23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • LaLee67
    Teljesen szuper,köszönöm szépen. Nem tudom baratok vagyunk-e a szerveren. Igy sem ugy sem tudom hol a bázisod:) Esetleg privátban a koordinátákat elküldhetnéd. Malyki és páran pl. el sem fogadják a barátságom mert nem ismernek.
    Valószínűleg igy tőlük hiába is kérném a címed.
    Csak ne az legyen az adomány ládával, hogy amit beleteszek azt más megvámolja. Gondolom teszek le egy ládát neked és privátban elküldöm a kodját.
  • Random_
    Már megvan az automata, be van állítva! Egyelőre egy automata van amiben dekor tárgyak vannak. Lesz egy másik amiben különleges építőelemek is lesznek.

Bázisom felett van egy kis rozoga épület, ott van. Az ajtó kódja: 5623
    Az árak nagyon alapok, de majd egy adományládát nyitok, ha szeretnétek az Admin boldogulását elősegíteni. (lőszert szereti az admin) :)
  • LaLee67
    En tengerparton elek, tavol sokaktol, mert szeretek nagy teruletet beepiteni , igy lehet nalam nem fog akkor mukodni a napelem.

Persze egy szeker ,virag meg aprosagok olcsobbak lennenek mint a valosagban. De azert a komolyabb cuccok legyenek huzosabb aron.

Te a Random szerveren jatszol?
  • vajdaati
    Admin pakolta a dekort az automatába - a player vending machine-ba. :) Szerintem mondjuk egy kaktusz vagy szekér vagy akármi ne kerüljön sokba. Kihalt minden, bármit elhozhatnál bárhonnan. Csak ez nincs leprogramozva. A napelem nagyon jó amúgy, de ha nincs szomszédod vagy nem jár valaki a chunkon restart után, akkor kicsit bugol - egyszerűen nem tölt és a fogyasztók leszívják az akksikat majd leállnak. Mi elég közel lakunk 5-6 játékossal, így ilyen probléma nincs, a napelemek töltenek folyamatosan.
  • LaLee67
    Nekem ami tetszett az,hogy 40ezer körül van a 6-os szintű napelem és ugye 5-6db kell. Mind megvettem,igaz a végen a szivar,tökös süti meg elixir mellett asszem 25ezer körül. Ha beválik a napelem akkor párat beüzemelek még.

A boltban meg hasonló árak lennének jók. Pl.egy szekér vagy autoroncs és mikró is ezrekbe kerülne mint a valóságban.

Szivesen csinálnék benzinkutat a bazisomhoz vagy a kikötőmbe a hajóknak. Egy benzinkiadó automata is azert lehetne húzós 50-60 ezres árban vagy többen is. Pénzt csinálni könnyű ebben a játékban, én 10ezreket scrappolok be a töltényhuvelyhez. Ez is legalább egy kihívás...
  • LaLee67
    Lehet félreértettem,de nem lattam eddig automatában semmi dekort. Én sem élnék vissza vele hisz gyakorlatilag mindenem meg van csak éppen az ingyenes lenne. És az az 1 duke ár is nevetséges. Hol a kuzdelem?

