7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az nagyon realisztikus játék, sőt nagyon is!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Infrath, menj Rustozni! Az tetszeni fog, csak 10 euro a g2a-n. Ott van pvp szép grafikával.
Engem ez a "ha betör hozzád valaki, akkor ne lássa a ládád tartalmát, hanem csak az X%-át"
Ez hol reális?Hol logikus?Hol normális? 😄 Van ilyen játék, ahol van pvp,raidre lehetőség, ott van ilyen korlátozás?
3-4 naponta feljövök a fórumra, legörgetem a legutóbb olvasotthoz, és közben látom Infrath regényeit, amiket az első két sorig olvasok, ahol látom, hogy megy a rinya, így át is görgetem, és olvasgatom a kisebb részeket. Szerintem engedd el, mindenki leszarja a hisztit, és itt senki sem hallgatja meg a szavaidat, és senki se tud velük mit kezdeni.. Engedd el, jó messzire engedd el, feleslegesen gépelsz ennyit.
Én jelenleg ha játszom, akkor Z-nation által használt és feltöltött modokkal, és beállításokkal. Nekem így kézen fekvő, hogy nem kell craftolás időre várni, gyakrabban ütök fejszével és csákánnyal. Nekem ez megfelelő, elvagyok egyedül, ha beindul egy magyar szerver, akkor tolom multiba, de így egyenlőre feleslegesnek tartom, hogy egyedül játsszak
Az eredeti fejlesztő csapat 3 fő volt ebből fejlődtek fel a jelenlegi szintre és így nő a lehetőségük. Azt azonban el kell fogadnunk, hogy a tesztelői mi vagyunk a játéknak! Nem egy külön csoport, ezért kapunk experimental változatot is. Teszteljük és jelezzük a fórumon, ha valami nem tetszik vagy hibát találunk. persze úgy, hogy ezt log fájllal és képmentésekkel alátámasztod.
Attól, hogy itt panaszkodsz nekünk az ég világon semmi nem oldódik meg, ha ennyi ötleted van írd meg a fórumba, kövesd az ottani beszélgetéseket, mert azért ezeket ott mind felvetik és válaszolnak is többségükre. Ha kicsit is érdekelne a játék, akkor nem nekünk panaszkodnál. Persze ez a legkényelmesebb, mert anyanyelv és kéznél vagyunk. Nem is kell igazán megfogalmazni és pontokba szedni. Esetleg újra átolvasni küldés előtt. Így leírsz egy bejegyzésen belül egymásnak ellentétes dolgokat is akár.
Inkább írj élménybeszámolókat a játékból és postolj képeket az építményeidről. Ezerszer lelkesítőbb és szerintem szívesebben olvasná bárki...
Na jó, mára vége, de ha folytatódik a crying akkor én is folytatom...

Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.12.06. 07:42:20
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Rustban fel lehet szedni az ajtót volt mikor leloptam egy bázisról az összes ajtót. 😄 Telepíts Rust-ot...
Azért elég könnyen lehet szerezni wrechet, ha lootolsz eleget tudod milyen helyek adnak. (mosogató, szerszámos ládák, autók)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Lándzsa? Telepítsd fel a Rust-ot
Melyik madár költözne a földre? Tyúk? Nem tudom olvasd el ezt a cikket!
Mi a bajod a csőbombával? Könnyebben hogy lehetne előállítani? Cső kell hozzá, az a teste. Puskapor is kell hozzá, az a robbanó anyag és a fű a gyutacs. Most az a bajod, hogy használhatatlan? Akkor minek akarsz könnyebben előállítani?
Na és mi a fenéért sebezne zombira 70%-ot és emberre 20-at? Ez milyen elcseszett logika? Pont nem reális, holott máskor azt hánytorgatod fel a játéknak, hogy nem reális. Az emberen kellene 70%-ban sebeznie, hiszen neked már egy leszakadt láb is halált okozna. A zombi még lábak nélkül is vígan elvan, csak a fej elhagyása halálos és a fejsérülések. Szóval pont fordítva kellene. Kicsit gondolkozz, mielőtt elkezdesz sírni valamiért... Gondolom párszor nem dobtad elég messzire és te is megsérültél a bombától, ezért vennéd le a sebzését emberről. Akkor meg PvP-nek nem lenne értelme, mert nem sebezne ha embert akarsz funból ölni.
