7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ja. Ami nekünk kihívás, az másnak rettenet. Akinek már 20-30 szinten irritálóan nehéz, az már ne is folytassa. Ami fentebbi szinteken van azt úgy kell elképzelni, mint a hordanapot. Az a különbség, hogy nem nem lehet elvermelni magunkat. Ott és akkor nagyon gyorsan el kell iramodni, ha nincs fegyver az embernél. És ebben könnyebb az A17. Nulla perkkel nem ér utol sem a kucu, sem a fekete farkas, se kutya, egyáltalán semmi.
Gyorsan kell jól dönteni, 0-100% ra kapcsolni, erre nem mindenki képes. Ja és még szeretni is kell harcolni, minden idegszáladdal arra koncentrálni, hogy túl éld a következő percet. Ezt az izgalmat átélni egy átlag (nem horror) játékban nem lehet. Én ezért szeretem. Az emberek legnagyobb része nem lel örömöt az idefeszítő akciókban. Bosszúságként éli meg. Pedig ha sikerrel járnának, akkor másként élnék meg. Néha kockáztatni kell, ami néha be is jön. Aztán kezdjük elhinni, hogy képesek a tögymörgésen kívül másra is. Nézzétek meg az élsportolókat. Emberfelettinek tűnő dolgot valósítanak meg. Az ember képeségeinek töredékét használja.

Szerintem megint az lesz, hogy kisírják, hogy gyerek szintre nerfeljenek mindent. Akkor miben lesz kihívás. Ki tudtam fejleszteni mindent? Nagy kunszt.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer így lesz, de teljesen egyetértek veled! 😊

Nagyon tetszik az A17, nekem az optimalizálás hiányzik nagyon. Viszont tudom az soha nem lesz, mivel gyökeres problémák vannak itt...
Random_
Lehet az ördög ügyvédjének nézni, de pár dolgot leírnék a fejlesztők védelmében és lehet ellenük is.

Ha dönteni kell, hogy jobb-e az Alpha17, mint az Alpha16 én egyértelműen örülök a 17-nek és a változásainak. Számomra Alpha16-ra ki lett játszva az 7 Days to Die ha csak új épületek jöttek volna max leköt még pár hónapig aztán igazából megyek modokkal játszani vagy más játékokkal.

Zombik:
Legalább 4 eltérő hordavárót tudtam építeni melyeket nem sebeztek a zombik és már az első órák után védelmet nyújtottak. Elég megnézni a pár hete játszott Alpha16 sorozatom ahol a platformos hordaváróval már rendőrök ellen küzdöttem és első napok óta az volt nekem. Szóval számomra a zombik nem jelentettek kihívást, egy díszlet a zombi, de semmi izgalmas.

Kaja, pia:
Hát sivatagban nem volt nagy mutatvány túlélni, igazából az elején a víz szerzés kicsit nehéz volt, de az általános gond volt, mióta nem lehetett a WC-ből vizet merni. Vadászni mindig lusta voltam, hogy kifejezetten vadászat céljából sétáljak az erdőben. Pedig a valóság erről szólna. Azért legnehezebb időben is max megettem a rengeteg zöld sonkás szendvics készletemből. Szóval a kezdeti pár nap után az is megoldódott, mert ha találtál kohós házat volt fém szerszámod és tudtál kertet csinálni és jött az utánpótlás. A kertészkedést kb. egy 5x5-ös négyzeten megoldottam, és kaja dögivel volt. Csak húsért kellett küzdeni a játékban.

Közlekedés:
Volt egy minibike amit mindenki tudta hogy a szent könyv és kohó+munkapad birtokában azonnal csinálhatta. Na és innen már lehetett menni világba bejárni a random gent és lelegelni mindenhol az értékes lootot meg kivédeni zombihordákat, hiszen motorra pattanva nehezen értek utol. Kb. második hordára már mindenki összerakhatta, ha kicsit tudatosan ráhajtott. Kohókat és munkapadokat kereskedőknél benzinkútnál és házaknál találni. A többi jön lootból vagy bányászatból. A könyv ami még a szerencsén múlik, hogy mikor hullik az ember ölébe és a wrench a dolgok szétszedéséhez.