Nekem ami nagy bajom a játékkal az az áram. Generatorra rákötök egy aksitarolot ami csak 6-os aksikkal van tele. Ha jol emlékszem akkor a generatorral azonos igy a kimenő watt,asszem 300 watt. Használok 90 wattot és este kilépés előtt feltöltöm üzemanyaggal. Masnap melo után kb.20 óra a kilépéstől már üres az egész. Ne mondjam hogy világítás nincs is rajta,csak pár ajtó és pár smg turret plusz egy híd. Tehát ezek csak akkor működnek ha használom őket vagy zozo jön. Biztos van egy készenléti fogyasztás is,de ez így kellemetlen. A napelemeket nem üzemeltem eddig be,de ahhoz sem fűzök sok reményt. Azt meg nem próbáltam eddig,hogy mennyi aksitartolót köthetek egy generatorra.
  • vajdaati
    Igen, a másik furcsaság a fűrészgép. De ahhoz még motor se kell ha készíted. A dekor Gilgearen úgy van megoldva, hogy a legminimálisabb áron vásárolhatsz automatákból dekorációt. Kaktuszok, autógumik, fürdőkád, autóroncs, mikrósütő, hullazsák, szekér, lámpák stb. Majdnem az összes kacat elérhető 1 duke/db áron. Ez az adminnak egyszer egy elég nagy munka, de utána fenntartásmentes, amíg fut a szerver. A játékos meg nem fér hozzá konkrétan semmihez, csak tényleg ahhoz, ami az automatában van. ( Mondjuk tudom, hogy Seza és Akela nem élnének vissza a kreatív móddal. :D )
  • LaLee67
    Ott a fűrészgép is pl..
    Na de amit akarok kérdezni. Van esély arra a kreatív módos dísztárgyak boltjára amit valahol írtál, hogy megoldod? Vagy az lett a megoldás, hogy páran megkapták a kreatívmod használatát. Örülnék a boltnak és ha pénzért lehetne venni amit akar az ember,mert ha nem dolgozom meg minden építőanyag elkészítéséért, én elvesztem a játék iránti érdeklődésem.
    Remélem összetudod hozni valahogy.
  • LaLee67
    Nem hiszem hogy teljesen valosaghűnek kellene lennie,mert jogy tudtommal zozok sincsenek. Szerintem túl unalmas lenne, ha bemegyek egy házba és zozo kint marad. Most legalább van kihívás, hogy úgy építkezzek hogy ezek a Chuck Norris zozok ne fogjanak ki rajtam. Persze ez csak az én véleményem, nincs ismeretem arról, hogy mit nyilatkozott a fejlesztő arról, milyen irányt akar véghezvinni.

Az empyrionnal pvp hiv szerveren kozel 2000 orattoltam én is. Nagyon jo kis játék. Szalay Szabi társammal egy komplett holdat foglaltunk be, körbe ortornyoztuk. Kevés ellenfelünk volt,max 2-3 személy. Ott jol megcsinálták a poikat.
    Azért más egy bolygón egy életszerű poi bázist készíteni, mint egy zombis játékban, hisz itt agyament halottakkal harcolunk,mig empyrionban élőkkel.

Gyakorlatilag pvp pályán de akar Random szerverén is lehet homokzsákokból barrikádot emelni,csak éppen a dekoráción kívül más haszna nincs.

Pvp-n meg mások ellen szinten hasztalan...
    Nekem így tetszik ahogy van és remélem egyszer elkészül és pl.nem olyan utak lesznek amik inkább egy földrengés utáni állapotot mutatnak, nem pedig egy virus okozta katasztrofa utánit..
  • vajdaati
    Párszr volt már téma, hogy a 7 days gyro létezik-e, létezhet-e. Hát basszus... igen. :D Random, a betonkeverő, a játékban elvileg benzines. Azért kell hozzá a motor is. De valahogy az üzemanyag nem kell hozzá, ahogy a bányász olajlámpához sem. Gondolom nagyon nehéz lenne leprogramozniuk... :D
  • Random_
    Alapból a cementet mint anyagot ki kellene szedni a játékból, mert a beton minden zombit meg kellene hogy állítson.
    Az egyensúlyt újrahangolni, esetleg tudj cementet készíteni, mert igazából ha vasat és acélt tud az ember, akkor cementet is. Csak legyen akkor mondjuk a katonai vagy robbanós zombi ami ha érintkezik a beton fallal felrobban.

Számomra is hihetetlen, hogy egy vasbeton falat lemorzsolnak. A rendőrzombi ami savat köp az meg rongálja a fémet. De igen, ha reálisabbak vagyunk akkor nem kicsit kellene hangolni a rendszeren.

