7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kutyák csak az elején veszélyesek, amíg nincs bázisod, utána már nem nagyon tudnak mit kezdeni veled. Ha rendelkezel kellő tűzerővel, a "graveland" sem fog ki rajtad; pucér seggel nyilván elég rizikós, mert amint átléped a biome határát, azonnal rádspawnolja őket. Sőt, néha elég csak megközelíteni és már szaladnak át.

A medve elég komoly ellenfélnek tűnt, az viszont passzív, ha nem cukkolja az ember szándékosan, olyan, mintha ott sem lenne.

A legveszélyesebb szerintem egyértelműen a dagadt rendőr, nem elég, hogy képes messziről sebezni (még ha nem is olyan nehéz kitérni előle), de horda alkalmával egyértelműen ő tudja a legnagyobb kárt tenni a bázisodban, ha nem szeded le elég gyorsan.

Egyébként korábban találtam egy teljesen jó magyar szervert, ott játszottam az elmúlt időszakban. A csapat is teljesen jó volt, állandó, visszajáró tagokkal. Neki is álltam megépíteni az öbölvárost, tök jó helyet találtam és már elég combos is lettem. Ha jól emlékszem, a minap úgy a 600. nap körül jártunk, amikor szerettem volna belépni játszani, de már nem lehetett, mert a tulajdonos lekapcsolta a szervert és a TS-en a szobáját is törölte arra hivatkozva, hogy túl sok erőforrást von el a 7days....facepalm....pedig azt is támogatták játékosok, mégis bezárta. Erről is ennyit.

Most egy másik magyar szerver indult el frissen, ott kezdtem el játszani. Jó arcoknak tűnnek a srácok, bár a szolgáltatóval úgy néz ki lesznek ilyen-olyan bajok, le is akarják cserélni.

Jó lenne a következő verzióra olyan szervert találni, ami nem rohad ki alólam pár nap után. Szar dolog, de az eddigi legstabilabbnak, legbiztosabbnak tűnő szerver egy német szerver volt, amin játszottak is játékosok. Az mondjuk PvP, igaz, ott sem lőttek még picsán, lehet, csak szerencsém volt. Mindenesetre nem szeretnék onnan meg azért kilépni, mert néhány játékos nem bír a vérével.
Csak nehogy megfordulj a székbe és ott legyenek.. :S

Én leginkább a zombi kutyáktól tartok.

áhh, szabályosan kiráz a hideg baszki 😊 félelmetesen élethű, legalábbis nekem. 😊

The Matrix has you...

Nem vagy egyedül ebbe a visításos dologba..
Egyszer olyan hirtelen bukkant fel egy csapat zombi a semmiből, hogy ugrott egyet a kezembe az egér.. 😄 (Fordulok jobbra és 5 vagy 6 zombi egyszerre..)

hát ezt mondom 😄

The Matrix has you...

máskülönben nem sok értelme lenne újat kezdeni ha a cuccokat át lehetne vinni másik mentésből 😊
Azt tudom, hogy van több mentés, de ha kezdek új Random-ot, akkor a régi dolgaim eltűnnek, nem? 😊 meg hát másik pálya is.

The Matrix has you...

Lehet singlében több mentés is,más pályával.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi a tippeket.

Igazából kezdenék már egy újat, csak sajnálom azt az időt amit meg ebbe fektettem már be 😊 Valószínűbb, hogy még tapasztalgatom tovább és amikor már nem ér meglepetés akkor vágok bele, akár egy szerveres dologba 😊

Ez a váratlan spawn már meglepett párszor Navez-ba is. már majdnem kész volt a kerítés a ház körül, erre bedobott vagy 3 zombie-t. nem is ijedtem halálra 😄
engem egyébként ez is vonz benne, hogy néha a frász kitör amikor meghallok egy hangot vagy zörejt, hörgést, megfordulok semmi, visszafordulok és rohan felém egy kutya...háá bazz, akkor tudnék visítani 😄

The Matrix has you...

