7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
ezért az árért bőven megéri
volt és lesz benne pár órád (ezen az áron simán..)

ez a leárazás 25 ig tart (black Friday nem?) nem lesz holnap.!?
vagy van időeltolódás vagy csak én tudok rosszul vmit?

nem sok black Friday-t éltem meg..

https://www.twitch.tv/infrath

Még holnap agyalunk rajta 😄 meglett végre az új álomvas (hát tudom hogy nem annyira über config de nekem ez egy álom volt hogy egyszer egy ilyen kaliberű gépem legyen 😄), kell valami ami megizzasztja 😛
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.11.26. 01:29:47
Szevasz!!Végre egy régi motoros.Jó újra látni téged.Én azt mondom vedd meg,mert még mindig folyamatosan fejlődik a játék,és nagyon jó dolgokat fognak belerakni ezután is.A régi minecrftos részből már nem sok maradt,csak annyi hogy továbbra is szétbontható minden ugyanúgy,csak kristály formában.Jópár órát el lehet veletökölni,de ha már megvan mindened,akkor szinte game over,unalmas lesz,de utána mindig jön új alfa verzió,meg lehet amúgyis új random gen pályákat indítani.Vedd meg amig olcsó!! Amúgyis lesz még téli leárazás is nemsokára!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Üdv. Jártam itt már régebben. Most haverral tanakodtunk hogy meg kéne venni a játékot mert Steamen elég olcsó a mostani leárazáson. De egyszerűen nem tudjuk eldönteni hogy megéri e 😄 Láttam hogy Steamen nagyon jó értékeléseket kapott, de videókat nézve nem tudom róla megállapítani hogy mennyire köti le az embert hosszú távon. Csak annyi a lényege hogy túl kell élni a zombi hordákat? Nem válik unalmassá idővel? Mivel veszi rá az embert hogy több száz órát beletoljon? Valami csak van benne ha sok ember ennyit nyomja. Tudnátok pár érvet mondani? 😄
franky79
bug, sajna nem fog kinyitni már, hacsak nem adnak ki végre valami javítást végre
Szép estét, az mitl van, hogy a kereskedő be van zárva? Ráadásul már régóta. Mit jelent, megették a zozók? Nem is fog kinyitni?
Köszönöm!
Userx(Vándor),és Infrath itt vannak,ha érdekel,többi magyarokról nem tudok:

https://7daystodie-servers.com/server/30667/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azt tudom, engem külföldi szerverek is érdekelnek amin magyarok is játszanak.
FerencHuN
Szia. Az oldal tetején van olyan rész,hogy Magyar szerverek arra katt. Ott minden infot megtalálsz a szerverekről.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Sziasztok, tudnátok jó szervereket mondani amiken ti is játszotok?
Infrath
mikor az admin unatkozik.. 😊

A bázis.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Infrath
lol csp szerón már semmim sincs meg!

szabad a lopás?!

ezen a szerveren mindig van vmi, de biztos csak én szopok mindig..?
összesen többet szoptam itt mint egy random külföldi szerón.. -.-

Infrath
könyvtárban 😊

Ami valójában Left 4 Dead. 😊
Left for Dead 1-2 bundle csomagban 5,98 euró.
Infrath
jónak néz ki!

(itt legalább nem lőnek hátba kitudja honnan..)

Itt a következő vételem:

http://www.conanexiles.com/

https://sg.hu/forum/tema/1454272969

Random_
Na most érdemes szétnézni Steam-en mert van pár akciós tétel...
Én pl. tegnap akartam venni egy Steam Linket még jó, hogy vártam egy napot. 😄 Most 60%-al olcsóbb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mivel a kedvenc szerverem behalt átmentem a nebelbank ra. Nem tudtam játszani, ki kellett lépnem. Megy a játék közepesre vett grafikával 50-60 FPS sel, majd minden különösebb ok nélkül belassul 3-4 FPS re. Kár...
festung europe szerver behalt 8 órája már 😄
A konzolos storynál elfelejtettem írni a lényeget, azért jön a konzolosoktól egy rakás optimalizálás, mert úgy tűnik a konzolosok itt ott jobban le tudtak programozni ezt azt, ezt a maga MM mondta.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

1,5 hónapja van kint a publikus A15. Azóta síri csend van. Sehol egy patch, de még egy hotfix sem. Pedig van néhány szánalmas bug amit illene javítani ha törik ha szakad.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.24. 08:41:10