Pl a betonkeverőnek miért nem kell áram? igenis legyen elektromossághoz kötve a használata. Vagy a betonnak szépen legyen hosszabb kötési ideje, legalább egy nap. Illetve egy fém falat nem fejlesztek fel betonra, elbontom és újat építek helyette. Egy beton falból nem tudok vasbetont készíteni, nem lehet a betonacélokat belevarázsolni. Akkor ott is egy bontási műbelet betonacél váz és beleöntöm a betonkeveréket.
  • seza444
    DevEagle Szerintem sokszor értettünk 1et mint most is. Megnézve x darab zombisfilmet és nem láttam sehol sem betonházat leromboló zombikat. Ellenben klánokat, és roncsautóból és használt abroncsokból körbevett azaz összetákolt védelmifalakat. Valahol amikor ugy érzem hogy pl Walking death,vagy zombiland, vagy akármelyik filemt nézem valahol a játék eltávolodott ettöl. A maprol az igazi városérzés hiányzik és ennél töbszörös mappot is lehetne. Havendayel játszunk játszottunk a empyrion galactic survival-el ott valahogy megoldották ez .Fura a bolygó, egy mapp a világűr, és a hold is és 1 napredszerbe van kb 8-10 bolgyó és van 6 naprendszer. És persze ez a játék is egy alfa!!! Ezzel nem azt mondom, és soha nem akartam azt mondani a 7dtd egy rossz játék csak csak azt hogy van hova fejlüdni de ezt nem látom a fejlesztőktöl.
  • DevEagle
    Tudod mit akarok? Stabil fps-t meg zombikat akik sokan vannak, és nem épitész mérnökök. Emberek. Még a járművek se mennek rendesen, bugged. Rendes hitbox? Hm? Milyen követő? Még a mozgó npc-ket se sikerült nekik, ellenben amodderekkel. Nagyon nagy baj ha elhiszitek hogy valaha lesz ezekből bármi is...
  • Infrath
    én meg vmi rakéta bomba dolgot akarok otthon építeni hogy kilehessen lőni mondjuk ellenséges pvp bázisra vagy városra (persze rengeteg nyersanyag lenne)
    el kell menni bejelölni a helyet egy adóvevővel majd kb 1 óra (nagyon erős hangot bocsát ki :) )(nem tudom mi az optimális idő, lehet akár 10 perc is de akkor már esetleg vmi detektor is érzékelheti vagy kivan téve ui ra könnyen észrevehetően) befogni a jelet, remélve nem jár le (nem szedték le, szerelték szét)
    mehet is a meglepetés csomag
    vagy repülőről dobni vmi ajándékot :)

de persze sima kutyám is lehetne amit meg lehet szelídíteni és eldönthettem hogy harcra gyúrom (páncél stb.)
    vagy hordár (több zsák kevés védelem)

meg simán lehetne a játékban az hogy lehet átaludni napot bedroll al
    és akkor nem lennének ilyen
    belépek hogy játszak picit mert ráérek de vmi k**sög megint vérhold elött lépet ki....

tudom tudom szar meg ök is elba**ták már az eljén hisz ez a neve a game nek
    de vhogy meg kéne oldani mint conan ban hogy személyes purge van stb.
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.03.06. 15:50:50
  • vajdaati
    Sok-sok kérdés... és nem tudjuk rá a választ. De igazából az érdekel nagyon, hogy kilőhető-e, meg milyen magasan repked és milyen távolságról veszi észre az ellenséget. Mert még szívás is lehet a használata, ha hangot ad, jól látható lesz és így elárulja a gazdáját. :D
  • Ironman2
    Ha bemegyek egy belső helységbe,akkor is követ vajon? Eléggé idegesítő lenne szerintem,vagy be se férne egyszerűen.Kültéri helyszíneken viszont nagyon hasznos tud lenni,mondjuk érzékelné a körülöttem lévő állatokat,és zombikat,likvidálná őket,az xp-t meg én kapom meg érte.(de úgyse igy lesz).
    Mi van ha két ellenséges drón találkozik egymással?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.03.06. 11:38:56
  • csjoco1
    Köszi! Igyekszem.
  • LaLee67
    Üdv köreinkben,érezd jól magad. Ha segítségre van szükséged, szólj bátran.
  • csjoco1
    Sziasztok. Még kezdő vagyok a játékban, de megtaláltam Random szerverét, ami nagyon jó és sok ötletet és segítséget kapok a többiektől.
  • vajdaati
    Junk drone... na jól van ám... :( Követ, ellenségeket lő, téged gyógyít. meg pakolhatsz is bele. na már csak ez kell... https://www.facebook.com/7DaysToDie/posts/1512827982216825
    Utoljára szerkesztette: vajdaati, 2020.03.06. 09:07:10
  • DevEagle
    Ezek megint az a19re gyúrnak kis updatekkel meg fentartják az egyre fogyó fanatikusok figyelmét. Nem nagyon van fény az alagút végén sajnos... De hát na. Majd ha a19 lesz akkor talán ujra. Addig minden más.
  • Bal0924
    Célszerű újra kezdeni a játékot?
    18.3 al fut.
    Most jött ki a 18.4.
  • seza444
    Ahogy látom Random_ még a panaszkönyvbe is beírtál XD
  • Random_
    A víz helyrehozatalával én is sokszor szenvedek, nem tudom menni fog-e de megpróbálom.
  • Random_
    Ma étkeztem a Red Dragon étteremben és gyomorrontást kaptam a zöldséglevestől!

