23063

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
V2.0 Storm Brewing update április 15 experimental!
-
LaLee67 #21734 Koszonom, ranezek :) -
vajdaati #21733 Sokaknak a zombik csak felesleges pluszt jelentenek a játékban. Ők csak építkeznek, bányásznak, több kilométeres alagutakat ásnak a bázisuktól a kereskedőig, stb. De 200 szinten van 200 zombi killjük... Na ők lépnek ki vérholdkor. Vagy azok, akik csak nagynak tűnnek. :D Mert dupla xp-s sok zombis szerveren egy vérhold alatt simán felhúzunk bárkit 50-es szintre nulláról. :) Na az ilyen karakter ha egyedül van, nem igazán állja meg a helyét vérholdnál, mert a játék nagynak nézi, erős dögöket küld rá, de nincs hordavárója, felszerelése és lőszere és inkább kilép amíg mindet megépíti, beszerzi.
Elég sok dolog van ami gyártható, de az egyszerűsítés és áttekinthetőség miatt olyan nevek alatt futnak mint "metal furniture", "Wood furniture" stb. Ezeket legyártva R betűvel választhatsz, hogy mi legyen belőle. Pl. melyik szekrény, milyen polc, stb. Jól kihasználható a festés is, pl. egy ládát simán átfesthetsz gáztűzhelynek. De gyártható kétszemélyes ágy, kutyaól, hordó meg tucatnyi más apróság is. -
LaLee67 #21732 Random!
A PvE szervereden epiteshez disziteshez vannak modok amiket hasznalhatnak a jatekosok? Teljesen bena vagyok e teren is.Voltram jatekos tarsamnal bent es nagyon designe-s volt... -
LaLee67 #21731 En uj vagyok a szerveren,de kifejezetten varom a hordas ejjelt ,hogy tesztelhessem a kis bazisom. Igaz egy korabbi hardas ejjel egy masik kezdotarsamat befogadtam a hordas ejjelre az utolso pillanatban mentem erte. Mire visszaertunk 22 ora elott a bazisomhoz, addigra mar rengeteg z volt ott. Nekem egy arok van epitve a bazis kore, abibe belemennek de fel nem igazan tudnak jonni, kivetelt kepez az a pok vagy skorpio z ami eleg szepen atugrik...nos kedves jatekparnerem nem tudta, hogy ne tegyen fa epitokockat a verem aljara,mert az alltal feljutnak a z-k. Azert tette oda mert o sem tudta, hogy sregen kell felfutni nalam ha nem tud atugrani. Zombi csapat feljutott,mire eszrekaptam meg is haltam..Kollega a tetomrol fa epelemekbol felvitta magat magasra es ott varta a hordanap veget. A matracom persze akkor meg rossz helyen volt, bazis sem volt vilagitva hogy lassak, igy meg haromszor meghaltam,mire motorral eltudtam csalni a hordat a bazistol, majd szepen vissza csapdaba csalva leszedtem oket....Jot akartam tenni egy tarsammal, erre 4-szer haltam meg,gondolom mert az o hordaja meg ott volt. Szerencsere engem nem erdekel a halalozasi statom :) adtam neki par dolgot es annyi.
Valoban jo kis szerver ez, segitokesz jatekosokkal. En sok segitseget kaptam az biztos. Sikerult vegre elso 4x4-em is mar megipitenem. Tudom ez nem nagy dolog nektek, de nekem nagy elmeny :)
Viszont azt tapasztaltam en is hogy nalam sokkal fejlettebbek horda elott kilepnek. Nem ertem, miert, de en kifejezetten szeretem a hordaejjelt. 10-es szintemig egy bar tetejen voltam ezen ejjeleken, korbe raktam magam korul olyan tuskes barrikaddal es a tetorol gyilkolasztam, ezt javaslom en is minden hozzam hasonlo kezdonek. Vas letrarol logva hogy ne erjenek el, siman lelehet oket nyilazgatni, tehat semmi para.
Valoban ez a szerver egy olyan embernek aki par hete vette meg a jatekot es fogalma sincs rola mit-hogy-miert, annak nagyon nehez,de ez benne a jo. Egyedul az allat allomany letszamat keveslem, de arra is kaptam segitseget hol keressem vagy epp a fent levo jatekostarsak adtak hus, fegyvert stb. Tenyleg jo kollektiva van itt osszessegeben, igy ajanlani tudom masnak is batran .
Azt sajnalom, hogy nem vettem meg korabban a jatekot, mikor e szerver elindult, akkor sokkal elvezetesebb lehetett a sok szetszedheto jarmuvel stb..
