7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
-campfire-hez kell egy másik játékos nem néztem meg (jelentkező?)
-ládás duplikálás javítva
-örökké szétlehet szerelni az on/off olható lámpákat még mindig
-a zombi tetem duplikáló javítva van, de sztem ezt óvodás szinten oldották meg..
(mi az hogyha nyitva van a zombi loot menüje és akkor vki beleüt eltűnik???
vagy éppen nincs hely nálam és éppen szortírozok, tök jó közben eltűnik a hulla 😄
sokszor játszottam nem egyedül pontosan tudom hogy loot-olgatás közben egyfojtában nem tudjuk ki melyik zombi loot menüjében van
mi van ha én beleznék a másik meg loot-olna?
mondjuk lehetne azt megtenni hogy nem tehetsz be semmit a zombiba és kész?!)
én a legjobban annak a javításnak örülnék ha simán nem lenne gore block
a zombi meg ott maradna, pont mint a kutyák!
és magát a zombi belezed..
nem túl fontos.. -.- :
az is gond pl. sokan mondogatjátok ilyen feeling olyan feeling
mikor ez egy játék halom olyan dolgot tudnék mondani ami a valóságban én nem tennék meg vagy nem lehetne
teszem azt példánál maradva
a játékban bug-os az néha ha kidobsz vmit eltűnik
ezért sokszor inkább keresünk vmit amibe belepakolunk hogy a másik kivegye
de ha valóság érzetről beszélünk ki a tököm tenne olyat hogy belegyömöszölsz (mittom én?!)
mondjuk 20 húst a zombi zsebébe hogy másik ki vegye -.-
trade funkció is nagyon hiányzik
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.03. 18:27:24
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alpha 15.1 Experimental B16 is out!
Hey Survivalist,
We’ve just released Alpha 15.1 Experimental B16. We think this build could be good enough to go stable. Please let us know if you find and can reproduce any show stopping gameplay bug or crash. Known issues and crashes are listed at the bottom of this post.
For those of you that experience any problems please use your steam client to delete local files and reinstall the game. Also wiping your player profile data might be helpful. To delete the saved game and player profile data delete all files and folders that reside here: C:\Users\yourName\AppData\Roaming\7DaysToDie
As always TFP is interested in all constructive criticism and feedback, but what we're really looking for in this thread are the following:
Show stopping or game play bugs (With reproducible steps see the format below in red)
Crashes (Try and get reproducible steps and post your output_log.txt files usually found here: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\7 Days To Die\7DaysToDie_Data\output_log.txt directly in your forum post. Note: You will find all output _logs time stamped there even from old games. You can also attach your zipped up crash dump file too.)
Here's how to opt in and play the latest experimental branch.
Open your steam client.
Click on Games/View Games Library
Right click ‘7 Days to Die’ and select properties
From the new popup dialogue box select the ‘BETAS’ Tab
Under ‘Select the beta you would like to opt into’ latest_experimental
The game will then update and download the latest experimental build Alpha 15.1 Experimental
Switching back to the latest main stable build is as easy as repeating steps 1-4 and on step 4 choose the option ‘None – Opt out of all Beta Programs’ and you’ll revert to the latest stable build
Fixes
Remove Player Spawns in the Wasteland
Duplicate any item in zombie corpse
When new players join a dedi the gamestage recalculates, gives only 1 zed each
Area protected by invisible land claim block
Viewing the map preview tool after creating a save game causes issues
Drowning Sounds Missing
Viewing the map preview tool after creating a save game causes issues
Weapon attached flashlights project a wrong shadow of part of the gun
Ammo amount indicator does not appear after respawning while wielding a weapon.
XInput spam on some dedicated servers
Spending Skill Points Journal Entry added only after completing Basic Survival Quest.
Zombiespawn is triggered in owned POI by players w/o bedroll in it
Crafting queue does not advance after slot is cancelled
Dupe assembly items with sorting button.
