sikerült egyet feldolgoznom, hál istennek akkora, hogy beszorul a texturak közé és úgy volt esélyem ellene

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

a steam mindig csak ráfrissít. és az elég is lenne, ha a csomagot csontra jól raknák fel. de mivel nem így történik, úgy szoktam csinálni, hogy megnézem frissítéssel, és ha jó úgy hagyom. ha nem akkor eldöntöm tudok-e élni vele, és ha nem, akkor gyalu és reinstall. van amikor elég csak a beállítási adatokat törölni (nem a mentést, hanem a játékbeállításokat).
nekem a 197-ről, 199-re átállás bedobált néhány objektumot (többnyire bazi nagy fákat). az egyiket pont a bázisom közepébe és nem lehet eltüntetni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erősen spoileres tartalom!

Majdnem medve méretű sertés. 1500 XP-ért 92 húst adott, meg 65 bőrt és 56 zsírt, 12 csontot. Ez egy hétre is elég. Pont ezt a házat szemeltem ki egyik lakhelyül, mert 30 méterre sivatagtól. Ebben a házban még lesznek meglepetések.

A mai pecs után mintha szebb lenne a grafika.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.11.22. 20:43:34
Értem, ha akarsz róla beszélni, szívesen segítek, az OGP fórumán mindig megtalálhatsz. Esetek többségében a nem megfelelő telepítés, tapasztalat vagy esetleg a hozzáértés hiánya, stb. a probléma...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.22. 19:40:37

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Marfy
Nekem a steam csak ráfrissített.

Megint érdemes teljesen letörölni a játékot az új verzió miatt?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Igen ismerem az OGP-t de nem nagyon kedvelem mert nálam sose akar normálisan futni :S
Skynet85
Hali, nem tudom lőttel-e már igazi fegyverrel, a leírásod alapján nem hiszem, mert ha csak megállsz egy AK vagy M4 típusú karabéjjal és ezt nem rendszeresen csinálod, akkor miután pár percig célra tartod, a fegyvert egész jól eltudsz fáradni legalábbis én igen, minden lövés nélkül. Szerintem ez pont hogy jó dolog. 

oreal
Ez valami uj dolog hogy a zombik este mikozben egyhelyben gugolok megtalalnak es szetverik a bazist ? 😄
Nem tudom ki hogy van vele de ez az alpha 17 nem igazan az amire vartam (tobb mint 1 evet).
Az elso par ora utan egyszeruen jatszhatatlan.Nem is annyira a bugok miatt egyszeruen az uj valtoztatasok szamomra egy szenvedesse tettek a jatekot 😄 ertem en hogy survivor horror, de konyorgom... ez egy jatek,valami elvezet is lehetne benne 😊

Egy tipp, ha szeretnél nem parancssoros, azaz böngészőből elérhető játékszerver vezérlő panelt, ami szintén Open-Source project, mint a LInuxGSM, akkor keress rá az Open Game Panel-ra, kezeli a 7DtD-t is. 😉
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.22. 15:41:06

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ez az experimental sokáig el fog húzódni szerintem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én nem is játszom vele,a mostani patch miatt is kell a wipe megint,mert az utakra kikerültek az állati tetemek ahogy irtam korábban,meg még új poik is kerültek be random genbe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekünk be jött az alpha 17 és hogy most elindítsak egy új szervert hozzá az nem gáz. Oké vannak benne kissebb nagyobb bugok de ez várható volt.
Am igen most találtam egy leírást az egyik fórumon hogy hogyan kell a lgsm-es 7DTD-t updatelni alpha 17-re
Random_
Ez direkt így működik be is mutatja ezt a képességet Madmole személyesen egyik utolsó videójában.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem azzal még várjatok... A17 még single game-ben is érdekes. Sok helyről olvasom hogy állnak vissza a szerverek 16.4-re miatta. Linux-ról meg inkább hivatalos funpimps fórumban keresgélj, mert ott sokszor olvasok ilyen kérdéseket-válaszokat.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Üdv mindenkinek!
Tudja valaki esetleg hogy ubuntun hogyan lehet updatelni alpha 17-re a szervert??
Wow, Ronin live-ból láttam: Az AIM down staminát eszik ha lősz ha nem. AK47-et csak AIM-ra rakja, nem lő, és fogy a stamina 😄 WTF?? Azért hogy ezt SENKI nem jelezte nekik hogy várjál már ez butaság...