Hali! Idáig nem nagyon nyirtuk ki egymást a magyar szervereken,inkább összefogás van,viszont külföldi szerókon ott bujkálni kell rendesen,lehetőleg officialon,mert a magánszervereken nemtudni előre milyenek az adminok.

Random Gen csodálatos 8000 m sugarú kört tesz ki,(1 kocka 1 méter),a széle után sugárzóna van,oda még nem mentem ki.A térképen mindent véletlenül generál le,vannak kisebb-nagyobb városok,a főváros a null-null pontban lesz,érdemes lesz oda ellátogatni jobb cuccok reményében ha fel vagy tápolva már,mert ott keményebb ellenfelek vannak,kutyák,zombirendőrők,spiderek..stb.
A wasteland területre is csak óvatosan merészkedj a bombák,és kutyák miatt! Érdemes az elején inkább szavannás vagy zöldes területek felé mászkálni,és épitkezni. Vannak összekötő utak a városokhoz,de van olyan város is ahova csak egy út vezet,az utaknál vannak leágazások,azok mindig egy kis házhoz,vagy táborhoz vezetnek,netán egy temető vagy laktanya található a végén,érdemes követni a leágazásokat is.Könyebb dolgod van ha az első napokat inkább egy kész házban töltöd el,igy megkiméled magad az épitkezés idejétől,csak vigyázni kell,mert időnként visszaspawnolnak köré,vagy be a házba a zombik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.15. 11:49:39

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok,

Pár hete nekem is megvan ez a játék, eddig Navezgame-be nyomom, 25 napnál járok, eleinte jópárszor meghaltam mire kitapasztaltam mit is kell csinálni, no meg a jó öreg youtube is segített 😊
Most már van egy szépen kiépített bázisom, motort is már összeraktam, találtam jó pár kincset, stb, első komolyabb hordát is sikerült legyűrni, még van mit csinálni benne, nem unalmas.

Kérdésem az lenne, hogy ha kezdek egy újat random-ban, az mivel másabb? Mindent máshová rak? épületek, tavak stb. ? Ezen felül mi más benne?

Egyelőre másokkal nem tervezem a játékot, szerintem hamar kinyírnátok, az meg nem pálya 😊 bár ha van olyan, hogy csapatban vagyunk az még lehet jó is.

The Matrix has you...

Én akciósan vettem meg a Conan Exest a neten. Az eredeti Steam árat soknak tartom.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.02.15. 11:08:05

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

marossnál

(maross.hu)

Már nagyon sokat vásároltam nála,több mint 50 ezer ft értékben,és teljesen megbizható,számlát is ad.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.15. 00:42:22

***OFF*** melyik ez a jól bevált hely? 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.02.14. 22:46:47

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ja irják nagyon belaggol ha sokan vannak egy szerón

Nemsokára megveszem a Conant a jól bevált helyemről én is

Infrath
az alpha szakasz valójában arról szól, hogy meghallgatják a közönséget .. min kéne változtatni javítani még, aztán jön a béta
az a gond hogy ez a játék sztem nem alpha, hisz még mindig fejlesztés alatt áll
sok ideje él már ez a játék
mire kijönne tartalommal akár béta ként..
addigra keszthetik elölről, mert lesz mindig ilyen típusú game jobb grafikával..
új unity verzió..
stb.
szóval nemtudom mit akarnak
vagy mit szúrnak el, de vmit rosszul csinálnak
vagy nem

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
ez igaz-.-
nekem nem jön be a sci fi vagy dinók meg ilyenek annyira
(conan)bár optimalizálásra szórul.. bőven, de jó game és lehet vele egyenlőre jól nyomni rendesen 😊
10-20 ember egy szerón még nem lehetséges

Ennek a szegény Rolandnak kell mindig magyarázkodnia a fórumon a fejlesztők helyett,lehet már lassan unja ő is.D

Aki akarta már megvette a 3,és fél év alatt,sok új vásárlójuk már nem lesz.

