7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Inteligencia képességet kell nyomatni és 20-as játékos szint kell hozzá.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a megfelelő science szinttel tudod aktiválni a forge-ot ill. a többit. ahhoz viszont, hogy aktiválni tudd a science szintet, el kell érned bizonyos szintet. vagy van az alternativa, amikor recept formájában tudsz kraftolni bizonyos ideig (30 perc?). illetve ha van átmeneti feloldásod (recept), akkor meg is veheted míg aktív.

meele damage ami kell neked. az már más kérdés, hogy működik-e, vagy ebben is van néhány bug. jó pár perk-nél észrevettem, hogy nem igazán hatásos, vagy csak az 5-10% nagyon nem tűnik annak.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.11.28. 14:18:57
Amennyi videót végignéztem, arra rájöttem, hogy minimum 20as szintnek kell lenned, hogy tudj csinálni.

Amúgy én sem értem (még), mikor elkezdtem sajnos rosszakra kezdtem el pakolni.
Nekem olyan kérdés lenne, hogy mikre pakoljak, hogy nem 20nyíl és vagy 10 bunkósbottal való csapás keljen, hogy belehaljon a zombi.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.28. 13:57:24

Sziasztok! Ebben az új eresztésben, nem értem a fejlődési rendszert. Mire kell pakolnom a pontjaim, ha szeretnék egy nyomorult forgeot készíteni?
Na már jó lesz,mert mindenhol a dögök a nyakamba jönnek,már hármasával is! 2 nyil leteríti,aztán meg rángatódzik nekem a földön a marhája!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Én annyira léptem be hajnalban, hogy megnézzem a tradert végre megtalálja-e a játék és szerencsére talált tőlem 1,1 km-re. A többit este próbálom csak ki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

most talán még több a luftütés. baromira idegesítő.
"Steel can no longer be upgraded to stainless steel" jól értelmezem?!?! Nincs többé stainless steel? mi a faszért?! egyre jobban elbasszák a gémet
Utoljára szerkesztette: gilverto, 2018.11.28. 09:34:04
Hali.
Nem lehetne frissíteni az Xstudio szerót? Időm mint a tenger és pont most nincs szerver.😄
Marfy
Úgy látom az LCB bugot még mindig nem javították...
Addig fölösleges is szerveren játszani.

Random_
Kijött a b208 verzió, átfutottam ami nekem tetszik a trader helyét most már rendesen jelöli a map kezdő küldetésnél, nincs extra ütés a levegőbe elem lerakása után. Asztali fűrész gyártható, kicsit nerfelték a keselyűket. Teljes listát lásd lentebb vagy a linken.

Én nyomatom a régi mentéssel, nem akarom a videózást újrakezdeni állandóan. A térképen mintha nem változtattak volna ahogy nézem. Az épületek még mindig összeomlanak. Ahogy néztem a random gen nagyon tud érdekes dolgokat kirajzolni úthálózatban is. Lesz azon még javítás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A17 b208

Added:

Wood bars that can be upgraded to iron bars
Pink dye
Ammo Piles
Wall Hung Sink
Battery banks can be crafted with T5 yeah science
Sleeper vultures will wander at 40% of normal height
Added new gas_station9 to randomgen and navazgane

Changed:

Mods for tools to increase block damage
You can overeat a little so that your max stamina does not start dropping immediately afterwards
Vehicles can not be sold to traders
Decreased sleeper CPU use from movement and collision checking
Decreased sleeper CPU and garbage by not updating bag or inventory
Reduced materials needed to craft wheels.
Increased probability to find acid and a chance for more acid when found.
Increased block damage on Miner 69er
Lower quality materials like wood are 20% more durable against zombies
Steel can no longer be upgraded to stainless steel
Sleeper volume predefined counts to 12 to 910
Player death backpack despawns after 60 minutes. Timer only ticks while the map chunk it is in remains loaded.
Near Death Trauma debuff duration reduced to 30 minutes
Reduced vulture attack speed and bleed %
Taking damage blacks out less of the HP bar
Using up stamina blacks out less of the stamina bar
Bandages and First Aid Bandages restore more health.
Crop seeds are cheaper to craft
Reinforced Concrete does not downgrade to Concrete
You can overeat a little so that your max stamina does not start dropping immediately afterwards
Vehicles can not be sold to traders
Decreased sleeper CPU use from movement and collision checking
Decreased sleeper CPU and garbage by not updating bag or inventory
Slightly increased chance for acid under sinks
Default weather fog isnt as dense close to the camera
Description of boom headshot was ambiguous
Description about iron and level armor crafting perk requirements are more descriptive.
Optimized: Local player SetModelLayer (just set base and colliders, no cam/effect checks)
Optimized world entity is visible to local player check
Increased vulture attack delay to .9

Fixed:

