7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a játékbeli időt irtam<#banplz>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

most kezdősik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gilmoor
bakker minden hetedik nap vérhold van :p

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

CSP szeróján vérhold lesz ma.Gyertek!

Köszi! 😊
Kösz! Berakom felülre a többi közé!

Üdv
SP pályát lehet valahogy át rakni MP-re?
Igen sok kinai miatt lett jelszavazva a szerver napi 5-6 csaló volt fent!
Szétszedték mapot teljesen sajnos de reméljük így nem lesznek problémák!

OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege 50% kedvezménnyel megéri, az FPS kedvelőinek.
A szerver non stop! 2 hónapja megy folyamatosan!
94.250.222.44:26950
Dehogyisnem,van benne tartalom böven,csak itt is egy szál csöcsben,meg péniszben indulsz,amik még lobognak is ráadásul,nem úgy mint a Rustban.DD

Random_
hát én ezt nem tudom eldönteni, két napja jelent meg a játék és a képek alapján azért van benne cucc, eleve van egy hatalmas pálya melynek a széléről indulunk

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tutituti
nem követem a topikot.Csak láttam hogy itt írtad hogy még nincs.
de úgy látom nem is kár érte, mert fele annyi kontent sincs mint a rust-ban

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nem mondod??? Én irtam a topikjába.Most léptem ki belőle.DD Amúgy a Kortal szervere nem megy,már irják is a fórumon.Localban tökéletes,lehet coopozni ha minden igaz.Csak ez egy korábbi denuvo mentes változat,és marad is.Nem lehet updatelni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.02. 15:05:21

tutituti
feltörték a Conan Exile-t van már kortal szerver

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Gilmoor
biztos elfogyott az akkori rablott holmi, és most új húsra van szükség 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Jé, ezen a szerveren történt velem az a kifosztás, amit itt meg is írtam egy pár hsz-szel alább.
Meddig fog üzemelni ez a szerver,mert láttunk a múltkor újat,azt 2 óra múlva le is lőtték.Infokat kérnénk a szerverről,milyen beállítások vannak! Sajnos a 7Days olyan hogy hetekig is leköt egy embert.Ha hosszú életüre tervezitek,és éjjel-nappal üzemel,akkor berakom felülre a linket.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.02. 14:26:56

Magyar Szerver 94.250.222.44:26950
Jelszót Emailben lehet kérni !(Sok a csaló ezért döntöttünk Így!)
Jelszó igénylés :[email protected]

Utoljára szerkesztette: angerfist84, 2017.02.02. 14:13:08
Gilmoor
g2a.com ott olcsóbb szokott lenni

Én már mikor mondtam neked hogy vedd meg,most ne hagyd ki a lehetőséget! Amúgy nagyon összetett játék,sok réteg megtalálja benne az örömét.

Infrath
a hétnek a végéig 4.-5k az ark dlc el együtt ezel szemben a megjelent conan exiles 3x annyi o.o most

és milyen a game Random látom te már játszottál vele keveset.?

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.02. 01:50:38

https://www.twitch.tv/infrath

Kellett megnéznem, pont lefekvés előtt...
Szépet fogok álmodni, ha egyáltalán eltudok aludni. :S
Nagyon beteg az ilyes fajta játék. Nem csoda hogy olyan szadisták egyesek emberek, ha ilyenekkel játszanak. Azoknak is van valami baj a fejével, akik csinálják az ilyen fajta játékokat.

Ebben elég brutálisak zozók. Resident Evil 7
Még not cracked<#idiota>

Random_
Mi a benyomásod a Conan Exiles-ről? Most találtam rá és nézek videót belőle. Megvetted? Valaki a fórumról megvette és tudja ajánlani? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Rittivel sokat voltunk korábban,alfa 9-nél,meg az öbölvárosnál is.

István az másik ember,ő az admin ha jól tudom.De most nem akarlak bántani,de ott van felül világosan hogy kinek irjál a szervereknél.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.01. 13:23:17

Itt láttam a nevedet, de játékon belül még mi sem találkoztunk. Kihagytam néhány verziót, így valószínűleg semmit nem fog mondani, ha azt mondom, én vagyok a "faszagyerek" 😊 Én ihlettem még a Slex féle szerver jelszavát annó.
Infrath
hát én olvasgatom a fórumot és én pl. halál fingom sincs ki vagy.. XD
egyébként én úgy emlékszem rá lehet írni az illetőre barát inv nélkül nem?

segítsetek skacok, mert lehet én slisszoltam el vmi mellet vagy nem olvastam el vmit, de sztem Ritti* túlzásba viszi a dolgot

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Szerintem csináld úgy, ahogy le van írva a fórum fejlécében. Egyrészt két külön személyről van szó másfelől lehet nem ok nélkül így adták meg. Istvánnak itt írsz privát üzenetet és megadod benne a Steam ID-t és szerintem megkapod a jelszót.