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Elmondta a TFP, hogy a konzol verzión dolgoznak és mivel besegítenek nekik, ezért ők is kapnak vissza segítséget, ami min. annyiban merül ki, hogy egy rakás optimalizálás fogja ellepni a PC-s verziót, csak győzzük türelemmel kivárni. Ennek már Alfa 11-12 végére itt kellett volna lennie, azóta is csak fulladozunk a bugoktól. 3-5 kocka távolságról ütnek a zombik MP-ben, persze, hogy mindenki SP-zik és 1 hét alatt kijátsza lehet örökre...Ráérősek mint a norvégok, megalszik a tej a szájukban.
Nem véletlenül hagytam abba a PvP hostolását én sem a játék állandóan tele PvP-t is tönkrevágó bugokkal.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.24. 08:37:08

Sajnos nem csak azért fos minden és nibcs optimalizálva minden, mert alfa. Ne legyünk már ennyire naívak.

Infrath
na találtam még egy bug-ot ha már úgy is van szerencsém mindet megtalálni és főként megosztani..

amikor szétszerelitek azokat a kapcsolható lámpákat amiket kratolni lehet
azokat örökké lehete szerelni
mikor wrench-el rányomtok a szerelésre majd e betűvel tartjátok a lámpát
nem sebződik a lámpa és az itemet megkapod belőle

<#sir>

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.24. 03:30:40

ha összeraksz egy gépet, először a lokális dolgokkal foglalkozz. nézd meg single-ben, hogy muzsikál. ha így minden okés, akkor lépj tovább. mindig alulról kell építkezni. ha így csinálod, nem lesz kérdés, hogy mivel van a baj.
teszteltem egy kicsit a konfigomat, Battlefield 4, ultra beállítással 140-150 FPS, úgy hogy 14 en voltunk a szerveren.
7Days közepes grafikával épp hogy megvan a 35-45 FPS.....azért ez mindent elárul.
A Nebelbank szervere bugos, ha sokan vannak rajta. Amit jó múltkor még linkeltem fekete textúrás képet, az is azért volt.. ma reggel kevesebben voltak és semmi bug nem jött elő.... Pedig nagyon tetszik az a szerver, de így offos.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mert alfa. Egyszer talán optimalizálják. Jó az a gép. Nálam 4790k, R9 390 8GB,16 GB DD3, SSD.
Infrath
welcome in alpha!
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.23. 21:08:29

most este van, nem csinálok semmit, kussolok egy szikla tetején 😄 a proci terhelés 22 % memória 63 %
tehát, miért akad a grafika nálam?
i5 6600K @4600Mhz
16Gb DDR4
Rx480 8Gb

1980X1020 felbontáson megy

azért szerintem egy ilyen konfignak többet kéne tudnia, mint hogy közepes beállítással 35 FPS
DevLupius
Steam -60% <#eljen>

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

hát a fejlövés ebben a játékban elég relatív. pl. a kék pólós hölgyike fején konkrétan átmegy a nyílvessző, a nyakára kell célozni, az a fejlövés. ha még kezdő vagy és kő vesszővel próbálkozol, akkor 2 lövés a fekvő zombi fejébe az normális. később amikor már az acélhegyűvel feltápolva próbálkozol számszeríjjal ott már bőven elég az egy is a sétálóba.
Vannak 50-en a szerveren,ne csodálkozz,majdnem 100-as pinggel megy.Amúgy nem tudom milyen nehézségre van állítva,de zombi fejbe 5-6 nyíl kevés,és a földön feküdve is 2-3 kellett még bele.Elég gáz.

nem volt kő. simán csak fertilizert ástam, aztán egyszer csak eltűnt a textúra egy kb. 30x30 méteres darabon, én abban álltam így leestem. azóta ott vagyok lent, a textúra továbbra is hiányzik. valszeg megsérült a régió, szntem így marad újraéledés után is. majd keríthetem el, nehogy belefussak.😊
Ha megnyitod az eszķözkezelőben a teljesítményfigyelést, vagy otthon vagy az MSI Afterburner használatában hamar kiderülhet, hogy proceszzor limitbe ütközöl a nebelbank szerveren, főleg az esti zsúfolt időszakban. Hardvertől függetlenül is nagyon be tud lassulni a szerver. A 4,6 GHz a processzornál amúgy ma már nem sokat mond.
Infrath
van olyan hogy beesel a föld alá és ahogy mondták relog
a mostani probléma ami fenn áll az az hogy beragadtál
az csak block kiütéssel tudsz eszközölni
na mar most gondolom ezt próbáltad ásóval?!
na már most az ásó is bug os most mert
ásóval közvetlen közelről nem lehet block ot ütni
mással próbáld