Karakter fejlődése:
Itt meg tényleg vagy elmentél bányászni vagy zombit öltél és garantált volt. Bányászat bejáratott eljárás volt, mert tiszta biztonságos munka, csak ütöd a követ, jön az XP és az alapanyag amit aztán elosztogatsz szépen. Ebben semmi kihívás nincs zombival is alig kell érintkezned és alap szinten úgy felerősödsz, hogy mire kijössz a föld alól már nem is okoz gondot a leölésük. Elmegy az ember kereskedőnél elad csomó betonkockát vagy más kacatokat és megvan a jó minőségű vásárolt fegyver és páncél vagy szerszám.

Aki játszott az eddig játékkal az szerintem gyorsan beleunt volna, ha nem történik drasztikus változás és nehezítés a játékban. Igen keserves az a fránya 20-as szint a kohóig, de mi lenne ha nem raknák be? Kitolod a kohót a fém cuccokat fél kézzel és aztán vereted a motorral a pusztában és leírod fórumba, hogy szar a játék meg bugos és uncsi.

Ja egyesek most is ezt írják, sőt mindig. De akkor mi a picsának játszanak vele??? Amúgy meg ha a bugok zavarnak jelezd a fejlesztőnek, experimental időszak van. Ha annyira zavar várd ki a végleges Alphát és addig lehet dínókat nevelni vagy őserdőben túlélni mutánsok között. Sok jó játék van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Így igaz, sokan osztják ezért a játékot, de másfelől meg gyorsan megunnák tömegek újra. Szar érv, de igaz szerintem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DevLupius
Nekem is furcsa, hogy nem tudom megfőzni a tojást, hanem meg kell tanulnom, hogy hogyan kell megfőzni a vízben :XD:
Úgy látom, hogy direkt nehezítették meg a játékmenetet, hogy kitolják a játékidőt, azaz később unjanak rá az emberek.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Táborok némelyikében ott figyel a 4 db óriás kucu. Darabja 96 hús.
Olyan mappot kerestem ahol a sivatag mellett van város ott jó a klíma. Level hányasként éled meg ilyen rosszul a skill rendszert?
Hagyták volna a fenébe az alfa16-nál,és azt optimalizálták volna,meg csinositgatják,aztán ennyi.Az alfa16.4 már egész jó kis játék lett megint,erre elbasszák evvel az új skillrendszerrel,meg ki tudja még mivel.Nekem se tetszik amúgy.
Az új motor meg látvány,oké rendben van,de a játékmenet borzalmas lett.A kaja tartja fent a staminát,de milyen jó lenne ha tudnák is kaját szerezni,de semmi állat,semmi loot szinte,folyamatosan megy le a stamina,és életjelző maximum,már 25-nél jár nálam mindegyik,és hiába találok kaját,a buff nem tűnik el egyből,várni kell másodperceket,perceket,attól függ milyen éhes voltál.Mikor végre eltünik egy buff,akkor újra elkezdesz éhes lenni.Ráadásul ha megszünik a játék eleji elemental védettséged,akkor mindenhol forróság vagy fagy köszönt rád felváltva,még a zöld területen is!! Nem is beszélve a többi buffról ami ezekből ered,és nem szünnek meg egyhamar.
Utána már szenvedés,alig tudsz mozogni,és ha meghaltál,majd respawnoltál,akkor se áll vissza minden maxra,folytatódik a szenvedés.Az épületekben újraspawnolnak a sleeperek.Egy magasabb szintű társammal mentem felfedezni,és már kaptam is a nyakamba a feralokat.
Belépek egy házba,erre leszakad alattam a padló,pont 10 zombi körbe támad.Felmegyek egy háztetőre,erre másznak fel a tetőre a zombik,nagyon meglepődtem,azt tudtam hogy ezentúl sehol nem lesz az ember biztonságban,dehogy ennyire??? Marad a föld alá ásás,de abból se lesz jó élményem az biztos.Visszasírom a korábbi változatokat.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.30. 03:33:04

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"Azért lenne a játékban bőven javítani való..."
Ronin válasza: "Mondjuk inkább úgy, hogy van a javítani valóban egy picike játék."

Nekem ez a mondat mindent elmondott az A17-ről.