A sörbuff műxik😊
Corrections to journal entries

Most javították ha minden igaz!

Azt mondod a piros ital hűt? Menj pls a sivatagba amikor mutatja hogy hőgutád van (40 fok a hőérzet) és igyál ilyen teát. Nekem semmit sem segített...

Random_
Szerintem az italok hatásai változtak és az angol leírás az jó. Mintha én úgy emlékeznék direkt olvastam is melyik mire jó.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tapasztalatok
1, Folyadék és kaja a legfontosabb fullon tartani! 2, A fejlövések sebzése is perk-hez van kötve, nekem bevállt hogy feljebb vettem (tán 3 pont) 3, Visszatért az XP-zés a fejlődéshez, csak itt nem craftból, hanem zombi killből. Bemész kihúzod őket, visszamész, kihúzod őket...3, Kereskedőnél érdemes venni olyan cuccokat amik nem elérhetők még craft-hoz. Nagyon sokat tud segíteni. (pl. hammer, amivel 2-3 ütés egy zombi, meg hamar letaglózza őket) 4, Szerintem a kések nem nagyon hatásosak mint régebben. Talán majd a machete. 5, A tárgyak leírásainak nem sok köze van még a valósághoz. Lásd piros virág ital. Hűt de semmi hatása pl... 6, Random horda. Volt 1-2 olyan random horda ami csak ment előre. Ha nem előttük megyek és írtom őket elballagtak volna mellettem. Ronin videójában pl. leástak miatta a beton bunkerhez, de nem mentek lejebb hanem a föld alatt fúrtak tovább. Van még mit javítani.

Hát tegnap megvolt az első horda éjjelem felvételen. Nomad fokozat, zombik nem futnak, 64 zombi a beállítás.
Első éjszaka jöttek rendesen. Hajnali 1-ig folyamatosan utánna 1-1 elvétve. Első horda éjjel hangsújozom! 3 db. keselyű, 3 db. pók zombi, 4-5 kutya. A videómból majd látszik (már ha érdekel addigra valakit) hogy a kutyák közül volt pár amelyik nekem ront, de jó pár harapás után se sebződök... Bug... Izgalmas volt, de a régi hordákhoz képest szerintem gyenguska volt.

Külföldi szerveren, ahol játszom a játékosok fellázadtak és vissza rakatták a 16.4 verziót
Gilmoor
Próbáltam egy küldetést... menj el adott helyre, és takarítsd ki. Semmi közepére mutat a nyíl, odaérek "indítsd a feladatot" felirat lebeg a levegőben, nyomd meg az E betűt a küldetés elkezdéséhez. Megnyomtam, mire 10+ rögbijátkos zombi rohan rám. Alig tudtam elmenekülni. A helyszínre visszatérve a célszemélyek eltűntek, a feladat így már nem teljesíthető, ki kellett manuálisan dobnom a küldetéslistából. Az még eszembe jutott, hogy a küldetésrendszer eléggé primitív voltja miatt akár meg is tarthattam volna a küldetést, majd ha találkozom rögbijátékos zombikkal, akkor azokat megölve elkezd számolni a küldetés számlálója is. Ez csak egy ötlet.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

1,3 GB -os pecset kaptunk (b199). Most minden jó lesz. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.11.22. 07:17:30
Marfy
Ez az LCB bug szerver specifikus vagy globális?
A lerakást követően random idö múlva ami lehet 10sec vagy akár 10perc is, az LCB fogja magát és inaktív lesz. Majd a térképen megjelenik egy másik LCB az isten háta mögött amerre még sohasem jártam, hogy oda van letéve. Veszem a fáradtságot, elsétálok, de természetesen az az LCB amit a térkép mutat egy másik játékosé. Hiába rakok le újat megint csak inaktív lesz. Tudom hogy csak 1 lehet lerakva, de nincs lerakva másik sehol a pályán.

Nektek volt, hogy a semmiből előugrott egy spider zé, aki rátok rontott és 3 ütésből megölt max hp-ról? 😄 Itt úgy érzem, hogy elég is lesz addig amíg megjelenik rendesen ez az A17...

Ezt a lépéses dolgot én is írtam ami már az előző alfa óta is jelen van, de csak a sleeper zék és kutyáknál van................legidegesítőbb bug.