Craft button on Table Saw says Mix when it should say Craft
Table Saw makes cement mixer sound
All known broken recipes
Muffled Schematics are now T2 loot
Advanced Muffled Schematics are now T3 loot
Landclaim compass icon disappears when breaking inactive land claim.
Problem that texture array was not set to low res version when game options were changed
Double swing with melee weapons
Punching after block placement
Corrected Ninja Movement description
ModGunCrippleEm is functional
Toolbelt message for broken items need updating
When dropped the Flashlight is very difficult to pick up
Forge and First Aid bandage should no longer be basics
Brown dye localization needs to be changed or added
Corn Bread description typo
Torches are not at the 3D location where they were placed
Mod Fortifying Grip is not working
Some dyes are stackable
Leather armor requires a workbench to craft
Vulture puke causes Exception
Tablesaw couldn't be crafted
Compound bow wasn't craftable
Crossbow has to be crafted at a work bench
Sometimes placing a block or using an item would play legacy drink from hands animation
Redundant entries for electrical parts ingredients / recipes
Some mods are not installable in shovels
Wrong description on molotovs
Structural brace mod not installable
Missing description on Charging Bull
Torch has weird horizontal bands in foggy rain and snow
Missing Required Intellect 4 localization.
Client see trees that have no hitbox
Players can misjudge Near Death Trauma due to severe reduction of the debuff effect during the first 90s
Controller: No toggle run with the left stick
Servers not accepting ServerMaxPlayerCount players at a time
Recipes intended to unlock with Engineering reference the wrong perk name
Stretched paint on burnt wood blocks
ModArmorBandolier is not working
AttacksPerMinute not working on melee
Added Grace spawn to House_old_Gambrel_03 (Brad)
Water is no longer placeable using the Replace Block feature
Problem that texture array was not set to low res version when game options were changed
Female: Hair long and Shaggy Hair use Hair Bun
Male beard long handlebar, male regent mustache, male spaniard goatee
After reloading a weapon, moving it around will result in lost ammo
Flashlight toggles off when moving toolbelt items around
Bow not having arrow prefab until switching weapons or forcing a reload
Weapons swallow unloaded ammo after first time modification
Easy camera clipping exploit in A17 with e.g. ramps
Crouching into a one block terrain wall hole will allow xray vision
RWG Trader quest sometimes would not find location.
Missing buff descriptions of all grandpa's drinks

Known issues:

Auger and chainsaw soundloop in MP games
Trader Jen has a deep voice
Players visually disappear for another when looking up
No lights on vehicles
Turrets target zombies through walls
Guns with a magazine size of 1 still autoreload
Some mods are in a testing phase only and do not work yet.
Stealth has some issues that may not get fixed until the next patch.
Server connection issues
Floating POIs
Repair material not refunded when repair was cancelled
Binding F key for interact does not properly clear the F menu function and will block radial menu use
Lanclaim blocks of other players can show on map/compass
In some scenarios double swing may still occur
Some scenarios where trees remain in the world, repro cases are welcome
Ammo count of nailgun goes broke, when equipped with full auto receiver
Nail some chicks Challenge may not be completeable due to issues with nailgun
Trader Rekt is nicer than usual

Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.11.28. 06:45:04

<#eljen>
Köszi akkor rá lesek
Jut eszembe az újraindításhoz Cron is elég. Szerver frissítést is végeztethetsz vele megadott időpontra. Persze a parancssor írást így sem úszod meg. 😊

Viszont nem tudom bekavar-e az LGSM-nek ez.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.27. 16:50:33

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Server Tools mod kezel motd-t, automata szerver restarthoz nem tudom lézezik e bármilyen program, de ha létezik is olyan RCON Tool ami megoldja, feltételezem csakis localhoston képes resizni.
Ha nincs, akkor egy bash scriptel simán megoldható az időzített újraindítás, persze akkor el kell, hogy felejsd az LGSM-et és scriptből kell indísd a játékszervert...

A Steamen felvettelek múltkor.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.27. 16:40:20

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

ezt én is észrevettem, de ha heavy attack-al mineolsz, szerintem több cuccot ad.
tud valaki ajánlani nekem olyan mod-ot ami képes üdvözlő szöveget kiírni illetve egy olyat ami automatikusan restartolja a szervert?
Random_
2:30-ig nem is történik semmi. 😄 A poén azután jön.

Random_
Azt remélem még találok lőszert meg ez experimental. Nem gondolom túl a dolgokat, lehet pár nap és jön új verzió aztán megy minden a levesbe.

Én tartalékolnám azt a 7.62-es lőszert későbbre. 55+ a szinten voltam tegnap, de wipolok a sok összeomló épület miatt.
2:30-ig néztem, de hát csak saját magad szívatod.😄 az az 1-es hp vagány volt.
Random_
Tegnapi Alpha17experimental egyik érdekes momentuma...

Most vagy bugos, de azok a skillek amik arra adnak, hogy több nyersanyagot szedsz ki kövekből, fákból stb... mintha nem nagyon működnének. Ugyanannyit szedsz ki és nem sebzel rájuk többet. Továbbá ugye a színek már csak a tartosságot növelik... akkor tulajdonképpen mitől is lesz erősebb ha nem ezektől a skillektől?!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Uh,ez nagyon kemény az xstudios szerver,15 nyilat is belelőttem a lumberjackbe mire végre kiterült! xp szerzés tényleg csak a zombik megölésével halad előre jóformán,a többire alig ad,még a harvestre sem nagyon pakol xp-t,jól megoldották hogy itt bizony irtani kell minden egyént,ahhoz hogy könnyebb legyen nekünk utána a játékban.Hosszú hosszú órák játéka lesz majd ebben,és nehéz lesz újrakezdeni .

