7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az xstudios link a bannerban! Ha valaki indit szerót,akkor azokat is berakom majd.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Csak tudnám miért egérrel kell irányítani a járműveket...
Tök jó!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsináltam a bringát egész gyors, fejleszthető ahogy néztem lehet belerakni valami motorfélét + kiegészítőket, illetve alapól rendelkezi +9 tárhelyslottal, figyelmesen közlekedni vele mert ha egy kőre ráhajtasz már rongálódik. Másik legyártottam a kedvencemet a nyílpuskát jó erős, de újratöltés alatt nagyon belassulsz és futni sem tudsz erre figyelni mert a zozó lecsap 😄.
Ui.: Egy kis kiegészítés az ütő fegyverekhez és ugye leginkább a bunkós botokhoz:

Érdemes arra a sebzésre tenni ami a fejre sokkal nagyobb üt vagy lő, mert ugye már megtanultuk, hogy a fejre mindig nagyobb a sebzés és ugye a zék... 😄 Szóval mindent ami fejre megy, azt lehet nyugodtan maxolni. Későbbiekben is jó lesz.

https://www.twitch.tv/sp1gu

jeeeeee, PvP!!!!
Sivatagokban meg juharfák nőnek.D

Ami nem tetszik:
- nem játszhatok natív felbontásban mert kevés az fps
- a random world szerintem gyenge lett, ezek a kis foltok az égett erdőből egyáltalán nem jön be, az össz vissz 3 biom szerintem szar.
- nem tetszik hogy a a fa bunkó ugyan annyit sebez mint a vasbunkó, és a szürke bunkó ugyan annyit sebez mint a lila.
- nekem a régi wellness jobban bejött. Én jelenleg a növény ültetést ki is hagyom, mert mind1 mit eszem jelenleg, nem kell jobb minőségű kaja, akkor meg minek szarakodjak? később ha ad majd buffokat a kaja akkor talán ...
Juj!

Pár tipp tőlem is:
-Akinek kevés az fps, az vegye vissza a felbontást, és kapcsolja ki be a v-syncet. (egyik állásban jó lesz) akár duplájára is felugorhat így a sebesség.
- Az elején ne menj "dungeon POI-ba" csak simába. Az a dungeon POI aminek általában pincéje is van, ami átvezet egy másik házba, de első ránézésre látszik, hogy tele van csapdával, általában nagyobbak is.
- Ha be is mész, ne menj felfelé! (egyre feljebb egyre durvább zombik lesznek, nem ritkán 4 feral aki elől nem tudsz elfutni csak legyőzni tudod)
- A zombik ritkán de dobnak lootot, hátizsák formájú, mindig keresd meg mert komoly cucc van benne.
- Nekem bejött a közelharc jobb klikkel, sok pontot tettem rá és most már csak 2 ütés egy zombi néha 1. Tűzoltó fejszével harcolok most és marha jó mert messzire üt.
- Keresd a harcot a zombikkal, én minden kóbor horda elé beállok és lekaszabolom őket, mert csak így tudsz fejlődni.
- vigyázz mert már 10. nap környékén van feral a kóbor hordában. Nekem pl az egyikben 4 baseball játékos volt...
- minél hamarabb tegyél magadra páncélt, akármilyen szart de sokat számít.
- eddig nekem a 7. és a 14. horda volt meg, minden gond nélkül. Én egy szétvert, félig lerombolt beton épületbe költöztem a 2. emeletre, és cobblestone blokkokkal kiegészítettem, úgy hogy az első emeletre sem tudtak feljönni. Bár a 7. nap harcolni sem tudtam mert olyan sötét volt, hogy nem láttam semmit, és semmivel nem tudtam világítani sem. Mostanra tele raktam gyertyával a kritikus helyeket, így sima ügy.
- Se a fa sem a fém tüskék nem élnek sokáig de arra jó hogy, egy pillanatra megálljon a zombi és megkapja a fejest.
- Túl sok fegyvert találni, én el is lőttem az összeset a hordanapon, egy pisztoly meg mindig van nálam a madarak ellen.(madarakat vedd komolyan)