Azért minél többet nézek stream-eket, annyi, de annyi hiba és átgondolatlanság van ebben az alpha-ban mint előtte soha.

Most komolyan, ha ráraksz egy compound bow-ra barna festéket, mitől is fog +9-et sebezni? 😄 Ezt így komolyan valaki kitalálta vagy mi? Ezeken a dolgokon SENKI nem gondolkodott el, 1,5 év fejlesztés alatt? A növények miért 5 növény 1 mag? Miért nem inkább lasabban nő, mondjuk 5 nap alatt. De adja reálisan. Annyi, de annyi itt nem csak a bug, hanem a hozzá nem értésből fakadó unbalance, hogy hihetetlen. Nem az a bajom hogy a fegyverek, zombik szerintem unbalanced. Nem. Hanem hogy eszméletlen ostoba logikátlan, agyatlanul van kitalálva sok-sok minden.

Azért azt se hiszem hogy nem lehetett volna megoldani, vagyis átgondolni, ha találok acél hegyet, tudjam már craftolni össze, ha már a vasat összetudom. Semmi különbség nincs a craftolásában. Az rendben van, hogy nem tudom gyártani csak amikor már van cruicible, de szerelni se? Vicc.

Ja a másik unbalanced dolog, hogy ha egy nyomorult aloevera + szövet-hez kell a perk hogy tudjam, akkor az acél gyártásához miért nem kell? Kicsit bonyolultabb az acél előállítása, minthogy leszeded a kaktuszt, azt bekened a szövetet vele. Mondhatnám a tea főzést is ide...

Remélem ezeket megoldják.

Másnak nincs olyan hogy eltűnik a hálózsák ikonja, és nem spownolhatsz rá amíg nem teszed le újra??? Ronin-nak is volt egyszer, nekem vagy 3x az új update-ben is. Nektek előjött ez a FEATURE (gondolom nem bug #kappa)
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2018.11.30. 02:54:10

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

melyik most a legerősebb sisak, a military?
Változó.Egyébként át lehet vinni a player mentéseket az új pályára is ha wipe lesz,nem kell így mindig újrakezdeni a szenvedést a fejlődéssel.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hány napot lehet kibírni egy egy wipe között?
Random_
Srácok vigyázni kell egymásra, most nem fogom azért kivenni a baráti sebzést, mert esetleg egyesek hobbyból egymásba lövöldöznek.

Tilos a PvP, panasszal még senki se jött hozzám.

Marfy
Pont ezért kérdezem, mert a beállítások alapján pvp, vagy én nézek valamit rosszul?
https://imgur.com/EVdRpwM

Valakinek már van egy player hitje,legalábbis most amig bennt voltam

Random_
Teljesen jól látod most igazán van kihívás és megbecsülsz mindent amit szerzel és küzdeni kell érte. Szó szerint harcolni, a Zombieland-ben is hiába voltak OP-k fegyverekkel meg autókkal azért minden üzletbe ésszel mentek be és körültekintően lootolni.

Random_
Minden alkalommal próbáltam jelezni, hogy PvE és tilos a RAID! Mivel az LC blokkok bugosak!

Aki ezzel nem tud együtt élni az ne is látogasson az experimental szerveremre.

Ha mindig képben akarsz lenni, kövesd a facebook oldalam és ott rendszeresen írok információt és kérdezhetsz is.

Marfy
A Random féle szerver most végül is PVP lett?

Csak hát ha már ott van az ember kísértésbe esik és másik 60 receptet is megfoszt a korlátaitól. <#vigyor> Sok elem legyártáshoz pl fűrészgép vagy mi kell. A következő wipe-ig el se jutok oda szóval...
az látszik, hogy van tartalék a játékban, kérdés, hogy áll e érdekükben többet is kihozni belőle
Jó, igazad van hogy nem unfair 😄 De naaaa.... NEHÉÉÉZ 😄 De isteni amúgy a game, le a kalappal. Csak ne lennének ennyire átgondolatlan dolgok benne... De remélem most aztán odateszik magukat, és a modderektől rengeteg ötletet belelopnak a game-be mert már most látszik a közösség aktivitásán hogy ez a verzió fényévekkel jobban módosítható mint elődei. Eddig éveket vártunk arra hogy legyen olyan mod, amiben egyedi kinézetű fegyverek vannak, meg tárgyak, ehhez meg már most megjelentek olyanok mint CUSTOM vehicle... Meg láttam már olyan modot is fórumon amiben baseball ütők vannak, rendesen mod-okkal együtt!

