7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.twitch.tv/sp1gu
- nem játszhatok natív felbontásban mert kevés az fps
- a random world szerintem gyenge lett, ezek a kis foltok az égett erdőből egyáltalán nem jön be, az össz vissz 3 biom szerintem szar.
- nem tetszik hogy a a fa bunkó ugyan annyit sebez mint a vasbunkó, és a szürke bunkó ugyan annyit sebez mint a lila.
- nekem a régi wellness jobban bejött. Én jelenleg a növény ültetést ki is hagyom, mert mind1 mit eszem jelenleg, nem kell jobb minőségű kaja, akkor meg minek szarakodjak? később ha ad majd buffokat a kaja akkor talán ...
-Akinek kevés az fps, az vegye vissza a felbontást, és kapcsolja ki be a v-syncet. (egyik állásban jó lesz) akár duplájára is felugorhat így a sebesség.
- Az elején ne menj "dungeon POI-ba" csak simába. Az a dungeon POI aminek általában pincéje is van, ami átvezet egy másik házba, de első ránézésre látszik, hogy tele van csapdával, általában nagyobbak is.
- Ha be is mész, ne menj felfelé! (egyre feljebb egyre durvább zombik lesznek, nem ritkán 4 feral aki elől nem tudsz elfutni csak legyőzni tudod)
- A zombik ritkán de dobnak lootot, hátizsák formájú, mindig keresd meg mert komoly cucc van benne.
- Nekem bejött a közelharc jobb klikkel, sok pontot tettem rá és most már csak 2 ütés egy zombi néha 1. Tűzoltó fejszével harcolok most és marha jó mert messzire üt.
- Keresd a harcot a zombikkal, én minden kóbor horda elé beállok és lekaszabolom őket, mert csak így tudsz fejlődni.
- vigyázz mert már 10. nap környékén van feral a kóbor hordában. Nekem pl az egyikben 4 baseball játékos volt...
- minél hamarabb tegyél magadra páncélt, akármilyen szart de sokat számít.
- eddig nekem a 7. és a 14. horda volt meg, minden gond nélkül. Én egy szétvert, félig lerombolt beton épületbe költöztem a 2. emeletre, és cobblestone blokkokkal kiegészítettem, úgy hogy az első emeletre sem tudtak feljönni. Bár a 7. nap harcolni sem tudtam mert olyan sötét volt, hogy nem láttam semmit, és semmivel nem tudtam világítani sem. Mostanra tele raktam gyertyával a kritikus helyeket, így sima ügy.
- Se a fa sem a fém tüskék nem élnek sokáig de arra jó hogy, egy pillanatra megálljon a zombi és megkapja a fejest.
- Túl sok fegyvert találni, én el is lőttem az összeset a hordanapon, egy pisztoly meg mindig van nálam a madarak ellen.(madarakat vedd komolyan)
3 rendőr, sugárzó spider, katonák, hazmatok ( itt jegyzem meg a hazmatot sokkal nehezebb kifingatni mint a katona zombikat), 8-10, kutya,és keselyűk. (amik számomra az egyik legnagyobb zsiványok 😄) + a szokásos aprónép. Kiraktam a váró köré wood framekre 8 fáklyát a horda nagyon berághatott rá mert ezekre támadtak elsőnek. A váró elé 3 réteg szélesen karókat telepítettem szépen körbelehet vezetni rajt a hordát.Felszerelkeztem 600 nyílvesszővel, egy 2-es HuntigR-el, de a fő fegyverem 40 db Molotov koktél volt amit eléggé trükkös eldobni (csak egy bizonyos távolságon kívül repül ki a kezedből, szóval nem tudod a magasból közvetlen magad alá dobni.Tetszett, hogy az így tűzhalált halt zozókat is számolta az xp-be.Az íjat nem nagyon volt idő használni túl lassan ölte őket, így a huntigr maradt, mert a horda sem tétlenkedett bontották a falat rendesen, a második blokkmagasságot szinte körbeszedték a várón. Összegezve a horda intenzív és elég combos volt, Viszont 00.30-ra vége is lett, onnan kezdve nem jött senki.
Magáról a játékról nekem nagyon bejön. Azt gondoltam, hogy nem lesz jó zombi loot nélkül, de egyáltalán nem zavar, sőt, ha a zozókba is lenne loot nagyon lassan haladnánk mert állandón ki kellene pakolni.Sokan panaszkodnak,hogy nehéz, igen nehéz de így jó, igen 5-6 fejlövés kell egy zombiba (nyíllal), de ahogy fejlődsz és pakolod a pontokat a skillekre vagy perkekre látni fogod a változást. A fejlődési rendszer szerintem zseniális, itt nem lesz a 3. nap mocid, ahhoz, hogy bringád legyen 30. szintet el kell érned.A pontok kevesek okosan kell pakolni, de az 5 fő tulajdonság skill nem létezhet a másik nélkül.Személyes megjegyzéskén még leírnám szerintem a legfontosabb mindig tartsd megfelelő szinten a Staminát!!!.