Köszi Mester a részletes beszámolót!
Tapasztalatok az első horda után.
Készitettem egy kissebb hordavárót flagstoneból sima kocka 5x5 5 blokk magas. 30. szintet értem el a hordanapig. A horda elég erős volt
3 rendőr, sugárzó spider, katonák, hazmatok ( itt jegyzem meg a hazmatot sokkal nehezebb kifingatni mint a katona zombikat), 8-10, kutya,és keselyűk. (amik számomra az egyik legnagyobb zsiványok 😄) + a szokásos aprónép. Kiraktam a váró köré wood framekre 8 fáklyát a horda nagyon berághatott rá mert ezekre támadtak elsőnek. A váró elé 3 réteg szélesen karókat telepítettem szépen körbelehet vezetni rajt a hordát.Felszerelkeztem 600 nyílvesszővel, egy 2-es HuntigR-el, de a fő fegyverem 40 db Molotov koktél volt amit eléggé trükkös eldobni (csak egy bizonyos távolságon kívül repül ki a kezedből, szóval nem tudod a magasból közvetlen magad alá dobni.Tetszett, hogy az így tűzhalált halt zozókat is számolta az xp-be.Az íjat nem nagyon volt idő használni túl lassan ölte őket, így a huntigr maradt, mert a horda sem tétlenkedett bontották a falat rendesen, a második blokkmagasságot szinte körbeszedték a várón. Összegezve a horda intenzív és elég combos volt, Viszont 00.30-ra vége is lett, onnan kezdve nem jött senki.
Magáról a játékról nekem nagyon bejön. Azt gondoltam, hogy nem lesz jó zombi loot nélkül, de egyáltalán nem zavar, sőt, ha a zozókba is lenne loot nagyon lassan haladnánk mert állandón ki kellene pakolni.Sokan panaszkodnak,hogy nehéz, igen nehéz de így jó, igen 5-6 fejlövés kell egy zombiba (nyíllal), de ahogy fejlődsz és pakolod a pontokat a skillekre vagy perkekre látni fogod a változást. A fejlődési rendszer szerintem zseniális, itt nem lesz a 3. nap mocid, ahhoz, hogy bringád legyen 30. szintet el kell érned.A pontok kevesek okosan kell pakolni, de az 5 fő tulajdonság skill nem létezhet a másik nélkül.Személyes megjegyzéskén még leírnám szerintem a legfontosabb mindig tartsd megfelelő szinten a Staminát!!!.

Utoljára szerkesztette: Kooma, 2018.11.24. 13:18:18
Az Xstudio indított magyar pvp szerót Alfa17,és 32 slotos.

https://7daystodie-servers.com/server/80914/

én is az egyhetes szabim töltöm....és szerver nélkül<#nemtudom>
Ráadásul most kezdődik az egyhetes szabim megint.Nem indított valaki szerót kipróbálásra?

Pedig erről irtak is a fejlesztők,hogy mindig a leggyengébb blokkokat fogják keresni feléd,hiába van előtted acélajtó,ha a fal gyengébb,azt fogják kiütni

oreal
En erzem csak igy vagy ez a mostani verzio tenyleg sokkal elvezhetetlenebb ?
Attol hogy a zombik csak ugy random bespawnolnak a szobaba ahol 1 masodpercel azelott senki sem mar megorulok.
Az hogy a zombiknal miert nincs loot azt se ertem, de igy mar nincs is kedvem megolni oket.Tul sok szenvedes a semmiert.
A grafika lehet jobb lett, csak sajnos nem elvezhetem mert 10 FPS-em van.A wood log spikeok eltuntek vagy csak kesobb lehet majd oket megtanulni? A sima spike trap kb. semmire sem jo 😞

amúgy ez nem tetszik, az útkeresési metódusuk, nehogy már gondolkozzanak az agyatlan zombik
Random_
Köszi a beszámolót, tök jó! Én még nem jutottam el első hordáig se. Viszont adtál egy ötletet is, szóval remélem ha egyszer eljutok hordáig majd tesztelhetem. A útkeresési metódusukat ellenük kell fordítani. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gilmoor
Megerősítve, a frissítés átrajzolja a poikat időnként és a nyitott küldetésekbe is belepiszkol.