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok! Valaki tudja hogy lehet tier 1 nél nagyobb küldetéseket elérni a kereskedőktől?

It\'s a trap!!! :)

Én megcsináltam pár napja azt amit beraktam a bannerba,és egyből meg is javult a játék,és szép is lett,meg gyors is!

Vedd le a vsyncet,és a textúraméretet felére,meg kapcsold ki az árnyékokat,aztán gyors lesz!

De most melyik effekt ami ennyire leszívja az egész gépet? Nem lehet egyszerűen custom beállítást csinálni... Lowon persze akadásmentesen megy és olyan szép a grafikája, hogy én nem vagyok grafikabuzi, de ez nagyon ronda...

Külföldi fórumokat végigböngészve máshol is előjöttek az általam leírt hibák, azt írják bugok. Szóval akkor nem lehet asztali fűrészt craftolni és a tier schematic modifikációkat sem lehet megcsinálni, és szerintem a kocsikból csak 1-es motor esik az is bug.
Sikerült bárkinek is legyártani bármilyen fegyver páncél stb.. modifikációt.? Mert nekem nem engedi pedig tier 2 ig kitanultam.
Xstudio-s szerveren dc után már nem enged visszacsatlakozni olyan üzenettel, hogy nem vagyok fehérlistán..... wtf?

Ez jó!

!!!
Rámrohant egy Medvekfarkaskutya horda 😊, szerencsére közel voltam az otthonhoz így fel tudtam szaladni a létrán, de ezt ők nem vették jó néven és pillanatok alatt elpusztították a lent parkoló mocimat, akkor most már erre is figyelni kell 😄.
Egyéb!
10.nap 40lvl. Megcsináltam a betonkeverőt, a chemistry is meglenne a tudnék lángoló hordót gyártani amihez kell az asztali fűrész amit valami miatt nem tudok craftolni, még nem jöttem rá miért. Megvan a minibike is igaz csak 1-es mocival cammog viszont egyből bevásárlókosárral készül el + 27 tárhely, itt is igaz mint a bringánál figyelmesen mert sérülékeny. Általánosság minden nap van min két vándorhordám vegyes felhozatalban általában ahogy megvirrad már itt lebzselnek az ideiglenes lakóhelyem körül +még 1 horda a nap folyam biztos jön.
Kérdések!
Nem tudom lecraftolni a asztali fűrészt pedig elméletileg mindent megtanultam és megvan hozzá 5let? Másik kb 20 db 1-es szintű motort szedtem ki a kocsikból nem ad nagyobbat az aksikból meg dobálja a 3-4-5 szintűeket.Ez normál vagy bug?
Érdekesség!
Legyártottam egy nyílpuskát 3-as szintüt, majd kicsit később a kereskedőnél vettem egy 5-ös szintüt, A tartósságot kivéve a magam által gyártott 3-as minden más összevetésben jobb tulajdonságokkal rendelkezik + ezen 2 modifikációs lehetőség van a kereskedőnél vásároltan 1. Először azt gondoltam bug de ezt nem hiszem, szerintem ez minden fegyverre igaz lesz amit te csinálsz meg az jobb lesz mint amit találsz vagy vásárolsz. A talált dye modokat ami szépen átfesti a fegyvert egyből rá lehet rakni a fegyverekre amelett, ha jól emlékszem +6 damaget is ad.
Utoljára szerkesztette: Kooma, 2018.11.25. 10:45:20
Random_
Köszi, tetszik!

Igen,arról is volt már szó!

na, végre megtudtam mi ez
Ja halál közeli traumában szenvedsz 1 óráig 😄
Azt tudjátok ugye, hogy pár halállal átmenetileg le lehet nullázni a képességet? Ez amúgy jó.
Hiba

Nulla player killje van mindenkinek,szóval nem egy erőszakos szerver.D

Marfy
Köszi! 😊

Mályki86
Van olyan modifikáció a bunkókhoz. Burning shaft mod a neve. Én eddig csak kreatív menüben láttam. Lehet még nincs benne survivalban. Abból gondolom ezt, mert egy fáklya az ikonja.
Marfy
Youtube videóban láttam. Végignéztem a gyártható cuccokat, de én nem találtam ilyet. Pedig elvileg nem moddolt.

Ironman2 : Köszi, de a pvp-t inkább kihagyom 😊.

Jópáran már vagyunk az xstudio szerverén,aki akar jöjjön majd!

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????
van ilyen?<#conf>
Marfy
Hogyan lehet lángoló bunkósbotot csinálni?

Mályki86
Jobb egérgombot megnyomod, visszavált a hagyományos módra.