Bocs hogy neked válaszolok, de itt van 2 ANGOL videó a MOD-ok schematc craftolásáról!
https://youtu.be/DwTi6wIp0Ik?t=7m18s
Ebben a videóban ahonnan linkeltem 7. perctől mutatja miért is nem tudsz craftolni schematic-al. KONFIG. elbafták funpimps... Röviden, a shcematic a konfigban be van állítva hogy "learning" tanulni kell a schematic-ot. A csávó 9. szintre emeli fel korábban a képességet rá, elvileg tudnia kéne craftolni vele, de az 1-es szintűt se tudja 😄 Ha kiveszed a konfigból hogy tanulni kelljen (manuálisan, éééédes istenem fun pimps...) akkor működik!!

https://youtu.be/_PZasu1o_aU
Ebben pedig a fegyverek craftolását mutatja meg a csóka, bár az működik, nem nagy kunszt.
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2018.11.29. 14:56:43

Minek ez az 50000 slotos dolog? 😄 Szerintem így is kihívobb a játék, hogy mit vigyél magaddal és mit nem (és később a járműveken úgy is lehet plusz tár) vagy, hogy mit szedsz szét...

https://www.twitch.tv/sp1gu

megy megint az xstudio?
Marfy
Azt be kell rakni a munkapadba, Ő szerintem a régi tervrajzokra gondolt, mint pl. a vadászkés, páncélok, stb.
Utoljára szerkesztette: Marfy, 2018.11.29. 13:13:20

Kioldottam mind a 96 helyet és 200 % lootot állítottam be. Kellenek az AK-ból kiszedett lőszerek. 😊 Kicsit laposak az ikonok, de nem az a lényeg. Viszont van kaja pia UI. Ez mé nincs már alapból benne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.11.29. 13:02:09
Később már a hordanap legdurvább szereplői spawnolnak be. Szinte bárhol. De a minimum, hogy az egyik zombi szeme majd világít és nappal is fut (normál feral). Hátrálva sem ér utol, ha nyilazod.
AKa kézben+60 lőszer, gyógykence, max stamina, havy armor. Így gyűjtögetsz a városban. Ha találsz egy ablakot miközben kitárazol a zöld ferallokra akkor nyertél, mert nem követnek sokáig. Nem szégyen a futás.
A szekrényben is megbújnak,és a polcok tetején is figyelni kell a sleepereket.Iszonyat helyekről jönnek elő.Én most mentem be egy házba,még alig haladtam,de már a 8.zombi jött elő.

DevLupius
Én is arra gondolok, hogy gyártásnál az adott tervrajznak nálad kell lennie, mert kéri a tervrajzot a nyersanyag szükségletnél is.
Remélem nem csak 1x használatosak, akkor lehet majd nekik könyvespolcot csinálni, ja és nem árt majd jobban vigyázni rájuk, nehogy valaki megfújja őket 😊
Lehet, hogy most az első gyártással tanulod meg a recepteket.
Viszont a David Copperfield zombik tényleg meglepetést okoztak, nem is számítottam arra, hogy berakják. Gondolom alacsony szinten csak a csukott ajtón és a rácsokon tudnak átmenni, de 40+ felett már téglafalakon is átmennek.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

structural brace schematic a neve amit találtam

Hát srácok nálam játszhatatlan a játék. 17-25 fps között ugrál a házakban bent meg még kisebb. Egy Fx6300 és gtx 750 videokártyával. Nem mai darabok ez tény, de ha leveszek minden beállítást akkor ronda mint a bűn de legalább akkor néha elérem a 27-28 fpst is.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Tegnap eltűnt a listából is.Még adok neki ma éjfélig esélyt hogy talpraálljanak,majd rákérdezek.Mindenesetre most átmentem Randoméra,mivel más nincs.Az Xstudiora nem megyek sajnos már vissza,sajnálom.Én játszani akarok,nem az üres képernyőt bámulni,ha kell hajnal kettő órakor is.