Several clothing pieces are missing their texture on Linux/Mac (Sheen)
Pickup of stone shovel
Pistol cannot be picked up after being dropped
Wrongfully closed/opened traders
Player interactions not alerting zombies MP,SP,Dedi
Dupe items using full backpack and lootcontainer
Zombie pathing not working right with catwalk stairs and catwalks
Clientside-NRE when shooting zombies with AK on dedi
Launcher gives error when the config is corrupted
Campfire Dupe from forum and youtube find
Zombie Miner invisible spots on face
Audio getting cut off before finished
Solve issue for CSC walking away unharmed from running zombies
Horde groups can spawn a wider selection of zombies (as intended)
High server load when Telnet connection is force closed by client
Burnt zombie audio attached to audio manager audio source instead of on the particle effect. Now has a better falloff range.
Smooth melting snow between biomes, SSAO between fog ranges, and smoothed fog shader updates.
Switch to 7DTD shader for workbench, chem station, and vending machines with update lighting added so AO, weather, and fog work on them.
Gravel paths (to ore veins) do not show in the snow biome.
Increase time between UMA zombie spawns during bloodmoon
Vending machines are limited to a x8 claim modifier
Zombiecorpses cause invisible collision pillars when moved
Mining helmet too bright fix (change intensity from 2 to 1)
Using kill me results in the gamne getting stuck in the death anim
Wrong burn value of hay bales
Updated some networking related messages
Corrected typo in gamestages so that the game now uses "8" instead of the default "8"
Not all arrows and bolts are using proper ballistic arcs
Minibike book pretends to teach wheels recipe
Fixed female long hair
Fix for POI spawner triggering immediate respawn when player left the area, comes back after 5 days and kills all zombies.
Traders sell wrench and claw hammer schematics
You can place a block inside a corn plant, overwriting it
You can plant a crop seed on top of the one you just planted, wasting it
Beer sign is missing economic value
Changes
Improved output of console command repairchunkdensity
Zombie limb dismemberment rebalanced
Player need more XP to reach the higher levels
Set Camera clipping near plane back to 0.1 (was 0.15) to avoid cheating by clipping camera through walls. Please check if you can clip terrain and look for z-fighting on road decor and distant terrain water in random gen
Slight audio pitch shift difference between entities and player + a tiny random shift for variation
AudioSource footsteps adjusted for better spacial awareness and close range zombies
AudioSource_Creatures tweak for better distance differences
Impact audio sources updated for better distances
Prop shaders spec updated to match Unity standard - better lighting
Damaged wood spikes only need to be repaired once
Zombie cops have a vulnerability
Increased hit points of vending machines
Additions
Added: Logging of lost package count on UNET
Added RSS output to the "Time:" log entries on Win/Linux
Added: Wrote selected language to log
Added harvest event to wood spikes
Known Issues
Known issue: UMA zombies are missing the HeadGore bone, this needs to be added to correctly show the flesh cap on the neck when the head is removed
Some rare duping methods still exist
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.03. 17:44:11
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem is értem miért vesz fel az ember egy PvP szerveren ismeretlent barátnak.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.02. 14:57:45
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
az lcb-t fel lehet venni.
(mozgatni a játékban sajnos semmit sem lehet, csak fel majd letenni)
(bár ha a bike használata mozgásnak számít..)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.02. 13:40:51
hogy ne legyen elég a jóból, most nem tudom elindítani a játékot. Többszöri géplefagyás és ki reset telés után indításkor azt írja, hogy nem jó egy fájl. Azt tettem, amit a steam súgója mondott, beállítások, helyi fájlok, fájlok épségének az ellenőrzése. Azt írja rendben, de mikor indítanám újra hibát ír ki. Már a programot is letöröltem, újra telepítettem. A gépen a játékmappát is kitöröltem, mégse megy. Tippje valakinek?
vagyis egyből kiüti a falat majd visszaépíti.
a barát listán lévőt lcb-vel 15 ver óta már csak annyit block-olsz neki, hogy nem helyezhet el lcb-t, semmi több.
visszaépítette!
még az is lehet kivette az lcb-ét és visszarakta, ha még ott van a helyén..