Azért vannak benne fémszerszámok,és fémből készült fegyverek is!

Infrath
ők egy kiadó is, sztem nem akarják eladni a jogokat..
szeretnék ha lenne egy fasza game ük amin a logó juk áll
2-3 ember alkotta a tfp-t és szerintem ők akarnak 100% főnökök maradni

de nincs tőkéjük ha van vegyenek fel több embert még
3 hónap alatt dobjanak össze olyat ami béta és legyen már kint

mondanám hogy legyen egy rendes alpha kint tele tartalommal de az már foglalt..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.13. 23:23:02

Nem a játékkal van a baj, hanem a developer team hozzáállásával. Tudjuk honnan indult a játék, ne tegyenek úgy, mintha csodát várnánk el tőlük. Persze lehet mi kérünk túl sokat, amikor azt mondjuk, ki kellene javítani a játék születése óta létező hibákat...

Hogy nincs bevételük, azt mondjuk nem hiszem. Szerintem bőven van belőle annyi, hogy jusson belőle másra is, ne csak a játék fejl....khm...tutujgatására.

A játékban van potenciál bőven, ha ők nem tudják ezt kiaknázni és csak a bagó kell, adják el valakinek, akinek tőkéje van, hátha az még ért is hozzá. Most anélkül, hogy konkrét példát írnék, ez olyan, mint amikor a valóságban egy-egy rendszer gyakorlatilag működésképtelen, mert lenyúlják a rá szánt lóvét, szarnak rá, nem értenek hozzá. Aztán jön egy külföldi, megveszi és csodák csodája, ő képes vele profitot termelni. Hogy is van ez? Nem is értem.

Mindig a fejétől bűzlik a hal.
Infrath
nekem tökre bejön a kőkor a kraft túlélős game-ben kell a conan, de egyenlőre jobb gép 😊

Infrath
az alpha szakasz alatt az értendő mikor a közönség kívánságait valósággá teszik,
de ez nem történik meg mert a fejlesztők még nem értek el arra a szintre, ahol a saját ötleteiket valósítanák meg.
a játék túl korán lett piacra dobva mert nincs bevételük

persze fejlesztik egy ideje ezért a túl korai furcsa lenne, de akkor pénzük nem volt eleve a játékra, sztem teljenes elmaradott a többi alpha hoz képest

valójában kell vmi nagy változás amit meghoznak majd vagy szerencse, hogy ez egy jó game -nek minősüljön majd a távoli jövőben
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.13. 22:10:13

Én sem gondolom szarnak a játékot jelenlegi formájában, egyik legjobb zombi survival játék lehet(ne) ha hallgatnának a játékosokra és legalább pár ötletet beraknának, nem csak azt amit ők gondolnak. Meg persze nem úgy dolgoznának látványosan, mint akinek a fogát húzzák. Mondjuk abban mint írtam korábban lehet reménykedni hogy kiadják majd a megjelenéskor a fejlesztői eszközöket is, és akkor majd lehet bármit gyártani a játékhoz akinek ideje hajlama és szakértelme van hozzá.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.13. 20:56:27
Random_
Ők elképzelik, hogy miként kellene játszani, de annak tényleg nincs köze a valósághoz sokszor.

Most tényleg nem tartana sokból szerintem berakni pár fegyveralkatrészt. Pl a zseblámpa helyére lehetne felrakni hangtompítót vagy távcsövet, lézer irányzékot. Nem nagy történet, de olyan szinten megszínesítené a játékot ami eszméletlen.

A hitvány éjjellátót meg a barkács puskát kidobhatnák, mert szerintem nincs ember aki használja, helyette lehetne pl fejlámpa, hogy ne csak bányász sisak legyen ami világít.

A Nevezgane-t tényleg kukázhatnák, mert semmi értelme inkább öljék az időt egy rendes random genbe.