Persze elkérhetnéd mástól is, akár tőlem is, de én tiszteletben tartom a kérésüket, hogy járjuk be a hivatalos utat. Ők feljegyzik mindenkinek az adatait akinek megadják a jelszót és szeretnék ezt nyomon követni. Már volt hogy nem kontrollálták és boldog-boldogtalan felment a szerverre és a végén ők maguk nem fértek fel. Ezért akarják ezt most kicsit jobban kontroll alatt tartani.

Én konkrétan azt a steam felhasználót jelöltem be ismerősnek, aki ott a Csatornapatkány névre hallgat. Hogy most ő István, vagy nem István, azt én nem tudom, Ő tűnt számomra a legkompetensebb illetékesnek, ezért jelentkeztem volna nála.

Jaj, ugyan már! A többségünk nem gyűjtés címén, hanem okkal vesz fel valakit barátnak. Nyilván privát profilokkal senki nem foglalkozik, de ebben az esetben ugye erről sincs szó. Két dolog történhetett.

Az egyik lehetőség, hogy meg se nézte ki az. Ez a valószínűbb, mert

B verzió, ha megnézte - volna - láthatta, hogy vannak közös érdekeltségeink, csoportjaink, játékaink, barátaink akikkel játszunk. Ha mindennek tudatában utasította el, az is megmagyaráz dolgokat.

Vas naivan még azt is feltételezte volna, hogy biztos, csak félrenyomott. Persze, valószínű.

Ha fel kívánnak esetleg szólalni a témában, valószínűleg valami olyasmi lesz a válasz, hogy az ilyen jellegű felkérésekkel nem hozzá, hanem valaki máshoz kell fordulni. A saját szerverének a jelszavát azért csak tudja az ember, nem gondolnám, hogy ennek az információnak a megosztása annyira megterhelő lenne. Nem tudok mást feltételezni, csak azt, hogy szándékos volt, pedig nem érzem, hogy bármivel is kevésbé szolgáltam volna rá a bizalmatlanságra, mint bárki más az itteniek közül.

Lejmolhattam volna jelszót a játékosoktól, de nem tettem, egyrészt ez volt a kérés,másrészt nem lett volna illendő. Nyilván, a tulajdonos dönti el, hogy kit lát szívesen és kit nem; ahogy Te is mondtad, nem ismer, annak a tudatására, hogy nem is óhajt ismerni, a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást választotta.
Random_
Barát felkérést pl. én se fogadok el olyantól, akit kevésbé ismerek, nem gyűjtöm az ismerősöket a steamon.

Ha privát üzit írtál Istvánnak és még nem válaszolt, akkor annak is biztos megvan az oka. Lehet egyszerűen csak nem látta? Az adminok malmai olykor lassan őrölnek, ezt párszor már én is észleltem.

Egyébként, ha fizetős lesz egy szerver, akkor az alap, hogy egy admin szinte mindig rendelkezésre álljon. Persze nem azt mondom, hogy ott várja a gép mellett a kívánságaim, de ne egy-két nap elteltével reagáljon.

nem mindenkinek sikerülhet az élet.....<#awink>
Nos, nekem nem sikerült jelszót kérnem a szerverhez. Minden bizonnyal nem a megfelelő személyhez fordultam...egyértelmű, hiszen a barátnak való felkérésem simán el lett utasítva...
Nem árt egy Ccleaner lefuttatása havonta a gépeken.

Tegnap írtam, hogy Köszi.
És most látom hogy nem küldte el..

Szóval köszi. már nekem is. win10 ként ismeri a rendszert.

ez a 9.7mb cucc lenne a 15.2?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.01.30. 20:23:08

Random_
Ez nem üti meg az ingerküszöböm egyelőre.

Hát nem akarok elégedetlenkedni megint, de ez elég szegényes changelog 😄 1-1,5 hónap alatt sikerült 6 olyan kaliberű fixet implementálni, amit egy modder 1-2 nap alatt elintéz általában. Na mindegy, sztem Alpha 16-ig továbbra is várat a játék magára. Addig Fallout 4
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.30. 13:49:58
15.2 Experimental megérkezett! (Steamen belül jobb klikk a játék nevén,majd tulajdonságok,és ott a béták fülön a latest experimentalt kijelölni,és töltődik is!)

