7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Valaki tudna ajánlani kihívó de nem idegtépő beállításokat? Gondolok itt a loot mennyiség találás, ellenség szám, nehézség, stb. NEM KELL MÁSIK MÓD! Teljesen jó ez a vanilla.
Ezek tényleg informatívak voltak, sajnos nekem kevés időm van játszani, de ez az Alpha18 szimpatikus. A könyvek rendszere is bejön, meg úgy általában a sok poi és a felszín generálás szerintem hosszú idő óta a legjobb! Persze van néhány út ami nem tökéletes, de változatos és hangulatos a terep szóval jó az atmoszféra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2019.12.03. 21:33:16
még pve ben is lehet pár kill -t szerezni stb. és elméletileg pvp az mindig népszerűbb
ez azért elég jól rámutat arra hogy mekkora a játékos bázis 😊
de persze az is lehet mindenki csak építeni akar/kreatívkodni 😊
bár az 50 percet élj single ben is csak 35% nak van meg..
(több mint 60% törölte a gépről vagy kirage-elt bug miatt xD )
persze lehet hogy sokan nem játszanak single be
de komolyan 50 percet csak volt már mindenki.. /már akit valóban érdekelt a game
mondjuk alap beállításon már 40 percnél éjszaka van talán? ott már lehet sokan meghaltak 😊
https://www.twitch.tv/infrath
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ez a modpack első indtásra is befosás. Jobb az FPS (hogyan) ugynazon beállitásoknál 170 fps. WTF???? Állitható zombi szaporulat, állat szaporulat térkép generáláskor. Az erdő élénkebb zöld, a zombik szebb textúrájúak, rengeteg szép hangulatos poi, nagy hátitáska aamit bővithetsz ha csinálsz hátitáskákat (ugye fp, ugye hogy lehet ilyet is) méhecske, kecske, tehén. vándor kereskedő aki harcol a zombikkal (IGEN, NPC HARCOL zombikkal) npc akit ha megtámadsz visszatámad. farming mod rengeteg sok növénnyel és receptel.
fegyverek ALKATRÉSZből craftolhatóak, variálhatóak.
By by vanilia fagyi, ez az igazi 7 days. Modlauncherből lehet tölteni 18.1hez.
Ja és van egy progi amivel előre definiálhatod a térképet, le is generállja előnézettel, amit 2 mozdulattal a játék mappájába rakol, új játék, kiválasztod mint előre generált, és játszol. Ja gyorsabban generállja mint a játék a saját random gen-jét. szebb is.
NitrgoGEN
video bemutató a mapgen progiról: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1304&v=kQinPBSjbwM
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2019.11.30. 13:31:43
Announcement A18.2 b5 goes EXP
Happy Thanksgiving!
Alpha 18.2 b5 will be on EXP soon!
With this version we introduced:
1. a fix for our users running AMD HD 5000 & 6000 cards
2. a new option (terrain quality) that will allow players to gain FPS
For feedback and balancing suggestions, please go to our feedback thread.
For ideas outside of balancing please visit our dev diary.
For any bug reports and the latest known issues please visit our bug report thread.
Enjoy your your long weekend!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Added
Command aliases "food", "hungry" for "starve" and "water" for "thirsty"
Zombie dogs to the burnt forest
Terrain Quality video option
Changed
Updated burnt forest texture
Knivesnow cause bleeding on every hit
PerkDeepCuts further increases the max bleeding stacks and adds a run speed debuff to bleeding
ResourceElectricParts are no longer craftable
Lockpicks are not consumed on successful lockpicking.
Cheesecake now grants 5% better prices when buying
Fetch-only quests have lower rewards
Blood moon spawner ignores bedrolls
Improved blood moon spawner temp path grid position
Fixed
Initial loading of sounds from mod bundles can cause lag
Vultures fall through the world when killed high in the sky
Bulltproofplate makes farm plots transparent when touching the plot box
Pistols with a full auto trigger have sound issues
Schematic and food recipe sounds are played for everyone to hear
Torch candle dupe by placing and quickly hitting drop key.
Chainsaw and auger not giving xp on zombie kills
Scopes have a red tint instead of green when wearing night vision goggles
IndexOutOfRangeException when copying block shape while using multiblocks.
Removed unneeded debug message for shape menu.
Apply options NRE in PrefabLODManager UpdateMaterials
Chili dogs do not return an empty can on eating
Moldy Bread recipe missing from Chem Lab list
Dirt and Topsoil localization says it is from the creative menu
Cement mixer localization mentions fertilizer
Several items have unintended high crafting times
Blurry vision does not apply when using scopes
Deprecated insulator item removed and from trader
Fixed with issue with silenced fire on automatic weapons
Cached map view persists between different servers with the same world a player connects to
Admin star is only seen on own player name when host, not when client
Starve command was broken
Reading a book from toolbelt gives 100 xp, but not the same from backpack.