Amúgy most foglalkozom a RUST-al újra és nekem sokkal szimpatikusabb a kommunikációjuk. Leírják ki micsodán dolgozik és osztanak meg képeket folyamatosan. Itt meg már ez is siker, hogy Madmole kirak videót, de igazából 40 percen át a szakállát vakargatja és azt mondogatja, hogy maybe meg later...

Amúgy elégedett vagyok a játékkal, de előrébb is tarthatnának. Csapongás megy kitalálják ezeket a nagy mutánsokat ami szerintem tök fölösleges. Ez az Alien DNS vonal behozatala is szerintem csak egy felesleges pofon a szarnak. Persze így elrugaszkodhatnak zombik terén jobban a valóságtól, de nem értem miért akarnak. Ezek a zombik jók, esetleg legyen pár zombi állat legyen olyan ellenség ami repül, ugrik, úszik meg ásni tud és ennyi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem tudom emlékszünk-e még erre, én igen, de ők lehet elfelejtették:

Tervek

Most ott tartunk, hogy....ja, nem.

Kifogás! Olyan harmatgyenge lábakon áll ez az érv, hogy a madárszart se bírná megtartani. Hát igen, sajnos ezek a dolgok valahogy nem implantálódnak maguktól, meg kell érte dolgozni.

Lift az persze kell. Mi a túrónak?

Navezganet el kéne már felejteni. Essünk túl raja végre, szép volt, jó volt, de eljárt felette az idő.

Jellemző egyébként, még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy a játékostársadalom miként játszik. Hihetetlen, hogy ez a legnagyobb szívfájdalmuk. Amikor az emberek nem építettek semmit, csak fogták a lootot és továbbálltak, az volt a baj. Ha meg építkeztek és egy helyen dekkoltak végig, akkor meg az nem tetszett nekik, hogy kempelünk. Most meg a duma, hogy túl könnyű. Van azért pár szerverbeállítás, amivel egész nehéz kis fokozatot össze lehet hozni. Ahhoz semmi közük, hogy melyik szerveren ezt ki, hogy állítja be. Vagy nem tudom. Naponta hányszor is kellene a játékosoknak elhalálozni, ami szerintük már elég nehéz?

Szóval nekem az jön le, hogy a mellébeszélés csak időhúzás. Bár, megértem, hogy a játékosokat b*szogatni sokkal könnyebb, szórakoztatóbb és kevesebb erőforrást igényel, mint valós, értékelhető tartalommal feltölteni a játékot.

Editke örül, hogy nem csak én látom így, a két gyorsabb hsz-ből következtetve 😊
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2017.02.13. 17:09:09
Ezek csak kifogások, amit kitalálnak se tudják rendesen, teljes egészében megvalósítani...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Erről beszéltem am nem olyan rég, ez itt is átjön. Amivel kicsit többet kéne dolgozni az már nem tetszik nekik meg kikerülik. Azért az a pár extra item nem hinném hogy nagyon megnyomná a játék memória igényét, mondjuk tény hogy eleve borzalmas mit megeszik a játék RAM-ból, vagy ez a Unity motor szar eleve és nem jó a memóriakezelése, vagy csak basznak arra hogy optimalizáljanak bármit is. Szerintem itt már nagyon nagy újításokra nem kell számolni szvsz, valahogy kibekkelik még azt a kis időt hogy megjelenésre kész legyen a játék (ha egyáltalán eljutnak addig ezzel a tempóval, gyanítom hogy akkor sem lesz az közel sem) és miután megjelent a játék kb bele is szarnak az egészbe. Látszik már rajtuk hogy nem csinálják olyan lelkesen a dolgokat mint eleinte, baromi lassan dolgoznak. Majd ha lesz annyi bennük hogy kiadják a fejlesztői eszközöket talán a modderekben bízhatunk hogy csinálnak majd jó dolgokat a játékhoz.
Random_
Most hallgatom Joel aktuális kérdés válaszolós videóját.

