7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacsak nincs 60Hz-nél gyorsabb monitorod, jobb ha visszakapcsolod a VSync-et.
Nálam pölö nincs különbség út és nem út között.
A főút textúráján valamit csinálhatnának,mert nagyon leesik az fps ha azon megyek.A szabadban mindenhol hasít,kivéve az utat.Vsync,és anisotrop szűrés kikapcsolva.45 fps a szabadban,az utakon meg 21 fps.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Van baj ahogy látom még ezzel a szerver dologgal akkor. :D Hát na. Tutti mennek a visszajelzések a fórumra, szerintem ahogy most haladnak patchelik hamar mert ez így GameBraker bug.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

igen, ezt tudom, hogy összeadja, ha gyors egymásutánban gyilkolom őket. Nem, ez teljesen más. 1 zozóra nekem 2065xp ad, játékostársamnak 4 ezer valamennyit. Az xp szorzót megnéztem, nem állítottam el, és nem is volt elállítva. Visszaraktam a stabilt, ezzel a beállítással most 413xp kapok egy sima zombiért, gondolom így normális.
Ezt eddig is így csinálta. Ha sorba ölted a zombit összeeadva mutatta alul egy ideig. Aztán ha abbahagytad a gyilkolást egy ideig és újra öltél megint elölről. Ezt nem vettétek idáig észre?
Ez van mindennél amit csinálsz. De nem 7000-et ad minden ölésnél ha annyir ír, hanem ennyi az összes amit egymás után kaptál...
Ha elsőre 7000-et ír, akkor van baj. De nagyon. Nekem ha ez a baj, az az ötletem hogy mintha 1000% Xp szorzó lenne beállítva. Bug?

Az új experimental-al egy teszt horda éjszaka. Sajnos éjfélkor elfogynak a z-k. De érdekesség hogy nem jönnek fel a rámpán úgy kell rácsalni őket, de utánna mindeggyik egyből arra is jön. Érdekes ez a megoldás az AI részéről.

Megint techno szól alatta, halkítsd le ha nem tetszik. Ha ratyi a minőség várjatok vele míg feldolgozza a FosTube.

A videó elején bemutatom a játék és grafikai beállításaimat.
//www.youtube.com/embed/xepoLEZ-gS0

na ezt magyarázzátok meg. Feltettem a nem stabilt, a legújabb experimentált. Letörölte a régit, első nappal indult. Írtam eggyel lejjebb, hogy valami baj lehet vele, törlöm. Átállítom a szervert, elindítom és lám, visszatöltötte a régi mappet, állást. Ez hogyan lehet?
nem hiszem. Visszateszem a stabilt, ez így kaki. Sőt, most volt benn egy játékos, neki 7 ezer körül adott egy favágóra. Lehet ez újítás lenne?
Infrath
nem lehet hogy össze adja az UI?
tehát ha ütsz egyet a fába az 1 fa de ha ütsz még egyet akkor 2 öt ír de ugyan úgy egyet kaptál másodjára is
csak mivel az előző jelentés még nem tünt el csak összeadja?

https://www.twitch.tv/infrath

Single tökéeletes, legalábbis az experimental. Modok is működnek tökéletesen amiket használok. SMXhud. PickupPlants, 60 slot backpack, rad warning sings.
Van egy teljesen UI átalakító mod, az is megy rendesen csak nem tetszik sajnos, pedig ötletes. Gnamod UI.
Nekem eddig csak annyi a bajom, hogy szerintem a késsel vágdosás vicces ilyen sebességgel, a másik (bug?) hogy íjat néha ha elrakom, előveszem újra be kell tárazni ami pl bányászatnál mikor jönnek a z-k tud problémát okozni. Nektek nem "bug"-ol a íj, nyílpuska ezzel a hibával?