Építkezni szeretsz? Na ez nekem nagy újdonság! Eddig azt gondoltam a föld alá fúrni bedrockig és ott pörgetni a forge-ot. Ha építkezni szeretnél, akkor nem ásnál le max az első szikláig és a felszínen védekeznél. Annyira nem tudom elhinni azt amit írsz és amit tapasztaltam a játékodból.
Funból akarsz játékost ölni? Irány a RUST!!! Komolyan! Ott ez folyik 0-24 -ben és még gitározni is tudsz a legyilkolt játékos teteme fölött.
Ja hogy mókás lelőni embert, de azért ha téged lőnek, akkor ne halj meg azonnal és legyen időd meg HP visszatöltődni és visszalőni? Akkor neked egy arcade shooter kell. Vagy öltözz be full páncélba és nyomd fel a wellnesed 200-as.
Bocs amiért kiszemeltelek és válaszolok, de annyira unom már az állandó panaszkodásod ami TS-en ment vagy itt. Érzem, hogy a mi játék van azt unod és fáraszt bizonyos dolgokat elvégezni, de mással meg szívesen elfoglalatoskodsz. Lehet kellene találnod egy olyan játékos partnert aki megcsinálja neked azt amit te unsz és te csak fellépsz ellőni a lőszert meg a legyártott betonból építkezni és másokat kergetni.
Szerintem neked egy modot kellene felraknod panaszkodás helyett és ott játszanod vagy menj Rust-ot játszani. Hidd el sírva jönnél vissza ide. Ott megkapod a fa lándzsát, nem kell füvet kaszálnod, terepet rendezned. Van benne kemény PvP is, nyomj ott három hónapot és azután érdekel a véleményed.
Mondom másként: ha nem tetszik a játék keress másikat és próbálkozz ott. Próbálkozz más túlélős vagy sandbox játékokkal és úgy alkoss véleményt. Csak a negatívumokat látod és ezeket hozod fel újra és újra. Mi hiányzik mi bugos. Ha ennyi szar, akkor ne használd a játékot.
Én valahogy pozitívumokat látok a játékban, egyre jobban fejlődik és egyre több lehetőség van, legalábbis Alpha 12 óta mióta követem.
Eddig összetörni se lehetett az üveget és csak 15 db-os stackek volta az üres és a piszkos vízre is. Most ez már lényegesen nagyobb. Telepíts fel egy Alpha 13-at és próbáld ki vagy akár még korábbi Alphát. Jobban értékelni fogod az újításokat melyeket jelenleg tartalmaz a játék. De komolyan!
Ha homokot beolvasztva bármennyi üveget tudsz gyártani, akkor minek gyűjtöd? Ha meg kell az üveg, akkor ne sajnáld rá a helyet, miért kéne kiönteni a vizet belőle? Más meg örülne, ha találna vizet amit felforralhat és megihat. Neked meg az a bajod, hogy víz van benne. Anyukámnak van erre egy mondása, de nem idézem be, mert kimoderálnák.
nem lettek gyorsabbak vagy jobbak
(de vicces amikor a console részleget okolgatják, meg onnan várják az áldást néha)
https://www.twitch.tv/infrath
és az alpha elnevezés két külön álló dolog.
-korai hozzáférés azért mert korán játszhatsz vele
-alpha azért mert a fejlesztőkön kívül mindenki más is beleszólhat
béta játék is lehet korai hozzáférésű
de abba már csak a fejlesztők szólhatnak bele
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.06. 05:19:21
(olvasd végig 😊 )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.06. 05:20:06
Ami engem eddig idegesített az pl. néha a játékos közvetlen környezetében spawnoló zombik, az eltűnő itemek (mint a motoros eset amit ma írtam), a szűkös inventory - bár most a motorral valamelyest javult a helyzet a rajta lévő kosár miatt - néha a zombi mikor a drótkerítésnél szambázik belebugol a talajba és ugrál mint egy idióta fel le, ilyenkor lehetetlen eltalálni pl. crossbow-al. Medvével eddig úgy vettem észre nem nagyon éri meg kötözködni, iszonyat mit kibír az a dög, 2-3 tár 9mm-es kell a fejébe mire hajlandó kifeküdni. Hála az égnek eddig ritkán találkoztunk vele de érdemesebbnek látjuk sokszor elkerülni inkább. Majd kipróbálom a rakétavetőt is rajta egyszer.
színtisztán látszik hogy egyáltalán
mintha nem játszanának a játékkal???
eldöntik hogy egy csomó szar kerüljön be a workbench be és kész..
senkinek nem jutott eszébe elgondolkodni rajta hogy a csőbombát lehetne kézben kraftolni?
rábízták vkire hogy léci válogasd ki kb mik kerüljenek oda és kész
senki nem ellenőrzőt vagy gondolkodott
a workbench, cement mixer, alchemy station-t miért nem lehet felvenni OMG
mint az ajtó például aki lerakta az kapp csak hozzá + funkciót hogy felvegye pl.
amikor lakberendezést tartok tudjátok hányszor kell felszednem???