Elnezest ha hosszura sikeredett.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.19. 12:29:12 -
Akela0107 #21730 Üdv!
Ez a jelenség szerintem minden szerveren szokott lenni és kevésbé hiszem, hogy ez szándékos lenne a játékosoktól, mármint "hogy szándékosan toljunk ki a következő belő játékossal". Mostanában -és "Hála az Égnek!"- mintha több lenne a kezdő játékos, akik talán kicsit felkészületlenek egy vérholdra, tapasztalatlanok és egyszerűen egy halál után úgy gondolják, hogy nem lépnek vissza, mert akkor csak a halálaik számát növelnék. Egy tapasztalt róka nem hiszem, hogy lelépne vagy esetleges halálkor nem lépne vissza.
Az újaknak Én mindíg javaslatot teszek, hogy ha egyedül lennének a szerveren és nincs megfelelő koncepció a túlélésre, akkor inkább hagyják ki és majd legközelebb egy party-vh-kor bepótolják az xp-t és a tapasztalatszerzést.
De mindíg vannak olyanok, akik nemhogy válaszolnának, ha megszólítom Őket, de még csak nem is KÖSZÖNNEK vissza... de ez egy másik kérdés.
És valóban kell egy kis idő összeszedni a megszokott vérholdas cuccokat még annak is, akinek van épített hordavárója...úgyhogy kéretik időben kilépni, aki nem akarja lenyomni a vh-at!
S még egy utolsó tapasztalat! Rengeteg játékos nem tud erről a fórumról! De nem csak a kezdők körében, hanem, akik már tolják több hónapja vagy akár egy éve is a játékot!
Én is köszi!
Utoljára szerkesztette: Akela0107, 2020.01.16. 10:48:59 -
Ide is kiírom, hogy több emberhez is eljusson. A szerverünkön van egy olyan szabály, hogy horda éjjel nem lécelünk le. Elég kellemetlen helyzetbe kerülhet az aki belép a szerverre és pont hordaéjjel van. Aki nem akar hordázni ingame 18:00-19:00 óráig lépjen le.
Tegnap reggel kipörgettem a szervert reggelig, de nekem se esett jól, mert kaptam az áldást. Szerencsére volt lőszer és éppen a bázisomon léptem ki, de mást érhet ez kellemetlenül. Szóval ha rosszra fordul is a hordaéjszaka akkor is próbáljuk reggelig lepörgetni az órát akár folyamatos közlekedéssel vagy elhúzódással egy masszívabb épületbe.
Köszi srácok!
(kép csak illusztráció, korábbi hordaéjjelen készült)
Utoljára szerkesztette: Random_, 2020.01.16. 09:09:10 -
A steam csoportot nem nagyon használjuk, de felvettelek és 9 másik kérelmet is elfogadtam. :D
Van viszont facebook oldal www.facebook.com/random7dtd/
És van discord csatorna ahol csevegni szoktunk egymással https://discord.gg/9kY8Hcx -
vajdaati #21727 A hp rendszer elég fura a játékban. :) Van a maximális hp ami a szinted alapján nő. Ez 100-200 közti szám. Van az aktuális hp, ami sérülés után van és a maxnál kevesebb, ha nem vagy sérült akkor ez megegyezhet a maximálissal. Meg van úgy, hogy nagy sérülést követően sérül a maximális hp-d is. Vagyis lehetne 100, de egy kezeletlen vérzés leviheti 60-ra vagy ez alá is. Ilyenkor csak kötszerekkel vagy medkittel lehet visszatölteni a maximális hp-ra, gyógyszer és kaja ezt nem tudja növelni. Idővel tudsz tenni pontokat a gyógyulásra is, akkor elég komoly öngyógyító képességekre tehetsz szert. Pl. 6 másodpercenként gyógyulsz 1hp-t - ami nem rossz. -
LaLee67 #21726 Koszi mindkettotoknek. -
gilverto #21725 nincs jelszó, csak rákeresel a keresőben és ennyi -
Ironman2 #21724 Vannak szerverek amik alapból nem láthatók,de a steamen belül a szerverek menünél,ha a kedvenceknél felveszed az ip címet,akkor már simán tudsz csatlakozni az adott szerverre.De meg lehet próbálni a játék lobbyjában is az azonnali ip csatlakozást alul. -
LaLee67 #21723 Steamen kuldtem kerelmet a jatek csoport csatlakozashoz. Megvarom meg mi lesz a gilGear-rel ,megnezem ott mik a beallitasok es majd meglatom :) Mindjart igenylek nalad jelszot. -
LaLee67 #21722 Hiaba irtam be a keresobe a gilGeart ,nem ad ki talalatot.
