7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 1000 órám van a játékban és az A14 óta követem. nagyon vártam ezt az update-t is. Igazából jobban elégedett vagyok mint nem, de viszont hogy ugyanannyi ideig tart szétütni egy követ egy 1-es kőbaltával mint egy 6-os acél csákánnyal.... na nemár... meg a kaja, baszki 1 darab sült húshoz 5 darab nyers hús kel?! WTF? Meg hogy ha valami olyat készítek a tűzben amihez víz kell, hogy még mindig nem kapom vissza az üveget... viszont az nagyon tetszik hogy meg okosodtak a ZÉk, küldik is bejönnek, nekem a kinézete is tetszik, úgyse grafika miatt játszom.
a farmrendszer is nagyon jó lett, de miért ököllel kell szüretelni, na ezt magyarázza meg valaki 😄
+ ráadásként azt sem tartom fair-nek hogy 40 blokk mélyen meghallanak a ZÉk
Utoljára szerkesztette: gilverto, 2018.11.21. 08:37:47
Random, a szervered még mindig nem jó?
Random_
Örülök, hogy leírtad ezeket, mert ebből látszik Neked miért nem tetszik. Pl a csákány szintje már nincs hatással a blokk sebzésére csak a tartósságára. A blokk sebzést az egyéni képességeid növelésével tudod fejleszteni a szerszám minősége nincs hatással rá ugyanez a fegyvereknél. Egy barna fa bunkó ugyanannyit sebez, mint a vasalt bunkó csak a vasalt az tartósabb. Ami elvileg érthető.

A grafikán és a modelleken rengeteget dolgoztak ez óriási időt emészt fel. Szinte nem látok olyan textúrát ami régi lenne. Rengeteg új modell, objektum került be. A plusz fényforrások, dobozok, díszítőelemek, ablakkeretek stb, mind sok munka. Elég ha szépen leül az ember és elkezd rajzolgatni aztán pikk-pakk oda 3-4 óra. A programozás része a Zombikon érezhető ami ég és föld eleve az érzékelésük, ahogy járnak vagy ott az XP rendszer ami egyszerű balance és nem is végleges, de egy elég komplex rendszer. Mindennek hatása van másra is és ez azt jelenti, hogy bújni kell az xml fájlt és a potmétereken állítani.

Mondjuk én is sokallom ezt a bő egy évet, bő fél év lett volna korrektebb, de volt egy időközbeni motorváltás negyed év-fél év után? Ha jól emlékszem. Amúgy szerintem többet kaptunk jóval, mint az Alpha15-16 váltás esetén. Szerintem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A credit listában megemlékeznek Pacco-ról a Starvation mod készítőjéről.Utánanéztem,és tényleg már nincs köztünk.Nyugodjon békében!

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?76242-Pacco-a-true-friend&highlight=starvation
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.20. 23:17:06

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szerintem lehet álltani azt programból is. rémlik mintha láttam volna, még gondolkoztam is, hogy átírom, de gondoltam előbb megnézem a régi beállításokkal (a beállításokat átvettem).
Akinek hiányzik a FOV állítás,hivja elő a konzolt,és irja be ezt:

sg OptionsFieldOfViewNew xx

xx is 60, 90, vagy amit akartok értéket!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hát nemtom, ez a spoiler dolog erre, úgy szar, ahogy van. olvashatatlan tőle a fórum. azonkívül, hogy szinte alig van spoiler. a játék állapota, bugok, mihez mi kell, stb. nem számít spoilernek. tulajdonképpen amióta játszom vele nem is találtam spoilernek való dolgot (na max. ez lehetne spoiler<#finom>). szerintem az sem számít annak, hogyha egyszerűen nem értem, hogy mi füttyöt csináltak ezek több mint 1 évig. az ui átírása 1 programozónak 1 hónapon belül meg kell lennie, +1 hónap a tervezőknek a tervezésre. ebben az esetben a tervezés ami bonyolultabb folyamat, de azt akármennyien tudják egyszerre végezni. a grafika nálam egyelőre kritikán aluli (majdnem fullon van minden), megpróbálok vmit a beállításokkal kezdeni. a futással nincs gondom, 6 óra folyamatos játék mellett nem volt lag, de mondjuk csodálkoznék is ha ezzel a készlettel lenne. azért a háttérszimulációból is kivettek jó pár dolgot. a bugok egyáltalán nem okoztak fennakadást (pl. a favágás olyan amilyen, de legalább ki van vágva, és megkapom az anyagot). nagyon nagyon sok hülyeség/bug van, pl. a kaják többsége nem állítja vissza a health értékét, hiába van oda írva. de ez például nekem még jól is jött, mert így legalább baromira oda kell figyelni a testi épségre. az viszont kicsit idegesítő, hogy amikor a sátrat bontottam le, és rámesett egy sátordarab(textil), a 72-es hp-m 2!!-re esett vissza úgy, hogy közben elugrottam. és ráadásul volt a fejemen egy 2-es bányászsisak. vettem a kereskedőnél egy 5-ös szintű ásót és csákányt, mind a kettőt veri az általam készített 2-es kőbalta és kőásó<#taps>. úgyhogy így tényleg elég izgalmas az élet, de ha ezt direkt csinálták akkor +bhatják, ha meg nem akkor is<#banplz>.
anno amikor kijött az a16-os experimental az sokkal becsületesebb darab volt.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.11.20. 23:04:51
Inkább rábízzák a modderekre

Istenem, de ez az alap UI annyira rossz.... tényleg ami a szerveren is futott ahol alapjáraton mutatta a kaját/piát, stb. Ennyit nem szeretnének kezdeni ezzel?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szögbelövő nem sebzi a zozókat simán átmegy rajtuk a szög. 😞
Az összesre kiírja?
Az hasznos.
Láttam a lakatot és egyből másra koncentráltam.
Köszönöm.