Többen felvetik, hogy nem lehetne-e berakni más lootolható járműveket (rendőrautó, mentőautó) melyekben lehetne speciális loot. Vagy nem lehetne-e speckó fegyver kiegészítőket berakni a játákba. (jobb távcső, lézer irányzék stb...)
Ezeket az új dolgokat mind lerázza, hogy megterhelné a játékot több textura, több memória igény. Persze ez igaz, de mi lenne ha elkezdenék optimalizálni a játékot, mert azért az egy fajta autóroncs elég uncsi egy idő után és kicsit dobna a hangulaton.

A megjelenést most 2017 végére vagy 2018 elejére irányozzák.

A több termeszthető növényt is elvetette, mert melós stb... egyelőre a jelenlegieket akarják még kipofozni.

Kérdezik, hogy nem terveznek-e valami víz alatti szörnyet is berakni vagy olyat ami csak éjszaka lesz és nagyon különleges lootot ad. Erre se tudott sokat mondani. Szeretnék nehezebbé tenni a játékot, mert érzékelik, hogy azért egy szint után elég könnyű kivédeni a hordákat. Szerintem is jó lenne valami speckó éjszakai zombi amit lehetne levadászni és adna király cuccokat. Na meg horgászás is menő lenne.

Kérdezik lesz-e lift ami beépíthető lenne erre azt mondja idő kérdése és biztos bekerül.

Valaki kérdezte, hogy nem lehetne-e több bolt Nevezgane egyik településén, erre az mondta, hogy annyira nem akarnak belenyúlni Nevezgane pályába és inkább a Random genre fókuszálnak. Ennek kurvára örülök, mert sokkal több figyelmet érdemelne! Már korábban se értettem miért ott pöcsölnek új elemekkel mikor a Random gent nyomják általában és sokkal jobban leköti az embereket.

A Land Claim blokk is átmegy változáson, de nem beszélt róla, hogy ez mit fog jelenteni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alpha 15.2b7 is live!
Patch Notes:
*Fixed: EAC ban detection for family sharing abuse.
Link
Gondoltam kiírom, mert a legkisebb is számít <#idiota>
Random_
Lehet bebugolt csak egy pont mikor ástál és hibásan jeleníti meg a felszínt. Wood frameket szoktam pakolászni és meg szokta oldani, mert egyszer csak megtalálom azt a pontot, ahol a hiba van és újra jól jeleníti meg a felszínt.

franky79
bocs, igaz, bár úgy emlékszem a megjelenítésben azért van hiba, mert nem púp lesz a havon, hanem mélyedés és ott látszik kicsit a hulla
nem tűnnek el, csak befedi a hó. ettől még ott van, ki lehet lootolni, fel lehet dolgozni.
franky79
A havas táj szerintem is bugos. Amikor esik a hó és hótakaró kerül a felszínre, akkor a hullák eltűnnek. Korábban meg írták mások, hogy a airdrop csomagok, meg a halál utáni csomagok is hajlamosak eltűnni.
Tegnap sikerült megépítenem egy olyan "fogas" horda várót, amilyet Random mutatott meg nekünk itt. Egy havas tájon csináltam meg. Építés után vissza kellett menjek a bázisomra, nyersanyagokért. Másnap megyek vissza, a vér meghűlt bennem, mikor odaértem, a 15x15 ös gödör, amiben csináltam, nincs!!! Nézem, egy kicsit meg van süppedve úgy egy negyed-fél blokknyit a talaj, de nyoma nincs az objektumnak. Megyek közelebb, rálépek a talajra, majd le esek a ketrecbe. Ott van, csak nem látszik! Felfedeztem a hidden építkezést 😄DD
Amúgy bentről nem látni, hogy fedve lenne. Azt viszont nem tudtam kivárni, hogy lássam a zozók hogy viszonyulnak hozzá, hogy érzékelnek, látnak engem ott lenn? Holnap leszek gépnél, meglátom majd. Találkozott már valaki ilyennel?
Még egy dolog, termeltem hegyoldalban agyagot kifelé, ott is így jártam, szemre nem hiányzik a talajból semmi, de ha oda állok akkor beesek a hegyoldalba. Megöltem ott egy zozót, elnyelte őt is a hegyoldal. Lehet, hogy kinyírtam a környéket ezzel a nagyobb gödrömmel?
Random_
@imeruben: Meglátogattam az automatádat és vásároltam! 😊