#21721 Random, koszi a lehetoseget. A szervered megtalaltam. Kerdesem: halalkor mindenem elejtem, mas jatekos fel tudja venni, vagy biztonsagban meg var amig erte megyek?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.11. 22:36:32 -
Hozzánk is jöhetsz a felső sávban van az infó a szerverről. PvE és elég barátságos a társaság. -
LaLee67 #21720 lehet atmegyek,mert most a nemet szerverre valami SMX mod kell a guglirol. Nemetben elek,elboldogulok a szerveren. Rohadt nemet billentyum van ezert nem tudok ekezettel irni :) ,Lehet atnezek hozzatok. -
gilverto #21719 Gyere a gilGear-re igaz PvP de segítünk mindenben az eljén, és elég barátságosak vagyunk. gondolom nem akarod olvasgatni a német karattyolást :D -
LaLee67 #21718 Elkezdtem egy nemet pv-e szerveren jatszani. Letezik az hogy az eletem csak medkittel lehet felvinni? Talaltam afonyas pitet ami ha jol tudom 40-et tolt az eleten. Hasznaltam a Painkillerst is ami SP-ben felvitte,de itt a szerveren semmi nem vitte eddig fel. Medkittet meg nem talaltam eddig. -
LaLee67 #21717 Az tok jo :)) Pvp es pve szervereken sokan jatszanak, ujra spawnolnak a szetszerelt autok? Lassan kacsingatok egy szerver fele. Korabbi generalt palyamon 2 traderrel is talalkoztam. Mennyi van egy palyan? Kisse vicces, hogy a mostanin ia a traderem egy csaj, de a pasi hangjat kapta meg.
Alltalaban szep a kep nalam, tiszta, de van hogy nagyon vilagosba megy at pedig a fuves teruleten vagyok. Ez normalis vagy nalam van valami gond? -
vajdaati #21716 Az a legjobb, hogy van a díszárcsa és van a dísztárcsának tűnő akna is. Csak a tapintásuk más... :D A lootolt dísztárcsát szerintem kötelező letenni a földre multiban. :) Most is tele van rakva vele a bázisomhoz közeli szerszámbolt, valaki csinált is rá új bejáratot mert nem tudta eldönteni, hogy mivel áll szemben. :D
-
LaLee67 #21715 Ok, koszi. A MIR-t meg nem kisertem figyelemmel fiatalkorom ota, nem is tudtam, hogy mar nincs meg, koszi az infot.
#21713 Koszi, azt az oldalt nezegettem, csak addig nem jutottam el, ha raklikkelek a blokkra akkor lathatom is az ertekeket.
-
nibron #21714 A MIR jó pár éve nincs már az égbolton, miután irányítottan aláhullott. Ha valamiről nem tudod, hogyan viselkedik, inkább lődd meg és ha nem robban, akkor kapirgálhatod. -
undY1ng #21713 Wiki -
LaLee67 #21712 Tudtok olyan oldalt ahol le van irva az epitoblokkok erossege? -
LaLee67 #21711 Koszonom szepen!
Este kinlodtam vele es keresgeltem videokat, mig nagy nehezen egyet talaltam. A tobbi mind X-boxhoz volt meg regi.
Ha foldalatt megy par koho, akkor az is odavonzza a sikoltokat?
Jot nevettem magamon. Egyik este ejjel csaszkaltam egy katonai bazis korul lehettem, fat vagtam es jott egy Z, majd mikor kidolt a fa nagy robbanas volt. Na gondoltam taposo akna. Haza tipliztem, nem tudtam hogy nez ki a jatekban. Tegnap megtalatam ezt a bazist, lattam is egy robbanas utani godrott egy hullaval. Mellette par meterre meg disztarcsa szeruseget. Nagy elannal racsaptam egyet es felszalltam a MIR urallomas melle muholdnak :)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.09. 15:20:33 -
A forge-t fel kell tölteni anyaggal. Beolvasztod a vasat, rezet, ólmot, homokot, követ, és az agyagot is.
Ha van fölösleges fém szerszámod azt is bedobhatod scrapelés nélkül, vagy gyertyatartót stb... ha scrapelsz akkor elvész valamennyi ahhoz képest mintha közvetlenül olvasztod be.
