7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
szerk:Ezek mondjuk az xml fájlokban simán lehet szabályozni,gondolom ott változtattak rajta.Szinte mindent be lehet állítani ha akarjuk,félig-meddig meg is lehet változtatni a játékot a rengeteg xml fájlok módosításával.Korábban már párat beirtunk miket kell átirni ha több állatot,vagy zombit akarunk a városokba,vidékre.Igaz saját felelősségre állítgassatok,mert nem tudni milyen hatással lesz a játékra.Könyebben előfordulhatnak itt összeomlások.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.17. 01:14:39
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Alpha 16 Experimental B113 is Out!
Added
Recipes for glass ramps.
Changed
Updated wood, scrap and vault hatches to work with advanced rotations.
Snow and forest biomes are colder.
Players core temperature change faster.
Moved End Tables to the Decor group.
Reduced the amount of meat harvested from animals.
Wood cube frames are 3d again, but optimized so they don't cause errors.
Terrain ping pong to do one more check for "bounce ups" instead of clamping them.
Temporarily disabled wolf running attack to stop clipping through several voxels.
Slightly slowed wolf running speed.
Dire wolves are rarer.
Fixed
Double mouse cursor after using map.
Map not showing crosshair cursor while hovering waypoints.
Updated the description of Misc Crafting.
Wrong upgrade patch on concreteWedgeIncline.
Description for looseBoardsTrapBlock3x3.
Players can walk through the chem stations.
Wood spikes cost more to repair than to make. (this time for real)
Some upgrades are leading to the wrong kind of concrete.
Control binding tooltips stay if controls dialog is closed with ESC while tooltip is showing.
Pressing enter during sign editing causes random effects (reset key bindings to default to apply fix)
Quests refer to pigs, not boars.
RWG Index out of range error.
Snake death animation.
Delayed sleeper spawn.
Sleepers spawn instantly when active beroll is picked up.
Sleeper volumes with small pre-trigger area allow seeing spawn ins.
KNOWN ISSUES (No more reports needed, thank you)
Hunted Status not working properly
Clipping issues with bears, wolves, and spider zombies
Unintended harvest amounts on destroying boulders.
Aggressive animals violating safe zone.
Too many Airdrop crates spawning and crates spawning underground
Road Issues
Scavenger + Quality Joe not working
Gore pile dupe
Blade trap doesn't damage cops or irradiated cops
Important Server Config Info
There are new options in the server cfg that need to be added for Blood Moon Enemy. Compare it to the server cfg file found in your 7 days directory.
enemysensememory also got completely removed
enemyspawnmode is now true/false and not a number
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.17. 00:57:25
Ilyen nehéz lett a játék?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.06.16. 22:37:01
nekem sem a kimaxolás a lényeg, hanem inkább az, hogy amit el akarok érni azt minél rövidebb idő alatt elérjem. és ha ehhez az kell, hogy bányásszak akkor bányászok. úgyis kell a nyersanyag mire meglesz a workbench. a bányászattal sokkal több pontot lehet összeszedni és gyorsabban mint bármi más tevékenységgel. és minél jobb a bányász eszközöd annál eredményesebben éred el a célod.
bementem a városba, kicsit szofisztikáltabb lett a dolog. ott elég jól lehet játszani, érdekes módon az eső sem esik állandóan. a hangok továbbra is vackok. pl. ha bontom szét a kocsit, az amplitúdó sincs összeillesztve. ennek elvileg ugyanannak kellene lennie mint a a15-ben, ott jó, itt nem. az irányok, távolságok tök rosszak. azt hiszem mellettem van jobbra a kígyó erre kiderül, hogy előttem kb. 10 méterre. ugyanez a zombi. beleüvölt közvetlen közelről a fülembe, közben meg egy házban van😊.
ironman: a farkas csak akkor nem támad, ha nem lát. mihelyst a látóterébe kerülsz, azonnal rád indul.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.06.16. 22:29:17
A skill rendszer szerintem fejlődött az alpha15-höz képest. A modok az más tészta azzal összevetni kár lenne.
Nem akarom kétségbe vonni az állításod, csak olyan fura, hogy neked ennyire nem tetszik az új verzió és ennyi hibát találsz.
Random: bányászol, nő a bányász skill. Ami egy idő után pontokat ad. Na azokat osszák szét a többi skillre.
Egyik játékom alatt sikerült nem szétosztani 60 valamennyi pontot a sok loot-olás meg ilyenek miatt. Azokat szétosztottam olyanokra amikből még egy sem volt...
Persze lehet én más logikával játszom. Nekem nem a kimaxolás a célom mint pl Infrathnak, hogy mindenem lila legyen és minden skillem maxos még ha nem is veszem hasznát, hanem csak játszom, felfedezek járom a környéket és építek. Földfelszín felett amennyire lehet.
a textúra hiba pedig nem a generálásból jön, hanem abból, hogy hozzányúlnak a területhez és az unity engine nem tudja normálisan kirajzolni a szabálytalan vektorizálás miatt. ezért a tényleges és a kirajzolt felszín nem ugyanaz lesz. ezeket az anomáliákat el lehetne kerülni, de úgy látszik itt nem kezelték le őket.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.06.16. 16:45:10
Ilyen horda váró építményeket hogy keressek youtube-on? Van ezeknek valami speckós neve?