Másik észrevétel, hogy igen, néha droppol most is 30 körüli FPS-re, de pár perc és visszaáll a normál érték amit el se hiszek hogy 70-80 fps nálam. A hangulatom 5-6 óra játék után mint egy zenében: "sírni tudnék, annyira szeretem őt..." ;-)
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2019.10.26. 21:01:57

Azzal az anomáliával találkoztatok, hogy magas xp t ad, egy zozó 2065xp, na de az igazi anomália, hogy a másik játékosnak meg 4000 felett!!! ugyanazon a szerveren belül
Infrath
biztos az zavar össze mindenkit hogy funpimps főoldalára most nincs kiírva..

https://www.twitch.tv/infrath

Nem értem mi a bonyolult ezen? A stabil a 18.0.b155, és az utolsó experimental a 18.1.b2
A Steam-en is ki van írva: "Alpha 18 Stable is out". Tehát a 18.0.
Ha a 18.1 lenne a stabil, akkor az lenne kiírva, hogy "Alpha 18.1 Stable is out".
Hali!

Random szerverere masok sem tudnak belepni?
Valszeg a steam lefrissitette mikor beleptem, a szerver viszont maradt a regi verzio.

Ugye nem backseat Roninka streamjéről jössz? Mert ő is pont ezekkel a szavakkal butáskodott a stream elején. A latest experimentalra rakod akkor nem a stabil...

az normál, hogy egy zozóért több mint 2000 xp t kapok?
neeeeeeeeee.........visszaraktam stabilról expirimentalra, hogy kipróbáljam a frissítés nyújtotta előnyöket, erre törölte az addigi játékom.....már komplett életem volt pedig<#awink>
Én sem fikázás miatt irtam. De ez a kommunikáció elég kaki. Melyik stabil? melyik nem? Szerintem a 18.b 155 rosszul írták ki.
Am. tényleg csak poénból írtam. Első futtatásra nekem FULL grafon, az egyik új grafikai opciót is ultra+-ra rakva is stabilan 50-80 fps-t tartja a játék nekem. Nem tudom mi a rák történik ott funpimpsnél, de valami végre elindult előre. Az egyik legnagyobb fikázója voltam nekik. De ez most igen. Ez már valami.

Készítettem egy videót, másféle bázis elgondolással, mint amit sokaktól láttam.
Minimalista, hogy ne kelljen sokat javítani vérhold után.
A 14. napi vérhold utáni sérüléseket mutatom rajta.
Egy 3x4-es területre fogadom őket, a villanypásztorok állandóan mennek, csak a végponton lévők sérülnek.
A dartot kapcsolok nem sérülnek,kb ez a maximális távolságuk (volt, hogy pirosodott a vezeték).
4 blokk hosszú, mert így előre jönnek hozzám, az 5 blokknál már a hátfalra mennek, nem rám hiába állok ott.
3 blokk magas, hogy lábat tudjak lőni (ha egymás fején vannak) és ne térdeljenek le a zozok, 3. sornak zártnak kell lenni, hogy az elektronikát ne lökje le a rendőr berobbanása.
Szembe nem rakható dart, mert néha engem is eltalál (valamiért), pillanatok alatt húzza le az életerőt.
A felszínen 3 blokkal szélesebbre kell csinálni a területet, mint ahol lejön a bázis fala (ha ez nincs meg ritkán, de a sikoltó letérdeli magát a földbe).
Hibája, ha napelem>aksi>darts ra van kötve érzékelés után (valaki beugrik) a dartsok elindulnak, de nem állnak le, ki-be kell kapcsolni az aksit, úgy kell ott hagyni a bázist.
A 3. blokk magasban nem hatékonyak a tornyok.
Végezetül a 14. nap vérholdja. Fém hiány miatt a bal oldali dartsok üzemeltek teljesen,
jobb oldalon fent 500 lőszer, alul semmi.

A bázis kibírja a Darkness Falls mod-ot. Alapbeállításon 75 zozot 1:30-ra végez velük, hajnalig tartónál már egy két blokk elpusztul (ha a dartsok kifogynak), 2-3000 lőszer használok el. Első vérholdnál szinte minden jön, videót sajnos már letöröltem róla, pedig nagyon látványos.