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Amit viszont nem értek, hogy csinálták? Van egy külső fal. Van egy belső fal. Van egy belső páncélszoba, abban a páncél. Kívülről szinte sértetlen minden, 1 blokk hiányzik, de csak a legkülső falból, legalul. Én nem tudok rajta bemenni, ha lekuporodom se. Gondolom, akkor más se. De hogy ment be a belső részbe? Érintetlen minden. És, ha bement, a páncélszoba ajtaját miért kellett kiütnie? És az lcb im addig mit csináltak? Még a tábortüzemet is szétcsinálták....Annyi a szerencse, hogy hallottam kint matatnak, fogtam az értékeimet és kiloggoltam, így maradt valamim még....
Azt mondta az egyik srác a szerverről, hogy azért mert a barátlistámon volt. Ennek lehet köze hozzá? Amúgy mindenemet PIN kóddal védtem le, amit természetesen nem adtam meg senkinek.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.02. 02:36:38
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.01. 09:51:35
meglátogattam a kettes számú bázisomat, ki van pucolva teljesen <#csodalk>#csodalk> 3 megerősített bázis ajtó volt, mindegyik bázis ajtó lcb mellett/rajta volt....kezd elegem lenni, így nem élvezetes a játék,pedig tetszik a szerver, a beállításai. Vagy már megszoktam. Például néztem egy magyar szervert, piszkos gyorsan szalad a karakter már a legelején is, cserébe kb 200 méterenként egy zozó, ami jó eséllyel észre vesz, ergo, egy rohanás az egész játék. Nem jön be<#ejnye1>#ejnye1>
Tényleg, hogy tudták eltüntetni az lcb jeimet? Mert azok is hiányoznak.
Ma megrendeltem a mikrofonos fülest, kipróbálom azt is.
Utoljára szerkesztette: havenday, 2016.12.01. 09:38:04
Először bányász meg hazmat, focista, túlélő zombikat kapok és nőcit. Aztán később jön kutya, meg lángoló zombi és spider. Rendőr is olykor megjelenik. Az este végére jönnek a katonák, feralok. Nem mindig van egyértelmű séma, de az általában fix szokott lenni, hogy bányász és hazmat zombi jön az elején. A végén a feralok és a katonák, középidőben kutyák és pókok. A többi elszórva. Próbálom mindig az értéktelenebb zombikat kilőni, hogy értékeseket dobjon be helyükre.
A tegnapi horda végére jött egy nappali horda amit már machetevel csaptam le ezután bejött egy sikoly ami még pár zombit behozott. Igazi élvezet volt!
A waypoint bejelölés már régi trükk én sokszor használom még akkor is, ha már elindultál az irányába, mert könnyen célt téveszthetsz. Van úgy, hogy szigeten éltem és vízbe dobálta a csomagot, akkor többet is bejelöltem, mert nem volt időm felvenni, aztán egyszer begyűjtöttem őket. Víz alatt más úgyse találja meg, csak nagy mázlival.
mikor megnyitod a térképet a térkép szélén jelezhetné nyilakkal mi merre van
és akkor nem scroll-ozgatnék néha egész nap
az ember berakja az otthont (nem mindig az ágy) meg a központi várost
a többi meg társak színes nyila
sőt még akár a kis nyilak mellé is lehetne írni kicsiben hogy hány km re van és akkor nem kellene külön megnyitni a karakter listát
ui. lehetne spoiler-be a kép mert túl nagy tudom
de lejárt az időkeret a szerkesztésre -.-
és a térkép természetesen nem 1.5km mindenfelé mivel a map nem egy kör
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.01. 01:10:29
szóval csak annyit mondhatok, hogy nem látod 😊
ha nem voltál ott mikor landolt nehézkes a dolog nem tudom mi alapján mondod "hogy ott van"?
csak mert lehet a domb mögött landolt nem rajta stb.
becsapja a szemet néha.