Mi lenne, ha csinálnánk egy közös üzletet? Kicsi épület és benne két automata valahol a főváros mellett.

köszönjük !!!
DevLupius
Magyarítás frissítve, részletek a blogon.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Most még. Az alpha16-ra gondoltam. Ott szerintem elkerülhetetlen lesz.
nem kell reset
Gondolom az update továbbra is teljes resetet igényel, nem mintha lenne egyetlen mentésem is.
Random gen végre eléri a béta verziót! Messziről is lehet majd látni a házakat,épületeket!

Váóóó! Március végén jön az alfa 16,ha minden okés:

Alpha 16 update

Folks were trucking along with Alpha 16 work which could last through the end of March. Main planned features include:

Electricity system with generators, battery banks, solar banks, lights, switches, relays, trigger systems melee and ranged traps and more
Painting system that allows every main architectural block in the game to be painted on every side with up to 128 unique textures.
Random Gen Beta Version which includes city, town and rural zoning, rivers, caves and a shit ton of new locations
Sleeper Zombie System where locations have sleeping zombies inside
Distant Location rendering system where you can see buildings miles away.
New Animals with fur system support
There are a half a dozen extra features that could make it in as well.

Alpha 15.2 is out!

Hey Survivalist,
We’ve just released Alpha 15.2 with some critical fixes. For this and other news read on!

Alpha 15.2 Release Notes

Fixes:

Horde difficulty does not adjust correctly for a party with multiple players together
Player planted corn disappears immediately
Using a bow results in multiple arrows being visible from another Player’s perspective
User login phase updated, including fixes for users of Steam’s family sharing as well as improved kick feedback
Cancelled arrow does not visually unload from bow
Custom modded UMA zombies not using external atlas
Known issues:

Several duping issues
Terrain clipping to see underground buildings and caves
UMA zombies are missing the HeadGore bone, this needs to be added to correctly show the flesh cap on the neck when the head is removed
Auger, chainsaw and nailgun use the Gun Smithing crafting skill and the blunderbuss Weapon Smithing.
Known Crashes

OSX: Game crashing on startup if multiple monitors are attached and not set to mirrored
Linux: Graphics corruption on some GPUs
Windows: Game crashing after entering a game on old NVIDIA drivers (34x series)
Possible solutions

Switch to the GLCore renderer in the game launcher (see below)
Windows only: Try the 32 Bit engine from the game launcher (see below)
Clean up old game data (e.g. from the “Tools” tab in the game launcher)
Show the game launcher
Open the Steam client
Switch to the Games Library
Right click “7 Days to Die” and select “Show Game Launcher”
If any of the above issues are fixed by one of the above options, please report in the PC Support Forum Section of the forum. If none of these help use the PC Bugs Forum Section and post your problems, make sure to read the sticky thread about bug reporting first though!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.05. 02:11:49

Infrath
ha pont a fa mellet állsz akkor automatikusan megakarnak ütni a zombik lent és megütik a fát ami idővel kidől
oxxxo
így lehet fákat ültetni hogy közötte 3 üres hely van
ha ültetsz 9 et és arra építkezel és horda idején kb egy helyen maradsz akkor sztem csak a közepe pusztul a többi meg marad
és a maradék 8 sztem meg tartja az építményt
figyelj oda hogy nem tegyél le építményeket a fa közelébe
csapdák meg ilyenek mert az vonzza a zombikat mint az ajtó
és ha vonza akkor ott fognak tömmörülni kiütve a fát

bár asszem már csak futnak alattad ha nem egy zsaruról van szó
max néha egymást ütik a zombik
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.04. 17:40:21

Persze,simán!!!

Sziasztok
A zombik tudnak fákat kidönteni?
Ha a fára építkezem össze tudják dönteni?