7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Felvettem egy mai hordát CsP szeróról, majd később lesz egy bázisbejárás is...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hát azért ahhoz sok, hogy 8 óra alatt összeszedjenek annyit, valószínű nem az összeset adták oda és nekik is marad. Érdekes történet...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

az 500 lőszer az nem is olyan sok,el lehet érni hamar ha sokan játszanak,amúgy ott voltunk először

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Minden nap live-ban játszunk, 17 és max 21 óra között. Dual stream van, szóval 2 nézőpontból is lehet nézni.

Nézzetek be, a videók is fent vannak.

Jó szórakozást!

Bull world gaming
Uh benézek,jó lehet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem játszunk már a lengyel szerveren. A linkelt szerver német és Norbertboy ajánlotta, mert azon vannak a legtöbben. Este majdnem kevés az 53 max létszém. Szeretik népek. Ja igen a 10 k agyag egy helyet foglal a táskába, fa is meg lehet a többi is csak még nem próbáltuk. 15 a claim size, tehát 1 LCB- vel levédhető egy normál helység. Respawn 7 nap ami egy ilyen létszámú szerveren kell is. Pvp-re van optimalizálva a szerver.
Csalókkal találkozhattál a festugon.
Sziasztok, a tegnap történt velem egy érdekes dolog, gondolom megosztom veletek....a német festung europe szerveren voltam fenn.
Békésen túrom a földet egy álcázott bányámban, mikor bejött két srác, akik előzőleg barátnak jelöltek, tehát nem voltak ellenségesek. Már eleve nem értem, hogy találtak meg? Aztán kaptam tőlük 2db sörétest 500db!!! lőszerrel és egy AK47 est szintén 500db lőszerrel!!! Csak úgy, ajándékba....meg vagy 6000 követ....meghívtam a bázisomra őket, megkérdezték belejavíthatnak e? majd acéllal uppgradedelték a falamat, meg ilyesmi. Kérdezték mióta játszom, mondtam cirka 3 hét, errő ő, 8 órája!!! Én három hét alatt nem tudtam összerakni egy AK47 et, lőszert is csak most tudok gyártani, erre tőlük 3 fullos fegyvert, és 500 db lőszert kapok.
Ez csak nekem fura?
a másik....eddig a környékemen szinte békés állapotok voltak, néha egy -egy zozó jött, számszeríjjal is eltudtam intézni őket. Újabban viszont nappal is rengetegen vannak, síkító mindig, és már két ferál is elkapott. AK47 essel igen, számszerrel esélytelen. De a csúnya az a pók zozó....alig lehet kinyírni őket, ja és jött egy medve is, eddig három hét alatt egyet se láttam.
Ez normális, hogy egyik napról a másikra megszaporodtak?

amit linkeltetek lengyel szervert, az jó?
Utoljára szerkesztette: havenday, 2016.11.21. 16:10:31
Infrath
nebelbank

és amint csalsz ki bafnak egyből
nincs hulla vagyis rotting flesh viszont
cserébe spawnoltathatsz állatokat óránként
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.21. 15:41:51

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
NEBELBANK szerverén játszunk jelenleg norbiékkal..
(nem a lengyel szerón)
resin: zombik után kapsz
azért jó ez a szerver többek közt mert nem lehet halmozni lcb-ket viszont ha leraksz eggyet véd is rendesen
maxon van a védelem
sőt az alap ládák zára is 1000 nem perdig 200
itt ha csinálsz bázist végre nem romolják le vagy hatolnak be 😊 ha csak nincs tengernyi idejük..

én kértem meg vándort hogy vmit írjon a nevemben is mert
amikor ez történt
vhol 21:30 körül vagy fölötte talán.. en mar ép ágyba akartam menni (holnap munka) mire pont latom meg utoljára írt bejegyzéseket hogy #13023 #13024
erre mondom akkor belépek ts re meg minden segítek 😊

mondtam neki álljon be egy 1x2 es falhoz es nézzen föl merre vannak
erre be-logolok és eszembe jut az hogy mi lenne ha fel emelném a field of view-t és vissza raknám a standard képfelbontást
erre OMG csak nem látok most mar vízszintesen is
mikor erre rájöttem és a rablók elmentek (elvitték vandor 10k clay et 😞 amit nagy nejezen 10 percig asot..)
az a megvilágosodás hogy te jó ég ilyen is van sigh

viszont arra gondoltam mi lenne ha építenék egy 7x7 bázist lent vhol és körbe ásnám szépen a bázisom
tehát hogy fölötte és oldalt is ásnék így ha belátnak nem látják a bázisom csak üres járatokat..

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.21. 15:18:47

Random_
Régebben talán ekkor nem láttál át a föld alá.