Fixes:
Horde difficulty does not adjust correctly for a party with multiple players together
Player planted corn disappears immediately
Using a bow results in multiple arrows being visible from another Player's perspective
User login phase updated, including fixes for users of Steam’s family sharing as well as improved kick feedback
Cancelled arrow does not visually unload from bow
Custom modded UMA zombies not using external atlas

Known issues:
Several duping issues
Terrain clipping to see underground buildings and caves
UMA zombies are missing the HeadGore bone, this needs to be added to correctly show the flesh cap on the neck when the head is removed
Auger, chainsaw and nailgun use the Gun Smithing crafting skill and the blunderbuss Weapon Smithing.

Known Crashes
OSX: Game crashing on startup if multiple monitors are attached and not set to mirrored
Linux: Graphics corruption on some GPUs
Windows: Game crashing after entering a game on old NVIDIA drivers (34x series)

Possible solutions
Switch to the GLCore renderer in the game launcher (see below)
Windows only: Try the 32 Bit engine from the game launcher (see below)
Clean up old game data (e.g. from the “Tools” tab in the game launcher)

Show the game launcher
Open the Steam client
Switch to the Games Library
Right click “7 Days to Die” and select “Show Game Launcher”
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.30. 13:38:52

Gilmoor
CsP szervere remekül fut, szívesen támogatnám, de cserébe többet szeretnék tudni a szolgáltatásról, mint hogy megy a szerver. Szerintem, ha valamiért fizet az ember, ott már alapvetően az az álláspontja, hogy "ne kérjen elnézést". Értem ez alatt azt, hogy az nem feltétlenül szolgáltatás, hogy "beindítom, te fizeted, a szerver megy én meg nem nézek rá, majd csak akkor, ha lejár a befizetett összeg". A 7DTD híres arról, hogy eltűnnek dolgok, lefagynak folyamatok vagy éppen szétesnek textúrák. Azon az állásponton vagyok, hogy amíg nem fizetek érte, addig nyugodtan befoghatom, örülhetek, hogy egyáltalán gurul valami. Ám, ha már fizetek érte (ami egyáltalán nem lenne megerőltető vagy zavaró), automatikusan átrendeződik az előbbi nézőpont. Teljesen megértem a szerver üzemeltetőket, és mellettük állok, de ez az érme két oldalú.Szeretném leszögezni, hogy amit CsP szerverén eddig tapasztaltam (mint szerver használatáért nem fizető vendég) az alapján remekül működik és ígéretes.

Random_
Az utolsó egészen friss, szombat este építette Abwud live videóban. 😊

Szerintem mondjuk kicsit közel vannak egymáshoz, de ez az ő dolguk.

Igen, eddig ott vészeltük át a hordákat 😊. Csak hárman használjuk, de többen vagyunk a környéken.
Mindig vannak új ötletek és egyszerűbb volt újat építeni, mint a régit megbontani és átépíteni, ezért van három.... illetve a legkisebb csak azért épült, hogy az elején tudjunk hova menni 😊.
Illetve nem tudom pótolni,mert LC védi,majd adok kész tüskéket ha kell.Amúgy meg felesleges is oda szerintem.Már tanultam belőle.

A triumvirátus:

Egyébként a középsőn vészeltem most át a vérhold éjszakát,majd pótolom a tüskéket.Érdekes az acél talapzat meg nem is sérül.Pár embernek itt van közelben a bázisa is.Ide jártok le vérholdazni? DD Mekkora csaták lehettek itt akkor?

Aida64Extreme 5.70.3800

Melyik aida ez?
Nekem 8.1-nek látja a win10 64bit-et.

Random_
Én viszont inkább fizetek havi bődületes 300 forintot amiért egy korsó sört se adnak, de legyen cserébe helyem és szavam abba, hogy mi történjen a szerveren. Anno Drag szerverén is az volt a baj, hogy nem fért be olykor a társaság. Ekkor lett fizetős és így aki adott pénzt annak volt helye. Hidd el sokkal jobban megbecsülik azt az emberek amiért pénzt áldoznak, ezt gyakorlatból tudom.

A Valmod egyébként egy közös város építése során jobb, mint az alap játék, mert több benne az építőelem. Szebb építményeket lehet létrehozni.

én is játszok olyanon, teljesen jól működik