Ma vásároltam egy videokártyát, 99ezer forint volt, ebből lehet sejteni a teljesítményét 😊 eddig nem volt kártyám, a processzor beépített, úgynevezett IGP jét használtam, a játékot visszavett felbontással, low grafikai beállításokkal, de vitte. Igaz a proci fel volt rántva 4.6Ghz re. Az átlag 35-45 FPS volt.
Berakom a kártyát nagy örömmel, indítom a játékot, el se kezdem, nyomás a beállításokhoz. Egyből fel ultra beállításra, majd indítom a nebelbank szerverén. Hosszas töltögetés után betölt, a látvány semmiben se lett jobb és a sebesség, vagyis az FPS szám az 1-2 volt!!!!
Mondom ilyen nincs, veszek egy normális kártyát és nem hogy lassan, de sehogy se megy! Még állítgattam a gépen, procit max ra, majd nem indítom a nebelbank játékot, hanem belépek a főmenübe és onnan índítom a festung europe szervert. Láss csodát, itt ultra beállításon szépen fut! Akkor a másikon meg miért sehogy se?
Most akkor ilyen kompromisszumot kell hozni, hogy vagy moddolt szerver vagy grafika?
már a programot is újraindítottam. lent vagyok a felszín alatt saccperkábé 30 méterrel. meg sem tudok moccanni, csak forogni meg az ásóval hadonászni a nagy semmiben. valszeg kiéheztetés lesz. jó eséllyel bebukom a cuccaimat, a 600-as sniper azért fájni fog.
kilépsz,és vissza

na akkor mi van, ha ások és egyszer csak beesek a map alá?
Egyébként lesz valami értelme ennek az elektromosságnak? Mármint anélkül sok eszköz nem is fog működni? Mert a világítást lehet pótolni fáklyával,gyertyával,ahhoz felesleges,viszont a kábelekre kiváncsi leszek hogyan lehet elhelyezni.Az ARK-ban is olyan kábelrengeteg volt a fejünk felett,mint egy háló.Az lenne jó ha el lehet rejteni a kábeleket,ne legyenek útban.

Amúgy meg itt irják hogyan gondolják a vezetékeket
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.23. 12:18:40

Moddolva van,lehet csak simán bug

Infrath
most fogok felmenni rá egésznap nem voltam..
nekem és másnak eddig semmi baj nem volt

lehet crash elt a szerver vagy csak az első pillanatban mikor betöltött akkor nézted meg és később javult

nálam pl. mikor vándorral voltunk a bázison mikor mind ketten kiléptünk majd reggel vándor belépet
neki már nem voltam a barát listáján így az lcb-m korlátozta szegényt
nekem szintén nem volt barát viszont láttam a nyilat ...

ilyen velem már történt mikor a lengyel szerón voltunk
meknzi-t vagy davies el történt ez velem

ez egy alpha nézd el neki 😉
ilyenkor a fejlesztőket nem igazán érdeklik a hibák vagy hogy van e tartalom

csak az ordító bakikat javítgatják hogyha már költünk rájuk ne pártoljunk el.. (azonnal)
bár ez is kérdéses..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.22. 18:13:36

Na, átmentem a Nebelbank szerverre, érdemes megnézni a játékosok menü alatt mit ír rólam 😄DD
Egy napot játszottam....10 szint,33 megölt zombi és most figyeljetek, 299 megölt játékos!!! Mi ez a szar, a szerver összes játékosa nem ölt meg annyi embert, mint én, Charles Manson ipari tanuló hozzám képest, ha ezt valaki elhiszi...hogy lehet ennyire megbízhatatlan a szerver statisztikája, és ha ezt elcseszi, akkor mást is fog. Simán kirughatnak például, mert valamit "elhisz" a szerver?
Random_
Olyan ételt és italt kell fogyasztani ami növeli a wellnest. (teákat kell főzni, húst kell sütni)
Ha csak konzervet eszel és vizet iszol az az éhséged és a szomjúságod oltja, de nem nő tőle a maximális életerőd és staminád.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szia!

Látom most a Te általad készített videóban is, hogy az élet és a stamina magasabb, mint a kezdési. Hogyan/mivel lehet növelni őket?
Random_
Új video Madmole-tól, felveti benne a bővíthető hátizsák lehetőségét. Eleinte lenne egy kicsi, két sornyi tároló. Később egy nagyobb ami a jelenlegi és ezt továbbfejlesztve egy még nagyobb. Pl. két oldalnyi lenne a hátizsák tároló (lapozható)