Igen a ruhás téma is szar, kalap,poncho,rövidgatya,póló és túlmelegszem sivatagban. meg ugrok a bázison és már rohan is mindenki hozzám
Hát skacok ok hogy azt akarták megoldani ne kelljen annyit vetkőzni öltözni, de szerintem balul sült el a dolog. Így is kell, főleg este erdőben szépen meg lehet fagyni normál rohában, nem rövid naci meg trikó páros. A leégett terület is ue. fordítva.
Bugok vannak, nekem a kétszer üt nem jött be. Ha picit tovább nyomod a bal gombot kétszer üt. Fasza ha valamit szétütsz vele a bázison majd nagy szintű eszközzel... Zombiknak még mindig nincs lépés hangja, de ezt is majd a rust programozói (ha igaz) akik beszálltak ide megoldják. Grafika nem rossz, sőt, ahhoz képest mi volt már majdnem rust a kinézete. A kutyáknak egyálltalán nem lehet hallani csak egyszer egyszer a hangját, nem túl jó. Morogna legalább vagy valami. Nekem volt 2 videó felvétel között hogy egyszer csak mókolok a bázisomon, semmi kül. nem történik, erre beesik 40 fps-ről 10-re stabilan. Game restart és minden ok. (már ha 2018-ban a majdnem 40 fps stabilan lehet ok? 😄) Sokkal nehezebb a game, bár azé' ne már hogy egy sima zombi kibírjon normal fokozaton 4-5-6 fej lövést nyíllal. Azért ez vicc.

LCB -vel magánosítani tudok egy épületet, úgy hogy oda ne spawnoljanak zozók?
oreal
Ha lesz valami mukodo magyar szerver szoljatok, szivesen kiprobalnam az uj verziot.

Azért ezekből hogy szedek össze sokat, nem tudom, miért nem lehet szét hentelni a zombikat, nem értem. annyi mindenhez kell a ragasztó basszus. gáz
És szerintem épp nem early game-kell sok ragacs, hanem late game-ba
Utoljára szerkesztette: gilverto, 2018.11.21. 15:11:38
"Added gore piles to the roads for early game shivs and more bones for making glue."-Madmole twitter oldalán irja,tehát a gore blokkokat teszik ki az útra ha jól értelmezem

Random_
Nem lehet, hogy az elejtett állatok szétszedése után lesz ilyen csont és belsőség maradvány? Mert akkor az utánpótlás is megoldott.
Amúgy tegnap szétszedtem egy medvét és adott két csontot most, ha nem kőbaltával szedem szét, hanem késsel biztos még jobban adta volna.

Random_
Tegnap dél óta a szerver halott, ide is kiírtam és a facebook oldalamra is. Azóta a helyzet változatlan.

most nem értem, nekem azt írja Random szerverére való csatlakozáskor, hogy nincs róla információ, tehát nem látja a rendszer. Változott a címe?

ez, halott : 94.250.222.114:26905
Utoljára szerkesztette: havenday, 2018.11.21. 13:58:56
Azért egy idő után ezek is elfogynak az utakról,ha többen leszünk.Amúgy meg a kereskedőknél mindig lesz glue.

Ez már a 198-as build,eggyel több mint az experimental.

Na megoldották a ragasztókérdést! Visszatették az utakra a tetemek csontvázait,abból lehet megint kést,és ragasztóanyagot szerezni (glue) Persze ez már a stabilban benne lesz!

Magyarítással mi a helyzet Mester?
DevLupius
A szerver Random megy 😊
Egyébként Random_, írtam privátot majd nézz rá.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Random, mi van a szervereddel?
Randomgen. Viszont ez a sugárzó rész majdnem a kezdő pontomnál volt. Ezek szerint bárhova rakhat a térképen kezdéskor.
Viszont a sivatag élhető. Nincs hőguta. És vannak fák a sivatagi városokban. A hűsítő italhoz ezentúl már nem üres üveg kell, hanem tiszta vízzel teli. Szóval előbb meg kell főzni a tavi vizet. Ja tó is van a sivatagban. Kicsi tó a város szívében. Pont jó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.11.21. 09:37:13
Random_
Az tényleg gáz, hogy bukod az üveget és ez a húsmennyiség is zavaró. Mákom volt, hogy első nap egy medvét lenyomtam az dobott húst.

Marfy
Nem látszik a térképen a seed széle sem, simán belesétáltam a sugárzó zónába, ráadásul zöld terület volt.

Random_
Melyik pálya? Mások is panaszkodtak rá.

Sivatag egy részén sugárzás van. Térképen semmi nem látszik. Lehet erről tudni valamit?