eddigi tapasztalatok játékmenetről:
- első horda nap
Készüljetek fel alaposan, mert tudják a zozók, melyik hozzád vezető útvonal jár a legkevesebb ellenállással (szerintem simán összeadja a program az útvonalon található blokkok struktúra pontját, és a legkevesebbet választja), és ahelyett, hogy elszórtan támadnák a bunkered oldalát, az összes zombi ugyan azt a blokkot üti (az volt a furcsa, hogy 8 zombi egy blokkon állt és onnan ütött, korábban nem fértek oda egymástól). Szinte azonnal keresztüljönnek a falon. A fa tüskék jelenleg nem védenek meg az első hordanapon, hamar összetörnek és nem halnak bele a zombik. Legjobb védekezés első hordanapra, ha felmászol egy feláldozható ház tetejére (ami lehetőleg nem omlik össze alattad) és kihúzod reggelig. Nem reggel 4-ig, hanem reggel 6-ig, mert reggel 6-ig olyannyira nem látsz semmit, hogy simán belerohansz egy rakás zombiba.

- véletlenszerű találkozások
minél magasabb szintű vagy, annál gyakrabban fogsz olyan zombikkal találkozni, melyek afféle feral beállítottságúak. Rohannak, nagyobbat ütnek és több életerejük van. Gyűjtögetés közben gyakran túlterheled a hátizsákod, és ha ilyenkor találkozol egy "feral"-al akkor szinte biztos hogy kampeca.

Kezdetben harcra a közelharci ütő fegyverek sokkal hatékonyabbak a távolságiaknál. Kétféle támadás van, a normál (bal gomb) és a power attack (jobb gomb). Érdemes kezdetben a power attackra fejleszteni, mert egy szál bunkóval is simán el lehet kalapálni egy egész nappali hordát (kezdetben persze) Amikor már olyan magas szintű vagy hogy az újratermelődő zombik közt megjelennek a wodo malacok, akkor legyél sokkal óvatosabb.

Kereskedőnél van mindenféle gyártóasztal, tábortűz, kohó. Kezdetben érdemes nála "bőgetni a motorokat" cementet vagy vasat olvasztani, mert azt a bázist a zombik nem tudják lerombolni.

Ha indul is szerver valamikor, nem javaslom a korábbi verziók nehézségi szintje alapján beállítani a kezdő szerver nehézségi szintjét, mert ez a játékmenet eléggé más, mint amit eddig megszoktunk. A loot respawn kivétele egyáltalán nem tűnik jó ötletnek jelenleg, számos olyan dolog van, amit nem lehet gyártani.

A fenti tapasztalatok nomad illetve teljesen normál beállítás mellett alakultak ki.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

hasonlóan gondolom én is<#awink>
17.1 -ig nem rakom újra. Néhány épület alatt eltűnt a talaj. Volt amelyik a szemem láttára omlott össze, mások lebegnek. Nem érdekel. Ki szeretném próbálni a hordát, meg hogy mennyire nehéz egyedül fejlődni csak a saját XP-et használva. Városi élet meg van nehezítve. Valódi kihívás minden épületet átnézni. Gondolok itt a csapdás épületekre. Még a próba játékban kell ezeket kiismerni szerintem.
Én még türelmes vagyok,de jó lenne már egy jó kis játékot tolni újrakezdés nélkül,és jó sokáig,de már kezd elfogyni az a bizonyos türelem.A korábbi alfákban nem volt ekkora hype,és mégis tudtunk normálisan játszani.Szerintem ezt úgy elbaszták hogy jövőre se tudják majd kiadni bugmentesen.

szerk:mármint a teljes játékot ahogy beigérték
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.24. 03:00:44

Jön a b201-es!

játék letöröl, beállításokkal együtt, és újra felrak. telepítés után a launcher legelső indításakor, tools fülön a clean game data gomb után az összes pipát beklatty oszt hadd szóljon.
Katonai tábor, tábori kórházában találtam vagy 4 flakonnal
Kocsikban
Pingyóka
Sziasztok,

Can of acid-ot hol találok,ahogy látom a gumit már nem lehet összeszedni az utakon,workbenchben kell legyártani,ahhoz meg ez is kell.
Mályki86
Videokártya drivert frissíts. Nálam is ilyen volt első indításnál. Miután lefrissítettem jó lett minden.
És blocknak számít?