ezek a tervrajzok ugyan olyan hozzávalók egy recepthez mint a fa, a kő, meg a fű a kőbaltához.
nekem a zálogházban a bezárt rácson át jöttek, meg is szívtam, mert azt hittem a zárva az zárva. Na meg volt a hardwer store ban is, hogy zárt ajtón egy bejött. Kereskedőnél állok fenn a toronyban, amelyiknek olyan szép kastélyszerű épülete van, és egyszer csak hátulról valaki megüt, egy zombi volt. Hogy jött be?

az xstudio szerver eltűnt?
Utoljára szerkesztette: havenday, 2018.11.29. 10:40:13
Nekem át is sétált egy kerítésen simán!

Dehogyis nincs tervrajz,tegnap én is találtam egy schematicet,és nem lehet elolvasni.Pontosan nemtudom a nevét,mindjárt belépek megnézni.
Nekem csak egy tippem van hogy bele kell rakni a munkapadba mint az ARK-nál,próbáljátok ki azt! Én sose jutok el a workbenchig.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.29. 10:38:02

Marfy
Nincsenek tervrajzok csak a festésre. Minden más vagy megvan alapból, vagy a perkekkel nyitható. A perkek meg szinthez vannak kötve. Pl. a crossbow-t eddig tervrajzból lehetett megtanulni, most perk kell hozzá amit csak lvl30-on tudsz kinyitni 😞.
Igen a zombik képesek egymás hátán felmászni, viszont én még nem láttam hogy két blokknyit ugrottak volna.
Ezt a dupla ütést szerintem javították, én nem tapasztaltam tegnap.
A csapattagok ha jól emlékszem 100m körzetben megkapják az xp-t.

DevLupius
Kipróbáltam tegnap.
A tervrajzokat hogy lehet megtanulni?
- találtam valami agyagedény tervrajzot, de hiába nyomogatom az olvasást nem történik semmi.
A zombik most felmásznak egymás hátán?
- a sima zombik a 2 blokk magas kerítésen átugrálnak.
- sima zombik felugráltak a 3 blokk magas tetőre a sima téglafalon.
Még mindig előfordul, hogy téren és időn átnyúlnak a zombik és megütnek.
- azt hittem ezt javították.
Néha dupla ütést csinál.
- vágom a fát hűvös halomba, és amikor befejezem odacsap még 1x.
A harccal nem volt gond.
- úgy látom, hogy csapatban elkövetett zombi ölésért a bajtársak is ugyanannyi XP pontot kapnak, elég ha csak a közelben vannak. Érdemes lehet összeállni horda éjszakár mert mindenki, mindenki hordájából megkapja az XP-t. Nagyon gyorsan lehet így szerintem szintezni.