Unknown loot_quality_templates threw an error on loading
Forge max crafting will only allow 80% of available smelted resources.
Living off the land lvl 3 was not working correctly.
Shotgun particles replaying after fast weapon switching.
AMD HD 5000 & 6000 series render ground horribly
CustomIconTint did not apply to icons that are in the shape selector menu.
Multiple turrets made constant reload sound
Bunch of blocks caused errors in the prefab editor
There was no hunting game in the burnt forest
Mushrooms can be planted almost anywhere
Typo in level 1 of electrocution er
"Basics of electricity" is not in the loot table
Battery bank unlock info is incorrect
Localization end table lamp
Reaper icon no longer stays with you on max level
Player dying during blood moon can stop blood moon spawns
Players can break blood moon spawn for entire server
Distant terrain brightness flickering when reflection probes updated when player moved
Improved reflection probe fade out range
Distant terrain looks white with half or lower texture quality
The silencer no longer blocks ADS on a pistol
Tudnátok ajánlani egy jó szervert? Magyar vagy Eu legyen, frissen vagy nemrég wipeolva modok nélkül.
Utoljára szerkesztette: vajdaati, 2019.11.22. 19:39:15
Helyette megint megy az értelmetlen balance hogy jaj ezt kivesszük most, azt lejebb vesszük. Iron ore eltüntetése a pl erre. Why? Azért hogy a játékidőt kitolják mert a vasat most szedni kell mint atom mert az ore többet adott forgeban kint a sima iron. Minek? Content-el kellene tolni a játék időt nem ilyen vicc dolgokkal.
A 6os szintet nem lehet gyártani csak találni ha jól tudom, majd más rutinosabb igazol vagy cáfol.
A hordás dolog meg érdekes, ez idáig nem így volt. Lehet ezzel próbálták optimalizálni a játékot hogy egy helyre szaladnak hordakor. Nem tudom, én szinte mindig otthon vagyok hordakor a bázisban ki se ugrok közéjük. De szánalom ha tényleg így van ahogy mondod...
Kimaxoltam 10esre a tudományt, de nem tudok 5nél jobb szintű junk turretet csinálni, egyszerűen nem találom, mit kéne fejleszteni hozzá, hogy 6 legyen.
Más. Ha hordanapkor fogom magam és járműre pattanva megyek egy pár percet, leszállva a járműről senki, de senki a közelemben, úgy kell vadászni a zombikat, hogy találjak. Régebben teljesen mindegy volt, hogy a térkép melyik pontján voltam, odajöttek.
Aki jelenleg ott játszik vagy szeretne játszani az szavazzon!
Most kezdek újat eddig egy halál mert leszakadt velem valami csapda egy ismeretlen POI-ban.
Nekem eddig jóval több kihívást jelent az A18. És ennek örülök.
Aki nyomta az A17-et is, annak nem tudom, mi lett olyan változás, hogy "nehezebb"-, "félelmetesebb"- és kihívóbb lett a játék. Ezeket olvastam többségben, amely miatt felkészültem arra, hogy hasonló lesz, mint az A16-ról A17-re váltásnál lévő kezdeti nehézségekre, több halál, stamina hiány, éhség stb. ... Elkezdtem egyből szerveren, (már rég nem játszom SP.) s egy kevés játék után nem értettem a fentieket, mert egyszerűen könnyebb lett sokkal a játék, mint volt. Mivel A17-et megszoktam, a stamina már nem zavar be, alkalmazkodtam hozzá rég. Zozók...ha szintednek megfelelő zozóba futsz, nem erősebbek (na mondjuk a hírtelen futás új s megszokást igényel, de az sem ördögi) Kaja...konzerv a király? Flakonos víz? Éhen se lehet halni, semmi kihívás, mégcsak a kezdeti főzőedény keresgélés sem kell, hogy főzzek vizet, kaját stb. Arcon köpték ezzel magukat, 360 fokos fordulás kaja ügyben, nekem érthetettlen ez a készítőktől. Félelmetesebb...miért??? Zozók ugyanazok, semmi extra, nincs új félelmet keltő effekt se, semmi új stb. Tehát véleményem nemhogy nehezebb lett, hanem könnyebb, esetleg az újaknak nehéz lehet persze. Szerintem az újításokkal nem lett nehezebb a játék, nagy változást nekem nem hozott, kicsit csalódás is. Ez egy kicsit új színben kiadott A17, és cső. De mindenkinek nem lehet egyforma a felfogása és a véleménye. Ja, szerintem hamarabb fognak a szerverek pangásba átmenni, mint ezelőtt, sajnos 😞
Mindenkinek jó játékot!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
IP: 176.57.153.18
Port: 26900
0MB.