és nincs lila wrenchem..
csak le tudták a napi 8 órát..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.05. 23:25:55
pl. 15 ben bejött a workbench tök jó meg minden, de
pipe bomb(cső bomba) miért nem lehet kézben csinálni???
meg lándzsát???
én komolyan nagyon unom már hogy csak tollakat kell gyűjteném a földről ami eleve 😄 vicces (melyik madár költözne a földre? 😄)
a cső bomba is csak egy sima vas cső löszer benne meg vmi gyújtó zsinor, ez is teljesen használhatatlan..
annyi fejlesztés kéne még ennek..
a csőbomba simán lehetne hogy könnyen előállítható és mondjuk zombikra 70% játékosra 20% ot sebez pl.
-én építeni szeretek tehát könnyítsék meg..
-szeretek zombikat ölni akár könnyen (lehetne könnyen ölni őket "nomad" mód az jó az a standard viszont cserébe mondjuk több jön akár, ha vki non ellenzi a könnyű módot) és külön féle módon
-én játékost azért ölném meg mert FUN, nem kell belőle semmi féle haszon
(esetleg kilopom a hátizsákot de úgy se veszítene sokat majd újra le-craftolja otthon amit akar bár ebben a játékban ez nem működik)
én ezen szempontok alapján játszom/játszanék a játékkal..
nem tudom ti hogy vagytok vele, de ilyen pvp szempontból mi is játszhatnék így
hiszen tök fun lenne egymást kergetni menekülni leütni ha találkozunk, persze az egy shoot 7 es lőszerrel sztem csalás az sem fun semmi értelme nem lenne
én szeretem ha meglepnek akkor is legyen idöm/hp-m visszavágni
én azt hittem a korai hozzáférés azért létezik, hogy legyen pénz kiadni a játékot..
sztem egy hónap alatt rá kéne feküdni, ki kellene javítani az összes hibát (földre kidobod a cuccot eltűnik stb.)
és egy halom felhasználó barát funkciót belerakni (víz kiöntés pohárból)
figyeljetek nekem rohadtul nem egy kocsi kell új zombi vagy ilyenek mittom én
nekem pl. lándzsa, kasza(jobban nyírjak füvet), vmi földlapitó cucc(utálom rakosgatni a Wood framet) stb.
figyeljetek tudom ki lehet magyarázni hogy ezek hülyeségek más szemszögből de most nem ez a lényeg!
arra próbáltam rávilágítani a példákkal
hogy min kéne inkább dolgozniuk
nem pedig egy eltolható rácson...
persze ez is jó, de nem hiszem el hogy ez volt a lista elején..
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.05. 22:51:06
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
én épp ezt a munkát akarom elkerülni..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.05. 22:35:56
(amikor gyűjtöm az üvegeket hasznos lenne)
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
vagy ha igen non keveset
a bike nál az van hogy sok mindennek neki mész stb.
bár lehet hogy a damage csak a 3 kraftolható részre fejt csak hatást
de pl. gumik is sérülhetnek zuhanás stb.
igazat megvalva nemtudom mekkora távról van szó de sztem, ha meg van mindenből legalább kék akkor csak a benzinnel kell törődni
de érdemes a lila, akkor gyorsabb vagy stb.