Loot-olás közben nekem is csak 1x spawn-olt mögém, de akkor is vicc 😄
Elég jó lehet a monotonitástűrő képességed. 😊 Megsüvegelendő teljesítmény lenne, ha véghez vinnéd. 😊
Egyszerre kell mindennel foglalkozni és akkor haladsz is, fejlődsz is. Ha nem építesz, nem fejlődik a construction szinted. Vagy verheted a követ napokig a kőbaltával, mert az viszont emeli. Erre utalt Random is az előbb. Bányászol, építesz és így felváltva.
az ágyas házamba bespawnolnak a zombik. ja és nem befoglalt, én építettem direkt ezért.xD közvetlenül rám spawnolnak, nem a környezetet nézi az algoritmus, valószínű ez is egy orbitális bug.
a hangokról: 5.1-ben hallgatózom, teljesen rossz. rosszak az irányok, rosszak a távolságok, rossz a különböző hangok összeillesztése. egy csomószor nem is illeszkedik a két stream. elismerem van pár új hang, de nagyon rossz a hangrendszer managelése, így az egész egy kalap szamóca.
Alpha15-ben pl felvettem egy pillanatra a hálózsákot, hogy áthelyezzem és azonnal telerakta zombival a házat a játék.
az új hangok nagyon jók lettek és örülök az új zombiknak, már untam a régieket és az új állatok is tök jók lootolni még nem sokat lootoltam, de nekem ilyen bespawnolás nem volt csak másoknál láttam videóban
inventoryban rákattintasz a megfelelő kocekára és jobb felső sarokban azt írja ki, hogy ha eladnád mennyit kapnál érte. elég régóta így van. ha valamiből több van mint a minimális eladási darabszám, akkor ha nem egyben adod el, hanem "egyesével", akkor többet kaphatsz érte mint ha egyben adtad volna el. magyarán működik a "sávos árképzés" fogalma.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.06.16. 14:15:02
kb. 13 órát toltam bele, hemzseg a hibáktól. már nem tudom hányszor törtem el a lábam mert futás közben beestem a textúra alá. még jó, hogy nem ragadtam bele. egyszer haltam meg: 12 kutya után jött 8-nál több farkas, azt már nem tudtam heal-elni. keselyű modellje is teljesen hibás, ezért alig lehet megölni. a hitboxok teljesen rosszak, még a régebbi zombiknál is. a mögém spawnoló zombik sem túl életszerűek, bár azokat könnyen lehet kezelni, mert már számítok rá. a kígyó vicc. az új épületek egész jónak tűnnek, ez az egyetlen pozitívum amit el lehet mondani. a random gen olyan pocsék lett, hogy én még ilyet egyetlen játékban sem láttam. sivatagban vagyok és jó ha 4 naponta, fél napig nem esik😄. alig lehet vetni. a skillrendszer így most elég érdekes, kicsit olyan életszerűtlen, valszeg át kellene még egyszer gondolni. elég jól kell ismerned a játékot ahhoz, hogy tudd mitől fejlődsz. összességében nagyon el lett bszva ez a játék (amit eddig láttam belőle), lett mit javítani rajta.
Másik dolog a loot.Ha a zsákmány nem megy hozzád, menj te zsákmány utána.Én eddig két kisvárost fosztottam ki teljesen, és egy nagyban 1 bazi nagy iroda/könyvesbolt/raktár épületet (vagy mi fenének is nevezhetném 😄 ).19. napnál járok.Találtam már két csigás íjat, katonai ruhával védem a testem, machetével fejezem a zombikat, és motorral közlekedem.Mi kell még? 😄 Nyomás a loot után.Persze csak ésszel.Füleket hegyezni.Mindig ti legyetek egy lépéssel a zombik előtt.Hajrá! 😊
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.06.16. 13:18:54
Valóban komoly kihívás, mikor az emberre rontanak. Én ilyenkor akkorát ugrok, amekkorát bírok, hogy előkotorásszam az ütőszerszámot. A lényeg, hogy nem maradj egy helyben. Ja meg lehet félhangosan mondani, mikor kómásan szédelegsz a méretes pofon után, hogy meeeennnnnjjjj mmmmááááárrrr! 😊 Önkéntelenül is mindig ezt teszem és segít. 😊
Szóval annyira nem gáz. Említésre méltó hogy hordanapkor kétszer rám vertek, de nem értek útól és sikerült elérnem a tavat. Nem szabad lebecsülni a run skill fejlesztést, bár ekkor még alapon volt. Ugrálás, futás, irányváltás az épületek között a városban, ezeket tudom javasolni.
A trader újratermelődésének ideje valós időben van, vagy a játékon belüli idő?