Alapvetően üllőre van szükséged azzal már sok dolgot tudsz gyártani ami vas. A "vödör" az acél gyártáshoz kell.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2020.01.09. 10:02:16 -
LaLee67 #21709 Hogy lesz Clay-em? Clay soil van. A forget megcsinaltam, van bele fujtatom meg ullom csak a 3. amit vodornek nezek , az nincs. Forgen is csak az latom hogy soilt csinal a claybol...Nem ertem. Esetleg valami skill kell?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.08. 18:21:40 -
LaLee67 #21708 Ok, koszi :) Csinalom oket folyamatosan. Kozben a sisaklampa is megoldodott, mukodik. -
Ha szétbontod a tűzhelyet az nem fog újrateremtődni kivéve, ha küldetésed visz az adott házba, mert a küldetés elindításakor a házat teljesen újraépíti a játék. Érdemes a küldetéseket csinálni a kereskedőtől, sok jó cuccot szerezhetsz. -
LaLee67 #21706 Talaltam sisakra valo vilagitas modot. Nekem most baseball sisakom van beletettem a modot,de nem tudom, hogy kell bekapcsolni. Nem sem L vagy F-el. Esetleg csak banyaszsisakhoz jo? -
LaLee67 #21705 Szuper, koszi.
A beallitasoknal lattam hogy x naponta ujra spawnolodnak a lootok. Ha elbontom a tuzhelyeket,mosogatokat stb, azok is spawnolodnak, vagy csak a loot ha nem bontottam el a helyet amiben volt? -
Fel lehet venni az adott helyről a landclaim blokkot,(E hosszan és Remove),de az megsemmisül nem kerül vissza az inventoryba és rakhatsz egy újat helyette,(craft 5db stone)vagy egyszerűen leraksz egy másodikat és a régi inactive lesz,de még ott marad mint egy blokk és azt szétverheted csákánnyal ,ha kell a hely. -
LaLee67 #21703 Meg jo, hogy nem dobtam el azt a Land claim blokkot. Ha leteszem , lehet latni, mekkora teruletet foglal magaba es felveheto ujra ha mashova akarom tenni?
Meg mindig az egerrel kinlodok. Mar talaltam egy 3.-at is bar az vezetekes,de megnezem. Az oldalak mappak megnyitogatasat befejezte ,de mar pontosan tudom mit csinal. Uj asztalt csinal a win 10-en, tudod akkor kisebb ablakokra osszezsugorodik ..Egyszeruen akar hogy guglizom, nem talalok ra megoldast, hogy kikapcsoljam a feladatnezet lehetoseget..
A rohej az, hogy ha semmi mas nincs megnyitva csak a jatek vagy csak a bongeszo, akkor is atmegy az alkalmazasba.
Minden jatekom kiprobalom eloszor SP-ben es ha szereztem annyi tapasztalatot, hogy nagyon ne egjek be egy PvE vagy PvP szerveren, na es persze ha kivanom masok tarsasagat ,akkor mindig megyek oda is jatszani. :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.01.06. 20:43:02 -
vajdaati #21702 A zombik újraspawnolnak, de ha leteszed a land claim blokkot - single palyerben csak ez az egy ok van amiért érdemes letenni - akkor a határain belül megakadáylozza a zombik újraéledését. Hasonlóképp működik a bedroll is, de jóval kisebb területen.
Az egér... hmm... hasonlóképp jártam, önállósította magát az enyém is 1-2 hónapja. Mindenre gondoltam én is, de végül szétszedtem és kiderült, hogy az oldalsó gombok közös kis visszanyomó rugója fáradt el és a két plusz gomb - bár nem látszódott - állandóan benyomva tartotta a kapcsolókat és az hülyítette a rendszert. Cserélni nem tudtam, de a rugó és a gombok kivétele után megszűntek a problémák és tökéletesen működött. Igaz, ment is tartalékba pár nap múlva, mert azért totál nyitott egér az nem jó a kapcsolóknak, görgőnek, stb... meg a két gomb is hiányzott - mondjuk 7 dayshez pont nem használom az oldalsókat, de máshoz igen :)
A pvp meg alapjában véve nem rossz. De akár pve szervert is kipróbálhatsz, ahol nem leeht egymást megölni. Szerintem sokkal jobb többen játszani ezt, mint egyedül. :) -
LaLee67 #21701 Koszonom a valaszokat :)
Igen most kezdetben erdekel a landzsa, mert,, ha bemegyek egy hazba azzal hamar kitakaritok. Szerencsere talaltam egy kis shotgunt ,Ak-47-et meg vadaszpuskat is es veszhelyzetben azokat is hasznalom,de meg keves loszerem van hozza.