Amúgy akkor is szívás van, ha nem tölti be a felszínt a játék és úgy is leláthatsz simán. Volt erre eset a lengyen PvP szerveren ráadásul
a bázisunk közelében. Ez elég szívás, mert akárhogy rejtőzhetsz ilyen hiba esetén, simán kiszúrnak.

franky79
Pedig elég egyszerű, ha csak 1 széles 2 magas "folyosót" csinálsz, akkor is át-átlátsz a falakon, mert nem férsz el benne rendesen.
Random_
Fejlécben van pár szerver, azok bármelyikét merem ajánlani.

De jó is lenne némi enchant a kézifegyverekre.Tűzgolyókat,villámokat szórni a dögökre,vagy lefagyasztani őket pár mp-ig.

Én most pihentetem a játékot kicsit,elmentem Tamrielbe

Valami fém féle, fene se tudja. Ezeket mind valamilyen teljesítmény után lehet kapni.
#12936-ban irta Infrath

Én suta egy PVP szeververen kezdtem el játszani.6 óra fejlődés és játék után két gyökér el is rontott mindent 😞 ti merre játszotok?
Egy darabig megszűnt a glich,nem lehetett belátni a textúrák mögé,de most megint előjött az alfa15-ben,majd javítják szerintem.Annak idején így néztük meg hova ásunk,a föld alatt így kötöttük össze a folyosókat.

Micsoda összetevői vannak az LCB-nek.Diamond,titan,chyrsantenium,brass.Mi az a resin?

Hát ja. Sose jöttem volna rá, ha nem mondja. Meg sokan mások se, akik nemigen fognak ezzel vissza élni, mert nem bandita tipusok. Ezért gondoltuk azt, hogy teszünk fel ide képeket.
Ez komoly??😄 Azért írtad te, nehogy Infrathot csalózzák le, de elmondod, hogy ő mutatta meg neked is és őt kell keresni ez ügyben, mintha valami bizalmi infot adna át az embereknek, pénzért. <#circling>
Nem csalás ez, hanem bug. Ark-ban is van ilyen, az új DLC-nél ezzel a módszerrel keresik a sivatagban a Death Worm-ot.
Random_
Szar ez a PvP, mert amennyiben nem használsz ki hibákat más meg kihasználja hátrányba kerülsz. Én ezért se kedvelem annyira, persze izgalmas, de nem visz rá a lélek, hogy glicheket kihasználva használjam a játékot. Inkább ezért nem is PvP-zek, Rustban elvette a kedvemet az ilyen játékmód. Amíg ezeket nem írták ki addig nem fog izgatni a PvP.

A PvE is elég könnyű, sokkal könnyebb lett, mint az Alpha14 volt. Mostanra rájöttem milyen épülettel lehet a hordákat átvészelni már az első hordanapoktól kezdve és így már annyira nem kihívás. Az építkezésben és gyűjtögetésben élem ki magam. CsP szerverén épül egy jó kis bázisom hamarosan rakok majd ki videót róla.

Srácok most csak azért nem nyírtak ki, mert Infrath tájékozott a játék egyik nagy hibájával kapcsolatban. Ahogy a fentiek látnak minket, a trükk segítségével én is láttam őket, ahogy fent szaladgáltak. És azt is, mikor hogy hogy nem, pont felettem elkezdtek fúrni. Kilogoltam értékeimmel, mielőtt betoppantak volna hozzám. LCB védelem alatt álló ládákhoz nem nyúltak. Pár kép normál Field of View-el. Kell kicsit trükközni vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az alábbi képeken maxra tolt field of viewwel csak simán belenéztem a homokba.
A képen a házunk látszik, ami alá átmenetileg leköltöztünk fejlődni. Ilyet ne csináljatok 😊

Azért nem Infrath ír ez ügyben, mert lecsalóznátok. Azt gondolom jobb erről tudni, mint homokba dugni a fejünket. Akit érdekel, nála érdeklődjön.

Módolt szerveren nem akárhova rakunk LCB-t.
😊))
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.11.20. 23:24:30
Mikor jöttem vissza az agyaggal látom, hogy mászik ki a csávó egy újabb gödörből. 😊 1-2 napon belül megtalálhatnak, ha megy a forge.
Nem vagy már TS-en. Házunk alá befúrtak. Láttad? vagy annyira friss, hogy nem is volt még ott, mikor kit voltál? Pont a tábla alatt. Létrát én raktam bele, mert lementem megnézni.
Szépen kibővült a lista a főoldalon,van pár újdonság:

Ide katt
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.20. 14:57:29

Igen már madmole megemlítette hogy lesz még alfa,egyébként most nézem ide is bevezetik a tervrajz rendszert mint a Rustban,meg a Forestben

Random_
Tényleg? Erről lemaradtam, azt gondoltam jövőre ki akarják adni a véglegest. Meg még Alpha15 előtt azt mondták Alpha16 az utolsó...

Remélem bírják pénzzel meg lelkesedéssel.

Nem a 16-os lesz az utolsó alfa,lesz még alfa17-18 is,már irták korábban.

Infrath
akkor még garantált az 1-2 év fejlesztés míg béta nem lesz..