Ez a tegnapi naplóm, szöveges "gameplay".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közeledett az este és úgy véltem, hogy egy út szélén álló ház tökéletes választás lehet számomra az éjszakát túlélni. A átvizsgálás és után, az emeleti törött ablakon keresztül kémlelem a ház előtt elterülő enyhén lankás havas hegyoldalt. Kint halkan süvít a jeges szél miközben a lenyugvó nap félhomályában furcsa táncot járnak a fák elmosódott árnyékai. A mélabús pillanatot hangos csámcsogás zaja szakítja félbe, amit egy a hátamon ülő zombi kelt azzal, hogy jókora darabokat harap ki a nyakamból. Ösztönszerűen menekülni próbálok, de nehezen szabadulok a zombi szorításából. Az irányt a szoba túloldalán lévő csukott ajtó felé veszem miközben sérülésemet próbálom ellátni. Pár lépéssel az ajtó előtt egy erős csattanásra leszek figyelmes, az ajtó kettéhasadt előttem. Gondoltam az emeleti teraszon egy zombi beverte, de mivel más választásom nem volt, kirántottam az ajtót és felkészültem, hogy a korláton átugorva fogok egérutat nyerni. Az ajtó kitárult, de legnagyobb meglepetésemre a túloldalon nem volt senki, körbenéztem és magam mögött becsuktam az ajtót. Kint most csend volt, a sötétség leple egyre jobban beborított a tájat. Mivel a szellemházban nem maradhattam, az út közepén lekuporodva elindultam a találkozási pont felé, aminek elérése sérülten, fegyver nélkül a szaladgáló zombik között és a vak sötétben jelen pillanatban számomra lehetetlen feladatnak tűnt.
Egész éjjel osontam, a csendet csak a fejem felett keringő keselyűk hangos lármája törte meg ami szerencsére nem vonzotta oda a zombikat. A felkelő nap első sugarainak a lomkoronáján átszűrődő fénye felmelegített és újra reményt öntött szívembe. A sötétség visszahúzódott egyhangú zord barlangjába és a fény életteli színekkel festettet meg nekem most a világot. Az úton tovább haladva egy kis menedékre lettem figyelmes, amit erős téglafal vette körül. A nagy bejárati vaskapu zárva volt, miután kitakarítottam a helyet a zombiktól építettem egy bejáratot a fal felett majd visszabontottam. Ezután leltárba vettem felszereléseimet és elkezdtem tanulmányozni a térképet. Mindeközben pár zombi észrevette, hogy új lakó van a táborban és elkezdte püfölni a nagy vaskaput. Gondoltam mielőtt leszedem őket elkészítek magamnak pár ruhadarabod, aminek neki is álltam, de a következő pillanatban egy zombi két kézzel tépte le mellkasomról a bőrt és harapott bele az arcomba. A sokktól szinte levegőt sem kaptam, ellöktem magamtól a zombit, azt hittem áttörték a kerítést, de legnagyobb meglepetésemre azt látom, hogy átugrálnak a magas kerítésen. Négy öt zombi közelített az udvaron, azonnal cselekednem kellett. Az udvar végében van egy beton épület amire nincs feljáró, gyorsan összedobtam pár kockát és felugrottam a tetejére majd visszaszedtem a kockákat. Végre megnyugodtam, ismét biztonságban éreztem magam. Beletúrtam a táskámba, hogy megkeressem a kötszereimet, de vérbe borult a tekintetem, felkaptam fejem és azt látom, hogy két zombi áll mellettem és lakmározik belőlem miközben a harmadik éppen akkor ugrik fel mellém. Ekkor, minden amiben eddig hittem összeomlott bennem, a realitás talaja kicsúszott alólam. Egy állat lettem, akit csak a túlélés ösztön irányított. A halál mezsgyéjén járva leugrottam a tetőről, majd át a kerítésen belevettem magam a sűrű erdőbe miközben minden nálam található ételt, italt, gyógyszert magamba tuszkoltam a túlélés érdekében. A nap már magasan járt mire annyira összeszedtem magam, hogy ne nézzenek engem is zombinak. Úgy pihentem, mint egy űzött vad, figyelmem nem lankadt mert tudtam, hogy most már bármi lehetséges. Késő délután volt mire a elértem a találkozási pontra, ahol felmásztam egy épület tetejére és elkezdtem a tábor építését. Még jóval naplemente előtt mások is érkeztek akikkel megosztottam tapasztalataimat és ellátmányomat a közös túlélés érdekében. Az éjszaka már a közösen épített táborban ért minket, miközben a másnapi feladatokat beszültük át a tábortűz mellett.

Szerintem nem unfair.
Eddig mi volt? Felfejlődtél akkor már nagyon easy volt, nem volt kihívás a horda, meg egyáltalán semmi sem és a játék úgymond ki volt játszva. Ne essenek már megint a régi hibákba a fejlesztők!
55 szinten elvárás, hogy legyen páncélod is. Elvárás, hogy nem becsörtetsz a bótba, hanem átnézed menekülési útvonalakat és ha nincs, hozol létre az ablakokon keresztül. (ugrás már nem olyan veszélyes/ van ilyesféle skill is) Meg ugye nem kis pisztollyal mászkálsz már. Fegyvert bőven ad. Olyan helyeken is AK-k lapulnak, ahol nem is sejtenéd. Bemész a nagy food épületbe, hozol ki kaját, én hozok ki még 6-7 fegyvert is köztük két AK-t is.
Sugárzó feralt úgy tudtam, szerszámíjjal kinyíni, hogy folyamatosan közel volt hozzám. De bármit le is lehet sprintelni már az elején is. Bármi ami fut feléd, azt le tudod szedni lőfegyverek nélkül is. Van olyan, hogy hátrálás és mozgás közbeni célzás és töltés gyorsítás. Sledgehammerel is ki lehet nyírni a sugárzó feralt, crossbowwal is, de nem szabad mellé lőni. Inkább testre célozz a crossbowwal. Annak a stophatása elég, h újratölts. Ha földre kerül sledgehammerre válthatsz Rengeteg perkre szórtam pontokat és nagyon is harcképes voltam.
Ha nem nagyon éled a közelharcot meg az izgalmakat akkor ez nem a te játékod. Ennek ilyennek kell lennie.
Amúgy a plussz ütés még mindig megvan, de csak kevésszer. ha sokáig nyomod a jobb klikket simán előjön amikor elengeded (pl. ültetett növény leszedésénél)
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2018.11.29. 01:30:46