Utoljára szerkesztette: Kooma, 2018.11.24. 13:18:18
https://7daystodie-servers.com/server/80914/
Attol hogy a zombik csak ugy random bespawnolnak a szobaba ahol 1 masodpercel azelott senki sem mar megorulok.
Az hogy a zombiknal miert nincs loot azt se ertem, de igy mar nincs is kedvem megolni oket.Tul sok szenvedes a semmiert.
A grafika lehet jobb lett, csak sajnos nem elvezhetem mert 10 FPS-em van.A wood log spikeok eltuntek vagy csak kesobb lehet majd oket megtanulni? A sima spike trap kb. semmire sem jo 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
eddigi tapasztalatok játékmenetről:
Készüljetek fel alaposan, mert tudják a zozók, melyik hozzád vezető útvonal jár a legkevesebb ellenállással (szerintem simán összeadja a program az útvonalon található blokkok struktúra pontját, és a legkevesebbet választja), és ahelyett, hogy elszórtan támadnák a bunkered oldalát, az összes zombi ugyan azt a blokkot üti (az volt a furcsa, hogy 8 zombi egy blokkon állt és onnan ütött, korábban nem fértek oda egymástól). Szinte azonnal keresztüljönnek a falon. A fa tüskék jelenleg nem védenek meg az első hordanapon, hamar összetörnek és nem halnak bele a zombik. Legjobb védekezés első hordanapra, ha felmászol egy feláldozható ház tetejére (ami lehetőleg nem omlik össze alattad) és kihúzod reggelig. Nem reggel 4-ig, hanem reggel 6-ig, mert reggel 6-ig olyannyira nem látsz semmit, hogy simán belerohansz egy rakás zombiba.
- véletlenszerű találkozások
minél magasabb szintű vagy, annál gyakrabban fogsz olyan zombikkal találkozni, melyek afféle feral beállítottságúak. Rohannak, nagyobbat ütnek és több életerejük van. Gyűjtögetés közben gyakran túlterheled a hátizsákod, és ha ilyenkor találkozol egy "feral"-al akkor szinte biztos hogy kampeca.
Kezdetben harcra a közelharci ütő fegyverek sokkal hatékonyabbak a távolságiaknál. Kétféle támadás van, a normál (bal gomb) és a power attack (jobb gomb). Érdemes kezdetben a power attackra fejleszteni, mert egy szál bunkóval is simán el lehet kalapálni egy egész nappali hordát (kezdetben persze) Amikor már olyan magas szintű vagy hogy az újratermelődő zombik közt megjelennek a wodo malacok, akkor legyél sokkal óvatosabb.
Kereskedőnél van mindenféle gyártóasztal, tábortűz, kohó. Kezdetben érdemes nála "bőgetni a motorokat" cementet vagy vasat olvasztani, mert azt a bázist a zombik nem tudják lerombolni.
Ha indul is szerver valamikor, nem javaslom a korábbi verziók nehézségi szintje alapján beállítani a kezdő szerver nehézségi szintjét, mert ez a játékmenet eléggé más, mint amit eddig megszoktunk. A loot respawn kivétele egyáltalán nem tűnik jó ötletnek jelenleg, számos olyan dolog van, amit nem lehet gyártani.
A fenti tapasztalatok nomad illetve teljesen normál beállítás mellett alakultak ki.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
szerk:mármint a teljes játékot ahogy beigérték
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.24. 03:00:44
Can of acid-ot hol találok,ahogy látom a gumit már nem lehet összeszedni az utakon,workbenchben kell legyártani,ahhoz meg ez is kell.
Bütykölni eddig is kellett experimentallal, de volt ftp hozzáférés és úgy cserélgettem a fájlokat ahogy akartam. A support viszont gond esetén nagyon tetű.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ERR
azok akik a következő hibával találkoznak lsgm-el készítet alpha 17-es szervernél a következőt tegyék:
a /lgsm/config-default/config-lgsm/sdtdserver mappában lévő _default.cfg fáljban írják át a következő sort:
executable="./7DaysToDieServer.x86" -ról executable="./7DaysToDieServer.x86_64"-ra
majd szerver restart és már menni is fog
https://www.g-portal.com/en/gameserver/7-days-to-die-server-hosting
Vegyél fel Steamen (rocco027), bár a hétvégén többnyire elfoglalt leszek, de jövőhéttől "szabad" leszek.
UI: nem a serverconfig.xml fájlodban van a hibád...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.23. 12:37:22
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
de ahogy nézem most ott is valami zür (vagy karbantartás) van,pedig azoknak nagyon jó áraik vannak,10 slotos 7days szerver 8 dolcsi ha jól emlékszem,de egy kicsit trükközni kell hogy az experimentalt feltelepitsd,asszem alapból nem támogatják
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.23. 12:38:15
Asszem más szolgáltatót kell néznem, mert a Gamerzfactory kikészít.
Valaki találkozott már ezzel a hibával az alpha 17-nél?
és ha igen akkor hogyan lehetne javítani??