annyit mondhatok hogy mikor messze mész tőle majd közeledsz akkor egy pillanatra megmutatja az ejtőernyőt is, már ha nem egy domb vagy fa stb. van előtted
egy tipp mindenkinek szól :
mikor jön a csomag és úgy döntesz később mész érte
érdemes lementeni wayepoint nak
amit úgy érdemes megtenni, hogy
doboz irányába nézel pont
elöveszed a map-et ki scroll-ozol max ra, majd amerre nézel a map szélére teszed a wayepoint-ot az pont 1.5 km
érdemes még elötte piros zászlót tenni ami csak a gyors jelölés
és ki be kattintgatni (mert a radaron pontosabban betudod határolni az irányt és ezt sajna nem látod mikor a map nyitva van)
(amit megint egy csodálatos beállítás -.- csak mert ki a tököm használ túlélő játékban térképet iránytű nélkül....)
a dobozok 0.5 és 1.5 km között szoktak landolni
és akkor később azon a vonalon mész oda vissza
esetleg megjegyzed fejben vagy a wayepoint mentés nevének azt hogy
milyen messze van kb vagy hogy ha pl.
nem otthon vagy épp érdemes menteni azt a helyet is ahol állsz

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.01. 01:00:12
És semmi.
Egy nagy domb tetején landolt, ami hó fedte és folyton esik a hó.
Hallottam a repülőt hogy ledobja a csomagot, el is mentem érte, de nincs ott. De a térkép szerint rajta állok.
Ilyenkor mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.30. 15:16:12
CsP szerverén azonban tegnap tettem egy próbát, hogy mégis milyen kukoricából készíteni üzemanyagot. Első meglepetésem az volt, hogy már nem kell hozzá alkohol. Bio fuel kell hozzá amit zsírból lehet főzni ami már kezdetben nagyon nyerő, mert a halom zsírral nem tudtam semmit se kezdeni. Ezután ehhez kell még corn meal ami szintén akad, mert a két kertem egyik felében csak kukoricát termelek. A koszos víz meg elég könnyen jön, hiszen egy szigeten élek, körülvesz a víz. Szóval volt 128 bio fuel meg ehhez kell 64 kukorica és koszos víz. Ez adott 6400 üzemanyagot ami elég tisztességes mennyiség.
Szóval gyűjteni kell a zsírt, koszos vizet és termelni a kukoricát. Asszem teljesen felhagyok az autók szétszerelésével mert egyszerűbb legyártani az üzemanyagot mióta nem kell hozzá alcohol és olcsóbb is.
A pálya széle sugárzó terület, talán, ha összeszedsz védőruhát annyi időre bejuthatsz, hogy kimenekítsd a dolgaid. Még nem csináltam ilyet csak egy tipp.
Az egyik kereskedőnél kíváncsiságból vettem egy automatát, hazavittem majd a bázisom közelében kiraktam, egy két holmit töltöttem bele, inkább csak kíváncsiságból. El is feledkeztem róla, aztán nézem, már nincs meg! Most azt nem tudom,,hogy valamelyik kedves játékosnak van köze hozzá vagy a zozók tették tönke. Egyáltalán, tönkretehető? Mert akkor, hogy helyezzem ki bárhová is? Vagy lcb re kell ráültetni?
Másik kalandom, lementem egész a térkép aljára. Egy kincs keresés után voltam, találtam vagy 7000 zsetont, halom lőszert és volt nálam még cucc gazdagon. Tehát oda érek a térkép szélére,,na mondom megnézem mi van, ha kisétálok.....
Hát jól meghaltam, és ha jól logikázok, akkor még csak el se tudok menni a cuccomért, mert akkor megint halál a határsávon....
Eszembe jutott egy másik kaland😄
Hasítottam a vadi új mocimmal a törmelékes romos tájon (nem tudom mi a neve a területnek)
mikor beleszaladtam úgy egy romba,,hogy csak a fejem látszott ki, se előre, se hátra...Kiléptem majd vissza, moci sehol....buktam az árát, ráadásul úgy volt kitalálva a túrám, hogy moci kellett hozzá. No comment.
ha esik az eső vedd le, ha hosszabb ideig vagy kint esőben vegyél fel loot-olt kabátot
(a +20 as megteszi
ha havas tájékra mész akkor +30 asat)
/ha esetleg különféle ruhákat hordasz amiket találtál akkor nézd át mi hűt vagy fűt és ahhoz mérten/
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.30. 02:55:46
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://sg.hu/forum/tema/1480337993
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.29. 14:12:30