Ajánlom mindenkinek ezt a módot, aki szeret szenvedni.
:D végülis.. Jah. Annyira stabil hogy ....... Nah jó neeeem sirok itt :D :D
Alpha játék :D Eggyik sem :D :D XD Bocs már csak poén. Nekem is elgondolkodtató hogy melyik lehet az. Maradok a legelslegújabbnál legyen az experimental vagy stable. Nekem most alpha18.1 (b2) ír a jobb felső sarokban.

De ha a steamben lenyitod a beta fül alatt hogy melyik verzió, ott a legnagyobbat válaszd ki amit lehet, ne a latest experimentalt akkor az lesz a STABLE.

Most akkor melyik a stabil?
Vajon mit tartalmazhat az az 1.3mega?

Okos enged. Hagyd. Nekem is van lelkis dolgom, de ez már nekem is vicc kategória...

18 b155 erre reggel le frissít 18.1(b2)-re.
játszom a bérelt szerveren, stabil fut. Elkezdem, sivatagra tett. Még sose láttam ilyet, egy négyszög alakú katlanban vagyok, ahogy megyek valamerre, úgy tűnik el előlem a tájból rajzolt " fal ". Láttatok már ilyet vagy csak nálam van?
Benne maradt. Gyorsabban csinálja, viszont tovább tart így. :)
Csak nálam van/volt?
Delelőt mikor játszottam, talán még nem jött ki akkor a stabil 18, és nyúzás közben olyan gyorsan csinálta.. meglepődtem. Benne maradt vagy csak nálam volt valami hiba?

lassan az enyém is elindul....<#awink>
Sziasztok! Mi is inditottunk szerót.
Cím: 31.46.129.159:26901
Pass: 1224
Discord: https://discord.gg/WHu39R
DevLupius
A szerver fut.
Belépés előtt rakd fel a stabil verziót és töröld a
c:\Users\\AppData\Roaming\7DaysToDie\
mappát, mert hiba lehet ha a régit használod.
Hozz létre új karakter.
A térkép 700Mb, kapcsolattól függően pár perc alatt letölti.
Olvasd el a szabályzatot és jó szórakozást.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

DevLupius
A szerver frissítés már fut, de a 8k map generálás 1 óra.
Majd szólok ha megy.
Most nézem b155 maradt a stabil.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2019.10.25. 19:57:30

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Pont a műszak befejezésénél ezt olvassa mégjobb kedvek! :D

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nem szeretnék kötekedni, de be tudnád idézni azt a részt ahol szarozom a géped? Csak azért mert nem igazán értem a dolgot, tudomásom szerint eddig még senkiét sem szaroztam. De nagyon beléd állhattam, ha ennyire zokon vetted. Ha jogos, akkor viszont bocsika...
Ha a csap sárga, akkor az sárgaréz. Amikor levered, megkapod a zsákba, onnan már dobhatod is a kohóba. Van rövid csap, és hosszú kifolyócsővel is. Ha a mosogatót bontod szét abból nem lesz, de az nem is a csap.
Viszont az utóbbi időben ha jól láttam, a mosogató bontása is ad néha rezet is meg ólmot is 1-2 darabot.

Annyi zsetont lehet szerezni, amennyit nem szégyellsz. Rá kell állni tv-t, ágyat, meg alvázakat gyártani.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2019.10.25. 18:27:55
Frissít valaki szervert rövidest, mert akkor jönnék, hogy ne privát meccset toljak.
Meglepődnék ha több ai lenne. Eddig egy se ment rendesen... Remélem igazad van.

FerencHuN
Alpha 18 Stable is out!!