invetory bővítést én is mondtam már itt a fórumban de lehurogtak hogy így is elég sok a hely
bár engem is zavar ha mindent scrapelek és gyűjtök
a 2. háznál már gondban vok
de mondta vki hogy lesz talán olyan a játékban, hogy a mostani inventory lesz a teljes
és azt is fejleszteni kell majd hogy meglegyen (ergo ennél nagyobb nem lesz)
az a gond hogy sztem ez egy igen pve játék és kész
azért mondom mert minden ház elött letehetsz egy dobozt vagy a város közepén kinézel egy házat oda hordasz mindent majd költözöl
pve elméletileg nem kell attól tartani hogy nem ölnek meg vagy rabolnak ki
de nem akarnak a fejlesztők el esni a pvp és a multi részétől
mivel egy igen nagy csoporttól esnének akkor el
kell a sokrétűség, hogy sokat tudjanak el adni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.05. 02:44:24
bírom mikor a zombit is a domb tetején nyírod ki leesik, beleütsz és gore block-ént fent lesz a dombon ahol kinyírtad 😄
mondjuk a trade-del is az a gond hogy pl. mmo kban is azzal szoktak duplikálni
tehát egy jó szerver oldali program kell hozzá írni ne lehessen azzal is csalni
sztem az lenne a legjobb ha egy gomb nyomásra átadnám az illetőnek, ha tele az invetory-ja akkor kiesik
mint a L4D ben mikor pirulát adsz a másik játékosnak
és nem kell attól tartani hogy duplikálnak
esetleg hosszan nyomom az e-t egy emberre..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.05. 01:50:50
próbálj Wood frameket rakosgatni a fal mellet
majd eltünik
még az is lehet hogy maradt vmilyen block ott, ami pl. 1 hp val rendelezik
csak olyan kicsi már hogy nem látod
pakolgas Wood frameket 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.04. 22:20:24
Erre van valami megoldás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Nagyon fájna, ha ez hiányozna a nemzeti anekdotakincsből. (Szemtanú beszámolója következik.)
A tavalyi göteborgi könyvvásáron történt. Egy panelbeszélgetés során arra a kérdésre, hogy miben különleges a magyar irodalom, a hazánkat képviselő Jókai Anna a következő gondolattal ajándékozta meg a közönségét: a magyar nyelv gazdagabb, mint más nyelvek. Hiszen az angollal ellentétben, magyarul nem csak az az egy szó van a helyváltoztatásra, hogy “go”…
– …magyarul haladunk, süvítünk, ballagunk, poroszkálunk, lépkedünk, őgyelgünk…
A beszélgetés egy pillanatra leállt, a magyar résztvevők zavartan néztek maguk elé. Végül az angol tolmács törte meg a csendet, aki blazírt arccal lefordította Jókai Anna szavait.
- …In Hungarian one proceeds, whooshes, trudges, ambles, treads, saunters…”
ha minden igaz vmi olyat írnak jobb tér hatás a hangokra mikor egy méh vagy zombi támad
meg ha minden igaz akkor a fal mögé nézést is vhogy rafináltak hogy ne lehessen...(na ezt megnézem) (fal mögé nézés az 5. bug, ezt el is felejtettem -.-)
vmit a zsarukról is mond... (nagyobb az esélyünk a találatra?)
nagyobb találat vendig machine-re??? (nagyobb eséllyel vesz ebből npc???)
/-.- bírom az angolt, 100 szavunk van az ö 1 szavukra 😄 /
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.04. 17:30:51
aj tök jó...
nehogy gyorsan ráunjunk -.-
ha campfire-s sem működik akkor végre egy jó patch amivel így végre teljes a 15..
a 15.1-nek a 16-os modosítása
de ha kevés hiba lesz,akkor lehet már ma kiadják stable-nek a 15.1-et
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.04. 17:16:11
első két sor..
most 15.1 experiental b16 mint egy nagy javítás,
megvárják a jelzéseket van e probléma majd kiadják béta 16 stable-nak ?!
jól értem skacok?
mutatják miket akarnak még bele hisz küldik a videókat, de akkor mi ez a "B16" jelzés?
meg ez is mi?! "We think this build could be good enough to go stable" ?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.04. 17:16:39
bár nem értem miért expert
talán elkezdik végre osztogatni az expert-eket?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.04. 12:24:08
alig bírom kivárni miket lehet majd összekötni, mivel és mi okból..
csak nagyon remélem nem kell mindenképpen majd egy halom aksi benzin meg motor
annyira rossz hogy megint lesz még egy halom cucc amit ha ellopnak nem lehet pótolni..
meg gondoljatok bele megint milyen bug-os dolgokat lehet majd létrehozni 😄 2 emberrel
az egyik épít a másik csatolja össze a huzalokat
olyan jól be lehet majd építeni dolgokat vagy elrejteni..
tuti falon keresztül is átjönnek majd a drótok..
aknás csatolás ajtóra?! 😄 remélem lesz ilyen is
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.04. 01:24:42