Így van, a perception és headshot skill nagyon hasznos az elején. Bár nekem sima kő nyíllal így is nehezen hallnak, de vas nyilakkal 2-3 lövés.
Idegesítő, hogy a scream-er ha nem lát akkor is sikít, és nekem már 20. szint után hívta a feral-okat. 30. szint felett már rendőröket is hív, meg világító feral-t is... Nem nehezítettek a játékon szerintem, hanem UNFAIR az egész... Maradok is annál hogy soha nem futnak a zombik. Így is elég OP-k sajnos. Pedig 50+ szinten járok.
A biciklit meg a motort hogy tudom átállítani hogy nyilakkal menjen ne egérrel? Olvastam itt hogy jobb klikk. Semmit nem csinál jobb klikkre 😄 Options-ban pedig az irányítás a billentyűzetre van konfigolva alapból...

Mod-ok nagyon jók hozzá! Nekem asszem ezek vannak
- A17 Bigger Backpack mod (60 slot) de ki kell oldani perkekkel. XPATH edition!
- 3 slot forge
- Zombi Texture Replacement
- SMX UI modok
- Elevator for A17
- Press <E> pickup Wild Plants (Csak a "vad" növényeket érdemes "E" betűvel szedni, mert az ültetett csak akkor ad többet ha jobb klikkek szeditek le! Leszedi "E"-vel is, de csak 1et ad, akármekkora a perk-ed!)
- BH_MeatMod (Kevesebb hús kell a kajákhoz)

Semmi baja a régi mentésemnek (ezzel kezdtem a video sorozatot is) a legújabb patch-el. Nincsenek lebegő POI-k, meg nekem nem dőlnek össze az épületek maguktól.

Meg ez az hogy "elfelejtek" megtanult dolgokat halál után, egyszerűen érthetetlen (ha lehetne káromkodni akkor f*s*g-ot írnék rá). Mi az hogy elfelejtek sújt cipelni??? Vagy lőni??? Mert? Hihetetlen és átgondolatlan sajnos.
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2018.11.29. 00:10:52

tényleg ahogy itt leirták először a perception,és boom headshot-ot kell fejleszteni,és máris könyebben kinyiffannak a zombik nyilak által.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.28. 17:12:47

passz,pedig volt egy darabig,én amugy maradok az xstudionál,hamár elkezdtem,patch után is megmaradt minden,csak a térképet kell ujrarajzolni

Kösz a válaszokat. A 20-as szintet elérni szép meló lesz😊 Hullik a hajam a sok cipekedéstől.
én nem látom?
Na akkor Random_szervere is visszakerült a listába!

Szerintetek a sok rengeteg fegyvert (1/2 quality) amit már nem vesz meg a trader, érdemes scrapelni? Elég sok mechanical parts jön belőle meg ugye az az 1 full tár.

Random_
Van, de nem teszteltem 😄 ha valaki be tud lépni hajrá' 10 fő befogadóképessége egyelőre.

kb fél óra,aztán megy tovább az Xstudio szervere,Hvrobi üzente

Látom a listában van már szeród neked is!

Közelharc > Strength fül > Skull crusher > csak 3 bunkósbotos fejütés és halott.
Távolsági (és ez nem csak íjra, hanem az összes lőfegyverre igaz) > Perception > Boom headshot > úgyszintén.