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Ami nem tetszik hogy megcsináltam a 19. napon a shotgun messiást, csomó időm elment vele, ellőttem vagy 300+ lőszert AK-47ből (célzott fejeseket egyesével+ néha pánik sorozat :) )és kb. semmi nem volt a lootban. Most gyorsan pénzből csinálok lőszert mert se időm se shotgunom.
Úgy tudom több féle Zombi AI van, van akit rombolásra kapcsol, az nem fog utat kerseni feléd csak üt amit talál, meg keres gyenge pontokat is néha. Van aki csak az utat keresi feléd, és volt vagy 3 féle még, csak régebben olvastam és nem emlékszem. És azt hiszem ezek között néha vált is a zombi. Szóval egyre bonyolultabb lesz és ezért egyre kevésbé kiszámítható, ami jó szerintem.
köszi végül a pénz lett nálam a megoldás, csapból még sose kaptam, lehet rossz csapot szedek szét, persze az a 2 könyv nincs meg :) Mondjuk a pénzről már volt szó hogy 1:3 arányra módosítják majd, úgy már nem az igazi.
Én már a tornyos, nagyrámpás hordavárót használom - olyat amiről a videót feltettem a kockapartyról és amiről igazából bárki megismeri a bázisomat aki egyszer is játszott velem. :D Ott úgy működött tegnap is ahogy kell, nagyon minimális sérülést okoztak csak lent. Majd a következő vérholdnál csinálok egy kis videót róla, 2x2 sor árammal - hogy maradjon mindig tartalék ha rendőr vagy robbanós elpusztít egy-két sort - nagyon jól muzsikál. Az olyan várót mint a tied nem használtam 2 hete vérholdnál, arról most nem tudok nyilatkozni, de nekem is bontották az első teszteknél amíg csak cobblestone és beton volt. Miután acél lett a "magja" és körbe vaslemez meg erősített betonlap, már nem piszkálták. De ez 2 peccsel ezelötti tapasztalat. :( Szóval nem tudom. Talán próbálj meg kivenni 1 wedge-t a zozók oldaláról és tegyél be egy sima kocka blokkot. Az 5 hosszú talán nagy lett nekik most a frissítés után. Valamit tuti változtattak amúgy, pl. a pókzombi neked ugorva odébb tud lökni és a madár is képes erre vérholdnál ezt észrevettem tegnap.
Haloood. A video felvétele óta tegnap toltam egy keveset. Kiégtem mikor belépek és 3:45 az idő és jönnek a z-k. Azonnal ütik a lábakat úgy kellett felcsalni a rámpára őket. Utána próbáltam becsalva egy kis hordát azok meg megint rendesen feljöttek a rámpán. Szerintem nézik jowood-ot a készítők és próbálnak minden megoldást kipatchelni, lehet direkt bele se írják a changelogba had szenvedjünk... Bár lehet én gondolon túl és szimplán nem megy az útkeresés rendesen a z-knek.

Más. Abban a backseat Roninkának is igaza van hogy nem ugyanaz minden a kreatív és normál game-ben. A blokkok se úgy működnek mint kéne. Neki is leszakadtak a liveban a termőföld blokkok, holott kreatívban simán megálltak. Szóval az se kézpénz amit JoWood faszi csinál. Full kreatívban tesztel.
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2019.10.25. 08:25:16

A szétszerelt klímák is hűtőt dobnak. Ezen kívül nagy segítség a lucky looter 3 könyv (több brass a lootban) és a wasteland treasures 5 (ajtók kiütésekor kapsz egy keveset) is. De a kiütött csapok és templomi gyertyatartók is adnak valamennyit. Végül ott a poén: leolvasztod a pénzt 1:1 arányban. :) De elég jól megtolták a hüvely mennyiségét a kereskedőknél is, onnan is lehet szerezni pár százat vérholdak közt.
DevLupius
Szerver újratelepítése megoldotta a problémát.
A kliens még mindig 60-25 fps között ugrál.
A GPU pedig 100%-on megy végig.

DevLupius
Azt látom, hogy a dedicated server megdöglött tőle.
Nem lehet csatlakozni - connection timeout
Pedig a logok szerint rendben elindul.

DevLupius
A mai 400 megás patch-ben mi volt benne?

Brass lelőhelyek? speciálisra gondolok mint autóból a hűtőrács. Van még ilyen?
Köszi végül én is "wedge tip"-pel oldottam meg de csak egyet tettem le nem forgattam vissza hozzá a párját. Mondjuk nekem nem másztak fel a rámpára csak pár 10 darab, a többi szét akarta azt ütni, ott lőttem őket halomra.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2019.10.24. 16:48:10