Írja is, hogy mi kell a követelményhez, ha rámész a lakatra.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.20. 20:40:46

azt mondják külföldin h 20as szint kell
Melyik képességre kell tenni hogy megtudjam csinálni a kohót?

pimp my house pve
Én voltam eddig ennek a játék egyik főostorozója, viszont most eddig elégedett vagyok a látottakkal. (visszavonom a reggeli kijelentésem)

A zombikat biztos azért nem lehet lootolni, mert ha megölöd őket eltűnnek, így nem kell még a hullákat is külön számolni a procinak.
melyiken vagy?
Igen,azt már kiveséztük pont játék közben!

Valaki jelezné itt ha Random szervere műxik addig tolom egy külföldin 😊
ha 0.0km-t ír, akkor menj be debug módba teleportálj 1-2 helyre és be fogja dobni
ja sör nem műxik, kávét kell nyomni az műxik!
szerintem spoilert is mindeki elolvassa 😄
+ Ez sztem nem spoiler. 😄

Ha arra gondolsz, hogy 0.0 M ír ki és nem látod a térképen akkor igen
Kezdő chain quest utáni trader megkereső bebuggolódik másnál is?

Nálam a sörbuzz nemigen műkszik másnál?
Köszike!!!
Random szerverére való bejelentkezéséhez szükséges jelszóhoz hogyan tudok hozzájutni?
Elvileg csak 1 bázison 1 land Claim block lehet aktív, azért ilyen olcsó
Közben már egy kis józan paraszti ésszel gondolkodva rájöttem, pont amit írtál. 😄 Úgyhogy el is ásom magam, mert ugye ha belegondolunk....

Random_
Hát gyakorlatban nem próbáltam, de a lényeg, hogy folyton legyen max közelében a folyadék és étel szinted. Akkor a max stamina és életerő elérhető. Ha elkezdesz éhezni csökken a max életerő szinted amit elérhetsz. Pl a kötszer az növeli a max életerő szintedet, de nem gyógyít csak a gyógyítós kötszer.

Nem tudom ez mennyire érthető. Röviden az a lényeg, hogy ne éhezz és ne szomjazz, mert nem érheted el a maxot egyikből se.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem teljesen értem, hogy a max stamina le megy 65-re, ez miért is van? lehet volt róla szó, elnézést.

Random_
Sajnos lehalt a szerver, nem tudom mi történt. Próbálom megjavítani, de csak este lesz időm rá. Sorry srácok. 😞

Nekem is csinálta. Megtisztítom, kimegyek a maradékot és mikor beköltöznék tessék ott van előttem.
De amikor leraktam a ládát, onnantól nem jelent meg..Igaz nem telt el sok idő. 20percre rá kiléptem.

Nem láttam azt az írást. Ez van,
De legalább már ezt is tudom.

Egy ház zéktől való megtisztitása után, újra visszatermelődő zét eredményez.. kb. 1óra játék után 200 zombi kill...túl ezpz

De már irtam korábban is hogy némelyik zombi el fog dobni egy hátizsákot,és azt lehet majd kilootolni.Még a megjelenés előtt irtam,szóval ez nem újdonság!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.20. 12:25:10

Na most jó lett nálam a víz,bár Navezganen próbáltam meg.

Ez az információ, számomra, kimaradt.

Én meg kivágtam egy fenyőt és csak eltűnt, volt hangja, de az eldőlés kimaradt.
Nem nagy hiba, csak érdekesség.

Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.20. 12:12:39

Nálam a kiégett fák kivágást követően nem tűnnek el, de újra már nem lehet kivágni őket.
Néha szoktak dobni.
Jött egy nappali horda és ...
Az lehetséges hogy eldobtak a zombik egy hátizsákot?
Nem arról volt szó hogy nem adnak semmit?

A nyílvessző visszaszerzése az nekem tetszik. Nem a tárgyakért megyek vissza a zombikhoz, hanem a nyílvesszőért.
A kilőtt nyilak nagy részét vissza tudom szerezni, az elején jól jön.

BTW: Melyik az az effekt még mindig ami eszi az FPS-t? Belső tereken azonnal leesik, de egyébként alapjáraton meg nagyon vaj.

Az én eddigi kevés tapasztalataimat azért nem tettem spoilerbe, mert ez már talán A15 óta a leges legidegesitőbb bug a játékban, amiket már leírtam. A többi szerintem marha jó lesz. a Perk rendszer zseniális és tényleg végre oda kell figyelni, hogy mit mire pakolsz. Nyílvessző (!!!!!!!!!) kivétele a Zékből megintcsak menő...

Random_ szervere lehalt... Nem enged be
Én is töröltem.

Most telepitem újra,meglássuk! a felhasználók/appdata/roaming/7 days to die-ból is kivettem a mentési mappát!

Random, leállt a szerver<#confused>
Már betöltésnél más a zene és a játékban is mások a hangok. Végre a beállításokban van hogy Celsius vagy Fahrenheit

Nekem a víz tiszta. ellátok az aljáig a felszínen. (újra telepített változat, nem csak fel frissült)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.20. 11:34:24

Lehet újra kell telepitenem az egészet