Ez azért nem vet jó fényt a bizniszre. :)
  • Akela0107
    Azért kaptunk már ilyeneket a játékostársaktól:
    - nem vagy 100-as
    - elgurult a gyógyszeretek
    - nem vagy tiszta
    - ezek betegek...

De ki tudja még ezt utánunk mondani?! : 99 éves drogmentes koszos betegek vagyunk
  • LaLee67
    Nekem tudsz majd annyiban segíteni, hogy kreatívban helyreállítod a vizet,ha majd kész leszek? Én a tengeren építkezem. Van szárazdokk félkész hajóval. Lesz világítótorony, kikötő stb. De sokat kinlodok vödörrel és építőelemmel hogy a víz visszaálljon és szép legyen. Ha landclaim blokk álltal ellátogatsz hozzám vigyázz, mert baloldalt a vízben levo dartsok barátra is lőnek.
  • Random_
    Most terveznek egy újabb projektet erre a célra felszabadítom nekik a kreatív módot. Hogy jobban kiélhessék magukat. :)
  • havenday
    Olyan jó látni, hogy ilyen ügyes játékostársaink is vannak, lenyűgöző, hogy mit tudtak összehozni !!!
  • Bal0924
    Ez nagyon.
    Én nem tudnék összerakni ilyet..
  • Random_
    A szerveren egyre többen élik ki kreativitásukat épület csodák formájában.
  • LaLee67
    Szuper! Köszi
  • Random_
    A szerver férőhelyet felnyomom 18-ra plusz van 4 admin slot. Azaz az 4 admin jogú felhasználó beléphet teltház esetén is. Ha esetleg tele a szerver és láttok bent Admint keressétek meg, hogy lépjen ki és helyére beléphettek. Az admin ezután visszaléphet, neki mindig lesz hely. (Admin: Mályki, Hagan, Random_)

Remélem bírja a rendszer és nem lesz gond. Ha észleltek problémát jelezzétek.
  • Ironman2
  • Random_
    Még annyi hír lenne, hogy a szerver honlapja elérhető a www.random7days.hu címről is.
    Majd szeretném az oldalt frissíteni ahogy tudásom engedi. Egyelőre a szerverről találtok itt infókat, támogatók listáját, illetve jelszót lehet igényelni.

@Iron ha lehet cseréld le a hivatkozást a szerveremnél erre a címre. Illetve a fejlécből szerintem vedd le a steam csoport linkjét. Inkább discordon van élet a steam csoport elég kihalt.
  • DevEagle
    Ez már a machete sebzésénél látszott eddig is. Fa bunkó majdnem jobb mint egy machete ua. szinten.
    Rabdomnak meg respect. Talán az egyetlen szerver ami régóta stabilan megy.
  • Random_
    Szeretném itt is megköszönni a nagy érdeklődést a szerverem iránt!
    Az elmúlt héten a top 100-ba sikerült bekúszni, most talán 74. helyen van. Utóbbi napokban egyre gyakrabban telt házas, tegnap este én is vártam pár percet mire bejutottam. Fontolóra vettem a létszám bővítését.

Azoknak akik szerény összegekkel támogatják a szervert külön szeretném megköszönni az ő támogatásuk átlendített pár nehezebb időszakon az 2017 augusztusi kezdés óta.

Utoljára szerkesztette: Random_, 2020.02.24. 09:35:05
  • havenday
    ők se nagyon láttak még fegyvert testközelből....
  • Ironman2
    Desert Eagle concept art (alfa19-ben jön!)

• nibron
    Majd meglátjuk mi marad meg belőle. Gatyás Billi (Bill Gates) idézet: "Jah! De hát az csak a demó volt!"