Kifejezetten nem ronda. Fű az igen, de az nem érdekel. Még butítom is. A 199-es build óta nagyon jó a grafika. Az egész A17 el elégedett vagyok, ami keveset eddig láttam belőle.
Mindenkinek kifejezetten ronda a grafika, vagy csak nekem? A fű szinte csak egy paca, a virágok kivehetetlenek stb. A beállítási lehetőségeknél a grafikát felvettem, de csak hajszállal lett jobb.
de jó lesz<#eljen>
Random_
Más is őket ajánlotta. Ha minden jó megy este fellövök egy szerót.

Bütykölni eddig is kellett experimentallal, de volt ftp hozzáférés és úgy cserélgettem a fájlokat ahogy akartam. A support viszont gond esetén nagyon tetű.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Végre sikerült elindítanom a szervert.

ERR Could not initialize GameServer

azok akik a következő hibával találkoznak lsgm-el készítet alpha 17-es szervernél a következőt tegyék:
a /lgsm/config-default/config-lgsm/sdtdserver mappában lévő _default.cfg fáljban írják át a következő sort:
executable="./7DaysToDieServer.x86" -ról executable="./7DaysToDieServer.x86_64"-ra
majd szerver restart és már menni is fog
De ajánlani tudom neked Random a G-Portal szerverét is,és ez jó amúgy,itt ft-ban van megadva az ár:

https://www.g-portal.com/en/gameserver/7-days-to-die-server-hosting

elköldtem a barát kérelmet és előre is köszi a segítséget
A szerver indító scripted nem megfelelő. Az OGP fórumán már posztoltam mi kell az A17 Experimentalhoz game config xml esetén. Neked is az "environment variables" kell beállítanod, mert nem tudja betölteni a megfelelő és szükséges .so fájlokat Linux alatt a játékszervered. Ezt előre meg kell határoznod a scriptben.

Vegyél fel Steamen (rocco027), bár a hétvégén többnyire elfoglalt leszek, de jövőhéttől "szabad" leszek.

UI: nem a serverconfig.xml fájlodban van a hibád...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.23. 12:37:22

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

a config beállításaidra lettem volna kíváncsi de akkor így mos lényegtelen :S
Lowlatencyservers.com

de ahogy nézem most ott is valami zür (vagy karbantartás) van,pedig azoknak nagyon jó áraik vannak,10 slotos 7days szerver 8 dolcsi ha jól emlékszem,de egy kicsit trükközni kell hogy az experimentalt feltelepitsd,asszem alapból nem támogatják
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.23. 12:38:15

Random_
Ha működik az lesz, bármi is történik szombaton indítok egy újat és a meglévő szolgáltatót lemondom.

Random neked alpha 17-es szervered van?
Random_
Most láttam a videót ahol ezen meglepődik a srác. Az a baj, hogy ilyen látásmód alapján megy a konstans ekézése a játéknak. Annyira elszomorító aki meg megírja a véleményét, hogy bocs, de lehet nincs igazad, akkor meg letilt és elnémít. Aztán az ő véleményük alapján ítélik meg még pár százan a játékot és ez alapján alkotnak véleményt.

Random_
Valaki tudna ajánlani szerver szolgáltatót esetleg ha van képernyőmentése a kezelőfelületről vagy SZEMÉLYES tapasztalata?
Asszem más szolgáltatót kell néznem, mert a Gamerzfactory kikészít.

Random_
Intelligencia képességre pakolsz.

2018-11-23T03:07:29 27.725 ERR Could not initialize GameServer

Valaki találkozott már ezzel a hibával az alpha 17-nél?
és ha igen akkor hogyan lehetne javítani??
hehe<#hehe>

Hogyan lehet növelni a tárgyak tartósságán, hogy ne csak mindig 1-es szintű tárgyakat csináljak?

hát ha tudsz rám szánni egy kis időt akkor az jó lenne 😊
Safe és Gun Lockokat még mindig csak szétverni lehet? 😊