En 24-re allitottam a horda szamot es tuleltem, megfogadva a tanacsot felmentem egy motel szeruseg tetejere, lent korbe tettem a tuskes barikaddal es nyilaztam oket. Tuleltem,de a szivinfarktus kerulgetett mikor dorgott az eg. :)
vajdaati #21692 Igen a faklyak es a tuzek voltak akkor a gond a sikitosnal. Jo tudni amit irtal. PvP-t nem szeretem, kiveve a Empyrion galactic survivalnal, mert sok agyhalottal talalkoztam mas jatekoknal, ahol az volt neki az elmenye ha minnel nagyobb pusztitast tudott vegezni a masiknal. A csalassal meg altalaban kezdeskor beleszoktam futni,de utana mikor ujra kezdem, onnantol nincs. Most is csak azert futottam bele, mert kiakartam probalni egy Youtubon latott vedelmet es azt teszteltem, meg a kis gyrocoptert is kiprobaltam, hogy lassam milyen s mekkora palyara szamithatok. Tetszik hogy rengeteg varos van. A teszt utan egy teljesen mas palyat generaltatok es elvezem :)
Ami viszont erdekelne, ha egy hazat vagy motel vagy teljesen mindegy milyen epuletet kitakaritok a z-tol es abba letelepedek, oda is vissza spawnolnak a z-k?
Most ejjel jartam ugy ujrakezdeskor, hogy egy tetoterben huztam meg magam es csak mikor ratalaltam a motelszerusegre ahol vartam a hordat,akkor koltoztem at a cuccaimmal. Kb. a 3.fordulonal, pont a 6.napom vege fele tortent,mikor hozni akartam el egy adagot. Mentem fel a kulso lepcson a tetoterbe, kinyitottam az ajtot es majdnem infarktust kaptam,mert 2 z ott figyelt. Sehol nem tudtak oda bemenni es megis ott voltak.
Nem teljesen a jatekkal kapcsolatos,de megis, mert az egerrel jatszom :
Tud valaki tanacsot adni mi lehet az egeremmel? Egy Logitech MX-Master vezetek nelkuli toltheto akkus egerem van es ejjel megbolondult. Letette a jatekot kisablakba majd vissza es ezt csinalta folyamatosan,majd a kurzor nem akart menni csak lassan es mappakat , weboldalakat nyitogatott ki magatol. Kihuztam a stickjet a gepbol ,ujra vissza,de nincs valtozas, most masik szinten vezetek nelkuli egerrel jatszanek,de annak meg a gorgoje szorakozik, nem megy a kovetkezo fegyverre s vissza, szoval az is bolond. Nem vagyok egy pc magus,ezert remelem valakinek van valami otlete. Elore is koszonom! -
vajdaati #21700 hehe. Nincs mit. Én is csak vigyorogni tudok rajta. Rossz célpont - bitang erős bázis. Rossz időpont - 17:00? Na de komolyan. Olyankor kezdenek élni a szerverek. Rossz felkészülés - nem lockolt járgányok, nem áthelyezett hálózsákok... tartalék cucc nélkül? Meg a szövetségünk se titkolt, mindenki tudja, hogy hordázni összejár a fél szerver, így bukás esetén a komoly ellencsapás valószínűsíthető. Így nem tudom mit vártak... De nagy hal kellett nekik, mert a városukban álló kis beton bázist meg se karcolták... -
seza444 #21699 Bocs random_ ezzel azt akartam írni hogy én sok szerón megfordultam pl akár nállad vagy, haveday vagy kockaoparty vagy gilgear mindehol jó a társaság. Csak ezek a kártékony emberek veszik el a kedvemet attól hogy 1 kezdővel szóba áljak vagy segítsek. -
A mi szerverünkön szerintem most is nagyon kedves közösség jött össze.
A PvP sok emberből a legrosszabb oldalát hozza ki én ezért se támogatom. Max úgy tudom elképzelni, ha a két fél egymással hadba lép és csak az online raid az igazi. Offline kirabolni valakit az hitvány dolog. Persze nálunk is minden mozdítható, ha nem védi LC blokk. Aki valamit épít legyen annyira körültekintő, hogy levédi a kis területét. Ha találok szerón zárt ládát és nincs védve én is feltöröm.
-
seza444 #21697 Azért sokat változott a játékos közönség. Amikor Random_ szerón jártam akkor fura molay-al 2 mondatba megértettük egymást. Kis 16.4 nosztalgia. Most meg 20 óra játék tölled kérdez mindent este meg kipakol.. -
Ez vicces! Köszi, hogy megosztottad! -
havenday #21695