Infrath
de hisz most kezdték el ezt a 3d modelleket is o.o
omg akkor jó hosszú 16 verziók jönnek majd
vagy a 16 os lesz jó messze még?..
ha valóban az az utsó.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.20. 14:21:42

Random_
Azt magyarázza, hogy az új texturáknak köszönhetően kevesebb eltérő texturát kell használniuk ami már egy kicsi lépés az optimalizálás felé.

Szerintem az optimalizálás a béta változatban várható inkább. Alpha szinten elvileg a 16 lesz az utolsó és azután már nem kerül bele új elem csak optimalizálnak és csiszolják a meglévőket.

Optimalizálás lesz? Mert majdnem ARK szinten van a játék... Rust után nehéz volt megszokni és kompromisszumot kötni.
Random_
Jó látni, hogy dolgoznak a srácok folyamatosan és ezt követhetjük. Bár kicsit szerintem túl sok energiát fektet Madmole a fű színezésébe és látványba. Gondolom majd ezzel jönnek a bugok is ahogy a videóban is látható volt, hogy nem minden működik rendesen.

A wood frame ha három dimenziós lesz akkor már nem lehet csak úgy átlőni rajta gondolom mint eddig.

Új videó!!!

Igen azt,de ki is kell kapcsolni ahhoz a friendly fire opciót

Ha rámész a térképre,akkor látsz ilyen barna szinü foltokat,ott kell ásni a felszinen van a clay,rengeteget ki lehet ásni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.19. 21:40:41

Macskakövet szeretnék viszont agyagot ír hozzá.Amit nem találok.Sajnos bespawnolt az otthonomba 3 zombi így most nem tudom mi legyen
a PVE szerver azt jelenti, hogy nem ölik egymást a kedves játékosok?
Fa is megteszi,csak azt hamar szétbontják a zombik.

Mocskos vizet a tűzhelyben lehet iható vizzé főzni.Sima kőkockát nem lehet lerakni már,az régen volt,viszont,van fakeret (wood frame),macskakőkeret (cobblestone frame),fémkeret (rebar frame),vaskeret (ironscrab frame).Ezeket fel lehet tölteni a saját nyersanyagával,egyértelműen,fa,macskakő,beton,fém.Mindegyiket ki kell keverni,és mixelni,elég hosszadalmas lenne most leirni,mert minden függ,mindentől.De a legegyszerübb,és tartósabb ha macskakövet épitesz,ahhoz nem kell betonkeverő se.

Hali hogyan lehet vizet forralni/tisztítai?És hogyan tudnék kőkockákat építeni?
Megelőztél.. pont most fejeztem be PS-en és akartam írni 😄
FerencHuN
Overwatch a hétvégén ingyenes.akit érdekel.

Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.11.19. 10:53:53

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Törtél már fel ládát. Először a zárat vered le, utána már bele tudsz nézni az épp ládába. Kép nélkül nehéz lenne véleményt mondani, hogy mentek be hozzád. Alapbólennyit véd az LBC. Tehát 4 égtáj és föl, meg le. Szóljatok, ha baromságot beszélek, de a kép alapján csak ennyit véd. Mi módolt szerveren nyomjuk Norbertboy csapatához csatlakozunk Infrath-al. Itt könnyebb dolgod lenne, mert 15 a claimsize térben minden felé véd és nem csak a claim síkjában. Csinálj egy 3x3 -as vasbeton alapot, közepén LBC-vel, arra menjen a páncélszekrény. Ezt még körbe is szarfokágoznám. Páncélszekrény köré is mehet némi LBC. Itt még nincs pvp-s tapasztalatom, nem tudom hogy válna be.
Sziasztok, kérdezni szeretnék. Még mindig újnak tartom magam, most történt velem meg, hogy kiraboltak. Ez nem lep meg, a festung europe szerveren játszottam, ami pvp szerver. a kis bázisomat körbe raktam land claim blokkokkal, kivette belőle a cuccokat, úgy, hogy a zártság eltűnt róla és fizikailag ép volt a láda. Mintha a rajta lévő zárat tették volna tönkre. Az ajtó is le volt biztosítva ezzel a blokkal vagy ez nem ér semmit? Persze, ha én találkozok ezzel a blokkal valahol, akkor én még szétszerelni se tudok, nem fogja a balta, semmi....akkor ő hogy csinálja? Ez normális vagy csalás? Roppant eltudja venni a kedvemet az egésztől.
Szerintem inkább a látvány miatt csinálták

Régóta nem foglalkozom a játékkal, de ahogy visszaolvastam az elmúlt napokat, nem vesztettem azzal, hogy beleuntam.
Viszont a videót megnéztem, és nem értek valamit: ha még mindig nincs állattenyésztés a játékban, miért csinál valaki ekkora épületeket? Hogy 5* annyit kelljen gyalogolni a húsért? Vagy ez csak egy Creative" megnyilvánulás, és magát az építményt kell csodálni?

FerencHuN
Ez se rossz 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti